Ağlayakta gözden mi olak???

Canım benimki devlet hastanesi normalde yarın alırsın diyo ama geçen hormon testini akşam evde öğrenmiştim internetten girerek yine öle yaparım inşAllah erken olur çok meraktayım

Funda için söylediklerine katılıyorum funda kendini öel deme iyi düşün iyi olsun.. Sen kendini hissettiğinde olur bakarsın ondada bebişin gelir canım

Sedanın bi kez haber vermesi bize ilaç gibi gelecek çünkü kendi kendimize yorumlayıp duruyoruz belki herşey iyi oldu tam tersini düşünmek bile istemiyorum

her şerde bi hayır olur ben bundada bi hayır vardır diyorum. face den yazılanları da okumuyo değilmi? eve gelse okurdu mutlaka hastanede sanırım 2 gündür

benayım bende çok merak ediyorum miniğin seninledir umarım
o kadar ay sonra sosyalle aynı anda aynı gün öğrenmeniz ne tuhaf değilmi hep hissediyodunuz da sanki biz aynı anda güzel haber vereceğiz diye

ins erkenden ogrenirizz benayimmm.
aynen bi haber alsaydik. neyse dua etmekten birsey gelmiyo elimizden cnm.

bende oyle dusunuyorum lizom.bence hastanede su anda cunku evde olsa bize yazardi.ilk gun oldugu gibi.
seldanin sagligini dusunuyorum artik. o iyi olsundaaa,gerisi hallolur Allahin izniylee

Neler duyuyorummmmm
Kizlarrrr canm arkadaslarim doğum da ölüm de bizler icin.Ama sosyalle benosun bu haberinin boyle karşilanmasina çok içerledim ve onlarin soyleme şekline :26:
Sosyalimmmm benoşumm yemin ediyorumm ben bu ay sizden bu haberi bekledimm baya bi umutluydum ikinizden
Şukurler olsunnn Allahim devamini guzell getirsinn ve lutfen musait oldugunizda ayrintilari yazinn belirtiler falann kizlar biz bu topikte herseyi paylasiyoruz yani herseyi!

kızlar bence seldaya zararı olmasın diye müdahale ettiler hemen hastanede olduğunu düşünüyorum vede yanı kalabalıktır eminim aklına geliyoruz ama yazamaz giremez
canım arkadaşım inşallah iyidir ona bişey olmasın

evet canımmm bende zaten bu güzel haberlere sevindiğimiz halde coşkulu bi şekilde arkadaşlarımıza destek olamıyoruz diye üzülüyorum
ikisinin aynı anda alması bu haberi en güzel tarafı ve benoşummm yaza hamile olmak istiyordun hemde karnı burnunda çok şükür canımmm benim için niye üzülüyosunki sen yaa ben biliyorum hiçbi sorunum yok olacakkkk
sosyalimde bebeğini kaybetti yeniden hamile şimdi seldamda yaşıycak tekrardan bu güzel duyguyu
sosyalim senin çok sıkı takip etmen gerek düzenli iğne kullanacaksın
yelizimm sıra sendeee

Bence de oyle canm
Hem nasil girsin kii kim anlayabilir bizim burda olan arkadaslik bagimizi

Canım benim lüften böle deme ya üzülürüm içerledim falan..
sonuçta herşey biz insanlar için ama ne bilim ben şimdi sedadan haber alamıyoruz nerde ne yapıyor nasıl bi durumda bilmiyorum olurda ben böle hamileyim yazınca o dakika girse ve Allah korusun bebeğine müdahale etmiş olsalar ve benim haberimi okusa üzülür diye düşündüğüm için biraz söylemeyi ertelemek istemiştim.. yoksa tabiki bizler herşeyimizi paylaşıyoruz en büyük sırdaşlar olduk. kimseyle konuşulmayanı konuşuyoruz yoksa ben niye saklayım söylemeyim canım ve eminim sosyal de benim gibi düşünmüştür..

Lizim bizim sosyalle herşeylerimiz aynı gitti canım hamilelik haberini de aynı zamanda alırız belki diye hep konuşuyorduk çünkü aramızda sadece 3 gün vardı.. birbirimize göre ben erken test yapmış oldum o geç o yüzden bu kadar tesadüfi oldu canım..

Evet ben de uzuluyorum gercekten.
Ben bu ikisinden suphelendim de dünn bunlardan biri birine ozeline bak falan yazmisti biara.Cok sevindim ikisi adına daa yanii başı cekenler bi kalsın daa ben de kalirim bi ara.
Sosyalim ve benosumm sonra fundoss
Ayy hadi hayirlisii

benoşşş ne zamandır test yapıyosun ve çift çizgiyi gördünn
müsait olunca anlat lütfen ben en çok şunu merak ediyorum hergünmü çalışma olmuştu senin günaşırımı
jel geitgelenmiydi

İkinizin adina nekadar mutlu oldugumu tahmin bile edemezsiniz.gercekten cok sevindimm
Sedoma uzuntum ayri,size sevinmeye engel degil
Ben cok mutlu oldum

o benimde aklıma geldi burası uygun olmaz diye ordan paylaştı sosyal diye düşündüm
herkes dağıldı psikolojimiz berbat kızlar şuan çok mutlu yani en çok istedikleri şeyi yaşıyolar ama buruklar
keşke böle olmasaydı
seninde az kaldı bata yeliz sırayla verelim güzel haberi

şimdi siz kendi aranızda sohbet ederken yazayım ben..

