inşallah tutar canım benimbi arastr netten yinede yanlis hatirliyo olabilrm kuzum
Canim adet yeni bitti bugun 9.gun teldeki progrmda dogurgan donem yaziyoo ..
Inss bu ay tuttrcz tatlimm
kullanıyorum canım decavit kullanıyomFatmam sen su anda vitamin kullaniyor musun?
inşallah tutar canım benim
kullanıyorum canım decavit kullanıyom
kız uzmansın tabi niye öyle diyosun kendinevitamin ve demir hapı verdi zaten bu gidişimde kullanmaya başladım
Hosbuldk cnmm sagol bitirdm isimiohh rahatladimm cnmn simdi hazirlanip kv lere gidicem aradi gel dio bnm bi pastm var ondn yapalim dedi
Ya aysem bisey sorucam kv lere gittgmde hep adeti mi soruyo oldunmu genelde 1 hafta kala onlrda oluyoruz hep oyle denkngeliyo yanibnde 1 hafta var diyorm
1 hafta sonra ariyo beni adet oldunmu diye off nasil guzel bir dille soyleyebilirm sormasi beni geriyo gercktn :26:
Gorusuruz fatmacann.dikkatli ol spordaaacanlarım ben çıkıyorum spora gidecem bir haftadır gidemiyom belki iyi gelir değişiklik olur benim için öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
Off cok sinir bozucu birsey. Belki iyi niyetle soruyo ama insan rahatsiz olur tabi. Ben olsam soguk cevap verirdim hemen kisa keserdim. Boyle seylerden hic haz etmem zaten.yada esine soyle o guzel bi dille annene izah etsin durumu. Yada birini ornek verebilirsin meselaa.ben bazen onu yapiyorum.sevmedigim durumlarda ne insanlar var gelinine nasil davraniyorlar falan diorum.isterse bozulsun. Biraz disini gostermezsen tepeni cikarlar zaten twinim.
Kuzumm bende oyle soyledim kocise bana dediki seni dusundugunden soruyo rahatsz olduysan soyle guzel bi dille ..
Kotu niyetle sormuyo cnm biliyorum torun istiyo cokk..
Ama biraz fazla konusurrr hazir cevaptr yani altta kalmayan bi tip aramiz kotu degil ama bi uzaklik var yani..cok sık aramam o da ayni sekilde ..
Kuzum bnde cok baskin biri degilim dur bugun diyeyim ya anne sorman rahatsz etmiyo ama biseyleri daha fazla takmama sebep oluyo diye..hani snucta kafamdn atmaya calisiyorum diyym
kızlar size bişey soracam ne zamandır kafamı kurcalıyor ben hamile kaldığımdan beri hiç kilo almadım hatta bugün tartıldım 1 kilo zayıflamışım bu normal bişey mi ya bebişim gelişiyomudur
Sağol fatmammm seni çok iyi annladım şimdi Allah yardımcın olsunnn ne zormuşşşş
benoşş hemen bal yicemmm sağolll
kız nişana kdr çıkmaz göbiş bulursun yık bi kıyafet
t... danmı bakacannişan evdemi olacak ankarayamı gidecen yinee
Kizlarrrr ben geldim
Temizliğe giristim bitmedi daha yazayim dedim buraya yazmadan duramiyorumm ki
Temizlk bitince kv lere gidcem aksama ordayiz
Fundosumm hadi inss tutar bu ay ..
Bende bi anlasam ne zmn yum gununu ne akinti ne sanci pek bisey yok :26:
Sosyalim agir isler yokk sen bebisi dusun birak temizligi fln
Benosumm sende aynen oyle artık dikkat edinn..
Ayşemmm kuzum o sekilde yer mi silinir kuzum allah korusun genc yasta kireclenme olur fln..kuzu keyfinize bakin yaaa
Ben hamis olsam yerimden zor kalkardim
Fatmam bas agrin gecsin artik yaa ne cektin su bas agrisindan... biberiye yagimiydi neydi basina onla masaj yapp..
Sedosumm yoksun ama sana da merhaba Kuzum benimm eksikligin cok belli hemn iyi olda aramiza dön kuzumm
Yelizimm inss minik ordadir kocise supriz olurr..
Lizim nerde goremedimm..
