Hosgeldin yelocan. Cikolata istegine takilmaa. Adet belirtileri yasaniyor zaten. Sen test yapmadan bekle bence canimm. Guzel haberler yakindirrr. Sizden cok umudur var bu ayBenim adet olmama yakin olur bu her ay deli gibi n... cok canm çekerr yani her ay olan bisey oldugu icin yine adetim gelicek herhalde diyorum hamile olsaydim en azindan bu olmazdi diye dusunuyorum.
Fatmam dikkat et kendine canmm tesekkur ederim buarada insallah o guzel haber bizlerden de gelirr
Benoşum ben de cok geriliyorum ama agdayi yapanlar okadar rahatlar kibisey olmazz kizz
Sosyalimm keske dedigin gibi olsaa ama soyledigim gibi benim en belirgin adet belirtim cikolata istegi oluyor :26:
Hosgeldin yelocan. Cikolata istegine takilmaa. Adet belirtileri yasaniyor zaten. Sen test yapmadan bekle bence canimm. Guzel haberler yakindirrr. Sizden cok umudur var bu ay
Fatmam hosgeldinn. Gecmis olsun cnm yaa.senin bu basagrilarin gecmedi bi turluu. Hic caresi yok mu cnm?
Bende garip garip ruyalar goruyorumm. Birazinida unutuyorum ztn.
Arkadasim doktoruna agda olayini sormus. Yaptirabilirsin demis doktor. Ama yinede bana pek guvenli gelmiyorgerci ablamda 9 ay boyunca agda yaptirdi hicbir sey olmadiii
Yatakodasindaki sifonyeri falan duzeltim belim koptu yaaa.ya bi yeri temizliosun diger taraf dagiliyor. Temizlik omrumu yedi yaaa. Supurge acmam lazim ama o kadar gozumde buyuduki
Yatakodasindaki sifonyeri falan duzeltim belim koptu yaaa.ya bi yeri temizliosun diger taraf dagiliyor. Temizlik omrumu yedi yaaa. Supurge acmam lazim ama o kadar gozumde buyuduki
Selam milletttt
başımın ağrısından ölüyorummmmmm
boğazım filan geçti çok şükür ama bu baş ağrısı ne zormuşşşş
Kızlarr benim kasık ağrım olmadıı sadece akıntı yani yumurtladım ama çatlamadımı acep
bide ben bu ay içinde iki kez yumirtluyom biri dündüyse biride 28 i
siz bana yazana kdr bende bi okem neler yazmışınzz
Selam milletttt
Kızlarr benim kasık ağrım olmadıı sadece akıntı yani yumurtladım ama çatlamadımı acep
Hımmm bilemedim şimdi..
Burdada okudum çoğu yapılabilir demiş ama neyse bakıcam
Canım yapma öle işler bırak kalsın.. Süpürgeyidw yavaş yavaş yap.. Eşin yardım etsin.. Dikkat et sen kendine
Valla bende gece yastık araken yerden gördümm yumuk yumak tozzz sallaa
delikızzz çekme öle şeyleri yaa
Hosgeldin fundammmesinn basina masaj yapsin belki iyi gelir canimm. Bas agrisi cok kotu yaa
Bikerede kasik agrin olmustu akinti hic gelmemisti. Akintinin gelmesi yumun catladigini gostermiyor muu?
Belki filmin mi etkisi olduu. Neyse fundam hepsinin cevabini bekleyip gorecezz. Hayirlisiylaa insallah senin mercimekte yola cikmis olsunn
Benoss sen bence en iyisi doktora sor. Ozaman icin rahatlarr. Yaptiran cok var cunku. Ben evlendigimde epilasyona baslamistim.baya azaldi o yuzden.
Kiz evi gorsen.nasil tozlaniyorrr. Oyle goruncede dayanamiyorum. Esimde dun usuttu heralde.bugun cok halsiz. Oda yatiyor bi kenarda:)
Fundam aynen yaa kapinin arkasini bi actim.topak toz olmuss. Ya benim ev asiri tozlaniyor.birde cevremde cok insaat var. Onum etkiside var
Ohh ohh masallahh. Bu aksamida bos gecmeyinHe kızzo zaman klomen kullanmıştımm
du bakalımm belki bugün olurr
yalnız jele filan gerek kalmadı
başarılı bi çalışma oldu istekli sağlık olsun olmazsada
sosyaâl petek kaldırmakta neymişşş bi daha duymimmm şuna bak yaa en hassas dönemdesinn
benoşş ne zaman gidiyon dr
fatmammmm
yellocan yarın test patlattt
Ayşemmm ya sen beni öldüyon gülmekten
Eşine geçmiş olsun..
