canım sinsi oldugundan konuşmuyo yanı kafasında bişeler planlar sonra sinsiligini gösterir 3 sene neler yaşattı bize anlatamam ama bende bundan sonra kendimi degiştircem umrumda olmayacak yemegini hazırlarım yerse yer yemezse yemez ben evimin işine bakarım dedigin gibi
kıızzz ilerde hiiç gezemicem o yüzden şimdi doya doya gezmek istiyorum siz yaz gelince görün beni
tamam işte ne güzel sende onunla konuşma o konuşursa cevap ver gerisini salla[/Q
aynı evin içinde zor oluyo sosyalim ben konuşkan bi insanım sinsi insanlardan hep nefret etmişimdir ne ararsan olur onlarda yalandan tut ne geliyosa aklına
Kizlarrr Günaydın nn
Yelizimm gelmemisss dha merak ettim kuzumm hadi uyanda yap su testi kizben uyuyamzdim herhalde
Sosyalimm kuzum nasilsin
Benosumm baslamis bulantilar bi daha kan testi yapsana baksinlar ..
Fundosumm bnde oksuremiyorum valla geri cikiyolr sanki
Kuzum su oksurugn niye gecmedi yaa bal zencefil ye..
Aysemm lizimm gunaydinnn
Mutlulk kuzum 2 ay midayancksin kuzum artik takmamaya bak kendini yiprtmaa senin bat ne zmn
Kizlarrr Günaydın nn
Yelizimm gelmemisss dha merak ettim kuzumm hadi uyanda yap su testi kizben uyuyamzdim herhalde
Sosyalimm kuzum nasilsin
Aysemm lizimm gunaydinnn
Mutlulk kuzum 2 ay midayancksin kuzum artik takmamaya bak kendini yiprtmaa senin bat ne zmn
yok kız hava çok güzeldi, yalnız bazı yerler esiyodu oralardada uzun kalmadık.yaza minik geliyoo çıkamazsınkiii
bende baharda gezmeyi çok seviyorummmm
gittiğin yerlerin hepsini deli gibi gezmiştim seneler önceeeürgüp avanos göreme h.bektaş hepsiii çok farklı bir havası var ama çok kurak soğuk
üstünde incecik iyi üşütmedin kızzz
Kizlarrr Günaydın nn
Sosyalimm kuzum nasilsin
Aysemm lizimm gunaydinnn
Kizlarrr Günaydın nn
Sosyalimm kuzum nasilsin
Aysemm lizimm gunaydinnn
tamam işte ne güzel sende onunla konuşma o konuşursa cevap ver gerisini salla[/Q
aynı evin içinde zor oluyo sosyalim ben konuşkan bi insanım sinsi insanlardan hep nefret etmişimdir ne ararsan olur onlarda yalandan tut ne geliyosa aklına
sinsiyse ne yapacaksın kuzum dediğin gibi herşey olur neyse 2 ay inşallah bir an önce biter senin için
iyiyim canım çalışıyorum biraz yoğunum, sen nasılsın
sinsiyse ne yapacaksın kuzum dediğin gibi herşey olur neyse 2 ay inşallah bir an önce biter senin için
amin hayırlısıyla inşh düşün benim yatak odamı karıştırdıgını bilirim ben
Ay inss kana gitmistrrvalla yeliz belkide gitti kan vermeye bence durmaz o yaaa
kız öle bi öksürükki gıcık resmen mecbuur öksürüyom
zencefil tane var bende tozumu oluyo nasıl o kızzz
akşam yapim hemennn
çalışmalara başladınmı twinimm
Kuzumm inss tutmustrrr guzel haberler ver cnmmevet canın 2 ay
twinim ben aşılama yatrdım 1 hafta oldu haftaya pztesi kan vercm salıda sonucu alırım inşlh gögüslerim agrıyo kasıklarım agrıyo bide çok yemek yiyorum umarım belirtilerdir
Cnmm iyiymm sagok sen nasilsinn kuzumyok kız hava çok güzeldi, yalnız bazı yerler esiyodu oralardada uzun kalmadık.
