Ağlayakta gözden mi olak???

Kız sosyall bide diyon bu adamı niye aldım iş yapmaz diye bak nasıl yardım eder olmuş

Ne yemeği yaptın kız bende yemek yapıyorum daha banyo yapıcam ve daha ütüm var
Bagira cagira dovuse dovuse yaptik sanki hormonlari yukselen onunkiler 9 aya kadar birbirimizi bogmazsak iyi
Mercimek corbasi, bezelye yemegi yogurtlu makaRna yaptim dus aldim ama utuye gecemedim daha sol kasigimda tek bi nokta agriyor benayim ya sende var mi boyle birsey

Yelizim kac dk oldu yapali

Aaa yelizzz hadi bakalımm belkide daha idrara tam geçmedi var diyorlarsa vardır inşAllah.. Ayyy heyecan yaptımmm
Üç gün sonra yine yap

Sosyal kız bırak bağıra çağıra olsun mecbur yapacak

Kız güZel menü afiyet olsun bak acıktım
Bende ağrı kasıkta değil canım yaa karın bölgesinde

Bence eger bebek varsa oradadir cunku tek bi nokta agriyor
Sagol canim biz yedik bile
Ayyy yeliz hamile minyoka

Kuzum yaptiktan 3-4 dk sonra başında beklerken sanki bi cizgi var gibi demeye basladik 10 dk sonra bakinca da yani cok cok az daha belirgin ama yine tartişmali bi cizgi yani

Kuzum yaptiktan 3-4 dk sonra başında beklerken sanki bi cizgi var gibi demeye basladik 10 dk sonra bakinca da yani cok cok az daha belirgin ama yine tartişmali bi cizgi yani
Hemen buraya yukle resmini yelizimmmmmm haydiii insallahh Allahimmmmmmmmmmm

Bence eger bebek varsa oradadir cunku tek bi nokta agriyor
Sagol canim biz yedik bile
Ayyy yeliz hamile minyoka

Kızzz sen beni alıntı yapınca adım bi tuhaf çıkıyo birinde cagıra çıktı birinde benahamile çıktı

Bebek yokmu yoksa

Aaa çok silikse vardır hadi inşAllah.. Keşke ovü testi olaydı onunlada yapardın
Aayy yelizde geliyo peşi sıraa

Ben tabletten yaziyorum ya simdi bazen sizin yazilarin icine yaziyor sen benim yazdiklarima bak sadece
Kiz nasil bebek yok deli herkeste ayni belirti olacak degil ya

Kızzzz altıma iş......,
ayyyyy o benayım isimleri ne öleeee noluyoo bu kulübeeee ayy koptimmmmmmm

Ben biliyodum o test bugünr yapılacakkk
ayyy fotomu geliyooo çok heyecanlııııı
hadi kızzzzz inşallahhh

Habire yeniliyom sayfayı hatun eklenti ekliyo halaaa:18::18:

Kiz eklenmiyo internette sorun varr bi disari cikayim tekrar eklicemm siz beni beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…