Ağlayakta gözden mi olak???

Aminn ayşemm aminn bazen beni çok sinirlendirsede duana tüm kalbimle katılıyorum

ben dedim 1500 civarı çıkar diyeee hadi gözün aydın darısı başıma

ohh masallahhh mide bulantilarinin baslamasi cok normal hadi gozunaydin cnm.minik simsiki sarilmiss

benoşum maşallah canım çok güzel artmış değerin tahminimce cuma günü keseyi görebilirsin

Allah razı olsun kızlar çok şükür güzel geldi..

Darısı sosyalim sana.. Biliyon tabi boşa mı başkansın

Fatmam cuma bursaya gitcez akşama o güne mi alayım randevu bilemedim..
Fundanın suratsız doktoruna alıcam

hakkina en hayirlisi olsun canim..
bende iyiyim cok sukur. geceleri bel agrisi oluyor bazende kramp.bunlara sukur diyorumm.
sende bugun gizli gizlii girmissin.iyi olduu.hep kizlar haberini getiriyordu amaa

Hepsine şükür canım maşallah... Evet arada bakıyorummm öyle gözüm sizde:)

Benayyyyyyyyyyyy hadi gözün aydın kuzum darısı başımıza inşallah... Vardır bewbişim inşallah da bende bakar söylerim size :)

Çok mutluyum 1356 kızlar

kızzz yok yaa hastalıktan iştah kaybı yaşadım şimdi yine cingibiyimmmm alırım yine yawww gerçi böle gitse iyi olur hamiş kalınca iyi olur hani

benoşummmmmmmmmmmm harikaaaaa :118:
ayyy süper yaaaa ohh maşallaaah darısı sosyalimizin başına inşallahhh sosyal sen ne zaman gidiyon kana değerin artmışmı bakılcakmıııı
benoşşşş nasıl hissediyosun bulantı neyin varmııııı

benim dr. amı gidicennnn nasıl bakıcak ne dicek çok merak ediyorummm enazından düzenli birine gidersin kızzz değiştirme sık sık

tabloda seni hamile yapayım mı benoşum ister misin :26: inşallah canım aminn

Yok kız çok şükür bulantı falan yok dün sanırım korkudan oldu pisikolojik galiba

ben devam ediyor sandımda ondan sordum kuzucan

canım cuma günü 5000-6000 arası olacak değerin ben öyleyken gittiğimde doktorum karnımdan bakarak görmüştü bebişimin kesesini bence sende cumaya al randevunu hem gittiğinde soran olursa söylersin

kızz yapsana tabloda kendinide yap hatta hadiii biz altlarda yine neyse çok umutluyum bennnn büyükten küçüğe gidiyozzz benle sedoda peşinizdennnn yelizim twinimmm

yarın sabahtan kan verecem canım, bakalım kaça katlamış herhalde bende 13 mart gibi keseyi görürüm değerim katlamışsa

ooo super yarinda senin heyecanini yasayacazz

benoscan yrndan sonra keseni gormeye baslarsin.cuma rahat gorursun kizz.sen simdiden al randevu.

yrnda sosyalimin degeri artacakk

canlarım ben çıkıyorum kociş gelmiş beni bekliyor hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
bu arada sosyalim darısı başına seninde değerlerin benoşunki gibi düzenli artsın inşallah

bizim hastane ve dr. lar çok yoğun bakalım bulabilcekmi randevu o güne hele
cteside alabilirrrr en güzeli bence evde hem
fatmam çok yorma kendiniii iyi gezmeler
tamam sosyalim nasıl istersen sen
inşallah senin değerde çok güzel artmıştır canommm
sen 13 ünde keseyi görürsün inşallah bende testte pozitifiii kızzzz

ooo super yarinda senin heyecanini yasayacazz

benoscan yrndan sonra keseni gormeye baslarsin.cuma rahat gorursun kizz.sen simdiden al randevu.

yrnda sosyalimin degeri artacakk

canlarım ben çıkıyorum kociş gelmiş beni bekliyor hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
bu arada sosyalim darısı başına seninde değerlerin benoşunki gibi düzenli artsın inşallah

inşallah kızlar ağzınıza sağlık

İnşAllah canım benim inşAllah.. Sizlerin haberlerini 4 gözle bekliyoruz zaten

Amin amin sosyalimde yarın öğrencek sonra sizin bebeler gelsin oohhhh :118: :118:

Evet seninkine gideyim diyorum Ama bide medilife arasında kararsızım ikisinide deniycem ama
Önce seninkine gidip tavrı aynımı diye bakıcam
İnşAllah ilgilenirde değiştirmem

canım cuma günü 5000-6000 arası olacak değerin ben öyleyken gittiğimde doktorum karnımdan bakarak görmüştü bebişimin kesesini bence sende cumaya al randevunu hem gittiğinde soran olursa söylersin

Öle yapayım o zaman cuma gideyim bari saol tatlımmm

Ayşeemmm saol kuzu ben zaten bu haftaya alacaktım ama dün korkutunca doktor beklemeye aldım bugün arayıp alıcam cumaya gider ayak göreyim

Sosyalim senide yarın böle heyecanla karşılıycaz inşAllah
Bende bekleyim hep birlikte yaparsın bi müddet kalsın kız

tamam canım bekleyelim ne zaman istersen o zaman yapalım

benayımmm çok güzel artmış maşallah
bi kız bi oğlan iki tane gelsin sana öyle hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…