bende seneler önce gezmiştim de unutmuşum tekrar gezmeye değer dedim. istanbulu çok istiyodum ama bi güne sığdıramayız daha geniş zamanda gideriz dediler.
temmuzun 23 üne daha çok var 2 ay yaz bana kalıyo istanbula gelcem
günaydın twinimmm
nasılsın denkleşemiyoruz senle bi türlü
bu arada mutluluk canım beterin beteri vardır 2 ay birazcık sabret. bak benim kayınannem kayınbabamla tartıştı, eşim boşan gel kalcak yermi yok bizle yaşarsın diyoAllahtan kayınannem öle bişiye kalkışmaz
Iyiym kuzum bnde okuldayim 10 dk boslugm var girym dedim kolay gelsin sana
yok kız hava çok güzeldi, yalnız bazı yerler esiyodu oralardada uzun kalmadık.
bende seneler önce gezmiştim de unutmuşum tekrar gezmeye değer dedim. istanbulu çok istiyodum ama bi güne sığdıramayız daha geniş zamanda gideriz dediler.
günaydın twinimmm
bu arada mutluluk canım beterin beteri vardır 2 ay birazcık sabret. bak benim kayınannem kayınbabamla tartıştı, eşim boşan gel kalcak yermi yok bizle yaşarsın diyoAllahtan kayınannem öle bişiye kalkışmaz
tabi öyle canım beterin bteri var diyerek idare etmeye çalışyz ama insanız işte biyerde bunalıyrz
twinim sen ne öğretmeniydin ?
aslında o dediğimde yanlış herkesin derdi kendine büyük. inşallah sorunsuz bi şekilde sinirlerini fazla yıpratmadan atlatırsın canım. fazla muhattap olma çok üstüne gelirse
yok kız hava çok güzeldi, yalnız bazı yerler esiyodu oralardada uzun kalmadık.
günaydın twinimmm
Ay inss kana gitmistrr
Kuzumm kuru zencefil satilio zaten kucuk rendeyle toz haline geliyo bala karıştır kuzum tatli kasigi yee icine biraz karabiber de koy
Cnm basladik calismalara inss bu ay tutck topigimz ugurlu ayi olsun
Kuzumm inss tutmustrrr guzel haberler ver cnmm
Kv dende tam bulmus zamani yaa
Cnmm iyiymm sagok sen nasilsinn kuzum
Iyiym kuzum bnde okuldayim 10 dk boslugm var girym dedim kolay gelsin sana
inşh hayırlısıyla veririm haberi cnım evet tam benim stres olmamam gereken zamanda ama idare edecem artık eşim için sabretcem başka çarem yok
istanbula gelip kalman lazım tabi canım iyice gezmek için inşallah gelirsin canımmm hatta ozamanabuluşma ayarlasak kızlarlaa ayşem ve sedomla geliriz seni görmeyeee
twinim hemen kurusunu alimde bala karıştırim sağol yaaa
bende kara turbu oyup içine bal koyardım oda iyiydi üşendim yapmayaa önce seninkini denim bi sedomda çok sölerdi bu tarifiii limon zencefil bal derdiii
hadi inşallah kızzz sıra bizdeeeee
benim şimdi ya tuttu ya tuttu öle hissediyom varsa bişey oldu oldu yoksa geçti gitii
mutluluk Allah yardımcın olsun canım zor bir kaynana senin ki
twinin sana da kolay gelsin kuzu
ayy ben bu yelizi ne yapayım bilmiyorum kiikızzz yelizzzzzzzzzzz kalk haydiiii merak ediyoruz seniii :26:
mutluluk Allah yardımcın olsun canım zor bir kaynana senin ki
twinin sana da kolay gelsin kuzu
ayy ben bu yelizi ne yapayım bilmiyorum kiikızzz yelizzzzzzzzzzz kalk haydiiii merak ediyoruz seniii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?