istanbula gelip kalman lazım tabi canım iyice gezmek için inşallah gelirsin canımmm hatta ozamanabuluşma ayarlasak kızlarlaa ayşem ve sedomla geliriz seni görmeyeee
twinim hemen kurusunu alimde bala karıştırim sağol yaaa
bende kara turbu oyup içine bal koyardım oda iyiydi üşendim yapmayaa önce seninkini denim bi sedomda çok sölerdi bu tarifiii limon zencefil bal derdiii
hadi inşallah kızzz sıra bizdeeeee
benim şimdi ya tuttu ya tuttu öle hissediyom varsa bişey oldu oldu yoksa geçti gitii
ayy ne güzel olurbenay da orda burdaki muhabbeti oraya taşırız
inşallah tutmuştur fundam sedoşum da bi an önce yeniden bebeğine kavuşur herşey güzel olsun hiiç olumsuz bişey olmasın
mutlulukkkkkkkkkkkkkk kızzzzz bu kadar kasma kadıncağız gelmeden neler düşünüyosun belkide daha iyi olacak o varken kafan dağılır 2 ay idare et kadını duymazdan gel bazı şeyleri
yelize yazdım f.. den belki mesaj gider görür hemencik
anam bu sabahki testide pozitif görüp koşa koşa merkeze gitmesin
ayyyy benoşu unuttummmmm
evet sedoş acaba korunma vercekmi dr onu çok merak ediyommm sormadımmm demiştiii ben söleyince hemen sormuşturrr
benoş görmesin
inşallah azcık bi korunma verir ama sanırım 2 ay olur. perinin hemen geçti bu ay sonucu bekliyo geç olsun güç olmasın. bugün sedoş bize yazarmı ki
o cadı mutlaka girip sölerdi amaaaa nette sorun var heralde anacımm
Kızlarr ben anlamadım neyi görmüycem
Ben kan vermek için sıra bekliyorum ve çok kişi var sınucu alırkende bekledim kadın gebesin dedi kaç haftalık olabilir dedim bön bön baktı sonra keseyi görmek için alttan muayene edelim dedi istemedim yok ben yaptımak istemiyorum dedim.. Dış gebelik olma ihtimaline göre dedi bende istemediğimi belirttim tekrar sonra asıl doktorun yanına gitti sonra gelip hadi normal bakalım dedi ultrasonda baktılar ama göremediler(
Beni kana yolladılar değerim için bıgün çıkarsa gel dediler ama geç çıkıyo sonuç
Ben kan vermek için sıra bekliyorum ve çok kişi var sınucu alırkende bekledim kadın gebesin dedi kaç haftalık olabilir dedim bön bön baktı sonra keseyi görmek için alttan muayene edelim dedi istemedim yok ben yaptımak istemiyorum dedim.. Dış gebelik olma ihtimaline göre dedi bende istemediğimi belirttim tekrar sonra asıl doktorun yanına gitti sonra gelip hadi normal bakalım dedi ultrasonda baktılar ama göremediler(
Beni kana yolladılar değerim için bıgün çıkarsa gel dediler ama geç çıkıyo sonuç
lizim yazın istanbulu fethetmeye geliyodaaaa bende şey dediydimmmm ayşemle sedoyla seni görmeye geliriz
benoşta var dediydide unutmuşummmm seniii
kan niye veriyon kızzzz
alttan ne diye bakıyo o değere göre yahuuuu
neyi göremedilerrrrrya bırakkk şunları randevu al dr. a git bizim soğuk hatunaaa
canım hamile olduguna çok sevindim darısı bize inşallah
alttan sakın muayene yokdeğerin daha çok küçük hcg ancak 5000 lerde olduğu zaman ultrason cihazı iyiyse tabii karından sorunsuz görünür, hemen panik yapma az bekle, hele bi değerin çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?