Ağlayakta gözden mi olak???

benoşum dr. haklı çıktı ve iyikide test filan vermemişsiniz eşin yani çok sevindim canım yaaa

Oyyyy tebrik ederim benayimmm bi guzel haberde senden geldi Rabbim tamaminaverdirsin insallah canim benim

yaaa inanmıyorummmm şimdi ağlayacağım işteeee

hadı hayırlı olsun sosyalım ve benay arkadsım Rabbim devamını getirtsin

Bende sedam için söylemek istemedim ama sosyal söyleyince cesaretlendimm

Saolun kızlar Allah razı olsunnn hepinizden
Sosyalim senle yine aynı oldu onun şoku var..

Fundam sen hele hiç üzülme canım içimi yakma ne olurr

benayım nolur öyle düşünme herşeyin hayırlısı benimde olacak bunu biliyorum artık
sosyalim çıktınmı bişey soracam bebek alınırsa korunması gerekirmi seldamın

benayım nolur öyle düşünme herşeyin hayırlısı benimde olacak bunu biliyorum artık
sosyalim çıktınmı bişey soracam bebek alınırsa korunması gerekirmi seldamın
Butun sorularina aksam cevap verecegim canim sedosa gelince verir en az 6 ay rahimin kendini toparlamasini beklerler diye dusunuyorum

O zaman bende sosyalden feyz alarak onun cesaretine dayanarak kızlar o zaman bende söyleyimm

Bende hastaneye geldim kan vermeye ve bende gördüm çizgiyi kızlarr bu ay değişik bi ay oldu umarım bunun peşi gelir

kızlarr şuan boğazım düğüm düğüm ne herkesin içinde ağlayabiliyorum ne kendimi tutabiliyorum gözlerimden yaşlar akıyo

zaten benaydan burseyler gelecegini hissetmistim ama cok ustuleyememistim. benayim hayirli olsun. biraz olsun icime su serptinizz. 41 kere masallah kizzlarr. Allahim bu iki guzzel haberin ustune seldadan guzel haberler gelir insallahh. Aminnn
benayim sende hemen test yaptir bilgilendir bizii.
fundamm sira artik sizde,topigin bereketi yine acildiiii

Aminnnn ayşemmm
canım benim bu ay olmaz zaten hiç ilişki olmadı akıntımda bitti kasık ağrımda
inan umrumdada değil seldam aklımdan çıkmıyor
sıra yelizde canım inşallah onun tutarda banada umut olur film sonrası

Şarjım bitti
Fundacım ben öğlen yazayım çünkü telden uzun çok yazamıyorum hatalı oluuo harfler

fundamm herşeyden ümidini kesmiş gibi konuşma herşey insan için. neden ilişki olmadı sedoşa üzüldüğün için mi?

Bende boyle seyleri gorunce dayanamiyorum fundam. Neyse en iyisi gormemezlikten gelmek.

Fundam o zaman onumuzdeki ayda senin ayin olur senden once yeliz var birde.oda hayirli haberler verir insallah.

Yaa bu sabah ruya gibi olduuu. Ahh sedom bide sen gelsenn

Butun sorularina aksam cevap verecegim canim sedosa gelince verir en az 6 ay rahimin kendini toparlamasini beklerler diye dusunuyorum

Olmasın öle bişi
Bebeği onunla olsun..

kızlarr şuan boğazım düğüm düğüm ne herkesin içinde ağlayabiliyorum ne kendimi tutabiliyorum gözlerimden yaşlar akıyo

Kıyamam kuzum sen hamilesin lütfen dikkat edin kendinize

Saol tatlım Allah razı olsun.. Ben kan verdim canım dün akşam yapmıştım bende bu aydn ümitliydim çünkü ağrım hiç bitmemişti.. Ovü testi beni çok umutlandırmıştı

tamam canımmm

kızlar kan testi sonucunuzu ne zaman alacaksınız benoşum sen

Canım doktor için söylediklerini etiketleyemedim evet kadının dediği gibi oldu be iyi ki kocam gitmedi teste..

Olursa inşAllah yine ilk ona gitcem her ne kadar gıcık olduysamda..

Ben kanı öğlene çıkarsa öğlen yoksa akşam netten bakıcam canım..

