Olacak canım ben inanıyorum
Senin nasılsa hiç bi problemin yok eşininde öle sadece zamanı bekliyodu galiba o da bu ay hani filmde çekildin..
Dün ayakları falan iyi kaldıraydın
yaa sosyalimm uzun sureli girmesinide gectimm.neti yoktur,esi izin vermiyodur.buna takilmiyorum. ama boyle ansizin gelip kendi sorunlarini anlatip SADECE laf olsun diye hal hatir soranlara tahammulum yok. o yuzden oyle kisileri gormemezden gelmek daha iyi
fundacannnbosver kuzuuu
kizlar ben hicbirinizi gormedim ama samimiyetinizi o kadar hissediyorumkii. sanki hepiniz uzun sureli gorustugum dostlarim gibisinizzama malesef herkesten o duygu gecmiyor banaa, yani inandirici gelmiyolarrr. birde yengeclerin hissi kuvvetli olurr
Ezo biz seni anliyoruz keske sende bizi anlasan insan umduguna kuser seni onemsedigimiz dusundugunuz icin yazdik kimse burda birbirine birsey yazmak zorunda degil seni sallamasak simdi bunlari yazmazdim ahh be kuzum az sende bizi anlasaneşimi bilmiyosunuz geç yattığıma karışır erken yattığıma bide onun kaprisiyle bebek olmuyo zaten ona stres yapıyorum buraya arada bir girip deşarj oluyorum ama bu şekilde laf olsun diye algılanmasına şaşırdım yanii zaten ayşenur farkediliyo bana hiç cvp yazmıyosunda neysee ben zaten zırt pırt girsem mutlaka yazarım fırsat buldukca iştee girebiliyorum ne yazıyımkii girincedee anlamadım neyse eşim var iyi geceler size
lone survivor dimii. kiz o filmde aglamistim benn,cok guzeldii. esim torent sitesinden indirmis.birde oraya bakinn
ya beni acmadiii gerci bi yandanda buraya laf yetistiriyordumm.ondanda olabilir
Kız 2 yastık kooydummmjelsiz oldu bidee bende memnun kaldım
Aysemmmmm
ayy çok fena öksürüyom baen gıcık gibi yaa
twinnn
ezocum bi arkadaşımız bebeğini kaybetti biz çok zor günler geçirdik burda... yoktun
eşimden bi ses geliyo kızlar ne sevimsiz bu yeni ekip yaaa diyo
Anasinida sokmaz herhalde
sosyalimmmmm yaa cok guldumm
benoss yaaa sokar mii
Kız 2 yastık kooydummmjelsiz oldu bidee bende memnun kaldım
Aysemmmmm
ayy çok fena öksürüyom baen gıcık gibi yaa
twinnn
ezocum bi arkadaşımız bebeğini kaybetti biz çok zor günler geçirdik burda... yoktun
eşimden bi ses geliyo kızlar ne sevimsiz bu yeni ekip yaaa diyo
Ezo biz seni anliyoruz keske sende bizi anlasan insan umduguna kuser seni onemsedigimiz dusundugunuz icin yazdik kimse burda birbirine birsey yazmak zorunda degil seni sallamasak simdi bunlari yazmazdim ahh be kuzum az sende bizi anlasan
Kiz senin ki ne olacak akrep olmayacak mi yoksaFundamm caliss bu geceyi es gecmeee
İnsallahh sen ben twin dee bi düze cikalim hep beraberr
Yazdiklarinizin hepsini okudum ama evde net zayif oldugundan alinti yapmiyorr direkt cevap yazdan giriyorumm oteki turlu yavasliyo
Aysemm iyi gecelerr sagol kuzum insallah sabah sizi de uzmemm :26:
Benosummm olumune kankayizzyerim senin hormonunu ahh ben hamileysemm sizee ne atar yaparim beee baska bi topik acip oraya kacmak zorunda kalirsiniz
Fundamm bu aksamii bos gecme bak tekrar soyluomm
Sosyalimm sizin bebisler akrepp
Kiz senin ki ne olacak akrep olmayacak mi yoksa
Tamamm yelizzzzzzz
bat 15 mart
buna göre yum bugün olabilirrrr
Yoruldum
5 gömlek 2 pantolon ütüledim canım çıktı
Anammm bende sonumu düşünemiyorum zaten üşengeç bi tiptip iyice salcam kendimi galiba
Sosyalim karnım ağrıyo dedim ya duşatan sonra sağ kasığım ağrımaya başladı(
Ne oluyo acaba
Evet bende sevmedimm.
Canlarim ben dusa girecemm. Sonrada yaticam.sabah 9 da discim varaa yrn birde benim kontrolum vardii. Bu doktora ilk defa gittigim icin butun testlerini al gel demistii. Dustan sonra sizmazsam gelirim yine hepinizi opuyorumm. Yarin sedomda aramizda olur insalahh.yelomdanda guzel haber tasdigi gelir insallah
ilahi sosyall
Kimseyi sokmasın iyi bebeler olsunlar inşAllah.
Bende ne diye yay olarak düşündüysem
sokmaz mı yoksa
Oohh süper o zaman hafi bakalım inşAllah inşAllah..
Bende çift yastıkla yaptım bu ay
Bal fayda etmesi mi
Bende kalkıyomm ayşemmm yarına hazırlık yapim offf şu ne giycem derdi yomkmuu:
Benoş tek sefer oldu yaa bide ilk defa ağrıda yokkk pek umut yokkk
bal yine çalim kız ağzımaa iyi hatırlattın
Akrep canimm tabii eger varsa :26:
kızlar ben geldim spordan sonra çok mayıştım eve geldim yemek yaptım yedik sonrada kociş gitti spora bende geçmişi okudum ve burdayım çok şükür
yelizim çizgiyi bende gördüm canım çok sevindim yarın daha net çıkar inşallah o zaman içimiz rahatlar
fundoşum sende çalışmaya devam et bugün sende yelizin arkasından gel o zaman topiğimiz iyice şenlenir
twinim sende fundoştan sonra canım
Yoruldum
5 gömlek 2 pantolon ütüledim canım çıktı
Anammm bende sonumu düşünemiyorum zaten üşengeç bi tiptip iyice salcam kendimi galiba
Sosyalim karnım ağrıyo dedim ya duşatan sonra sağ kasığım ağrımaya başladı(
Ne oluyo acaba
Kizlarrr kocis dusa girdi bende geldim hemn 10 dk da 10 dkdr
Kizlarrr ne oldu oyle ezoyla simdi okudumm :26:
Canlarr bende size baglandim kopamiyorum
Insss yelizimde hayırlı haberler verick yarinn
Sonra fundos sonra ben
Sosyalim cnm bende bundan bahsediodum yazmışsın ben anlamdm kuzum :26:
Evet aysem yemistim bi ara bnde azari
Fatmam benosumm fundamm yelizim sosyalim aysem seviom sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?