ayşemmmmm sakin şimdilikkkkk sağol canımmmmm
eşine çok geçmiş olsunnnn kız benimkide öleee hasta oldumu hiç çekilmiyorrrr hep ilgi bekliyo yap et içir yedir anca
gaviskon bendede var kireç gibi bi şurupumsu bişey :120: ama banada iyi geliyor
evet ayşem çalışma olduuuuuu başarılıydı sür jeli bitir işiii :124:
benoşun takdiğinide 3 gündür yapıyorum iki yastık altımda uyuyorumm eşim dün diyoki ekipmanınıda yanından ayırmıyor
ama başkanım ben yeni yeni başladım gezmelerebugünler sana da kalmaz Fatma hanım gez tabii gezzz
yastık mı çok hümanist gördüm senibenim balkondan aşağı atasım geliyor
doğru diyosun kuzum ama şurda iki adım ötedeki yere götürüyo antalyalara gidince hiç hadi sende gel demiyokız fatma helal olsun kocana haaaa ne güzel senide sıkılmayasın diye götürüyo ohh kafanda rahat hem napıyo ne ediyo
kız senin kocişini tv den birine benzertiyom ama kime çıkaramadımm
tamam canımm dikkat ederimmmm
sosyalll sabah sabah süpersinnnnnnn
perimmm sen hoşgelmişseeeennnn
günaydın ayşem nasılsın canımherkese gunaydinn kizlarr
sedomm canim hosgeldinn. minigin melek oldu ve sana sefaat edecek. yasadiklarin cok agir,anlayabilmemiz cok zorama sen cok guclu ve inanclisin. bu gunlerin hepsi gececek..sadece zaman..Allahim guc kuvvet versin. en hayirli zamanda saglikli evlatlar versin insallahh..
kizlar bugun esim evde. haftasonundan hasta olacagi belliydi zaten.bugunde yataktan kalkamadionunla ugrasiyorum.birde hasta olunca cok nazli oluyor
fundam calisma olmuss superrr
lizoo mide yanmasi cok kotu.gaviscon cok iyi gelio ondan ic cnm.gunde 4 olcek icme hakkin varr.
fatmam aminn cok sagoll. sizede esinle iyi gezmelerrr.
sosyalimm dantel mevzusu kimde yok ki:)
benayim sonucunu aldin mi?
yelizimde daha uyuyo heraldee:)
pericim sende hosgeldin.ins minigin gelir bu ay
ekipman mııııbenimkide tesisatı yine kurdun diyordu bakıyorumda
lizim geçmiş olsun kuzum benim doktor da bana renine şurup vermişti gavisconla aynı etkiyi gösteriyo birini kullan bence rahatlatacaktır seni
ama başkanım ben yeni yeni başladım gezmeleredoğuma kadar gezdim gezdim yoksa zor valla
doğru diyosun kuzum ama şurda iki adım ötedeki yere götürüyo antalyalara gidince hiç hadi sende gel demiyokime benzetiyon benim kocişi çok merak ettim valla:44::44:
günaydın ayşem nasılsın canım
benoşum ne testmiş ya sonuç çıkamadı bi türlü
herkese gunaydinn kizlarr
pericim sende hosgeldin.ins minigin gelir bu ay
bende bugün doktoru arayıp soruyum diyodum ama ayşem sana doktor mu verdi bu ilacı bi zararı olmaz demi hamilelikte .
ayşemm hoş geldin, kolay gelsin sana erkeğin nazlısıda hiç çekilmiyor değil midantelleri hayatımdan çıkardım artık bugün itibariyle
ayşemmmmm sakin şimdilikkkkk sağol canımmmmm
eşine çok geçmiş olsunnnn kız benimkide öleee hasta oldumu hiç çekilmiyorrrr hep ilgi bekliyo yap et içir yedir anca
gaviskon bendede var kireç gibi bi şurupumsu bişey :120: ama banada iyi geliyor
evet ayşem çalışma olduuuuuu başarılıydı sür jeli bitir işiii :124:
benoşun takdiğinide 3 gündür yapıyorum iki yastık altımda uyuyorumm eşim dün diyoki ekipmanınıda yanından ayırmıyor
lizim geçmiş olsun kuzum benim doktor da bana renine şurup vermişti gavisconla aynı etkiyi gösteriyo birini kullan bence rahatlatacaktır seni
ama başkanım ben yeni yeni başladım gezmeleredoğuma kadar gezdim gezdim yoksa zor valla
doğru diyosun kuzum ama şurda iki adım ötedeki yere götürüyo antalyalara gidince hiç hadi sende gel demiyokime benzetiyon benim kocişi çok merak ettim valla:44::44:
günaydın ayşem nasılsın canım
benoşum ne testmiş ya sonuç çıkamadı bi türlü
Hoşb. Canım sağol ya.. İnşallah bekliyorum bakalım sağlıkla gelsin...
