Saol tatlım darısı başına inşAllah..
Seninde eşin az değil gitse ölür..
Bi şekilde ikna olması lazım..
Ya bende takılmam ama ne bilim hiç beni dikkate almadı gibi geldi
Benden telden giriyorum
İnşAllah canım benim bu ayda senin ayın olsun.. Seninde bi duan vardı yıl bitmeden olsunn diye rabbim duymuştur sesini canım inşAllah..
Senide büyük bi zevkle dinleriz bizde
Ayrıca da öldürmek nasıl bi kelime duymamış olayım
Keske haber verseydin bizlere cunku biz herkesi merak ediyoruz ama arada mazaretsiz gelip gidersen biz nasil bilebiliriz netin olmadiginicnm neden yaa valla giremiyorum ben eşim getirmiyo laptopu tlfunumda bozuk girminasil ete inan şimdi girebildim
Sosyal benay ve yelizin arkasındannn
kız bu surviver gene başladıııı
Kizzz hamilee demeyinn bak yarinn cikmazsaa siz de uzulcenizz ona ayri bi uzulurum haaa :26:
Ezomm hosgeldinn gozun aydin yumurtalarin oluşmuş bakk eşininki de yukseliyor allahin izniyle gelicek bebeisin insallahh
Benosumm seni dikkate almadimmiikizz heyecandandir bide evde misafir varr arada hizlica okuyup cevap yaziyorumm yoksa herseyi okuyom yani kuzummm
Sabah yaparim test kizlarr zaten simdi cay icmeye basladim zaten tuvalete gitmeden de hayatta duramam 12 ye kadar
Hadii allahimm insallahhh
Ben burda yaziyorum yaa kardesim kizlar ne diyolar diye soruyoo
Keske haber verseydin bizlere cunku biz herkesi merak ediyoruz ama arada mazaretsiz gelip gidersen biz nasil bilebiliriz netin olmadigini
Ayy sende gelirsin arkamizdan ne guzell olur yaaSosyal benay ve yelizin arkasındannn
Anladim insallah seninde bebisin gelir ezo herseyin hayirlisicnm ben hiççç giremedimki girdikce yazıyorum zaten gireceğim bişeyde yok ki bende merak ediyorum ama giremedim zaten geçen hafta hep dr daydım
Benden telden giriyorum
İnşAllah canım benim bu ayda senin ayın olsun.. Seninde bi duan vardı yıl bitmeden olsunn diye rabbim duymuştur sesini canım inşAllah..
Benden telden giriyorum
Benden telden giriyorum
Anladim insallah seninde bebisin gelir ezo herseyin hayirlisi
Aa ben cok etkilenmistim aysemo simdi heyecanlandi benos
geleceksin fundammmsendende guzel seyler hissediorumm.
evt yaa simdi esim acti.izliyoruzzz.acun bi programdan bi programa kosuyorr
bu arada 12 yillik esareti izledik ama ben cok begenmedim. gerci yasanmis bi olaymiss
Insallah ezo insallahinş cnm ben keyfi değil yani gerçekten giremiyorum zaten birazdan benimki gelir o gitmişken bakıyım dedimsevindim sizin adınıza sizde takviminizi yapan bence inş bende yaparımmm
Tamam tamam alınganlık yapmıyorum heyecanına veriyorum
Bencede sabah yap akşam değişen bişi olmaz diye düşünüyorum..
Kızz yıl bitmeden doğurmam için hemen hamiş kalmam lazımm nisana kadar
hadi inşallah
tamammmm
fundoşş sendemi küstünnnnkızzz ben hep düşünüyorum sizi ama malesef giremiyorum ne tablet var ne bilgisayar
Biz burda daimi arkadaşlık kurduk ezoo öle bi girip nevar neyok yapmıyoruz
mazeretin varmıış neyse bişey demiyorumm
Benosummmmmevet bence dee degisen bisey olmazz bi belirsiz cizgiye daha kafa yoracak gucum kalmadi
Fundammm evettt
Kiz ben hemen baktimm eger varsaa benim 13 kasim akrep burcuuarkama bakmadan kacip uzaklastigim burc
evet cnm yaa zaman kaybıı gitmiyoo sinir oluyorum
Benosummm ozur dilerimmm :26:
Benosummmmmevet bence dee degisen bisey olmazz bi belirsiz cizgiye daha kafa yoracak gucum kalmadi
Fundammm evettt
Kiz ben hemen baktimm eger varsaa benim 13 kasim akrep burcuuarkama bakmadan kacip uzaklastigim burc
kızlar sizin eşleriniz anlayışlı ama benimki değil bide benim elimde tabletim bilgisayarım yok ki girip yazayım tlfonum desem wifi si bozuk iyi geceler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?