Benim biliyorsunuz yum günlerimi takibim söz konusu değildi ama bu ay akıntı takibi yaptım.. mümkün olduğunca da gün aşırı ilişki olmasına dikkat ettim ve mümkün olduğunca da eşimle tartışmamaya gayret ettim ki onu en başında beni bi sinir etme esnasında dile getirmiştim şurda önemli bi kaç zamanlarımız var bari onda tatsızlık çıkarma zaten olmuyor belki de etkendir diye sanırım oda o laflarıma üzüldü Allah için hiç bi problem yaratmadı..

ben ilişkiye girdiğim günleri not aldım telefonuma adet 28 ocaktı yum günlerim de muhtemelen ayın 15 - 16 sı gibiydi ve biz o iki günü değerlendirdik ve tuttuysa o gün olmuştur diye düşünüyorum.. cumartesi sabah, pazar günü akşam birde salı günü oldu ilişki canlarım.. sonra bi daha olmadı ağrıdan dolayı.. ilişki sonrası bacaklarımı hep kaldırarak yattım canlarım bi tarafa dönmedim hep sırt üstü yattım çünkü iki taraflı ağrıyormuş gibi hissettiğimden.. kalçamın altına iki tane yastık koyuyordum ben yüksekte kalsın diye onu ilk defa bu ay uyguladım.. birde o yum dönemlerine denk geldi sanırsam kızlar onu tam hatırlayamıyorum ben yine bu formda biri yayınlamıştı duanın büyüklüğünü ben o yazıyı okuduktan sonra kenzül arş suresini abdestimi alıp okuyup sonrasında ilişki yaşamaya dikkat etmiştim.. hep abdest alıyordum zaten ama ilk defa bu sureyi okuyarak sonrasında oldu. hep dua ettim çünkü..

Bu ay hiç bir uygulama yapmadım. biliyorsunuz folik asitide içmiyordum.. hiç bişi yemedim içmedim.. normalde ben yumurta süt falanda yerdim ama bu ay zerre dikkat etmedim yemeğime..

sonralarında ise yum günlerinde dahil kasık ağrım devamlı oldu.. bazen çok şiddetli bazen çok az ama hep vardı.. şimdiye kadar hiç bunu yaşamadım bu kadar uzun... hep kısa sürerdi... birde göğüs ağrım hep oldu kızlar zaten normalde adet olmadan 10-15 gün öncesinden başlardı bu ayda inanılmaz fazla oldu taşıyamıyordum o derece yani ama 3-4 gündür çok az ağrıyor..

son bir haftadır ağrıların şiddeti kasıklarda değil göbeğimin hemen alt tarafında batma gibi, şişkinlik gibi, sert gibi ağrıyordu o zaman şüphelendim zaten ovü testi yaptım buraya attim iki çizgi vardı ama emin olamadık,
Birde kızlar suratım inanılmaz sivilce doldu yara bere içinde şu anda o da galiba benim belirtim oldu,
birde ağzımın tadı son bir haftadır berbat çok garip bi tada sahibim.. halaa da öle..
ben ama hissediyordum bu ay farklıydı yaşadıklarım ama hüsran olmasından korkuyordum çünkü her ay bişi yaşıyordum..

Fundacım yine belirtiyorum canım biz ilişki esnasında jel kullandık canım hepsinde hemde.. bence sende artık yen şu jel sorununu ve uygula canım..

aklıma gelenler bunlar canlarım..

dün ise teste aldık ki eşim bi gün öncesi almak istediğimde bana bekle diye kızmıştı falan ufaktan tartışma yaşadık.. bende surat asınca dün mecbur kaldı almaya ve eve gider gitmez yaptım hemen ama bakmaya korktum çıkmayacak diye ama silik çizgiyi görünce göz yaşlarımı tutamadım.. defalarca baktım acaba yanlış mı görüyorum diye.. sonrasında ise eşimin yanına gittim ağlıyorum ya bana baktı olmadığını düşündü gözlerinden anladım çünkü noldu dedi.. yok olmadı yine dedim ama çok üzüldü hissettim ve ben yine inanamayıp banyoya tekrar gittim tekrar baktım ve bariz çizgi belliydi yine eşimin yanına gittim ama nasıl ağlıyorum hüngür hüngür sarıldım söyledim falan şok oldu inanamadı o da güzel bi duygu

Rabbim hepinize yaşatsın inşAllah kızlar.. sizler kaldınız zaten yeliz funda twin.. zaten hep dualarımdasınız..

doğrudan konuya dalacam kızlar kusura bakmayın lütfen
sosyalim benoşum bu sıkıntılı günlerde bize böyle güzel haberler verdiğiniz için Allah sizden razı olsun gözyaşlarımı tutamıyorum şuan Rabbimin hikmetinden sual olunmaz biz sedom için üzülürken bize sevinmemiz için sizin haberlerinizi veriyor Allahım ikiniz içinde bu hayırlı haberi tamamına erdirsin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.. sedomuda bu zor durumdan bi an önce kurtarsın içini ferahlatsın..