Arkadasım predictor getiriyorr ama yarin sabah yaparimm
Fatmamm ben cok duydum kilo verenii amaa sen yine de doktoruna sorr kilo takibini yapmiyorlar mii
Amann ne biliim benosum yaa biyandan hicc yapmasam da adetimi beklesemmi diyorumm cunku insan cok hevesleniyor cikmayinca da tutamiyorum kendimi agliyorum burda da olmasini istedigim en son şey bu
Haklısın insan çok üzülüyo ama diğer türlüde merak ediyo..
Sen daha iyi bilirsin kuzum kendini hep kötüye hazırla ağlamayacaksan yap yok dayanamam dersen yapma boşver bekleriz ne kaldı zaten şurda
Benoş benimkide yalvarıyoo çıkalım diyee tıkıldık kaldık senin yüzünden akşam oldu diyo bende hastalığım azar dinlencem diyom
yelizzz bu defala salla bee yapma dicem ama test bile aaldırmışsın yap barii
cikin kizz havada guzel. benimki hasta. sikildim aslinda evdebizim yerimizede gezinn
Benoş benimkide yalvarıyoo çıkalım diyee tıkıldık kaldık senin yüzünden akşam oldu diyo bende hastalığım azar dinlencem diyom
yelizzz bu defala salla bee yapma dicem ama test bile aaldırmışsın yap barii
Selam milletttt
başımın ağrısından ölüyorummmmmm
boğazım filan geçti çok şükür ama bu baş ağrısı ne zormuşşşş
Kızlarr benim kasık ağrım olmadıı sadece akıntı yani yumurtladım ama çatlamadımı acep
bide ben bu ay içinde iki kez yumirtluyom biri dündüyse biride 28 i
siz bana yazana kdr bende bi okem neler yazmışınzz
He kızzo zaman klomen kullanmıştımm
du bakalımm belki bugün olurr
yalnız jele filan gerek kalmadı
başarılı bi çalışma oldu istekli sağlık olsun olmazsada
sosyaâl petek kaldırmakta neymişşş bi daha duymimmm şuna bak yaa en hassas dönemdesinn
benoşş ne zaman gidiyon dr
fatmammmm
yellocan yarın test patlattt
kızlar size bişey soracam ne zamandır kafamı kurcalıyor ben hamile kaldığımdan beri hiç kilo almadım hatta bugün tartıldım 1 kilo zayıflamışım bu normal bişey mi ya bebişim gelişiyomudur
Kizlarrrr ben geldim
Temizliğe giristim bitmedi daha yazayim dedim buraya yazmadan duramiyorumm ki
Temizlk bitince kv lere gidcem aksama ordayiz
Fundosumm hadi inss tutar bu ay ..
Bende bi anlasam ne zmn yum gununu ne akinti ne sanci pek bisey yok :26:
Sosyalim agir isler yokk sen bebisi dusun birak temizligi fln
Benosumm sende aynen oyle artık dikkat edinn..
Ayşemmm kuzum o sekilde yer mi silinir kuzum allah korusun genc yasta kireclenme olur fln..kuzu keyfinize bakin yaaa
Ben hamis olsam yerimden zor kalkardim
Fatmam bas agrin gecsin artik yaa ne cektin su bas agrisindan... biberiye yagimiydi neydi basina onla masaj yapp..
Sedosumm yoksun ama sana da merhaba Kuzum benimm eksikligin cok belli hemn iyi olda aramiza dön kuzumm
Yelizimm inss minik ordadir kocise supriz olurr..
Lizim nerde goremedimm..
Arkadasım predictor getiriyorr ama yarin sabah yaparimm
Fatmamm ben cok duydum kilo verenii amaa sen yine de doktoruna sorr kilo takibini yapmiyorlar mii
Hosbuldk cnmm sagol bitirdm isimiohh rahatladimm cnmn simdi hazirlanip kv lere gidicem aradi gel dio bnm bi pastm var ondn yapalim dedi
Ya aysem bisey sorucam kv lere gittgmde hep adeti mi soruyo oldunmu genelde 1 hafta kala onlrda oluyoruz hep oyle denkngeliyo yanibnde 1 hafta var diyorm
1 hafta sonra ariyo beni adet oldunmu diye off nasil guzel bir dille soyleyebilirm sormasi beni geriyo gercktn :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?