Hosbulduk kuzumm
Nasilsinn
keşke seldamla aynı ay hamiş kalsammmm
kızlar bizim işyeri camlarını kırmış şu tehdit eden adam
çok korkunç bi halde temperli cam ya kırılmamış ama buzgibi dağılmış kocaman camlar her biri 5 m2 filan yani dev gibi camlar mahvoldu film giydirilmişler filanda var ne pislik insan yaa
eşime söledim tırstı dikkat et eve git bırak diyoo
Tamam kuzumtwinim bugünde olsun çalışma, 1 saat öncesinde kahveyi unutma
keşke seldamla aynı ay hamiş kalsammmm
çok korkunç bi halde temperli cam ya kırılmamış ama buzgibi dağılmış kocaman camlar her biri 5 m2 filan yani dev gibi camlar mahvoldu film giydirilmişler filanda var ne pislik insan yaa
Kizlar ben arabadan incm okula gidiyorum yagmurda yagiyo
Arada ugrarm yine optmmm
Tamam kuzumyapicam zaten bi kac gundr dio zaten kahvemi yapicn diye hic sevmiyo bide
Fundosumm cnmm dikkat et kendine kuzumm
Ben ciktim kizlarrr
kızz kahveyi unuttum tüh yaa sadece bir kez içirdim niye hatırlatmadın hain kadınnn
kız gerçekten bitti işin haa ohhh kurtuldun hadi çalışalım diye uğraşmayacan daha
lizimm sorma yaa onca tehdit mesajı telefon kaydı var şimdi bide bu çıktı akşam 7 gibi yapmışş görmüş caddedekiler savulunn demiş hançer varmış elinde
kızz kahveyi unuttum tüh yaa sadece bir kez içirdim niye hatırlatmadın hain kadınnn
kız gerçekten bitti işin haa ohhh kurtuldun hadi çalışalım diye uğraşmayacan daha
lizimm sorma yaa onca tehdit mesajı telefon kaydı var şimdi bide bu çıktı akşam 7 gibi yapmışş görmüş caddedekiler savulunn demiş hançer varmış elinde
ayy fundoşumm kurtuldum ki sorma ahdım vardı zaten 1 sene yanıma yaklaştırmayacağım dedim, çünkü çok üzdü beni bu ay 1 sene intikamımı alacaminşallah hamileliğim sağlıkla sıhhatle ilerlerde görür o
kız her gün yazalım mı anam kahveyi unutmayın diye
o zaman ceza alır ama para cezasıı ve yine peşlerini bırakmaz. dikkatli ol kuzum.
ben yorgunluktan ve uykusuzluktan perişanım, 2 gündür uyuyamıyorum nasıl yatsam belim ağrıyo tutulmuş vaziyette uyanıyorum. sürekli kabuslar görüyorum kocam beni aldatıyo rüyalarımdareflü oluyorum midemden boğazıma kadar cayır cayır yanıyo (şuan bile). çok çaresizim şimdiden böyleyse :18::18:
sedom canım benim bitanem inan ne söylemek gerekir hiç bilmiyorum ama sen o kadar yüreği temiz kalbi kocaman bi insansın ki Rabbim aldığı miniğinin yerine sana en kısa zamanda sağlıklı bi evlat verir inşallah sende bu acını unutmasan bile tesellin olmuş olur o minikBugün ciktm. rabbim büyük dert keder vermsn geçecek biliyorum ama ateş düştüğü yeri yakyr iste. Düştü yuregime kor.( benim minigim meleğim gördüm ( oğlum olackmis..
hastane hastane surundk bebeğim yasadigi için heyet toplanıp karar veriyrmus ve devlet Dr larin elinden imza yetkisini aliyor nisan ayina gün veriyrlardi capadan bezmialeme gittik minigimin kalbi durmustu( Cerrahpaşa da herşey bitti...nasil gececek bilmyrm...Rabbimin bildiği var elbet...
