Sosyalimmm bizimkiler hepsi akrep olsun yaa
ezo eşinden gizli giriyor ya kuzum sende öyle giriyorsun ama herkese yetişiyorsun tam senden bahsediyordum ki sen geldin bende öyle yazdım canım
canım benim bizde seni seviyozKizlarrr kocis dusa girdi bende geldim hemn 10 dk da 10 dkdr
Kizlarrr ne oldu oyle ezoyla simdi okudumm :26:
Canlarr bende size baglandim kopamiyorum
Insss yelizimde hayırlı haberler verick yarinn
Sonra fundos sonra ben
Sosyalim cnm bende bundan bahsediodum yazmışsın ben anlamdm kuzum :26:
Evet aysem yemistim bi ara bnde azari
Fatmam benosumm fundamm yelizim sosyalim aysem seviom sizi
görüşürüz cano iyi geceler
inşallah canım amin
geliyor geliyor bizim fundoş geliyor
ayy inşallah vardır, bence var içeride kazı yapıyor bence şu anda
fatmam hoş geldin kuzuuu
benimde ütü bitti geldim canım
sokuyor mu yoksa kız
Evet kuzun aniden çıkarsam anlayinOoooo ütücülerrrbiliyonuz ki hicc işim olmazz
Fatmam hosgeldin insallah canmm insallah yarin guzel haber aliriz
Twin dikkat yakalanmaaa
Sosyalimm insallah oyledir haaa
Benosss kardesimde de cok oluyo kasik agrisi doktoru normal diyorr icini ferah tutt
inşallah kuzum zaten sen ve fundoş varsın listede ondan sonra listeyi kapatıyoruzz
Himm simdi anladim kuzumm yaa
Ezo da napsin yaa mazereti var dmk cnnmm
Ben size hep yetisirm cnmm yazamasmda okuyorumm hepsini
Ooooo ütücülerrrbiliyonuz ki hicc işim olmazz
Twin dikkat yakalanmaaa
Benosss kardesimde de cok oluyo kasik agrisi doktoru normal diyorr icini ferah tutt
Kapanisi ben yapayim..yeni film baslasin
Topigimiz miniklerriinssss
canım benim bizde seni seviyoz
hoşbuldum canım ben valla iyice salladım ev işlerini evi b.. götürüyo dağ gibi ütülenecek kıyafetler var ama yapacak adam yok
Kigiizzzz bakk yarinn uzulursenizz kendimi cok kotu hissedicemm haaaa beni katma şimdi sizin kervana
canım benim bizde seni seviyoz
hoşbuldum canım ben valla iyice salladım ev işlerini evi b.. götürüyo dağ gibi ütülenecek kıyafetler var ama yapacak adam yok
inşallah canım benim dua ediyorum sanaOoooo ütücülerrrbiliyonuz ki hicc işim olmazz
Twin dikkat yakalanmaaa
inşallah canım benim çok güzel olurKapanisi ben yapayim..yeni film baslasin
Topigimiz miniklerriinssss
canım mazaretini zaten biliyoruz neyse boş ver kuzu yabiliyorum canım biz seni çok seviyoruz zaten
kız yelizzz senide özlüyoruz haa git artık evine yeter orada kaldığın
Sosyalimmm
Canim benimm yaa inss guzel haberlerle kapatrzzz kuzum ne dusunuyorm biliyomusun..topigimzdeki herkes hamis kalick ben kalamiyckmisim gibi geliyo
:26:
kuzum hiç yormuyom valla kendimi benim kociş de sağolsun hiç yardım etmiyo senin lafını çalmak istiyorum şuan ben bu kocayı niye aldım kioyy yerim ben o minikleriii
bugün ben benimkiyle yaptım ite kaka artıksende yavaş yavaş yaparsın cano yorma kendini
yaa tamam beee
daha iyiyim canım bugün sağol sorduğun içinkuzu basin nasil oldu
kuzum hiç yormuyom valla kendimi benim kociş de sağolsun hiç yardım etmiyo senin lafını çalmak istiyorum şuan ben bu kocayı niye aldım ki
daha iyiyim canım bugün sağol sorduğun için
Orasi oylee kuzumm hep hayırlısı diyorum ya bilmiyorum hic kalamadim ya oyle geliyoo tamam sustummişte bunu dersen kızarım sakın haa bi daha duymayacağım sakınnn önce her şeyin hayırlısı
kuzum hiç yormuyom valla kendimi benim kociş de sağolsun hiç yardım etmiyo senin lafını çalmak istiyorum şuan ben bu kocayı niye aldım ki
daha iyiyim canım bugün sağol sorduğun için
kızlar benim çok uykum geldi yorgunluktan herhalde yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
yelizim inşallah yarın sabah senin güzel haberini alarak başlarızsedomda yarın aramıza döner inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?