Sen nasılsn nasıl gidiyor gebelik?
lizom cevremde 3 hamile var su anda. hepimizede doktor bundan verdi. ictigin anda bogaz yanmasini kesiyor. ama sen icinin rahatlamasi icin sor yine canim.hamilelikte hicbir sikintisi yok diye biliyorum ben hatta nettende arastirmistim
hosbulduk sosyalimmbize az cektirmediler,simdide onlar ceksinn
sorma benimki yanlis dogmus zatenbasa gelen cekilir napalim artik bu saaatten sonra atsan atilmaz satsan satilmaz.aldik bikere
aman fundam dikkat et. boyle insanlarin ne yapacagi belli olmaz.
sagol canim benimm. o iyilestikten sonra ben hasta olmam insallah
gaviscon super birsey yaa. ictikten 3 sn sonra etkisini gosteriyor
hep diyodum sana full cekin diyeee, o jeli iyiki bulmusum ztn. yoksa asla bizimde oyle full olmazdi.
hadi insallah bu full cekmenin sonuclari iyi gelir fundamm
iyiyim fatmam sen nasilsinn,bas agrilarin azaldi mi biraz?
iyi fikir kuzum ben bunu bi uygulayayım belki işe yararayyyy evet oralara götürsün sen şey de bebeğin bol güneş alması lazımmış sürekli güneşlenirsem ona çok faydası var
kız valla çıkaramadımm dizilerde oynayan bi adamdı galiba
benoşş çıkmıştır artık yaa bu kadar uzarmı bu test ayol
çok şükür canım benim bi iki gündür ağrımıyolizom cevremde 3 hamile var su anda. hepimizede doktor bundan verdi. ictigin anda bogaz yanmasini kesiyor. ama sen icinin rahatlamasi icin sor yine canim.hamilelikte hicbir sikintisi yok diye biliyorum ben hatta nettende arastirmistim
hosbulduk sosyalimmbize az cektirmediler,simdide onlar ceksinn
sorma benimki yanlis dogmus zatenbasa gelen cekilir napalim artik bu saaatten sonra atsan atilmaz satsan satilmaz.aldik bikere
aman fundam dikkat et. boyle insanlarin ne yapacagi belli olmaz.
sagol canim benimm. o iyilestikten sonra ben hasta olmam insallah
gaviscon super birsey yaa. ictikten 3 sn sonra etkisini gosteriyor
hep diyodum sana full cekin diyeee, o jeli iyiki bulmusum ztn. yoksa asla bizimde oyle full olmazdi.
hadi insallah bu full cekmenin sonuclari iyi gelir fundamm
iyiyim fatmam sen nasilsinn,bas agrilarin azaldi mi biraz?
Kızlar dayanamadım aradım laboratuvarı meğer çıkmış ama internet bozuktır ondan girmemiştir dedi çıktım gidiyrum hastaneye
bende bu ara grissiniye dadandım her sabah fare gibi kemiriyorummm ama çok hoşuma gidiyor yaaaa
yaz geliyoo ve ben kilo veriyorummmminiğimde gelirse anneciğinin formda vücuduna tutunur
benoş kızzzzzz hadiiii
Kızlar dayanamadım aradım laboratuvarı meğer çıkmış ama internet bozuktır ondan girmemiştir dedi çıktım gidiyrum hastaneye
yok kız ne satması satmayalım yazıkçeksinler canım hiç umurumda olmaz
Çok mutluyum 1356 kızlar
Çok mutluyum 1356 kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?