sosyoşş yardımına ihtiyacım var
yarı otomatik arabalar yokuşta geriye kaçıyo mu yoksa kendini tutuyomu?
en çok korktugum yokuşta arabayı kaçırmak ama nette yazılanlardan hiçbişey anlamadım
Saol canım yaa ağzın bal damlıyo.. Bende izin vermedim zaten yok dedim zorlamadılar zaten normal bakmaya çalıştılar görmeyince kana yolladılar sora bekliyorum öğlen ya çok sıra var
yeliz cadısı yeni uyanmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gelcekmiş birazdannnnn
canım yarı oto kaçırır sen tam oto. al bende öyle bakıyorum çünkü, yoksa triptonik piyasada çok
geç olsun güç olmasın canım
kız biz ne hayaller kuruyoruz hatun yeni uyanıyor ben demiştim ama
Gunaydin kizlar kusura bakmayin sabah 6 da uyudum nerdeyse.uyku tutmadi biturlu ama bosunaymis
Uyanir uyanmaz test yaptim negatif
Yine ikinci cizginin yeri belli ama renk yok gecen ayki gibi
Cok uzgunum
Gunaydin kizlar kusura bakmayin sabah 6 da uyudum nerdeyse.uyku tutmadi biturlu ama bosunaymis
Cok uzgunum
hmm bunu öğrendiğim iyi oldu yoksa yarı otomatiğe kandırılıyodum
benayy canım akşam acilde yaptırsan kan testini bu kadar beklemezsin. ne zor bu devlet hastanesiyle uğraşmakk
Cok uzgunum
hayır yaa ben inanmıyorum , sende var bir şey boşu boşuna çıkmaz o testtt ,bende yaptığımda direk kıpkırmızı çıkmadı zaten çok çok silik bi pembe bence sen akşama doğru bi daha yap
banada diyorlar ablacım ne kayması falan kandırmaya çalışıyorlar, adamlar mallarını nasıl satacaklar yoksa tam oto. al kuzu
yeliz senin daha günün gelmedi mi?
erkenden yapıp negatif diyosun bide
yalnız benim anlamadığım niye silik çizgi çıkıyo sende :44:
Hic sorma canm
Bu testte de cizginin yeri belli hatta suzulurken pozitif cikcak sandim ama pembelik gecince cizgi oyle sap gibi kaldi beyaz yeri kazınmış gibi
Nasill yaaa.ikisindede cizgi vardi yelizimmm. Ya zatn olmasa hicbir sey cikmio.cizginin yeri bile belli olmuyo.bi fotografını koysana bizde bakalım
bide sakın kan testine gitme 2 gün daha bekle :44:
bi fotografını koysana bizde bakalım
bide sakın kan testine gitme 2 gün daha bekle :44:
Ya simdi kizacam daha da bi sey yazmayacam size bundan sonraKiz ilk idrarla cikmayan akşam nasil ciksinn.dünkünün hasasiyeti 12.5 tu bunun 20 yaziyor
Bende aksam yapsin yazdim yaa sosyalimm. Bak simdi benimkinide hatirladimm.iki tane cubuk testim vardi.birini aksam yaptim birinide sabah.aksamki daha belliydi.hatta buraya bile fotosunu koymustum.Ya simdi kizacam daha da bi sey yazmayacam size bundan sonrakiz ben dun ne yazdim okudun mu dedim ki aksam ki yaptigim test sabahkinden daha koyu cikti yazdim ayy kimse beni sallamiyor yaaa ask olsun
Nasill yaaa.ikisindede cizgi vardi yelizimmm. Ya zatn olmasa hicbir sey cikmio.cizginin yeri bile belli olmuyo.
Bende hala var diorumm. Bidaha test yap bencee.
Ya simdi kizacam daha da bi sey yazmayacam size bundan sonrakiz ben dun ne yazdim okudun mu dedim ki aksam ki yaptigim test sabahkinden daha koyu cikti yazdim ayy kimse beni sallamiyor yaaa ask olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?