Canım vınn ı getirdim evden gizli gizli pc ye taktım ordan yazıyorum :))) İş de çok ama artık yeter gireyim biraz dedimmm...
Ya bana yardımcı olur musnuz? Biliyorsunuz benim bat 8 mart... Ama bende hiç belirtiler yok :26: Çook nadir ara ara göğüslerime ağrı vuruyor geçiyor... Düne kadar 10-15 gündür kasıklarımda sürekli ağrı vardı o da geçti gitti.. Sadece acaip bir gaz problemim var.. Belirtileri yazın biraz kendimi rahatlatmak istiyorum.. Ne zaman test yapayım?????
Valla ne bilim iyiyim sanırım... İşler acaip yoğun nefes alamıyorummm sinir oluyorumm vs vs. Belirtilerim hiç yok bu ay olmadı sanırım onu düşünüyorum :26:
günaydın kızlar nasılsınız canlarım
kuzum dün kahvaltı yaptıktan sonra eşim dedi hadi dışarı çıkalım diye bi çıktık eve girebilene aşkolsunşimdi yine çıkacaz kocişin işi var bi ilçede senide götürüyim temiz hava alırsın dedi akşama döneriz yine şimdiden haber vereyim
kuzum ya dikkat et kendine ben korkmaya başladım bu adamdan Allah onu bildiği gibi yapsın
iyiyiz perican sen nasılsın
ben ona gösteririm dantelitakmışlar haa dantele eskiler boşuna örmüyormuş demek ki o kadar dantel eski evlere bi git her yerde bi dantel var hep bu erkeklerin fantezisi garibim kadınlarda sabahtan akşama gözlerini kör ediyorlar
batı bekle öyle yap testini
benayyyyyyy sonuç ne oldu kızzz amerikaya mı gönderdiler testini
Canım vınn ı getirdim evden gizli gizli pc ye taktım ordan yazıyorum :))) İş de çok ama artık yeter gireyim biraz dedimmm...
Ya bana yardımcı olur musnuz? Biliyorsunuz benim bat 8 mart... Ama bende hiç belirtiler yok :26: Çook nadir ara ara göğüslerime ağrı vuruyor geçiyor... Düne kadar 10-15 gündür kasıklarımda sürekli ağrı vardı o da geçti gitti.. Sadece acaip bir gaz problemim var.. Belirtileri yazın biraz kendimi rahatlatmak istiyorum.. Ne zaman test yapayım?????
canım acaba beklesenmi biraz daha yaa az kalmışşş senin bu ctesi benm haftaya ctesi :18::18: offf çok heyecanlı ve gergin bi bekleyiş buuu Allahım inşallah kurtuluruz biran evveeel
yalnız kızlar bu ay çokkk rahatımmmmmmm
Ayşemmm nerdekiiiii :26::44:
canım acaba beklesenmi biraz daha yaa az kalmışşş senin bu ctesi benm haftaya ctesi :18::18: offf çok heyecanlı ve gergin bi bekleyiş buuu Allahım inşallah kurtuluruz biran evveeel
yalnız kızlar bu ay çokkk rahatımmmmmmm
canım bence de bat ı bekle. belirtilere takılma herkeste farklı oluyo. bazen hiç belirti olmayabiliyo bile.Canım vınn ı getirdim evden gizli gizli pc ye taktım ordan yazıyorum :))) İş de çok ama artık yeter gireyim biraz dedimmm...
bugünler sana da kalmaz Fatma hanım gez tabii gezzz
yastık mı çok hümanist gördüm senibenim balkondan aşağı atasım geliyor
ben masumum lizimimcanım bence de bat ı bekle. belirtilere takılma herkeste farklı oluyo. bazen hiç belirti olmayabiliyo bile.
bende çok sadist gördüm seni
yalnız sosyalim kasık ağrısı hiç olmadı bendeee yumurtlama günü mutlaka olurduuu cumartesi tahminime göre yum.
