Ağlayakta gözden mi olak???

ayy ne güzel olur benay da orda burdaki muhabbeti oraya taşırız
inşallah tutmuştur fundam sedoşum da bi an önce yeniden bebeğine kavuşur herşey güzel olsun hiiç olumsuz bişey olmasın

mutlulukkkkkkkkkkkkkk kızzzzz bu kadar kasma kadıncağız gelmeden neler düşünüyosun belkide daha iyi olacak o varken kafan dağılır 2 ay idare et kadını duymazdan gel bazı şeyleri

ayy ne güzel olur benay da orda burdaki muhabbeti oraya taşırız
inşallah tutmuştur fundam sedoşum da bi an önce yeniden bebeğine kavuşur herşey güzel olsun hiiç olumsuz bişey olmasın

ayyyy benoşu unuttummmmm
evet sedoş acaba korunma vercekmi dr onu çok merak ediyommm sormadımmm demiştiii ben söleyince hemen sormuşturrr

yelize yazdım f.. den belki mesaj gider görür hemencik

ayyyy benoşu unuttummmmm
evet sedoş acaba korunma vercekmi dr onu çok merak ediyommm sormadımmm demiştiii ben söleyince hemen sormuşturrr

benoş görmesin
inşallah azcık bi korunma verir ama sanırım 2 ay olur. perinin hemen geçti bu ay sonucu bekliyo geç olsun güç olmasın. bugün sedoş bize yazarmı ki

benoş görmesin
inşallah azcık bi korunma verir ama sanırım 2 ay olur. perinin hemen geçti bu ay sonucu bekliyo geç olsun güç olmasın. bugün sedoş bize yazarmı ki

he valla kızzzz :18:
ayyyy evettt ya bence fazla vermez yaa en fazla 2 aycık
bence yazamaz gibi geliyo ama bilemiyrum keşkeeee
pericannn test yaptınmııı

Kızlarr ben anlamadım neyi görmüycem

Ben kan vermek için sıra bekliyorum ve çok kişi var sınucu alırkende bekledim kadın gebesin dedi kaç haftalık olabilir dedim bön bön baktı sonra keseyi görmek için alttan muayene edelim dedi istemedim yok ben yaptımak istemiyorum dedim.. Dış gebelik olma ihtimaline göre dedi bende istemediğimi belirttim tekrar sonra asıl doktorun yanına gitti sonra gelip hadi normal bakalım dedi ultrasonda baktılar ama göremediler (

Beni kana yolladılar değerim için bıgün çıkarsa gel dediler ama geç çıkıyo sonuç

lizim yazın istanbulu fethetmeye geliyodaaaa bende şey dediydimmmm ayşemle sedoyla seni görmeye geliriz
benoşta var dediydide unutmuşummmm seniii

kan niye veriyon kızzzz
alttan ne diye bakıyo o değere göre yahuuuu
neyi göremedilerrrrr ya bırakkk şunları randevu al dr. a git bizim soğuk hatunaaa

canım hamile olduguna çok sevindim darısı bize inşallah

Hee aşkolsun sana bide komşunu unutt

Kanı değerim yükselmiş mi diye dış gebelik olabilir mi diye aldılar.. Alttan da keseyi görmek için bakacaklardı ben istemedim.. Zaten alıcam kız bu kanıda vereyim bende merak ettim yükselmiş mi diye.. Ultrasonda baktılar göremedilerr

alttan sakın muayene yok değerin daha çok küçük hcg ancak 5000 lerde olduğu zaman ultrason cihazı iyiyse tabii karından sorunsuz görünür, hemen panik yapma az bekle, hele bi değerin çıksın

sosyoşş yardımına ihtiyacım var
yarı otomatik arabalar yokuşta geriye kaçıyo mu yoksa kendini tutuyomu?
en çok korktugum yokuşta arabayı kaçırmak ama nette yazılanlardan hiçbişey anlamadım

alttan sakın muayene yok değerin daha çok küçük hcg ancak 5000 lerde olduğu zaman ultrason cihazı iyiyse tabii karından sorunsuz görünür, hemen panik yapma az bekle, hele bi değerin çıksın

Saol canım yaa ağzın bal damlıyo.. Bende izin vermedim zaten yok dedim zorlamadılar zaten normal bakmaya çalıştılar görmeyince kana yolladılar sora bekliyorum öğlen ya çok sıra var

hemen olumsuzluğa kapılmaaa bak sosyal başgan ne güzel anlatmışşşş ben hiç anlamadığım için bu tarz konuardan yorum yapamıyorummm ama karnına niye bastırıyolar yaaa
alttan bakmakta sakıncalı evet iyi yapmışsın
kan sonucunu ne zaman alıyorsun inşallah artmıştır canımmmm

yeliz cadısı yeni uyanmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gelcekmiş birazdannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…