Ağlayakta gözden mi olak???

yelizimm bence bu testler pozitiffff, kiz ben 3 saat sonra yine test yapmistimm dayanamamisti
gecen ay yaptigin boyle cikmamisti dimi

Hayir canm gecen aykinde testin yeri belliydi ama bunda o cizgi kalin dimi kizlarr ciplak gozle bakimca emin olmamakla birlikte pembe gibi rengi bana oyle geldi yanii

Ben huyumu bildigim icin bitane de ucuzlardan aldirmistim yarin sabah yapcemm
Ulenn bu testin de azizligine ugradiysamm tovbe edicem artikk test mest yapmaya

Sabah bidaha yaparim onda cikmazsaa bu yaniltan testler beni buluyor diyipp test yapmaya tovbe edip yoluma devam ederim
Kizlar eminler kesin var diolarr
Annem de kesin var diyoo
Ben de gordum ama korkuyorum
Yalniz kizlar cok fena umutlandim haa

Fundaa tabi çalışş durmak yok yola devamm

Yelizcim ben zaten bu ay senden hep umutluydum şimdi daha bi umutlandım
Hadi kız sabaha daha koyu görde bi ohh diyip fundayı bekleyelimmm

Dua edicem sanada canım inşAllah bebişin seninledir inşAllah..

Hayir canm gecen aykinde testin yeri belliydi ama bunda o cizgi kalin dimi kizlarr ciplak gozle bakimca emin olmamakla birlikte pembe gibi rengi bana oyle geldi yanii

benim gozler keskindirr yelizim. cizginin yeride belli hafif pembelikte varr. sosyosun dedigi gibi daha cok yeni bence.

sosyos benos sizin testler nasildii

ben bu yelizdende fundadanda cok umutluyummmm biri ciktiii digeride cikarr insallah Allahimmmm

Aysem benimkide boyle cikmisti ama aksam daha koyu cikmisti yelizin degeri 15 civari falandir

Kız benim ki bariz ben burdayım dedi..
Benim testte bundandı kapağını kapattım bakamadım korkumdan
Sonra kafamı bi çevirdim bayaa görünüyo ve sonra kıpkırmızı
Ben şok oldum o an o halimle eşim halaa dalga geçiyo

kızlar mrb geçmişi okuyamadım kimler hamişş bende dr a gittim hiç bi sorun yok yumurtan oluşmuş 4 5güne çatlar dedi geç adet görmemin sebebide geç yumurtlamammış

15 mii
Kizz o deger testte nasil cikcakk
Ayricaa ozaman gec dollenme olmus olmasi lazimm bizim 9 gun once calisma oldu en sonn

senin degerin 400 lerde cikti ama cnm senin bebis nerede kaldiniz bile demistirr

haaa bu arada eşim sadece 1ay içti keçi boynuzu suyunu 10,5 olmuş ilk testi 10 du

15 mii
Kizz o deger testte nasil cikcakk
Ayricaa ozaman gec dollenme olmus olmasi lazimm bizim 9 gun once calisma oldu en sonn

benimde oyle oldu yavru. kasim 19 da son calisma olmustu. kasim 28 yada 29 da cift cizgiyi gormustum. bebis 5-6 gunde rahime ilerliyor zaten. oyleydi dimi sosyalll

Son düzenleme:
Eczane var degil mi orada bol bol test al bi sabah bi aksam yap o zaman

Var canmm eger yarin ikinci cizgiyi gorursem bi hastaneye gider sorarim 1 hafta ne demek sacmalikk bencee bi konusurum ayni gun yada ertesi gune veriyolarsa kan veririm yok 1 hafta derlersee sadece evde sabahlari test yaparimm
Tabi butun bunlar bu testin beni yaniltmamis olmasina ve sabahkinin pozitif cikmasina bagli :18:

benimde oyle oldu yavru. ayin kasim 19 da son calisma olmustu. kasim 28 yada 29 da cift cizgiyi gormustum. bebis 5-6 gunde rahime ilerliyor zaten. oyleydi dimi sosyalll
7 10 gun arasi rahime dusuyor dustukten sonra hcg salgilanmaya basliyor vucuttan

Bence 12 gibi tekrar yap kuzu

herkes unutmuşş beni anacımmmmmmmmmmmm kimler hamişş yahuu cvp yazanda yok haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…