O bizde de var yapıyorum bnde yaparken ardımdan geri pisleniyo nasıl başarıyoruz bunu merak ediyorum
He kızzo zaman klomen kullanmıştımm
du bakalımm belki bugün olurr
yalnız jele filan gerek kalmadı
başarılı bi çalışma oldu istekli sağlık olsun olmazsada
sosyaâl petek kaldırmakta neymişşş bi daha duymimmm şuna bak yaa en hassas dönemdesinn
benoşş ne zaman gidiyon dr
fatmammmm
yellocan yarın test patlattt
Bende su anda evde kendi halime guluyorum
Uzandim su andaaa.tozlarla bakisiyoruzya evi kendi kendine supuren silen seyler cikmali artik. Yil olmus 2014 hala evi biz supuruyoruzz kiz ben birde elimle silerdim her yeri. Hamile oldugumdan beri biraktim.hayatim temizlikle gectii.
Fundam bu hafta gidicem artık bise haftaya giderim belki
Yarın kan sonucunun çıktısını alıp doktora gösteriyim ne diyecek merak ediyorum
Benimde tuvalet sorunum başladı sinir oluyorum yaa bi giriyorum çıkamıyorum ikidir markete gidiyooruz kayısı almayı unutuyorum
Ayşemm
Alemsin ya sene 2014
kız boşver bakışım durun bakalım kim galip gelecek
Biz silmiyceZde kim silecek keşke bu güzellik hemen olsa.. Hayatta öle yere çökerek silemem pis kalsın daha iyi
Valla helal olsun size
ya kuzum jilet mahvediyor ama ne yapayım şimdi siz böyle diyince ağdaya devam etsem mi diye düşünmeye başladım:44:N ne kız hiç anlamadım
Adet belirtin olsa da biz onu görene kadar bebek diye ümit ediyoruz
Zaten onlar rahat oluyı kız sorun bizde
Ne bilim kuzum inanamıyorum halaaa ondan olsa gerek
Jiley mahvediyor ama mecbur kalıncada yapacak bişi yok tabii
sağol canım benim valla internette okuduğum duyduğum her yöntemi denedim ama malesef hiçbiri geçirmiyorHosgeldin yelocan. Cikolata istegine takilmaa. Adet belirtileri yasaniyor zaten. Sen test yapmadan bekle bence canimm. Guzel haberler yakindirrr. Sizden cok umudur var bu ay
Fatmam hosgeldinn. Gecmis olsun cnm yaa.senin bu basagrilarin gecmedi bi turluu. Hic caresi yok mu cnm?
Bende garip garip ruyalar goruyorumm. Birazinida unutuyorum ztn.
Arkadasim doktoruna agda olayini sormus. Yaptirabilirsin demis doktor. Ama yinede bana pek guvenli gelmiyorgerci ablamda 9 ay boyunca agda yaptirdi hicbir sey olmadiii
fundamm geçmiş olsun canım ya inşallah bi an önce geçer başının ağrısı çok kötü bişey baş ağrısıSelam milletttt
Biraktim zaten benayimm. Karnim aciktii.birseyler hazirlayayimda yiyelim bari. Belki sonra bi guc gelir evi supururum:)
Benoss peyman in gun kurusu kayisisini al.harika birseyy.benin tuvalet sorunu onunla duzeldi.cok basarili bi urun
Ben simdi gidiommm.gelirim yine
Ayyy ayşemmm nasıl gülüyorummmm eşimde nolduu ne yazıyoo diyo
inşaatlardandır caanım benimde bahçeye bakıyo yaa zemin kat çok ooluyo minik örümceklerde var süp. Den çıkıyoo
kızzz eğilerek yer ssilmekmiii yapmaa diz kapaklarında çok ciddi hasar bırakır bakk
belki bugün ağrır du bakalımm çok ağrır normalde ya şaşırdımm
seldamın ağrısı varmı acabaa:26:
keşke yakın olsaydı ziyaret ederdikk
ayşemm keşke dün uğrasaydın senngaelmişken bu tarafaa
beenoşşş zeytinyağı ye bi kaşııkkk
kayısıyıda yolla alsın koceyş
Bu arada bende gıcık gibi öksürük başladıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?