İkinizin adina nekadar mutlu oldugumu tahmin bile edemezsiniz.gercekten cok sevindimm
Sedoma uzuntum ayri,size sevinmeye engel degil
Ben cok mutlu oldum

Çok uzun yazmışım..
kaydedince fark ettim..
Fundacım evet canım gleitgelen i kullandım yazdım ama yine yazıyım biz sadece iki gün üst üste çalışma yaptık..

Ayrıca kızlar sosyalin bana özelden yazdığı şeyde hamilelik ile ilgili değil. ben sedanın bebeğinin durumunu tam idrak edemedim ne olduğunu anlamamıştım o da bana onu açıklamış nasıl bişi olduğunu yanlış anlaşılmalara mahal vermeyim..

Fundacım tabiki gülerek yazmak isterdim ama arkadaşımız bu durumdayken bunu halay çekerek ya da başka bişi yaparak söylemek bana uymaz canım.. olsun hayırlısı olsun.. yeterki seda iyileşsin yeter ki bebeğine bişi olmasın biz yine güler oynarız hiç önemli değil..

Sizinde mutlu olduğunuza inanıyorum sadece zaman bizim için değil seda için daha önemli

Yelizcim Allah razı olsun canım.. darısı sana inşAllah fundama twinime.. inşAllah ilk haber senden gelecek ama ben öle inanıyorum nedense.. çünkü sende ben gibi ağrı çektiğini söylemiştin

offff şu son yazdığın bitirdi beniiii ağlamaya başladımmmm hemen
yaa varya bu beklenen adetten geri 14 say olayı çok doğru bak seninde öle çıkıyor
şimdi kan da bakalım ne kadarlık çıkıyor miniğin maşallah canım inşallah çok sağlıklı bi gebelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın yazında düğüne karnın burnunda gidersin Allahın sevdiği kulusunki dualarını kabul etti canım
canımmmm çok sevindim çok çok çokkkk herşeyi detaylıca anlattığın içinde ayrıca sağol
canım jele her zaman ihtiyaç duymuyorum ben ki bu ara ilişki olmadı ya sanırım kendiliğinden olur
gerek duyduğumda kullanıcam

Allah razı olsun canım.. Amin İnşAllah..
Artık sıra sizde bak bi kez ayak sürününce devamı geliyor burda biliyorsun..
Sanırım dediğin gibi adet geri sayımı oldu anlamadım ki bende..

Evet düğüne çok istemiştim gerçekten çünkü Annem bana hiç belli etmez sormaz falan ama benim bebeğim olmasını çok istiyor adım gibi biliyorum ablamda çünkü çok sorunlar olmuştu.. bende de olacak diye korkuyordu biliyorum.. herkesin bebek yokmu lafını annem ablamda çok yaşadı çünkü ablamın nerdeyse 9 yıl kadar olmadı ben bende bunu yaşamamasını çok istedim çünkü düğünde artık anneme onu sormak zorunda kalmayacak diye canım çok şükür inşAllah rabbim nasip edecek...

Ben kan sonucuna kadar emin olamıyorum ki korkuyorum

Korkma benoşummm oldu bu işş
Canmm benim agrilar gecti ki :26: suanda tık yokk
Cokk sevindimm inan kii hele de senle sosyal oluncaa iki buyuklerr
Sira fundamdaa sonra gerisi gelir zatenn

Korkma benoşummm oldu bu işş
Canmm benim agrilar gecti ki :26: suanda tık yokk
Cokk sevindimm inan kii hele de senle sosyal oluncaa iki buyuklerr
Sira fundamdaa sonra gerisi gelir zatenn

Olsun canım hiç belli olmaz.. yumla spoş belli bi yol kat ettikten sonra buluşuyormuş ya buluştuktan sonra 5 günde mi ne yolcuğunu tüplerde tamamlayıp rahme geliyorlarmış belki seninki de bu sırada ağrıdı iyi düşünüyoruz..

İnşAllah öle olacak ben inanıyorum.. biz bu yola baş koyduk hep birlikte yol alcaz..
Sende bu ay haber verirsin İnşAllah.. senin bat ne zamandı ?
diğer ay da funda ile twin verecek inşAllah çünkü twin daha yum günlerine gelmedi fundamında geçmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…