Ağlayakta gözden mi olak???

canlarım ben çıkıyorum spora gidecem bir haftadır gidemiyom belki iyi gelir değişiklik olur benim için öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun

kız uzmansın tabi niye öyle diyosun kendine vitamin ve demir hapı verdi zaten bu gidişimde kullanmaya başladım

Super o zaman hic korkmaaa demir hapi sana kilo aldirir zaten bir muddet sonra. Doktor bana demir hapini yazdi ama simdi icme.kan tahlili yapalim.depolarin durumuna gore ic dediii. O dahada cok kilo aldirir cunku dedii.vitaminide hergun icmiyorumm.onuda icsem bi 5 kilo daha almistim zaten

Off cok sinir bozucu birsey. Belki iyi niyetle soruyo ama insan rahatsiz olur tabi. Ben olsam soguk cevap verirdim hemen kisa keserdim. Boyle seylerden hic haz etmem zaten.yada esine soyle o guzel bi dille annene izah etsin durumu. Yada birini ornek verebilirsin meselaa.ben bazen onu yapiyorum.sevmedigim durumlarda ne insanlar var gelinine nasil davraniyorlar falan diorum.isterse bozulsun. Biraz disini gostermezsen tepeni cikarlar zaten twinim.

Kuzumm bende oyle soyledim kocise bana dediki seni dusundugunden soruyo rahatsz olduysan soyle guzel bi dille ..
Kotu niyetle sormuyo cnm biliyorum torun istiyo cokk..
Ama biraz fazla konusurrr hazir cevaptr yani altta kalmayan bi tip aramiz kotu degil ama bi uzaklik var yani..cok sık aramam o da ayni sekilde ..
Kuzum bnde cok baskin biri degilim dur bugun diyeyim ya anne sorman rahatsz etmiyo ama biseyleri daha fazla takmama sebep oluyo diye..hani snucta kafamdn atmaya calisiyorum diyym

Kizlar benim cikmam lazım optm hepinizi
Aysem kusura bakma cnm
Fatmam grss cnm kendini cok yorma ..

Bencede bugun oyle soyle cnm..yoksa her konuda aynisini yapar. Hadi sana kolay gelsin.gorusuruz twinimm

kızlar size bişey soracam ne zamandır kafamı kurcalıyor ben hamile kaldığımdan beri hiç kilo almadım hatta bugün tartıldım 1 kilo zayıflamışım bu normal bişey mi ya bebişim gelişiyomudur

Canıımmm takılma böle şeylere gerçi demesi kolay ama doktoruna sor mutlaka kızlar ne güzel anlatmış katılıyorum ve bebiş zaten besleniyo ya alma işte kilo daha ne istiyon

Evet canım oraya gidelim dedi şimdide diyo ki ben gidebiliriz demiştim başka zamanda gideriz diyo bu adam beni sinir ediyo
Evet ankarada canım ama küçük bi salon gibi bi yerde olacak çok severim bu dayımın kızlarını o yüzden çok önemsiyorum inşAllah güzel olacak

Twinimmm hoşgeldin ve güle güle
Denin dediğin benim demiş olduğum nane yağı olmasın kız

Bence bugün söyle kv dene sinir etmesin adamı.. Sanki sen istemiyon .. İyi niyetlide olsa insan sinir oluyo

Arkadasım predictor getiriyorr ama yarin sabah yaparimm
Fatmamm ben cok duydum kilo verenii amaa sen yine de doktoruna sorr kilo takibini yapmiyorlar mii

Canıımmm varsa zaten akşamda çıkar ki bizde akşam yaptık sen bilirsin aklını karıştırmayım ama heyecan yaptım hadi bakalım inşAllah

Amann ne biliim benosum yaa biyandan hicc yapmasam da adetimi beklesemmi diyorumm cunku insan cok hevesleniyor cikmayinca da tutamiyorum kendimi agliyorum burda da olmasini istedigim en son şey bu

Amann ne biliim benosum yaa biyandan hicc yapmasam da adetimi beklesemmi diyorumm cunku insan cok hevesleniyor cikmayinca da tutamiyorum kendimi agliyorum burda da olmasini istedigim en son şey bu

Haklısın insan çok üzülüyo ama diğer türlüde merak ediyo..
Sen daha iyi bilirsin kuzum kendini hep kötüye hazırla ağlamayacaksan yap yok dayanamam dersen yapma boşver bekleriz ne kaldı zaten şurda

Haklısın insan çok üzülüyo ama diğer türlüde merak ediyo..
Sen daha iyi bilirsin kuzum kendini hep kötüye hazırla ağlamayacaksan yap yok dayanamam dersen yapma boşver bekleriz ne kaldı zaten şurda

bende aksam yapmistim gercii.
ama benos haklii. bana kalirsa yapma derim ama karar senin tabi yelizim..

Benoş benimkide yalvarıyoo çıkalım diyee tıkıldık kaldık senin yüzünden akşam oldu diyo bende hastalığım azar dinlencem diyom

yelizzz bu defala salla bee yapma dicem ama test bile aaldırmışsın yap barii

cikin kizz havada guzel. benimki hasta. sikildim aslinda evde bizim yerimizede gezinn

cikin kizz havada guzel. benimki hasta. sikildim aslinda evde bizim yerimizede gezinn

Kızz hiç kendimde göremiyorummm
haftaya ısınır iyice güneşte olur bendde düzelirimm
evi topladım şaka maka bayağı göçmüştü

Kızz ben gezerimde bu adam gezmiyo ev kuşu yaa yatsın uyusun gazete okusun yesin içsin

Beni düşünen yok
Kızdım ama senin yüzünden hiç bişi alamadım alamıycamda bu gisişle hep sona bırakıyorum mal gibi oluyorum diye bişi diyemedi sonra gelip sırnaşıyo

inşallah birinden biri tutar fundoşum hadi sizde sıraya dizilin güzel hayırlı haberler verin bize

tamam bi daha ağır hiç birsey kaldırmayacağım söz veriyorum
kızlar size bişey soracam ne zamandır kafamı kurcalıyor ben hamile kaldığımdan beri hiç kilo almadım hatta bugün tartıldım 1 kilo zayıflamışım bu normal bişey mi ya bebişim gelişiyomudur

daha bebek depolarondan besleniyordur hem anneye kilo aldıran şeker ve undur bunları yemediğin sürece zaten kilo almasın

tamam canım ağır iş yapmak yok

Arkadasım predictor getiriyorr ama yarin sabah yaparimm
Fatmamm ben cok duydum kilo verenii amaa sen yine de doktoruna sorr kilo takibini yapmiyorlar mii

yarın güzel haberler duyalım inşallah

ne pastası kızzz bizede söylesene tarifini falan ver

evi temizledik eşimle yemek yaptım mutfağı topladım şimdi girip bi duş alayım 5-6 parça ütüm var onuda yapayım sonra dinleneyim bari

Kız sosyall bide diyon bu adamı niye aldım iş yapmaz diye bak nasıl yardım eder olmuş

Ne yemeği yaptın kız bende yemek yapıyorum daha banyo yapıcam ve daha ütüm var

Kizlar predictor erken gebelik testiydi yaptimm
Guya bi cizgi var gibi ama yok gibi de testi evirip cevirip baktikk bi iste var diyoruzz baska bi ışıgin altina gidip bakiyorum yok.Anlamadim gitti annem ve kardesim cizgi var diyor benle diger kardesim yok diyor
Keske yapmasaydim umutlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…