Ağlayakta gözden mi olak???

tamam işte ne güzel sende onunla konuşma o konuşursa cevap ver gerisini salla

kıızzz ilerde hiiç gezemicem o yüzden şimdi doya doya gezmek istiyorum siz yaz gelince görün beni

yaza minik geliyoo çıkamazsınkiii
bende baharda gezmeyi çok seviyorummmm
gittiğin yerlerin hepsini deli gibi gezmiştim seneler önceee ürgüp avanos göreme h.bektaş hepsiii çok farklı bir havası var ama çok kurak soğuk
üstünde incecik iyi üşütmedin kızzz

Kizlarrr Günaydın nn
Yelizimm gelmemisss dha merak ettim kuzumm hadi uyanda yap su testi kiz ben uyuyamzdim herhalde
Sosyalimm kuzum nasilsin
Benosumm baslamis bulantilar bi daha kan testi yapsana baksinlar ..
Fundosumm bnde oksuremiyorum valla geri cikiyolr sanki
Kuzum su oksurugn niye gecmedi yaa bal zencefil ye..
Aysemm lizimm gunaydinnn
Mutlulk kuzum 2 ay mi dayancksin kuzum artik takmamaya bak kendini yiprtmaa senin bat ne zmn

valla yeliz belkide gitti kan vermeye bence durmaz o yaaa
kız öle bi öksürükki gıcık resmen mecbuur öksürüyom
zencefil tane var bende tozumu oluyo nasıl o kızzz
akşam yapim hemennn
çalışmalara başladınmı twinimm

evet canın 2 ay
twinim ben aşılama yatrdım 1 hafta oldu haftaya pztesi kan vercm salıda sonucu alırım inşlh gögüslerim agrıyo kasıklarım agrıyo bide çok yemek yiyorum umarım belirtilerdir

yok kız hava çok güzeldi, yalnız bazı yerler esiyodu oralardada uzun kalmadık.
bende seneler önce gezmiştim de unutmuşum tekrar gezmeye değer dedim. istanbulu çok istiyodum ama bi güne sığdıramayız daha geniş zamanda gideriz dediler.
temmuzun 23 üne daha çok var 2 ay yaz bana kalıyo istanbula gelcem

günaydın twinimmm
nasılsın denkleşemiyoruz senle bi türlü

bu arada mutluluk canım beterin beteri vardır 2 ay birazcık sabret. bak benim kayınannem kayınbabamla tartıştı, eşim boşan gel kalcak yermi yok bizle yaşarsın diyo Allahtan kayınannem öle bişiye kalkışmaz

iyiyim canım çalışıyorum biraz yoğunum, sen nasılsın

Ay inss kana gitmistrr
Kuzumm kuru zencefil satilio zaten kucuk rendeyle toz haline geliyo bala karıştır kuzum tatli kasigi yee icine biraz karabiber de koy
Cnm basladik calismalara inss bu ay tutck topigimz ugurlu ayi olsun

evet canın 2 ay
twinim ben aşılama yatrdım 1 hafta oldu haftaya pztesi kan vercm salıda sonucu alırım inşlh gögüslerim agrıyo kasıklarım agrıyo bide çok yemek yiyorum umarım belirtilerdir
Kuzumm inss tutmustrrr guzel haberler ver cnmm
Kv dende tam bulmus zamani yaa
Cnmm iyiymm sagok sen nasilsinn kuzum

tabi öyle canım beterin bteri var diyerek idare etmeye çalışyz ama insanız işte biyerde bunalıyrz

twinim sen ne öğretmeniydin ?

tabi öyle canım beterin bteri var diyerek idare etmeye çalışyz ama insanız işte biyerde bunalıyrz

aslında o dediğimde yanlış herkesin derdi kendine büyük. inşallah sorunsuz bi şekilde sinirlerini fazla yıpratmadan atlatırsın canım. fazla muhattap olma çok üstüne gelirse

Kuzum resim ogretmeniyim

Son düzenleyen: Moderatör:

Ay inss kana gitmistrr
Kuzumm kuru zencefil satilio zaten kucuk rendeyle toz haline geliyo bala karıştır kuzum tatli kasigi yee icine biraz karabiber de koy
Cnm basladik calismalara inss bu ay tutck topigimz ugurlu ayi olsun

istanbula gelip kalman lazım tabi canım iyice gezmek için inşallah gelirsin canımmm hatta ozamana buluşma ayarlasak kızlarlaa ayşem ve sedomla geliriz seni görmeyeee

twinim hemen kurusunu alimde bala karıştırim sağol yaaa
bende kara turbu oyup içine bal koyardım oda iyiydi üşendim yapmayaa önce seninkini denim bi sedomda çok sölerdi bu tarifiii limon zencefil bal derdiii
hadi inşallah kızzz sıra bizdeeeee
benim şimdi ya tuttu ya tuttu öle hissediyom varsa bişey oldu oldu yoksa geçti gitii

mutluluk Allah yardımcın olsun canım zor bir kaynana senin ki

twinin sana da kolay gelsin kuzu

ayy ben bu yelizi ne yapayım bilmiyorum kii kızzz yelizzzzzzzzzzz kalk haydiiii merak ediyoruz seniii :26:

Al kuzum iyi gelirr ..
Inss sira bizde cnmm olmustr kuzumm yaa simdi yolculuk yapıyodr

ayy ben bu yelizi ne yapayım bilmiyorum kii kızzz yelizzzzzzzzzzz kalk haydiiii merak ediyoruz seniii :26:

amin canım umarım sizide bunaltmamışımdır ancak buraya yazınca kendimi rahatlamış hissettim iyiki varsınız herkese herşey anlatılmıyo çok bunalırsam yine rahatsız ederim sizleri

Sagol kuzumm bnde cikayim artik derse giricem optm hepinizi kizlarrr

Yelizimn gozum burda olckk hadi artik sistik kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…