Ağlayakta gözden mi olak???

Olmasaydıı çıkmazdı hiç bencede var canımmm yarın bakalım ne çıkacakk
kızz inşallahhhh halilesindir yaaa topiğğin bereketi açılıyo yinee

kızlar mrb geçmişi okuyamadım kimler hamişş bende dr a gittim hiç bi sorun yok yumurtan oluşmuş 4 5güne çatlar dedi geç adet görmemin sebebide geç yumurtlamammış

Hoşgeldin ezoo
Hadi inşAllah bunay kalırsın hamile canım..

Şu anda ben ve sosyal hamile canım..

Bayaadır yoksun ama girmiyorsun ?

Eşinin değrinin yükselmesine sevindim inşAllah güzel sonuçlar alırsınız..

senin degerin 400 lerde cikti ama cnm senin bebis nerede kaldiniz bile demistirr

Sorma yaaa benim eşimin yüzünden oldu adam yok yapmıycam diyo başka bişi demiyo onsuzda bi günüm yok ki gidip alayım dayanamayıp ovü yaptıydım gizli gizli

benimde oyle oldu yavru. kasim 19 da son calisma olmustu. kasim 28 yada 29 da cift cizgiyi gormustum. bebis 5-6 gunde rahime ilerliyor zaten. oyleydi dimi sosyalll

Bende öle biliyorum canım 5-6 günde ilerliyo.

Yelizzziiimm sende benim yazdıklarımı hiç dikkate almadın ama (

yaaa çokk sevindimm kızlar evet ben giremiyorum malesef cnm bilgisayar yok inşl cnm da eşimde sorun var işte gitmiyor dr a bi ara deyip geçiştiriyor nolcak bilmiyorum

kiz telden giriyor yaa herkese yetisemiyor bende diyordum bazen bu kiz herkese yazio beni niye atliyor diye gerci oyle seylere takilmam hicte ama sonra yeloyu tanidikca kasitli yapmadigini anliosun zatenn

Son düzenleme:
Bu tabletler harbi sıyırdı haa aynı şeyleri yazıp duruyoo
kızzzzz gelmezsem yolin saçımı başımı öldürün hatta beniiee
benoşşş bende öle görmekk istiyorummm eşime müjde vermekk offfff

yaaaa bende olim nolurr ne güzel günü gelen hamişşşşşş

yelocanda hamilee,sirada fundosa geliyorrr
fundoss sen git hadi yavastannn. bu aksamki aslii goreveee

Ayyy inşallah yaaa bu seferde hayalkırıklığı olmaz inşallahhhhh testte koyuyu görmeden kan vermemeli bence bariz bi çizgi görelim yani
kız ben kaçırdımmıı noldu bilmiyorum tek sefer acaba oldumu yada bittimi bu gece zamanımı oyyyy keşkeee 15 i bendeee

Kizzz hamilee demeyinn bak yarinn cikmazsaa siz de uzulcenizz ona ayri bi uzulurum haaa :26:
Ezomm hosgeldinn gozun aydin yumurtalarin oluşmuş bakk eşininki de yukseliyor allahin izniyle gelicek bebeisin insallahh
Benosumm seni dikkate almadimmii kizz heyecandandir bide evde misafir varr arada hizlica okuyup cevap yaziyorumm yoksa herseyi okuyom yani kuzummm
Sabah yaparim test kizlarr zaten simdi cay icmeye basladim zaten tuvalete gitmeden de hayatta duramam 12 ye kadar
Hadii allahimm insallahhh
Ben burda yaziyorum yaa kardesim kizlar ne diyolar diye soruyoo

kizz nereye gelmezsenn anlamadim ben:44:

yaaa çokk sevindimm kızlar evet ben giremiyorum malesef cnm bilgisayar yok inşl cnm da eşimde sorun var işte gitmiyor dr a bi ara deyip geçiştiriyor nolcak bilmiyorum

Saol tatlım darısı başına inşAllah..
Seninde eşin az değil gitse ölür..
Bi şekilde ikna olması lazım..

kiz telden giriyor yaa herkese yetisemiyor bende diyordum bazen bu kiz herkese yazio beni niye atliyor diye gerci oyle seylere takilmam hicte ama sonra yeloyu tanidikca kasitli yapmadigini anliosun zatenn

Ya bende takılmam ama ne bilim hiç beni dikkate almadı gibi geldi
Benden telden giriyorum

İnşAllah canım benim bu ayda senin ayın olsun.. Seninde bi duan vardı yıl bitmeden olsunn diye rabbim duymuştur sesini canım inşAllah..
Senide büyük bi zevkle dinleriz bizde
Ayrıca da öldürmek nasıl bi kelime duymamış olayım

evet cnm yaa dr bişey yok dedi geç yumurtluyosun okdr dedi rahatladım çok sevindim hamişleri duyunca ben giremiyorum bayadır umarım sende hamişssindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…