Ağlayakta gözden mi olak???

Gunumuz aydin olsun canlarr
Sedosla gelen iyi haberlerle aydinlansin...
Hayirli cumalarr..cumanin hatrina bebisini sedosa bagislasin...
Okula gidiyorum bi bakayim dedimm optm hepinizi

Günaydın twin ve sosyalll
Evet bugün cuma bugünün yüzü suyu hürmetine tanbim sedanın yardımcısı olsun.. Bebeğini ona bağışlasın..

Bizler hakkında da hayırlısını versin inşAllah..

gunaydin kizlarr,hayirli haberlerin geldigi bigun olur insallah.

fundam haklisin ama napiyim aklim hep burda

yaa şu topige girip dengesiz soru soranlar,konusulanlari yazmadan once hic okumuyorlar mi!!!!!! yazikk!!!

Biliyorum yeri ve zamani cok yanlis kizlar oncelikle sedosumdan sonra sizlerden cok ama cok ozur diliyorum lutfen kinamayin beni ama bunu bilmeye hakkiniz var diye dusundum

Sabah test yaptim ve cift cizgiyi gordum sadece dua istiyorum sizlerden kizlar

Günaydın kızlar
içimden hiç buraya gelip yazmak geçmiyor
korkuyorum giricem de kötü haber okucam diye
sayfanın başında twinin gunumuz aydın olsun canlar diye başlayan yazısını okuyunca bi an kalbim attı iyi habermi geldi acaba diye

9:

yaa şu topige girip dengesiz soru soranlar,konusulanlari yazmadan once hic okumuyorlar mi!!!!!! yazikk!!!

Gunaydin canim onun genel ozelligi bu zaten sen ona bakipta tatli canini uzme

Son düzenleme:

sosyalimmm saçmalama ne kınaması böyle hüzünlü bi günde ne güzel bi haber verdin buraya hepimizin sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşmaya geliyoruz. hemen kan testi yaptır canım inşallah güzel haberlerle gelirsin

Öncelikle günaydın lizim ve ayşemmm

Ve sosyalim hayırlı uğurlu olsun canım..
Yanlış düşünülecek bişi yok olmamalıda biz normal şartlarda hep bu haberleri bekledik

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Tebrik ederim canım zaten hepiniz hep duamdasınız benim..
Bugünün güZel haberi oldu sevindim canım

oyy sosyalimm.masallahh. bir an once kan testine git. hayirli haberlerini bekliyoruz. Allahim nazardan korusun. bir yanim buruk ama inan cok sevindimmm
dusunceli sosyalimm,ne kinamasi olur mu oyle seyy..

ahhh ayşem ahhh çok kızıyorum onlara gelip ya sevincini ya porblemini paylaşıp gidiyolar bir defa kızmıştım yine sedom üstüne alınmıştı ona söledim sanmıştı hatta ama arkadaş hamileyim dedi gitti benim dediğim kişi işte kızıyorum neyseeee
kızlar bencede selda giremez düşünüyorum çünkü kendimi yerine koyuyorum başı kalabalıktır ne halde kimbilir telefonu alıp eline giremez bekleyeceğiz mecbren

sosyalimmmmmmm aşkolsunnnn canııım hamilesin ozaman çift çizgi çıktıysa ayyyy Allahımmmm hayırlı haberlerin arkası kesilmesinnnn
darısı benoşun başınaaaa kan testi yaptır canım hemen

Tabletteyim kizlar alinti yapamiyorum kusura bakmayin ama yina aglattiniz beni siz ne kocaman yurekli insanlarsiniz oyle

O zaman bende sosyalden feyz alarak onun cesaretine dayanarak kızlar o zaman bende söyleyimm

Bende hastaneye geldim kan vermeye ve bende gördüm çizgiyi kızlarr bu ay değişik bi ay oldu umarım bunun peşi gelir

Tabletteyim kizlar alinti yapamiyorum kusura bakmayin ama yina aglattiniz beni siz ne kocaman yurekli insanlarsiniz oyle

canım ne bu böyle suçluluk duyar gibi kader diye bişey var sende aynı şeyi yaşadın geçen sene bebeğini kaybettin onu en iyi sen anlarsın ve seldam bu haberi duyunca çok sevinecek seldanın nasıl bi kalbi var biliyorsunuz kız hamile olduğundan bile sevinemedi tam olarak aklı hep bizdeydi Allah yardım edecek ve atlatıp hemen hamile kalacak yine tabi bilmiyoruz neler oluyor ne durumda
sosyalim sen bunu hakettin canım lütfen kendini üzme hemen kesin sonucu al ve biraz olsun sevinelim umudumuz olsun
eşin biliyormu canım adamcağızda şimdi rahatlamıştır

O zaman bende sosyalden feyz alarak onun cesaretine dayanarak kızlar o zaman bende söyleyimm

Bende hastaneye geldim kan vermeye ve bende gördüm çizgiyi kızlarr bu ay değişik bi ay oldu umarım bunun peşi gelir

yaaa inanmıyorummmm şimdi ağlayacağım işteeee

Oyyyy tebrik ederim benayimmm bi guzel haberde senden geldi Rabbim tamaminaverdirsin insallah canim benim

hadı hayırlı olsun sosyalım ve benay arkadsım Rabbim devamını getirtsin

Kizlar simdi cikmak zorundayim aksama insallah gorusuruz herkese cok tsk ederim iyi ki varsiniz can yoldaslarim

sıra yelizde inşallah ondanda güzel haber gelir sosyalim sonra belirtilerini yazarmısın ve ne yaptığını bu ay ilişki ile ilgili gerçi benim yum. günlerim geçti adetimden beri ilişki olmadı bu ay boş yani...

benoşum sende lütfen canıımmm sırayla gidiyoruz benoş sosyal sonra ben ve seldam kimbilir belki seldamla beraber hamile kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…