Ağlayakta gözden mi olak???

Ultrasonla bakmak için ama o gerekli bişi gibi geldi bana.. Kanı ancak akşama alırım çünkü daha sıradayım önümde 30 kişi var

Biz yelizi bekleyelim o yeni kalksın

sosyoşş yardımına ihtiyacım var
yarı otomatik arabalar yokuşta geriye kaçıyo mu yoksa kendini tutuyomu?
en çok korktugum yokuşta arabayı kaçırmak ama nette yazılanlardan hiçbişey anlamadım

canım yarı oto kaçırır sen tam oto. al bende öyle bakıyorum çünkü, yoksa triptonik piyasada çok

Saol canım yaa ağzın bal damlıyo.. Bende izin vermedim zaten yok dedim zorlamadılar zaten normal bakmaya çalıştılar görmeyince kana yolladılar sora bekliyorum öğlen ya çok sıra var

geç olsun güç olmasın canım

yeliz cadısı yeni uyanmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gelcekmiş birazdannnnn

kız biz ne hayaller kuruyoruz hatun yeni uyanıyor ben demiştim ama

Gunaydin kizlar kusura bakmayin sabah 6 da uyudum nerdeyse.uyku tutmadi biturlu ama bosunaymis
Uyanir uyanmaz test yaptim negatif
Yine ikinci cizginin yeri belli ama renk yok gecen ayki gibi
Cok uzgunum

hmm bunu öğrendiğim iyi oldu yoksa yarı otomatiğe kandırılıyodum

benayy canım akşam acilde yaptırsan kan testini bu kadar beklemezsin. ne zor bu devlet hastanesiyle uğraşmakk

Gunaydin kizlar kusura bakmayin sabah 6 da uyudum nerdeyse.uyku tutmadi biturlu ama bosunaymis
Cok uzgunum

kız bana bak bidaha test mest yokkkkkkkkkkkkk dayanamıyosun yapıyosun her seferinde
birde şu s... bırakıyosun yelizim tamammııııııı
günümüz geçmeden test yapmıyoruz yelizimmmmm

Cok uzgunum

hayır yaa ben inanmıyorum , sende var bir şey boşu boşuna çıkmaz o testtt ,bende yaptığımda direk kıpkırmızı çıkmadı zaten çok çok silik bi pembe bence sen akşama doğru bi daha yap
hmm bunu öğrendiğim iyi oldu yoksa yarı otomatiğe kandırılıyodum

benayy canım akşam acilde yaptırsan kan testini bu kadar beklemezsin. ne zor bu devlet hastanesiyle uğraşmakk

banada diyorlar ablacım ne kayması falan kandırmaya çalışıyorlar, adamlar mallarını nasıl satacaklar yoksa tam oto. al kuzu

Cok uzgunum

Yaaa ( gün geçmeden yapılınca ve böle olunca insan hem üzülüyo hemde yinede acaba mı diyo..lütfen sıkma canını daha net bişi yok

Kiz ilk idrarla cikmayan akşam nasil ciksinn.dünkünün hasasiyeti 12.5 tu bunun 20 yaziyor

kıyamam yaaa perican yazamıyormuşşş
hadi perican birlikte bekleyelim batımızı inşallah gelmez canım az kaldı seninde hayırlısı olsunnn

yeliz senin daha günün gelmedi mi?
erkenden yapıp negatif diyosun bide
yalnız benim anlamadığım niye silik çizgi çıkıyo sende :44:

yeliz senin daha günün gelmedi mi?
erkenden yapıp negatif diyosun bide
yalnız benim anlamadığım niye silik çizgi çıkıyo sende :44:

Hic sorma canm
Bu testte de cizginin yeri belli hatta suzulurken pozitif cikcak sandim ama pembelik gecince cizgi oyle sap gibi kaldi beyaz yeri kazınmış gibi

Hic sorma canm
Bu testte de cizginin yeri belli hatta suzulurken pozitif cikcak sandim ama pembelik gecince cizgi oyle sap gibi kaldi beyaz yeri kazınmış gibi

bi fotografını koysana bizde bakalım
bide sakın kan testine gitme 2 gün daha bekle :44:

Kiz ilk idrarla cikmayan akşam nasil ciksinn.dünkünün hasasiyeti 12.5 tu bunun 20 yaziyor
Ya simdi kizacam daha da bi sey yazmayacam size bundan sonra kiz ben dun ne yazdim okudun mu dedim ki aksam ki yaptigim test sabahkinden daha koyu cikti yazdim ayy kimse beni sallamiyor yaaa ask olsun

Bu aradaa herkese gunaydinn.bi an yazilarinlari gorunce direk daldim.

Ben disaridayim hala. Sabah disciye gittim doktor yoktu.rahatsizlanmis.bosa dustum. Simdi biraz oyalaniorum.4 gibide kontrole gidecem. Sabahin korunden beri disaridayim

Yelizim sen bence testi tekrarlaa.dun herkes cizgiyi gordu.bak sedoyada boyle olmustu.

Ya simdi kizacam daha da bi sey yazmayacam size bundan sonra kiz ben dun ne yazdim okudun mu dedim ki aksam ki yaptigim test sabahkinden daha koyu cikti yazdim ayy kimse beni sallamiyor yaaa ask olsun
Bende aksam yapsin yazdim yaa sosyalimm. Bak simdi benimkinide hatirladimm.iki tane cubuk testim vardi.birini aksam yaptim birinide sabah.aksamki daha belliydi.hatta buraya bile fotosunu koymustum.

kız resim koy heleee yoksa zaten dümdüz beyazdır ben hiiiç görmedim öle belli belirsiz bi çizgi
hep bembeyazdı ayşemin dediği gibi
sen görüyosan vardır bişey
herşeye hazırlıklıyız dünde dedin çıkmazsa üzülcez tamamda hemen bunalıma giriyosun haaa

ayşemmmm hoşgeldin ne yaptınnnn halletinmi dişçide işini miniğini ne zaman görecennn
kız benim kasık ağrım başladıı sağlı sollu dünden kalma bişeyler kalmışmıdır içerdeee hönk hönk öksürüyorum iki kelime konuşunca gıcık tutuyor gibi
alttanda sanki çıkıyo bişeyler ben öksürdükçe

kızz yeliiiiz sedonunkide beyazdııııııııııı beyaz çizgi vardıııı

Nasill yaaa.ikisindede cizgi vardi yelizimmm. Ya zatn olmasa hicbir sey cikmio.cizginin yeri bile belli olmuyo.
Bende hala var diorumm. Bidaha test yap bencee.

Aysem insallah oyledir.simdi evde annem de var uzulcek diye kendimi tuta tuta patladim bi saattir.Yemin ediyorum sabaha kadar heyecandan uyku tutmadi yaa
Sosyalimm tamamm başgann aksam bidaha yapalimm ama dünkü hassas testten mi alayim yoksa bu 5 liraliklardan mi.senin yaptiginin hassasiyeti kac??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…