ama kasık ağrısı yaşamadım normalmi kızzz çatlamadımı yoksaaa:44:
yalnız sosyalim kasık ağrısı hiç olmadı bendeee yumurtlama günü mutlaka olurduuu cumartesi tahminime göre yum.
ama kasık ağrısı yaşamadım normalmi kızzz çatlamadımı yoksaaa:44:
ben masumum lizimim
sen kasık ağrısına çok takılma bence yumurtladın
Canım ben de bu ay yumurtlama günümde hiç o kıvamsı akıntıyı görmedim.. Normalde görürdüm.. Ama ksaık ağrım felan çok oldu.. Benim de içimde şüphe kaldı o yüzden sabırsızlıkla bekliyorum bakalım yum larıma ne olmuş:)
herkese gunaydinn kizlarr
sedomm canim hosgeldinn. minigin melek oldu ve sana sefaat edecek. yasadiklarin cok agir,anlayabilmemiz cok zorama sen cok guclu ve inanclisin. bu gunlerin hepsi gececek..sadece zaman..Allahim guc kuvvet versin. en hayirli zamanda saglikli evlatlar versin insallahh..
kizlar bugun esim evde. haftasonundan hasta olacagi belliydi zaten.bugunde yataktan kalkamadionunla ugrasiyorum.birde hasta olunca cok nazli oluyor
fundam calisma olmuss superrr
lizoo mide yanmasi cok kotu.gaviscon cok iyi gelio ondan ic cnm.gunde 4 olcek icme hakkin varr.
fatmam aminn cok sagoll. sizede esinle iyi gezmelerrr.
sosyalimm dantel mevzusu kimde yok ki:)
benayim sonucunu aldin mi?
yelizimde daha uyuyo heraldee:)
pericim sende hosgeldin.ins minigin gelir bu ay
herkese gunaydinn kizlarr
sedomm canim hosgeldinn. minigin melek oldu ve sana sefaat edecek. yasadiklarin cok agir,anlayabilmemiz cok zorama sen cok guclu ve inanclisin. bu gunlerin hepsi gececek..sadece zaman..Allahim guc kuvvet versin. en hayirli zamanda saglikli evlatlar versin insallahh..
kizlar bugun esim evde. haftasonundan hasta olacagi belliydi zaten.bugunde yataktan kalkamadionunla ugrasiyorum.birde hasta olunca cok nazli oluyor
fundam calisma olmuss superrr
lizoo mide yanmasi cok kotu.gaviscon cok iyi gelio ondan ic cnm.gunde 4 olcek icme hakkin varr.
fatmam aminn cok sagoll. sizede esinle iyi gezmelerrr.
sosyalimm dantel mevzusu kimde yok ki:)
benayim sonucunu aldin mi?
yelizimde daha uyuyo heraldee:)
pericim sende hosgeldin.ins minigin gelir bu ay
Bugün ciktm. rabbim büyük dert keder vermsn geçecek biliyorum ama ateş düştüğü yeri yakyr iste. Düştü yuregime kor.( benim minigim meleğim gördüm ( oğlum olackmis..
hastane hastane surundk bebeğim yasadigi için heyet toplanıp karar veriyrmus ve devlet Dr larin elinden imza yetkisini aliyor nisan ayina gün veriyrlardi capadan bezmialeme gittik minigimin kalbi durmustu( Cerrahpaşa da herşey bitti...nasil gececek bilmyrm...Rabbimin bildiği var elbet...
Allaha emanet olun canlarm iyi olunca gelicm....elbet toparlanicm ama öyle gucsuzum ki( hic gecmicek gibi geliyor. sizi çok seviyorum melek yürekli dostlarım. İnaniyorumki dualariniz sayesinde de rahat acisiz geçti Doğumum ( ona bisey olmasaydı da parcalasalardi beni.allahim affetsin ondan gelen herşeye şükür
Herşey bizim için hakkimizda herşeyin hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?