Ağlayakta gözden mi olak???

ekipman mıııı benimkide tesisatı yine kurdun diyordu bakıyorumda

lizim geçmiş olsun kuzum benim doktor da bana renine şurup vermişti gavisconla aynı etkiyi gösteriyo birini kullan bence rahatlatacaktır seni

bugünler sana da kalmaz Fatma hanım gez tabii gezzz

yastık mı çok hümanist gördüm seni benim balkondan aşağı atasım geliyor
ama başkanım ben yeni yeni başladım gezmelere doğuma kadar gezdim gezdim yoksa zor valla
doğru diyosun kuzum ama şurda iki adım ötedeki yere götürüyo antalyalara gidince hiç hadi sende gel demiyo kime benzetiyon benim kocişi çok merak ettim valla:44::44:
günaydın ayşem nasılsın canım

benoşum ne testmiş ya sonuç çıkamadı bi türlü

ayyyy evet oralara götürsün sen şey de bebeğin bol güneş alması lazımmış sürekli güneşlenirsem ona çok faydası var
kız valla çıkaramadımm dizilerde oynayan bi adamdı galiba

benoşş çıkmıştır artık yaa bu kadar uzarmı bu test ayol

Benoşşş benoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Hakikaten ne testmiş be yaaaaaaaaa bi de diyorlarmış tekrar vermen gerekiyor kaybettik :)
Aman aman

bende bugün doktoru arayıp soruyum diyodum ama ayşem sana doktor mu verdi bu ilacı bi zararı olmaz demi hamilelikte .

lizom cevremde 3 hamile var su anda. hepimizede doktor bundan verdi. ictigin anda bogaz yanmasini kesiyor. ama sen icinin rahatlamasi icin sor yine canim.hamilelikte hicbir sikintisi yok diye biliyorum ben hatta nettende arastirmistim

ayşemm hoş geldin, kolay gelsin sana erkeğin nazlısıda hiç çekilmiyor değil mi dantelleri hayatımdan çıkardım artık bugün itibariyle

hosbulduk sosyalimm bize az cektirmediler,simdide onlar ceksinn
sorma benimki yanlis dogmus zatenbasa gelen cekilir napalim artik bu saaatten sonra atsan atilmaz satsan satilmaz.aldik bikere

aman fundam dikkat et. boyle insanlarin ne yapacagi belli olmaz.
sagol canim benimm. o iyilestikten sonra ben hasta olmam insallah
gaviscon super birsey yaa. ictikten 3 sn sonra etkisini gosteriyor
hep diyodum sana full cekin diyeee, o jeli iyiki bulmusum ztn. yoksa asla bizimde oyle full olmazdi.
hadi insallah bu full cekmenin sonuclari iyi gelir fundamm

iyiyim fatmam sen nasilsinn,bas agrilarin azaldi mi biraz?

Hoşb. Canım sağol ya.. İnşallah bekliyorum bakalım sağlıkla gelsin...
Sen nasılsn nasıl gidiyor gebelik?

hakkina en hayirlisi olsun canim..
bende iyiyim cok sukur. geceleri bel agrisi oluyor bazende kramp.bunlara sukur diyorumm.
sende bugun gizli gizlii girmissin.iyi olduu.hep kizlar haberini getiriyordu amaa

fatmamin dedigi gibi rennie ile gaviscon ayni etkide. gavisconda 4 lira mi ne. hangisini bulursan al cnm.bak cok rahatlayacaksin.
ben gecenlerde o yanmadan oluyordum.nefes alamadim.hemen nobetci eczane bulduk.ictigim anda etkisini gosterdii.

yok kız ne satması satmayalım yazık çeksinler canım hiç umurumda olmaz

bende bu ara grissiniye dadandım her sabah fare gibi kemiriyorummm ama çok hoşuma gidiyor yaaaa
yaz geliyoo ve ben kilo veriyorummm miniğimde gelirse anneciğinin formda vücuduna tutunur

benoş kızzzzzz hadiiii

Kızlar dayanamadım aradım laboratuvarı meğer çıkmış ama internet bozuktır ondan girmemiştir dedi çıktım gidiyrum hastaneye

iyi fikir kuzum ben bunu bi uygulayayım belki işe yarar
çok şükür canım benim bi iki gündür ağrımıyo

bende bu ara grissiniye dadandım her sabah fare gibi kemiriyorummm ama çok hoşuma gidiyor yaaaa
yaz geliyoo ve ben kilo veriyorummm miniğimde gelirse anneciğinin formda vücuduna tutunur

benoş kızzzzzz hadiiii

Kızlar dayanamadım aradım laboratuvarı meğer çıkmış ama internet bozuktır ondan girmemiştir dedi çıktım gidiyrum hastaneye

yok kız ne satması satmayalım yazık çeksinler canım hiç umurumda olmaz

peki satmayalimmm sosyalimm.Allah basimizdan eksik etmesin bu huysuzlariii

ohh fundos hanim yaz hazirligina baslamiss ben burda 70 kilolara cikayimm neyse pozitif bakiyorum kilom hala boyumu gecmedii buda birsey

benoss kos kizz cok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…