Ayrıcada senin olacağına eminim sadece öle üzülmeni istemem sen bizim 3. Büyüğümüzsün.. Olacak bu ay olmaz diyorsun ya hiç bellide olmaz olmazsa da diğer ay inşAllah

Evet sıra yelizde oda benim gibi ağrı yaşıyo bende ondan umutluyum

sosyalim benoşum inşallah sağlıkla hayırla devam eder hamileliğiniz lütfen paylaşın yaşadıklarınızı iyi gündede kötü gündede birbirimize destek olmak için burdayız hepimiz

Şarjım bitti
Fundacım ben öğlen yazayım çünkü telden uzun çok yazamıyorum hatalı oluuo harfler

fundamm herşeyden ümidini kesmiş gibi konuşma herşey insan için. neden ilişki olmadı sedoşa üzüldüğün için mi?

canım nolur ayrıntılarıyla yaz ilişki sıklığı ve benim için en önemlisi jel hepmi kullandın

lizommm inan çok kötüyüm kendimi toparlayamıyorum seldayı nasıl sevdiğimi biliyosun onunla farklı bir bağ var aramızda hayata bakış açımız ortak yönlerimiz çok fazla.. birde hastalık üzüntüden toparlanamadım
yoksa film gnü çok ağrım kanamam oldu ama ertesi gün geçti gitti hatta yumurtlama akıntım bile geldi uzayan akıntım ve sağ kasığım aşırı ağrıyor ama eşimde hastayım diye yat dinlen diyo aşırı ateşim var ona bulaşmasın diyede yaklaşmıyorum pek
kısmet tabi belli olmaz belki olur önceki aylar neler denedim hesaplı yaptım yine olmadı bu defa bir seferlik ilişki ile belkide olacak Allah büyük
inan ümidimi kesmedim filmden sonra hele çok umutlyum
inşallh seldama o kadar uzun süre korunma vermezler şimdi bu takılıyor aklıma birde ne yaptı acaba sez. ile aldılarmı hastaned eyatıyormu yoksa tedavi ile toparlanacakmı ödem atlatılabilirmi

nasibinde varsa bi seferlik ilişkiyle bile olur fundoşum inşallah da olmuştur. benoş sosyal yeliz sen yoldaş olursunuz bu yolda birbirinize.
bende sedoşuma yoldaşım demiştim. ayşenur sedoş ben aynı anda haber vermiştik. Allahım hayırla ver herşeyi.
ben okudum forumlarda günlerdir. genelde 2-4 ay arası korunma vermişler. suni sancıyla normal doğum yaptırmışlar. hiç olmadı en kötüsü müdahale edip kürtaj gibi yapmışlar. sezeryan yapanı hiç görmedim.
bu ay biliyodum hissediyodum böyle çok hamileyim haberi geleceğini. sırada sen ve yeliz varsınız canım. sedoşda kendini toparlayacak yeniden eskisi gibi olacak inşallah.

Sosyalim benosumm Allah tamamina erdirsin inss. Cok sevindimm
Boyle seyler dusunmeyin lutfen kotu ve guzel gunlerimizi beraber paylasiyoruz..
Sedostan da iyi haberler gelsin halaylar cekelim ..

Amiiiiin canım inşallaah

Gelecek canım ama sadece biraz zamana ihtiyacı var..

sosyalim benoşum inşallah sağlıkla hayırla devam eder hamileliğiniz lütfen paylaşın yaşadıklarınızı iyi gündede kötü gündede birbirimize destek olmak için burdayız hepimiz

Allah razı olsun canım.. Aminnn inşAllah.. Bi kan sonucunu alayım halaa inanamıyorum ben çok değişik bi duygu..

Canım benim öğlen iş yeri bilgisayarınsan uzun yazman için yaZmıyorum telden çok vaktimi alacak çünkü
Ben hep jel kullandım canım diyorum ya biz onsuz yapamıyoruz olmuyo bi türlü

Seldam için hayırlısını diliyorum hep inşAllah bebeği onunla kalır umarım müdehale etmemişlerdir

Olaki ettiler inşAllah uzun bi korunma süresi olmaz çok zor bi durum

Sosyalim benosumm Allah tamamina erdirsin inss. Cok sevindimm
Boyle seyler dusunmeyin lutfen kotu ve guzel gunlerimizi beraber paylasiyoruz..
Sedostan da iyi haberler gelsin halaylar cekelim ..

Allah razı olsun cnım darısı tes zamanda sana.. Senin kini artık mart sonlarında alacağız inşAllah..

Insallahh lizomm. Evet biz yoldas olmustuk Allahim yine verir sedomuzaaa. Benim su an tek dilegim sedonun buraya gelip iyiyim demesi.onun sagligi daha onemli.Rabbim daha ona ne bebekler verecek.

Fundam sende icini ferah tut. Bu is bi iliskiye bakmiyor sende biliyosun cnm. Eger gelecekse her turlu gelio. Rabbim yeterki hayirlisini versin.

Benayim kacta cikacak testin.
Kizlar sosyal ne zmn test yaptiracakti.
Tabletim bozuldu. Teldende rahat okuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…