Ezo biz sana kirildigimizi soylemesek aciklamayacaksin neden girmedigini esini hepimiz biliyoruz zaten ama en basindan soze boyle baslasaydin bizde anlardik neden girmedigini ve sana olan biteni anlatirdikkızlar sizin eşleriniz anlayışlı ama benimki değil bide benim elimde tabletim bilgisayarım yok ki girip yazayım tlfonum desem wifi si bozuk iyi geceler size
Kızzz benoşşş büyükten küçüğe gidiyo minikler sosyalleee bende peşinizden gelim inşallahhhh vardır bişeylerrr ayyyyy
Akrep nasil bir burc ki sadece su grubu oldugunu biliyorumKıızzzz yazmayı unuttum bizim sıpalar akrap mi oluyooo anammmmm
Kızzz benoşşş büyükten küçüğe gidiyo minikler sosyalleee bende peşinizden gelim inşallahhhh vardır bişeylerrr ayyyyy
fundacannnbosver kuzuuu
kizlar ben hicbirinizi gormedim ama samimiyetinizi o kadar hissediyorumkii. sanki hepiniz uzun sureli gorustugum dostlarim gibisinizzama malesef herkesten o duygu gecmiyor banaa, yani inandirici gelmiyolarrr. birde yengeclerin hissi kuvvetli olurr
Ezo biz sana kirildigimizi soylemesek aciklamayacaksin neden girmedigini esini hepimiz biliyoruz zaten ama en basindan soze boyle baslasaydin bizde anlardik neden girmedigini ve sana olan biteni anlatirdik
Ezo biz sana kirildigimizi soylemesek aciklamayacaksin neden girmedigini esini hepimiz biliyoruz zaten ama en basindan soze boyle baslasaydin bizde anlardik neden girmedigini ve sana olan biteni anlatirdik
Haklisin aysem sonuna kadar tabi ki twinimde gizli giriyor ama sagolsun hepimize yetisiyoryaa sosyalimm uzun sureli girmesinide gectimm.neti yoktur,esi izin vermiyodur.buna takilmiyorum. ama boyle ansizin gelip kendi sorunlarini anlatip SADECE laf olsun diye hal hatir soranlara tahammulum yok. o yuzden oyle kisileri gormemezden gelmek daha iyi
yaa sosyalimm uzun sureli girmesinide gectimm.neti yoktur,esi izin vermiyodur.buna takilmiyorum. ama boyle ansizin gelip kendi sorunlarini anlatip SADECE laf olsun diye hal hatir soranlara tahammulum yok. o yuzden oyle kisileri gormemezden gelmek daha iyi
Akrep nasil bir burc ki sadece su grubu oldugunu biliyorum
Kizzzz sende geleceksin tabi kiii ayyy keske sedosumda burada olsaydi
Oyyyy hisli arkadasim benimm
Haklisin aysem sonuna kadar tabi ki twinimde gizli giriyor ama sagolsun hepimize yetisiyor
Haklisin aysem sonuna kadar tabi ki twinimde gizli giriyor ama sagolsun hepimize yetisiyor
Bundan bahsediyordum isteKizlarrr hemenn cikicam yazmasam catlardim yelizimm hadi insssss pozitiftirr kuzumm
Kizlarr optm hepinizii
Gelirim yine kocis uyusun
Kizlarrr hemenn cikicam yazmasam catlardim yelizimm hadi insssss pozitiftirr kuzumm
Kizlarr optm hepinizii
Gelirim yine kocis uyusun
Anasinida sokmaz herhaldeCanım bende bilmiyoruö özelliklerini ama akrep demek yetiyo gibi geldi sokar falan
Beğenmedinmi ayşemmm
kızzzzz senin dedin filmi eşim açtıı fragmana bittii zatennn ama indiremedikkk hangi siteyeeye girdiysek deli olduu çokk istiyo izlemek çok iyi yaa diyo
Bundan bahsediyordum iste
Twinimmmm
Ezo tamam neyse artik sen gel yaz cevap verenler elbetteki olacaktir
Bundan bahsediyordum iste
Twinimmmm
Ezo tamam neyse artik sen gel yaz cevap verenler elbetteki olacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?