Ağlayakta gözden mi olak???

Kızzz benoşşş büyükten küçüğe gidiyo minikler sosyalleee bende peşinizden gelim inşallahhhh vardır bişeylerrr ayyyyy

kızlar sizin eşleriniz anlayışlı ama benimki değil bide benim elimde tabletim bilgisayarım yok ki girip yazayım tlfonum desem wifi si bozuk iyi geceler size
Ezo biz sana kirildigimizi soylemesek aciklamayacaksin neden girmedigini esini hepimiz biliyoruz zaten ama en basindan soze boyle baslasaydin bizde anlardik neden girmedigini ve sana olan biteni anlatirdik

fundacannn bosver kuzuuu
kizlar ben hicbirinizi gormedim ama samimiyetinizi o kadar hissediyorumkii. sanki hepiniz uzun sureli gorustugum dostlarim gibisinizz ama malesef herkesten o duygu gecmiyor banaa, yani inandirici gelmiyolarrr. birde yengeclerin hissi kuvvetli olurr

Kızzz benoşşş büyükten küçüğe gidiyo minikler sosyalleee bende peşinizden gelim inşallahhhh vardır bişeylerrr ayyyyy

Olacak canım ben inanıyorum
Senin nasılsa hiç bi problemin yok eşininde öle sadece zamanı bekliyodu galiba o da bu ay hani filmde çekildin..

Dün ayakları falan iyi kaldıraydın

Kıızzzz yazmayı unuttum bizim sıpalar akrap mi oluyooo anammmmm
Akrep nasil bir burc ki sadece su grubu oldugunu biliyorum

Kizzzz sende geleceksin tabi kiii ayyy keske sedosumda burada olsaydi

Oyyyy hisli arkadasim benimm

Ezo biz sana kirildigimizi soylemesek aciklamayacaksin neden girmedigini esini hepimiz biliyoruz zaten ama en basindan soze boyle baslasaydin bizde anlardik neden girmedigini ve sana olan biteni anlatirdik

yaa sosyalimm uzun sureli girmesinide gectimm.neti yoktur,esi izin vermiyodur.buna takilmiyorum. ama boyle ansizin gelip kendi sorunlarini anlatip SADECE laf olsun diye hal hatir soranlara tahammulum yok. o yuzden oyle kisileri gormemezden gelmek daha iyi

ama ben her girdiğimde söyledim zaten tabletim yok bozuk, bilgisayarım bozuk diye şimdi girincede ondan izah etmedim biliyosunuz diye fundacanım yapılmaya gitti geldi açılmadı hiçç benimki geldi iyi geceler size

Haklisin aysem sonuna kadar tabi ki twinimde gizli giriyor ama sagolsun hepimize yetisiyor

Kizlarrr hemenn cikicam yazmasam catlardim yelizimm hadi insssss pozitiftirr kuzumm
Kizlarr optm hepinizii
Gelirim yine kocis uyusun

ama ben hamile varmı diye sordum daha öncedende açıkladım zaten gireceğim makine yok yani diye eşimde öle zaten ansızın gelip diyosun ayşenur ben zırt pırt giremiyorum girdiğimdede zaten ne diyebilirimki ilk sorduğum kızlar sorunumu anlatmak başka ne yazıyım anlamadım

Beğenmedinmi ayşemmm
kızzzzz senin dedin filmi eşim açtıı fragmana bittii zatennn ama indiremedikkk hangi siteyeeye girdiysek deli olduu çokk istiyo izlemek çok iyi yaa diyo

Haklisin aysem sonuna kadar tabi ki twinimde gizli giriyor ama sagolsun hepimize yetisiyor

ben ne zaman laf olsun diye yazıp sordum ki ben zaten laptop olduğu zaman gizlice hatta şuada bile öle yazıyorum gireceğim şey yok o yüzden yazamadım hiç girdiğimdede sruyorum ne yazılırki laf olsun diye yazmadım ama neyse

Kizlarrr hemenn cikicam yazmasam catlardim yelizimm hadi insssss pozitiftirr kuzumm
Kizlarr optm hepinizii
Gelirim yine kocis uyusun

Bu twin beni de öldüryo canım süpersin yaa
Hoşgeldin ve güle güle.. Senin eş uyuduğunda bizde uyumuş olabiliriz canım

Beğenmedinmi ayşemmm
kızzzzz senin dedin filmi eşim açtıı fragmana bittii zatennn ama indiremedikkk hangi siteyeeye girdiysek deli olduu çokk istiyo izlemek çok iyi yaa diyo

lone survivor dimii. kiz o filmde aglamistim benn,cok guzeldii. esim torent sitesinden indirmis.birde oraya bakinn

ya beni acmadiii gerci bi yandanda buraya laf yetistiriyordumm.ondanda olabilir

Bundan bahsediyordum iste
Twinimmmm
Ezo tamam neyse artik sen gel yaz cevap verenler elbetteki olacaktir

eşimi bilmiyosunuz geç yattığıma karışır erken yattığıma bide onun kaprisiyle bebek olmuyo zaten ona stres yapıyorum buraya arada bir girip deşarj oluyorum ama bu şekilde laf olsun diye algılanmasına şaşırdım yanii zaten ayşenur farkediliyo bana hiç cvp yazmıyosunda neysee ben zaten zırt pırt girsem mutlaka yazarım fırsat buldukca iştee girebiliyorum ne yazıyımkii girincede anlamadım neyse eşim var iyi geceler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…