kendimi incitmiyorum ki kilo kaybı yaşamayayım kuzum
günaydın canoo
yeliz 2 gibi uyanır 5 gibi test yapar
filmden dolayı gecikmiş olabilir canım sen boş geçme her ihtimale karşı15 mart canımmmdün veya ctesi yumurtlama günümdü diye düşünüyorummm ama yumurtlama zamanı kasık ağrısı çekerdim çatlıyo heralde derdim
hiç olmadı bu defa çatlamadımı acaba yahuuu yada şimdimi çatlıyor şuan ağrıyo hep sağ ağrırdı ilk kez sol ağrıyo
oyhh taze annecik yorma sen kendinikendimi incitmiyorum ki kilo kaybı yaşamayayım kuzum
günaydın canoo
yeliz 2 gibi uyanır 5 gibi test yapar
hayırlı sabahlar arkadaşlar nasılsınız
iyiyiz sen nasılsın kaçak nerelerdesin
filmden dolayı gecikmiş olabilir canım sen boş geçme her ihtimale karşı
oyhh taze annecik yorma sen kendini
günaydın mutluluk hoşgeldin canımm
yokkk kız babaevinde erken geliyoooohele bugün damlarrr birazdannnn
filmden dolayı gecikmiş olabilir canım sen boş geçme her ihtimale karşı
oyhh taze annecik yorma sen kendini
günaydın mutluluk hoşgeldin canımm
bu aralar bunalımdayım kafa karışık burayada grmyrm çok tedirginim hayırlısı tabi ama pztesi kan vermeye gtcm kayınvalide gelecekmiş bize 2 ay bizde kalckmış gene huzursuzluk vermezse iyine olck bilmyrm
bu aralar bunalımdayım kafa karışık burayada grmyrm çok tedirginim hayırlısı tabi ama pztesi kan vermeye gtcm kayınvalide gelecekmiş bize 2 ay bizde kalckmış gene huzursuzluk vermezse iyine olck bilmyrm
gelirse sen siniri gör şimdi sosyal bana neden öyle yazıyorsun diye
yorma değilde kuzu işim çokbir an önce bitirip buraya gelmeyi düşünüyorum
2 ay mıneyi şaşmış evinde otursun
Günaydınn yoldaşlarrrr
Yelize baktım gelmemiş
Benim ilk defa midem bulandı bişi yiyemedimm biraZdan tahlil sonucumu almaya gitcem içim rahat etsin diye
Günaydınn yoldaşlarrrr
Yelize baktım gelmemiş
Benim ilk defa midem bulandı bişi yiyemedimm biraZdan tahlil sonucumu almaya gitcem içim rahat etsin diye
amannnn eşi yok ev istedi ev alıyoz ona zor şer bu sene çıkacak eltimde kalıydu braz bizde tekrar bize gelckmiş huzur vermiyo verse başımın üstünde yeri var sinirlerim çok bozuk hamile olurum diye sinirimide bozmak istemyrm ama dayanamıyrm
mutlulukkkk hoşgeldin nasılsın kuzuuuu
o kv ne diye gelip o kadar kalcakmış yahuuuu
perimmmmm huuu ses ver yinemi yazamıyorsunnnnn
amannnn eşi yok ev istedi ev alıyoz ona zor şer bu sene çıkacak eltimde kalıydu braz bizde tekrar bize gelckmiş huzur vermiyo verse başımın üstünde yeri var sinirlerim çok bozuk hamile olurum diye sinirimide bozmak istemyrm ama dayanamıyrm
ooooo bulantılarda başlamışşşş hadi iyiiii aman çok sürmesinnn inşallahhh çokta rahatsız etmesin çok zor olur senin için benoşum
benayımmm hemen buraya yazz sonucuuumide bulantısı mı oo senin ki gümbür gümbür geliyor desene
offf ya neyse canım sen yinede çok kafaya takma onu söylesin söylesin dursun sen kulağını kapat
Mıtluluk hoş geldin canım üzülme demek kolay ama yapacak bişi yok sen huzurunu onun için bozma.. Sonra sevgi beklerlerr
Fundam sorma yaa hiç gelmesin bulantı iş yerinde çekilmez valla
Sosyalim yeni kan değil kız cuma verdiğim var ya çıktısını almya gidiyorumdoktor desin hamilesin diye ben inanamıyorum ya halaa
Mıtluluk hoş geldin canım üzülme demek kolay ama yapacak bişi yok sen huzurunu onun için bozma.. Sonra sevgi beklerlerr
Sosyalim yeni kan değil kız cuma verdiğim var ya çıktısını almya gidiyorumdoktor desin hamilesin diye ben inanamıyorum ya halaa
delüüüüüüüüüü
ayy kızlar bu gıcık öksürük varya öksürdükçe spoşlar çıkıyo sanki
korkuyorum tutunma gerçekleşmeyecek öle derinden öksürüyomkiiii
bu yeliz nerde kaldı yahuuu
hoşşbuldum canım çok haklısın ama işte insan katlanamıyo yaptıkları aklına gelince k.bakmayın sizinde başınızı agrıttım valla
Başka türlü içim rahat etmeyecek
Randevu alıcam çünkü
Olsun kız biz dinleriz yeter ki üzülme sen
iyi olmaya çalışıyorum fundam
kafasına esti gene ondan huzurluyuzya huzurumuzu bozmaya karar vermiştin canım ondan geliyodur
hamileyimdir hayırlısıyla inşallah gögüslerim ve kasıklarım çok agrıyo bide çok fazla iştahım açıldı bakalım hayırlısı inşallah
offf ya neyse canım sen yinede çok kafaya takma onu söylesin söylesin dursun sen kulağını kapat
sosyalim takmamaya çalışcm inşallah keşke konuşsa sinsi bi kadın o daha kötü inan bana
delüüüüüüüüüü
ayy kızlar bu gıcık öksürük varya öksürdükçe spoşlar çıkıyo sanki
korkuyorum tutunma gerçekleşmeyecek öle derinden öksürüyomkiiii
bu yeliz nerde kaldı yahuuu
hayırlısıyla bebişim olsun istiyorum onun yüzünden moralimi bozmak istemyrm ama sonra diyrm gelince nasıl davranacam artık onuda bilmyrm herşeye alınıyo bi akıl verin kızlar
Lizommmmm ne güzel gezmişsinnnnn kızzz
konuşmaması daha iyi ya evde huzur olur sessizlik , o konuşmazsa sende konuşma hep bi şeylerle uğraş dolabı dök falan falan takma yani
ayy ben yeni sandım kız pardon
tutacağı varsa her türlü tutar canımmm hiç onu öyle düşünme
ayy alınırsa alınsın yaa ben takmam hiç böyle şeyleri sen niye takıyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?