Allaha emanet olun canlarm iyi olunca gelicm....elbet toparlanicm ama öyle gucsuzum ki( hic gecmicek gibi geliyor. sizi çok seviyorum melek yürekli dostlarım. İnaniyorumki dualariniz sayesinde de rahat acisiz geçti Doğumum ( ona bisey olmasaydı da parcalasalardi beni.allahim affetsin ondan gelen herşeye şükür
Herşey bizim için hakkimizda herşeyin hayirlisi olsun
o zaman ceza alır ama para cezasıı ve yine peşlerini bırakmaz. dikkatli ol kuzum.
ben yorgunluktan ve uykusuzluktan perişanım, 2 gündür uyuyamıyorum nasıl yatsam belim ağrıyo tutulmuş vaziyette uyanıyorum. sürekli kabuslar görüyorum kocam beni aldatıyo rüyalarımdareflü oluyorum midemden boğazıma kadar cayır cayır yanıyo (şuan bile). çok çaresizim şimdiden böyleyse :18::18:
bende gördüm rüyamda geliyor bana diyor ki neden dantelli çamaşırlar giymiyorsun falan :26:
kuzum dün kahvaltı yaptıktan sonra eşim dedi hadi dışarı çıkalım diye bi çıktık eve girebilene aşkolsuniyiyiz fatmam sende kahvaltı yapıp geliyorum dedin gece gelmişsin, ne uzun kahvaltıymış bacım
günaydın canım hoş geldin
kuzum ya dikkat et kendine ben korkmaya başladım bu adamdan Allah onu bildiği gibi yapsınkeşke seldamla aynı ay hamiş kalsammmm
çok gerçekçi oluyo ama. uyanınca yastıkla kafasına kafasına vurasım geliyobende gördüm rüyamda geliyor bana diyor ki neden dantelli çamaşırlar giymiyorsun falan :26:
Nasılsınız?
Sedomdan haberler gelmiş... Şükür en azından kolaylıkla kurtulmuş..
Rabbim bundan sonraki zamanlar için sağlık versin inşallah..
Sizlerden naber napıyosunuzz??
Nasılsınız?
Sedomdan haberler gelmiş... Şükür en azından kolaylıkla kurtulmuş..
Rabbim bundan sonraki zamanlar için sağlık versin inşallah..
Sizlerden naber napıyosunuzz??
Allah seniiiiii sosyallllllkızzz benimkide dün dediydi yaa öle iştee rüyada değil gerçekteee
off lizommm bendede reflü var çok zor gerçekten kızzzz rüyayı gerçek gibi kurmaaa seldamda görmüştü böle rüyalar oluyo demekki hamileliktee anammmm
Allah seniiiiii sosyallllllkızzz benimkide dün dediydi yaa öle iştee rüyada değil gerçekteee
off lizommm bendede reflü var çok zor gerçekten kızzzz rüyayı gerçek gibi kurmaaa seldamda görmüştü böle rüyalar oluyo demekki hamileliktee anammmm
günaydın kızlar nasılsınız canlarım
kuzum dün kahvaltı yaptıktan sonra eşim dedi hadi dışarı çıkalım diye bi çıktık eve girebilene aşkolsunşimdi yine çıkacaz kocişin işi var bi ilçede senide götürüyim temiz hava alırsın dedi akşama döneriz yine şimdiden haber vereyim
kuzum ya dikkat et kendine ben korkmaya başladım bu adamdan Allah onu bildiği gibi yapsın
çok gerçekçi oluyo ama. uyanınca yastıkla kafasına kafasına vurasım geliyo
perican nasıl yazıyosun sen hoşgeldin
haberler nasıl sende
çok gerçekçi oluyo ama. uyanınca yastıkla kafasına kafasına vurasım geliyo
perican nasıl yazıyosun sen hoşgeldin
haberler nasıl sende
iyiyiz perican sen nasılsın
ben ona gösteririm dantelitakmışlar haa dantele eskiler boşuna örmüyormuş demek ki o kadar dantel eski evlere bi git her yerde bi dantel var hep bu erkeklerin fantezisi garibim kadınlarda sabahtan akşama gözlerini kör ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?