Ağlayakta gözden mi olak???

Sağol fatmammm seni çok iyi annladım şimdi Allah yardımcın olsunnn ne zormuşşşş
benoşş hemen bal yicemmm sağolll
kız nişana kdr çıkmaz göbiş bulursun yık bi kıyafet
t... danmı bakacan nişan evdemi olacak ankarayamı gidecen yinee

kızlar size bişey soracam ne zamandır kafamı kurcalıyor ben hamile kaldığımdan beri hiç kilo almadım hatta bugün tartıldım 1 kilo zayıflamışım bu normal bişey mi ya bebişim gelişiyomudur

Selaam bu aylarda kilo almani gelisime baglama canim.muhim olan doktorunun ne dedigi. Ben de 23.haftami bitiriyorum 2kilo ancak aldim. Ama bebegin gelisimi iyi cok sukur. Fazla kilo almak saglikli bebek demek degil. Hic canini sikma

sağol canım benim elma varsa evde elmayı ısıra ısıra ye benimkini geçirmese de sende etkisi olur inşallah
Selaam bu aylarda kilo almani gelisime baglama canim.muhim olan doktorunun ne dedigi. Ben de 23.haftami bitiriyorum 2kilo ancak aldim. Ama bebegin gelisimi iyi cok sukur. Fazla kilo almak saglikli bebek demek degil. Hic canini sikma
ya hiç kilo almasam anlıycam ama üstüne bide zayıflayınca korktum bebiş beslenemiyo mu diye doktor kontrolde herşey normal dedi ama ne bileyim işte

kızlar size bişey soracam ne zamandır kafamı kurcalıyor ben hamile kaldığımdan beri hiç kilo almadım hatta bugün tartıldım 1 kilo zayıflamışım bu normal bişey mi ya bebişim gelişiyomudur

Canımm hiç anlamıyorum ama normalde azda olsa alman gerekmezmi dr a sorsana bii uzman ayşenur gelsin hele bi o ne diiyor

İlk 3 ay kilo vermen normal. Sen yine bi kilo vermissin. Bizim topikte 5-6 kilo veren oldu bebegin tabiki besleniyo sen bisey yiyemiyor bile olsan o senin depolardan beslenir merak etme zaten yakinda baslarsin kilo almaya.

Kizlarrrr ben geldim
Temizliğe giristim bitmedi daha yazayim dedim buraya yazmadan duramiyorumm ki
Temizlk bitince kv lere gidcem aksama ordayiz
Fundosumm hadi inss tutar bu ay ..
Bende bi anlasam ne zmn yum gununu ne akinti ne sanci pek bisey yok :26:
Sosyalim agir isler yokk sen bebisi dusun birak temizligi fln
Benosumm sende aynen oyle artık dikkat edinn..
Ayşemmm kuzum o sekilde yer mi silinir kuzum allah korusun genc yasta kireclenme olur fln..kuzu keyfinize bakin yaaa
Ben hamis olsam yerimden zor kalkardim
Fatmam bas agrin gecsin artik yaa ne cektin su bas agrisindan... biberiye yagimiydi neydi basina onla masaj yapp..
Sedosumm yoksun ama sana da merhaba Kuzum benimm eksikligin cok belli hemn iyi olda aramiza dön kuzumm
Yelizimm inss minik ordadir kocise supriz olurr..
Lizim nerde goremedimm..

İlk 3 ay kilo vermen normal. Sen yine bi kilo vermissin. Bizim topikte 5-6 kilo veren oldu bebegin tabiki besleniyo sen bisey yiyemiyor bile olsan o senin depolardan beslenir merak etme zaten yakinda baslarsin kilo almaya.
sağol canım ya içimi rahatlattın valla

çok çektim be twinim şu başağrısından nane yağını denemiştim ama biberiyeyi senden duydum onu da bi deniyim bari napiyim
kuzum sende durumlar ne bu ay bebiş geliyo inşallah

Kizz sizin evler beylikduzunde degil mi. Bakirkoyden arasi baya var hem arabamizida kadikoye birakmistik. Ama o taraflara gelsem sana kesin ulasirdim kizz.birlikte sedonun yanina bile giderdik.

