Ağlayakta gözden mi olak???

Valla ne bilim iyiyim sanırım... İşler acaip yoğun nefes alamıyorummm sinir oluyorumm vs vs. Belirtilerim hiç yok bu ay olmadı sanırım onu düşünüyorum :26:

batı bekle öyle yap testini

benayyyyyyy sonuç ne oldu kızzz amerikaya mı gönderdiler testini

kız fatma helal olsun kocana haaaa ne güzel senide sıkılmayasın diye götürüyo ohh kafanda rahat hem napıyo ne ediyo
kız senin kocişini tv den birine benzertiyom ama kime çıkaramadımm
tamam canımm dikkat ederimmmm

sosyalll sabah sabah süpersinnnnnnn

perimmm sen hoşgelmişseeeennnn

Hoşbuldumm fundammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaa bat ım gelmiyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok sabırsızım

canım acaba beklesenmi biraz daha yaa az kalmışşş senin bu ctesi benm haftaya ctesi :18::18: offf çok heyecanlı ve gergin bi bekleyiş buuu Allahım inşallah kurtuluruz biran evveeel

yalnız kızlar bu ay çokkk rahatımmmmmmm

rahatlığın sonu selamettt

ayy benay bir daha oraya test verme kanı kargoyla buraya gönderseydin ben akşama sana haber ederdim kaç çıktığını

Mecbur bekleyeceğim... Kafamdan atamıyorum böyle planlı olması da ne zormuş Allah'ımmm.. Kendimde hiç belirti aramıyorum yanlış heveslenmim diye.. İnşallahh bebiş olmuştur canım sağlıkla versin hepimizeeeeee...
Açılışı kızlar yaptı ayaklarını sürümüş olsunlar biz de peşlerine gidelim :)

canım bence de bat ı bekle. belirtilere takılma herkeste farklı oluyo. bazen hiç belirti olmayabiliyo bile.
bugünler sana da kalmaz Fatma hanım gez tabii gezzz

yastık mı çok hümanist gördüm seni benim balkondan aşağı atasım geliyor

bende çok sadist gördüm seni

yalnız sosyalim kasık ağrısı hiç olmadı bendeee yumurtlama günü mutlaka olurduuu cumartesi tahminime göre yum.
ama kasık ağrısı yaşamadım normalmi kızzz çatlamadımı yoksaaa:44:

canım bence de bat ı bekle. belirtilere takılma herkeste farklı oluyo. bazen hiç belirti olmayabiliyo bile.

bende çok sadist gördüm seni
ben masumum lizimim

yalnız sosyalim kasık ağrısı hiç olmadı bendeee yumurtlama günü mutlaka olurduuu cumartesi tahminime göre yum.

sen kasık ağrısına çok takılma bence yumurtladın

Canım ben de bu ay yumurtlama günümde hiç o kıvamsı akıntıyı görmedim.. Normalde görürdüm.. Ama ksaık ağrım felan çok oldu.. Benim de içimde şüphe kaldı o yüzden sabırsızlıkla bekliyorum bakalım yum larıma ne olmuş:)

ben masumum lizimim

sen kasık ağrısına çok takılma bence yumurtladın

tamammmmmmmmmmm
ayşem geldiiiii

perimm evet yaaa şu belirsizlik çok kötüüü
bende akıntıyı gördüm çok oldu ama kasık ağrısı olmadı yaa çok olur bide bende kasık ağrısı acaba filmdenmi olmadı anlamadımkiii

herkese gunaydinn kizlarr

sedomm canim hosgeldinn. minigin melek oldu ve sana sefaat edecek. yasadiklarin cok agir,anlayabilmemiz cok zor ama sen cok guclu ve inanclisin. bu gunlerin hepsi gececek..sadece zaman..Allahim guc kuvvet versin. en hayirli zamanda saglikli evlatlar versin insallahh..

kizlar bugun esim evde. haftasonundan hasta olacagi belliydi zaten.bugunde yataktan kalkamadionunla ugrasiyorum.birde hasta olunca cok nazli oluyor

fundam calisma olmuss superrr

lizoo mide yanmasi cok kotu.gaviscon cok iyi gelio ondan ic cnm.gunde 4 olcek icme hakkin varr.

fatmam aminn cok sagoll. sizede esinle iyi gezmelerrr.

sosyalimm dantel mevzusu kimde yok ki:)

benayim sonucunu aldin mi?

yelizimde daha uyuyo heraldee:)

pericim sende hosgeldin.ins minigin gelir bu ay

dikkat et cnmm yaa nasi bi eskiyaliktir bu bugun eve mi gitsen acaba. can guvenliginiz kalmadi artik.adamin ne yapacagi belli olmaz. Allahindan bjulsun emi

ayşemm hoş geldin, kolay gelsin sana erkeğin nazlısıda hiç çekilmiyor değil mi dantelleri hayatımdan çıkardım artık bugün itibariyle

bende bugün doktoru arayıp soruyum diyodum ama ayşem sana doktor mu verdi bu ilacı bi zararı olmaz demi hamilelikte .

ayşemmmmm sakin şimdilikkkkk sağol canımmmmm
eşine çok geçmiş olsunnnn kız benimkide öleee hasta oldumu hiç çekilmiyorrrr hep ilgi bekliyo yap et içir yedir anca
gaviskon bendede var kireç gibi bi şurupumsu bişey :120: ama banada iyi geliyor

evet ayşem çalışma olduuuuuu başarılıydı sür jeli bitir işiii :124:
benoşun takdiğinide 3 gündür yapıyorum iki yastık altımda uyuyorumm eşim dün diyoki ekipmanınıda yanından ayırmıyor

canım çok geçmiş olsun Rabbım dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…