Oyyyy tebrik ederim benayimmm bi guzel haberde senden geldi Rabbim tamaminaverdirsin insallah canim benim
yaaa inanmıyorummmm şimdi ağlayacağım işteeee
hadı hayırlı olsun sosyalım ve benay arkadsım Rabbim devamını getirtsin
Butun sorularina aksam cevap verecegim canim sedosa gelince verir en az 6 ay rahimin kendini toparlamasini beklerler diye dusunuyorumbenayım nolur öyle düşünme herşeyin hayırlısı benimde olacak bunu biliyorum artık
sosyalim çıktınmı bişey soracam bebek alınırsa korunması gerekirmi seldamın
O zaman bende sosyalden feyz alarak onun cesaretine dayanarak kızlar o zaman bende söyleyimm
Bende hastaneye geldim kan vermeye ve bende gördüm çizgiyi kızlarr bu ay değişik bi ay oldu umarım bunun peşi gelir
Butun sorularina aksam cevap verecegim canim sedosa gelince verir en az 6 ay rahimin kendini toparlamasini beklerler diye dusunuyorum
zaten benaydan burseyler gelecegini hissetmistim ama cok ustuleyememistim. benayim hayirli olsun. biraz olsun icime su serptinizz. 41 kere masallah kizzlarr. Allahim bu iki guzzel haberin ustune seldadan guzel haberler gelir insallahh. Aminnn
benayim sende hemen test yaptir bilgilendir bizii.
fundamm sira artik sizde,topigin bereketi yine acildiiii
ahhh ayşem ahhh çok kızıyorum onlara gelip ya sevincini ya porblemini paylaşıp gidiyolar bir defa kızmıştım yine sedom üstüne alınmıştı ona söledim sanmıştı hatta ama arkadaş hamileyim dedi gitti benim dediğim kişi işte kızıyorum neyseeee
kızlar bencede selda giremez düşünüyorum çünkü kendimi yerine koyuyorum başı kalabalıktır ne halde kimbilir telefonu alıp eline giremez bekleyeceğiz mecbren
sosyalimmmmmmm aşkolsunnnn canııım hamilesin ozaman çift çizgi çıktıysa ayyyy Allahımmmm hayırlı haberlerin arkası kesilmesinnnn
darısı benoşun başınaaaa kan testi yaptır canım hemen
Butun sorularina aksam cevap verecegim canim sedosa gelince verir en az 6 ay rahimin kendini toparlamasini beklerler diye dusunuyorum
kızlarr şuan boğazım düğüm düğüm ne herkesin içinde ağlayabiliyorum ne kendimi tutabiliyorum gözlerimden yaşlar akıyo
zaten benaydan burseyler gelecegini hissetmistim ama cok ustuleyememistim. benayim hayirli olsun. biraz olsun icime su serptinizz. 41 kere masallah kizzlarr. Allahim bu iki guzzel haberin ustune seldadan guzel haberler gelir insallahh. Aminnn
benayim sende hemen test yaptir bilgilendir bizii.
fundamm sira artik sizde,topigin bereketi yine acildiiii
tamam canımmm
kızlar kan testi sonucunuzu ne zaman alacaksınız benoşum sen
Şarjım bitti
Fundacım ben öğlen yazayım çünkü telden uzun çok yazamıyorum hatalı oluuo harfler
fundamm herşeyden ümidini kesmiş gibi konuşma herşey insan için. neden ilişki olmadı sedoşa üzüldüğün için mi?
canım nolur ayrıntılarıyla yaz ilişki sıklığı ve benim için en önemlisi jel hepmi kullandın
lizommm inan çok kötüyüm kendimi toparlayamıyorum seldayı nasıl sevdiğimi biliyosun onunla farklı bir bağ var aramızda hayata bakış açımız ortak yönlerimiz çok fazla.. birde hastalık üzüntüden toparlanamadım
yoksa film gnü çok ağrım kanamam oldu ama ertesi gün geçti gitti hatta yumurtlama akıntım bile geldi uzayan akıntım ve sağ kasığım aşırı ağrıyor ama eşimde hastayım diye yat dinlen diyo aşırı ateşim var ona bulaşmasın diyede yaklaşmıyorum pek
kısmet tabi belli olmaz belki olur önceki aylar neler denedim hesaplı yaptım yine olmadı bu defa bir seferlik ilişki ile belkide olacak Allah büyük
inan ümidimi kesmedim filmden sonra hele çok umutlyum
inşallh seldama o kadar uzun süre korunma vermezler şimdi bu takılıyor aklıma birde ne yaptı acaba sez. ile aldılarmı hastaned eyatıyormu yoksa tedavi ile toparlanacakmı ödem atlatılabilirmi
nasibinde varsa bi seferlik ilişkiyle bile olur fundoşum inşallah da olmuştur. benoş sosyal yeliz sen yoldaş olursunuz bu yolda birbirinize.