Artik egilerek silmiorum cnm. Ya supurge bile acamiyorum artik.bak alt komsum fosur fosur supurge acmaya basladii banada cagirsam mii acaba
Kasik agrisi olacak diyede birsey yok fundammm. O kadar ay oldu bi degisim gormedik. Birak varsin olmasin.bebis gelsindeee

Fatmam korkmaa. Bazi anneler kilo almiyormus.verende oluyormus.bu bebeginin gelismedigini gostermiyorr. O yine iceride beslenio tosuncukkk. Hem daha iyi kizz kilo almaaa. Ben bugun tartiya ciktimm. Tartidaki rakamlari gorunce basim dondu 71 olmusumm benim sonum hic iyi degil kizlarr nasil kapatacam bu istahimiiii

Arkadasım predictor getiriyorr ama yarin sabah yaparimm
Fatmamm ben cok duydum kilo verenii amaa sen yine de doktoruna sorr kilo takibini yapmiyorlar mii

Hosgeldinn twincann.sanada kolay gelsinn. Zaten sildikten sonra belim nasil agrirdii. Artik vileda tarzi seylerle siliyorumm.
Evet sedomun eksikligi cok belli.hemen aramiza gelirr eski nesesiyle kaldigi yerden devam eder insallah

inşallah besleniyodur benim çok iştahım da yok çünkü ben 66.5 kiloya düşmüşüm canım senin ırsi olabilir ayşem bak ablamda kilo aldı diyodun hemen verirsin doğumdan sonra sıkma canını
Arkadasım predictor getiriyorr ama yarin sabah yaparimm
Fatmamm ben cok duydum kilo verenii amaa sen yine de doktoruna sorr kilo takibini yapmiyorlar mii
bana soruyo her gittiğimde ama normal değil demedi herşey normal gidiyor dedi ama ne biliyim ben çok kafamı yoruyom herhalde hadi yarın inşallah güzel bi sonuç alırsın canım dua edecem sana

bende o konuda takıldım azda olsa almam gerekmez miydi evet doğru diyosun ayşeme soralım bu konularda en tecrübelimiz o
Uzman mii pabucumun uzmani
Bak zaten bi arkadas yazmis.depolardan beslenir diye. O zamanda depolar bosalmaya baslayinca sende halsizlik baslar.depolar bitmeye yakin zaten vucudun sinyal verir.goz kararmasi bas donmesi baslar. O zamanda doktor sana ek vitamin ve demir hapi verir. Sen doktoruna yine sor.icin rahatlasin kuzuu. Ama kilo almadigina sevinmelisin.sonra zaten cok alacaksin.ilk aylarda ne kadar az alirsan o kadar iyi

Son düzenleme:

bi arastr netten yinede yanlis hatirliyo olabilrm kuzum
Canim adet yeni bitti bugun 9.gun teldeki progrmda dogurgan donem yaziyoo ..
Inss bu ay tuttrcz tatlimm

kız uzmansın tabi niye öyle diyosun kendine vitamin ve demir hapı verdi zaten bu gidişimde kullanmaya başladım

Hosgeldinn twincann.sanada kolay gelsinn. Zaten sildikten sonra belim nasil agrirdii. Artik vileda tarzi seylerle siliyorumm.
Evet sedomun eksikligi cok belli.hemen aramiza gelirr eski nesesiyle kaldigi yerden devam eder insallah

Hosbuldk cnmm sagol bitirdm isimi ohh rahatladimm cnmn simdi hazirlanip kv lere gidicem aradi gel dio bnm bi pastm var ondn yapalim dedi
Ya aysem bisey sorucam kv lere gittgmde hep adeti mi soruyo oldunmu genelde 1 hafta kala onlrda oluyoruz hep oyle denkngeliyo yani bnde 1 hafta var diyorm
1 hafta sonra ariyo beni adet oldunmu diye off nasil guzel bir dille soyleyebilirm sormasi beni geriyo gercktn :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…