Ağlayakta gözden mi olak???

evet cnm yaa zaman kaybıı gitmiyoo sinir oluyorum

cnm neden yaa valla giremiyorum ben eşim getirmiyo laptopu tlfunumda bozuk girminasil ete inan şimdi girebildim
Keske haber verseydin bizlere cunku biz herkesi merak ediyoruz ama arada mazaretsiz gelip gidersen biz nasil bilebiliriz netin olmadigini

Tamam tamam alınganlık yapmıyorum heyecanına veriyorum

Bencede sabah yap akşam değişen bişi olmaz diye düşünüyorum..

Keske haber verseydin bizlere cunku biz herkesi merak ediyoruz ama arada mazaretsiz gelip gidersen biz nasil bilebiliriz netin olmadigini

cnm ben hiççç giremedimki girdikce yazıyorum zaten gireceğim bişeyde yok ki bende merak ediyorum ama giremedim zaten geçen hafta hep dr daydım

Kızz yıl bitmeden doğurmam için hemen hamiş kalmam lazımm nisana kadar
hadi inşallah
tamammmm

Benosummm ozur dilerimmm :26:

Sosyal benay ve yelizin arkasındannn
kız bu surviver gene başladıııı

o simdi heyecanlandi benos

geleceksin fundammm sendende guzel seyler hissediorumm.
evt yaa simdi esim acti.izliyoruzzz.acun bi programdan bi programa kosuyorr
bu arada 12 yillik esareti izledik ama ben cok begenmedim. gerci yasanmis bi olaymiss

o simdi heyecanlandi benos

geleceksin fundammm sendende guzel seyler hissediorumm.
evt yaa simdi esim acti.izliyoruzzz.acun bi programdan bi programa kosuyorr
bu arada 12 yillik esareti izledik ama ben cok begenmedim. gerci yasanmis bi olaymiss
Aa ben cok etkilenmistim aysem

inş cnm ben keyfi değil yani gerçekten giremiyorum zaten birazdan benimki gelir o gitmişken bakıyım dedim sevindim sizin adınıza sizde takviminizi yapan bence inş bende yaparımmm
Insallah ezo insallah

Tamam tamam alınganlık yapmıyorum heyecanına veriyorum

Bencede sabah yap akşam değişen bişi olmaz diye düşünüyorum..

Kızz yıl bitmeden doğurmam için hemen hamiş kalmam lazımm nisana kadar
hadi inşallah
tamammmm

Benosummmmm evet bence dee degisen bisey olmazz bi belirsiz cizgiye daha kafa yoracak gucum kalmadi
Fundammm evettt
Kiz ben hemen baktimm eger varsaa benim 13 kasim akrep burcuu arkama bakmadan kacip uzaklastigim burc

fundoşş sendemi küstünnnn kızzz ben hep düşünüyorum sizi ama malesef giremiyorum ne tablet var ne bilgisayar

Biz burda daimi arkadaşlık kurduk ezoo öle bi girip nevar neyok yapmıyoruz
mazeretin varmıış neyse bişey demiyorumm

Biz burda daimi arkadaşlık kurduk ezoo öle bi girip nevar neyok yapmıyoruz
mazeretin varmıış neyse bişey demiyorumm

kızlar sizin eşleriniz anlayışlı ama benimki değil bide benim elimde tabletim bilgisayarım yok ki girip yazayım tlfonum desem wifi si bozuk iyi geceler size

Benosummmmm evet bence dee degisen bisey olmazz bi belirsiz cizgiye daha kafa yoracak gucum kalmadi
Fundammm evettt
Kiz ben hemen baktimm eger varsaa benim 13 kasim akrep burcuu arkama bakmadan kacip uzaklastigim burc

istemediğin ot burnunda biter misaliee
ayyy kızzz sabah test yap hemennnn paylaşş

Sosyal benay ve yelizin arkasındannn
kız bu surviver gene başladıııı

Tabiki sırada sen varsınnn

Ben onu izlemiyorum güneşi beklerken i izliyorum ben

evet cnm yaa zaman kaybıı gitmiyoo sinir oluyorum

Hayırlısı canım yaa ikna etmek zor oluyo ama inşAllah gerek kalmaz.. Ama dediğin gibi diğer türlüde zaman kaybı

Benosummm ozur dilerimmm :26:

Kız özür dilencek bişi yoookkk tamam ben çok takılmam normalde aslında durma üzerinde sakınnn bende yanlış anladım hormon hormonn

Ölümüne kankayızzzz :118: :118:

Fundammm evettt

Bence şırda sabaha ne kaldı az biraz sabır maden ertesi gün iki katı olacak yarın daha belirgin olması lazım

kızlar sizin eşleriniz anlayışlı ama benimki değil bide benim elimde tabletim bilgisayarım yok ki girip yazayım tlfonum desem wifi si bozuk iyi geceler size

Haklısın canım benim tablet olmasa bende zor girerim sık giiremem yanii
Eşine söle yaptırsın yaa oda ççok bencil yaa
kız küstünmüü

Kıızzzz yazmayı unuttum bizim sıpalar akrap mi oluyooo anammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…