bende sedoşuma yoldaşım demiştim. ayşenur sedoş ben aynı anda haber vermiştik. Allahım hayırla ver herşeyi.
ben okudum forumlarda günlerdir. genelde 2-4 ay arası korunma vermişler. suni sancıyla normal doğum yaptırmışlar. hiç olmadı en kötüsü müdahale edip kürtaj gibi yapmışlar. sezeryan yapanı hiç görmedim.
bu ay biliyodum hissediyodum böyle çok hamileyim haberi geleceğini. sırada sen ve yeliz varsınız canım. sedoşda kendini toparlayacak yeniden eskisi gibi olacak inşallah.
Bende boyle seyleri gorunce dayanamiyorum fundam. Neyse en iyisi gormemezlikten gelmek.
Fundam o zaman onumuzdeki ayda senin ayin olur senden once yeliz var birde.oda hayirli haberler verir insallah.
Yaa bu sabah ruya gibi olduuu. Ahh sedom bide sen gelsenn
sosyalim benoşum inşallah sağlıkla hayırla devam eder hamileliğiniz lütfen paylaşın yaşadıklarınızı iyi gündede kötü gündede birbirimize destek olmak için burdayız hepimiz
canım nolur ayrıntılarıyla yaz ilişki sıklığı ve benim için en önemlisi jel hepmi kullandın
lizommm inan çok kötüyüm kendimi toparlayamıyorum seldayı nasıl sevdiğimi biliyosun onunla farklı bir bağ var aramızda hayata bakış açımız ortak yönlerimiz çok fazla.. birde hastalık üzüntüden toparlanamadım
yoksa film gnü çok ağrım kanamam oldu ama ertesi gün geçti gitti hatta yumurtlama akıntım bile geldi uzayan akıntım ve sağ kasığım aşırı ağrıyor ama eşimde hastayım diye yat dinlen diyo aşırı ateşim var ona bulaşmasın diyede yaklaşmıyorum pek
kısmet tabi belli olmaz belki olur önceki aylar neler denedim hesaplı yaptım yine olmadı bu defa bir seferlik ilişki ile belkide olacak Allah büyük
inan ümidimi kesmedim filmden sonra hele çok umutlyum
inşallh seldama o kadar uzun süre korunma vermezler şimdi bu takılıyor aklıma birde ne yaptı acaba sez. ile aldılarmı hastaned eyatıyormu yoksa tedavi ile toparlanacakmı ödem atlatılabilirmi
Sosyalim benosumm Allah tamamina erdirsin inss. Cok sevindimm
Boyle seyler dusunmeyin lutfen kotu ve guzel gunlerimizi beraber paylasiyoruz..
Sedostan da iyi haberler gelsin halaylar cekelim ..
nasibinde varsa bi seferlik ilişkiyle bile olur fundoşum inşallah da olmuştur. benoş sosyal yeliz sen yoldaş olursunuz bu yolda birbirinize.
bende sedoşuma yoldaşım demiştim. ayşenur sedoş ben aynı anda haber vermiştik. Allahım hayırla ver herşeyi.
ben okudum forumlarda günlerdir. genelde 2-4 ay arası korunma vermişler. suni sancıyla normal doğum yaptırmışlar. hiç olmadı en kötüsü müdahale edip kürtaj gibi yapmışlar. sezeryan yapanı hiç görmedim.
bu ay biliyodum hissediyodum böyle çok hamileyim haberi geleceğini. sırada sen ve yeliz varsınız canım. sedoşda kendini toparlayacak yeniden eskisi gibi olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?