Ağlayakta gözden mi olak???

filmden dolayı gecikmiş olabilir canım sen boş geçme her ihtimale karşı
kendimi incitmiyorum ki kilo kaybı yaşamayayım kuzum

günaydın canoo

yeliz 2 gibi uyanır 5 gibi test yapar
oyhh taze annecik yorma sen kendini
hayırlı sabahlar arkadaşlar nasılsınız

günaydın mutluluk hoşgeldin canımm

yokkk kız babaevinde erken geliyoooo hele bugün damlarrr birazdannnn

gelirse sen siniri gör şimdi sosyal bana neden öyle yazıyorsun diye

filmden dolayı gecikmiş olabilir canım sen boş geçme her ihtimale karşı

oyhh taze annecik yorma sen kendini

günaydın mutluluk hoşgeldin canımm

yorma değilde kuzu işim çok bir an önce bitirip buraya gelmeyi düşünüyorum

bu aralar bunalımdayım kafa karışık burayada grmyrm çok tedirginim hayırlısı tabi ama pztesi kan vermeye gtcm kayınvalide gelecekmiş bize 2 ay bizde kalckmış gene huzursuzluk vermezse iyi ne olck bilmyrm

2 ay mı neyi şaşmış evinde otursun

bu aralar bunalımdayım kafa karışık burayada grmyrm çok tedirginim hayırlısı tabi ama pztesi kan vermeye gtcm kayınvalide gelecekmiş bize 2 ay bizde kalckmış gene huzursuzluk vermezse iyi ne olck bilmyrm

mutlulukkkk hoşgeldin nasılsın kuzuuuu
o kv ne diye gelip o kadar kalcakmış yahuuuu

perimmmmm huuu ses ver yinemi yazamıyorsunnnnn

Günaydınn yoldaşlarrrr

Yelize baktım gelmemiş

Benim ilk defa midem bulandı bişi yiyemedimm biraZdan tahlil sonucumu almaya gitcem içim rahat etsin diye

gelirse sen siniri gör şimdi sosyal bana neden öyle yazıyorsun diye

yorma değilde kuzu işim çok bir an önce bitirip buraya gelmeyi düşünüyorum

2 ay mı neyi şaşmış evinde otursun

amannnn eşi yok ev istedi ev alıyoz ona zor şer bu sene çıkacak eltimde kalıydu braz bizde tekrar bize gelckmiş huzur vermiyo verse başımın üstünde yeri var sinirlerim çok bozuk hamile olurum diye sinirimide bozmak istemyrm ama dayanamıyrm

Günaydınn yoldaşlarrrr

Yelize baktım gelmemiş

Benim ilk defa midem bulandı bişi yiyemedimm biraZdan tahlil sonucumu almaya gitcem içim rahat etsin diye

ooooo bulantılarda başlamışşşş hadi iyiiii aman çok sürmesinnn inşallahhh çokta rahatsız etmesin çok zor olur senin için benoşum

Günaydınn yoldaşlarrrr

Yelize baktım gelmemiş

benayımmm hemen buraya yazz sonucuuu mide bulantısı mı oo senin ki gümbür gümbür geliyor desene

offf ya neyse canım sen yinede çok kafaya takma onu söylesin söylesin dursun sen kulağını kapat

mutlulukkkk hoşgeldin nasılsın kuzuuuu
o kv ne diye gelip o kadar kalcakmış yahuuuu

perimmmmm huuu ses ver yinemi yazamıyorsunnnnn

iyi olmaya çalışıyorum fundam
kafasına esti gene ondan huzurluyuzya huzurumuzu bozmaya karar vermiştin canım ondan geliyodur
hamileyimdir hayırlısıyla inşallah gögüslerim ve kasıklarım çok agrıyo bide çok fazla iştahım açıldı bakalım hayırlısı inşallah

offf ya neyse canım sen yinede çok kafaya takma onu söylesin söylesin dursun sen kulağını kapat
sosyalim takmamaya çalışcm inşallah keşke konuşsa sinsi bi kadın o daha kötü inan bana

ooooo bulantılarda başlamışşşş hadi iyiiii aman çok sürmesinnn inşallahhh çokta rahatsız etmesin çok zor olur senin için benoşum

benayımmm hemen buraya yazz sonucuuu mide bulantısı mı oo senin ki gümbür gümbür geliyor desene

Mıtluluk hoş geldin canım üzülme demek kolay ama yapacak bişi yok sen huzurunu onun için bozma.. Sonra sevgi beklerlerr

Fundam sorma yaa hiç gelmesin bulantı iş yerinde çekilmez valla

Sosyalim yeni kan değil kız cuma verdiğim var ya çıktısını almya gidiyorum doktor desin hamilesin diye ben inanamıyorum ya halaa

delüüüüüüüüüü
ayy kızlar bu gıcık öksürük varya öksürdükçe spoşlar çıkıyo sanki
korkuyorum tutunma gerçekleşmeyecek öle derinden öksürüyomkiiii

bu yeliz nerde kaldı yahuuu

hoşşbuldum canım çok haklısın ama işte insan katlanamıyo yaptıkları aklına gelince k.bakmayın sizinde başınızı agrıttım valla

Lizommmmm ne güzel gezmişsinnnnn kızzz

Başka türlü içim rahat etmeyecek
Randevu alıcam çünkü

hoşşbuldum canım çok haklısın ama işte insan katlanamıyo yaptıkları aklına gelince k.bakmayın sizinde başınızı agrıttım valla

Olsun kız biz dinleriz yeter ki üzülme sen

konuşmaması daha iyi ya evde huzur olur sessizlik , o konuşmazsa sende konuşma hep bi şeylerle uğraş dolabı dök falan falan takma yani

ayy ben yeni sandım kız pardon

tutacağı varsa her türlü tutar canımmm hiç onu öyle düşünme

hayırlısıyla bebişim olsun istiyorum onun yüzünden moralimi bozmak istemyrm ama sonra diyrm gelince nasıl davranacam artık onuda bilmyrm herşeye alınıyo bi akıl verin kızlar

ayy alınırsa alınsın yaa ben takmam hiç böyle şeyleri sen niye takıyorsun ki

canım sinsi oldugundan konuşmuyo yanı kafasında bişeler planlar sonra sinsiligini gösterir 3 sene neler yaşattı bize anlatamam ama bende bundan sonra kendimi degiştircem umrumda olmayacak yemegini hazırlarım yerse yer yemezse yemez ben evimin işine bakarım dedigin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…