Ağlayakta gözden mi olak???

10 mart dönuş Nasipse.evim kocam burnumda turmeye basladi coktann kendimi gectim o orda yalniz diye onun icin uzuluyorum neyse tatil iyi geldi bana nefes aldim.Kiz yarin erken kalkican uyu sen de

Insan evlenince nasilda hemen 2 kisilik dusunuyor degil mi yelizim bak 9 ay once simdi bulundugun yer senin evinken simdi baska bi evin var ve onu ozluyorsun ne kolay alisiyoruz herseye, RAbbim insallah hic bozmasin, erken kalkacamda uykun var mi diye sorsana yataga gidip donup duracagim az daha takilayim uykum gelirse kacarim artik

Eminim ki bu gece bu topiktekilerin hicbiri başini yastiga rahat koyamadi cok uzgunum cok Allah sedoya sabır ve bi mucize ihsan etsin insallah.Çapada cok iyi doktorlar varmis riskli gebeliklerle ilgili uzman.okudum da biraz bugun yine de biyerden yuzune gülsün rabbim en buyuk duam bu.Olacagi varsa da sabir versin onlara.
Ben yatiyorum canim yarin gorusuruz sen de uyumaya calis Allah rahatlik versin

Bende dua ediyorum canim insallah Rabbimiz mu izesini gosterir sagol kuzu sana da gorusuruz yarin insallah

kızlar uyku tutmadı bi türlü düşüncelerimde sedomla bebişi var sadece umarım yarın güzel haberler alırız onlardan Rabbimin mucizeleri çok sedom içinde bir mucize yaratır inşallah

Son düzenleme:
Gün bugün sedadan gelecek hayırlı haberlerle aydın olacak inşAllah...

Rabbim inşAllah ona mutluluğunu nasip edecek.. İnşAllah bişey çıkmayacak (

kızlar uyku tutmadı bi türlü düşüncelerimde sedomla bebişi var sadece umarım yarın güzel haberler alırız onlardan Rabbimin mucizeleri çok sedom içinde bir mucize yaratır inşallah

Gün bugün sedadan gelecek hayırlı haberlerle aydın olacak inşAllah...

Rabbim inşAllah ona mutluluğunu nasip edecek.. İnşAllah bişey çıkmayacak (

Bu kadar cok dua aldi ya umarim gunu aydin olur bugun
Allahim birimizin duasini kabul etsin

Bu kadar cok dua aldi ya umarim gunu aydin olur bugun
Allahim birimizin duasini kabul etsin

Aminn canımmm
İnşAllah rabbimin hikmetinden sual olunmaz.. Sedamın hakkında hayırlısı olsun.. Bugün çapadan güzel haberlerle dönsün inşAllah..

Bize bebişim iyi desin.. Yaşayacak desin..

Kizlarr midem dahada kotu olduu. Nobetci eczane bulduk. Gaviscon surup aldik. Simdi biraz azaldi yanmasi. Birden uzuntu mideme vurdu heralde simdi uyuyacam kizlarr. Ins yarin iyi habeerlerin geldigi bi gun olur. Hepinize iyi gecelerr

Günaydın canlarım
ayşemmm toparla kendini birde sana üzülmeyelim lütfen canım benim
bugün inşallah sedom hayırlı haberlerle gelir keşke yanlış olsa keşke ((

Aminn canımmm
İnşAllah rabbimin hikmetinden sual olunmaz.. Sedamın hakkında hayırlısı olsun.. Bugün çapadan güzel haberlerle dönsün inşAllah..

Bize bebişim iyi desin.. Yaşayacak desin..
acaba ne yaptı, gece uyuyabildi mi uyandıgında ilk aklına gelen ne oldu hepsini düşünüyorum ama onun kadar hissedemeyiz ki biz
Günaydın canlarım
ayşemmm toparla kendini birde sana üzülmeyelim lütfen canım benim
bugün inşallah sedom hayırlı haberlerle gelir keşke yanlış olsa keşke ((

günaydın fundoş

kızlar bugün zaman nasıl geçer

acaba ne yaptı, gece uyuyabildi mi uyandıgında ilk aklına gelen ne oldu hepsini düşünüyorum ama onun kadar hissedemeyiz ki biz

günaydın fundoş

canım benim bile uyanır uyanmaz aklıma ilk gelen oysa
yaa öle bi zamanda geldiki mucizesi ona moral oldu ama çok zor bi süreçteydi ozaman acaba omu etkiledi diyorum neden olur böle bişey eğer o yaşadığı stres sebepte Allahından bulsunlar
şuan o kadar kötüyümki lizom çok fena hastayım boğazım ağrıyo başımı kımıldatamıyorum burnum akıyoo çok fena soğuk aldım dün inşaatta birde üzerine seldamın haberi eklendi çok kötü haldeyim midem bulanıyo sürekli

Kizlarrrr sedosumznn haberiyle gunumuz aydin olsun..guzel haberlerle gelsin.
Gece gec uyudmmm acaba napti uyuyabildimi diye dusunmektn
Kizlarrr herseyin hayirlisi diyoruzzz bunu bi kez daha anladimm Rabbim herseyin en doğrusu nu bilir
Fundosumm bu arada gecmis olsun ise gitmeseydin dinlenseydin bitki cayi fln ic ihlamur varsa
Sosyalim lizim Nasılsıniz

günaydın fundoş

Nasıl hissedelim be lizim ((
Bende hep onları düşünüyorum eşi kimbilir ne halde sedanın ailesi ablası falan
Birde zaman geçmek bilmez şimdi onlara tekrar muayene olana kadar da
Şu andaki yaşadıklarında da bebek çok etkilenir üzüntü had safhada çünkü Allah ım yardımcıları olsun

Çok geçmiş olsun fundacım.. Dikkat et bugün sende kendine..
Hepimiz yerle bir olduk

işle ilgilimiydi ben bilmiyorum konuyu. böyle bişeye sebep sanırım dış etken olamaz fundoş ben biraz araştırdım mesela annenin kaptıgı bi virüs sonucu anne iyileşip bebek iyileşememiş olabilirmiş bu ödeme sebep olurmuş. aynı şekilde aşırı kansızlık da.

sende kendine dikkat et fundam sırtını ayaklarını sağlam giyin havalar soğuk zaten

Benosum sanada gunaydin guzel haberlerle bi oh be cekelim bogazim dugum dugum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…