Ağlayakta gözden mi olak???

ezo eşinden gizli giriyor ya kuzum sende öyle giriyorsun ama herkese yetişiyorsun tam senden bahsediyordum ki sen geldin bende öyle yazdım canım

Himm simdi anladim kuzumm yaa
Ezo da napsin yaa mazereti var dmk cnnmm
Ben size hep yetisirm cnmm yazamasmda okuyorumm hepsini

Ooooo ütücülerrr biliyonuz ki hicc işim olmazz
Fatmam hosgeldin insallah canmm insallah yarin guzel haber aliriz
Twin dikkat yakalanmaaa
Sosyalimm insallah oyledir haaa
Benosss kardesimde de cok oluyo kasik agrisi doktoru normal diyorr icini ferah tutt

Kapanisi ben yapayim..yeni film baslasin
Topigimiz miniklerri inssss

canım benim bizde seni seviyoz

hoşbuldum canım ben valla iyice salladım ev işlerini evi b.. götürüyo dağ gibi ütülenecek kıyafetler var ama yapacak adam yok

Evet kuzun aniden çıkarsam anlayin
Bnmde bir suru utu varr

Himm simdi anladim kuzumm yaa
Ezo da napsin yaa mazereti var dmk cnnmm
Ben size hep yetisirm cnmm yazamasmda okuyorumm hepsini

canım mazaretini zaten biliyoruz neyse boş ver kuzu ya biliyorum canım biz seni çok seviyoruz zaten

kız yelizzz senide özlüyoruz haa git artık evine yeter orada kaldığın

oyy yerim ben o minikleriii
canım benim bizde seni seviyoz

hoşbuldum canım ben valla iyice salladım ev işlerini evi b.. götürüyo dağ gibi ütülenecek kıyafetler var ama yapacak adam yok

bugün ben benimkiyle yaptım ite kaka artık sende yavaş yavaş yaparsın cano yorma kendini

Kigiizzzz bakk yarinn uzulursenizz kendimi cok kotu hissedicemm haaaa beni katma şimdi sizin kervana

yaa tamam beee

inşallah canım benim dua ediyorum sana
inşallah canım benim çok güzel olur

canım mazaretini zaten biliyoruz neyse boş ver kuzu ya biliyorum canım biz seni çok seviyoruz zaten

kız yelizzz senide özlüyoruz haa git artık evine yeter orada kaldığın

Sosyalimmm
Canim benimm yaa inss guzel haberlerle kapatrzzz kuzum ne dusunuyorm biliyomusun..topigimzdeki herkes hamis kalick ben kalamiyckmisim gibi geliyo
:26:

Yeliz kizz yarin sabah mi yapcksn ay cok heyecanlii dur ben teste bi bakiyim yakindan bakamadim

Sosyalimmm
Canim benimm yaa inss guzel haberlerle kapatrzzz kuzum ne dusunuyorm biliyomusun..topigimzdeki herkes hamis kalick ben kalamiyckmisim gibi geliyo
:26:

işte bunu dersen kızarım sakın haa bi daha duymayacağım sakınnn önce her şeyin hayırlısı

oyy yerim ben o minikleriii

bugün ben benimkiyle yaptım ite kaka artık sende yavaş yavaş yaparsın cano yorma kendini

yaa tamam beee
kuzum hiç yormuyom valla kendimi benim kociş de sağolsun hiç yardım etmiyo senin lafını çalmak istiyorum şuan ben bu kocayı niye aldım ki
kuzu basin nasil oldu
daha iyiyim canım bugün sağol sorduğun için

işte bunu dersen kızarım sakın haa bi daha duymayacağım sakınnn önce her şeyin hayırlısı
Orasi oylee kuzumm hep hayırlısı diyorum ya bilmiyorum hic kalamadim ya oyle geliyoo tamam sustumm
kuzum hiç yormuyom valla kendimi benim kociş de sağolsun hiç yardım etmiyo senin lafını çalmak istiyorum şuan ben bu kocayı niye aldım ki

daha iyiyim canım bugün sağol sorduğun için

Iyi kuzum yaa iyi ol minikte iyi olsun

Yelizimm kuzumm 2. Foto cift cizgi kuzum
Kiz görmek icin ekran koruyucumu cikardim yansima yapiodu ..

kızlar benim çok uykum geldi yorgunluktan herhalde yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
yelizim inşallah yarın sabah senin güzel haberini alarak başlarız sedomda yarın aramıza döner inşallah

Iyi uykular kuzumm insss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…