Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlar ben arabadan incm okula gidiyorum yagmurda yagiyo
Arada ugrarm yine optmmm

Hosbulduk kuzumm
Nasilsinn

iyiyim canım uğraşıyorum sen???

ayy bencede bulaşma kız eve git temizlensin öyle gel ne saçma sapan bi insanmış tövbe Yarrabbi
arka arkaya kalın artık biz bilmeyzzz

bu ülkede kanun yokmu o adam bide dışarda mı şuanda? can güvenliğiniz tehlikede fundam evine git bugün. insanın psikolojısı ne hale gelir yaa

Kizlar ben arabadan incm okula gidiyorum yagmurda yagiyo
Arada ugrarm yine optmmm

görüşürüz canım iyi dersler

Tamam kuzum yapicam zaten bi kac gundr dio zaten kahvemi yapicn diye hic sevmiyo bide
Fundosumm cnmm dikkat et kendine kuzumm
Ben ciktim kizlarrr

2-3 gün dayanacak artık benimkide neden artık kahve yapmıyorsun diyor, bende seninle işim bitti kalk kendine yap diyorum
zaten diyo beni bebek yapma makinası olarak görüyordun amacına ulaştın hain kadın diyor

kızz kahveyi unuttum tüh yaa sadece bir kez içirdim niye hatırlatmadın hain kadınnn
kız gerçekten bitti işin haa ohhh kurtuldun hadi çalışalım diye uğraşmayacan daha
lizimm sorma yaa onca tehdit mesajı telefon kaydı var şimdi bide bu çıktı akşam 7 gibi yapmışş görmüş caddedekiler savulunn demiş hançer varmış elinde

ayy fundoşumm kurtuldum ki sorma ahdım vardı zaten 1 sene yanıma yaklaştırmayacağım dedim, çünkü çok üzdü beni bu ay 1 sene intikamımı alacam inşallah hamileliğim sağlıkla sıhhatle ilerlerde görür o

kız her gün yazalım mı anam kahveyi unutmayın diye

o zaman ceza alır ama para cezasıı ve yine peşlerini bırakmaz. dikkatli ol kuzum.

ben yorgunluktan ve uykusuzluktan perişanım, 2 gündür uyuyamıyorum nasıl yatsam belim ağrıyo tutulmuş vaziyette uyanıyorum. sürekli kabuslar görüyorum kocam beni aldatıyo rüyalarımda reflü oluyorum midemden boğazıma kadar cayır cayır yanıyo (şuan bile). çok çaresizim şimdiden böyleyse :18::18:

inşallaaaah canımmmmm
he kızzz geçti gitti artık aman nolduysa olmuştur daha benim

bende gördüm rüyamda geliyor bana diyor ki neden dantelli çamaşırlar giymiyorsun falan :26:

sedom canım benim bitanem inan ne söylemek gerekir hiç bilmiyorum ama sen o kadar yüreği temiz kalbi kocaman bi insansın ki Rabbim aldığı miniğinin yerine sana en kısa zamanda sağlıklı bi evlat verir inşallah sende bu acını unutmasan bile tesellin olmuş olur o minik

Nasılsınız?
Sedomdan haberler gelmiş... Şükür en azından kolaylıkla kurtulmuş..
Rabbim bundan sonraki zamanlar için sağlık versin inşallah..

Sizlerden naber napıyosunuzz??

bende gördüm rüyamda geliyor bana diyor ki neden dantelli çamaşırlar giymiyorsun falan :26:

Allah seniiiiii sosyallllll kızzz benimkide dün dediydi yaa öle iştee rüyada değil gerçekteee

off lizommm bendede reflü var çok zor gerçekten kızzzz rüyayı gerçek gibi kurmaaa seldamda görmüştü böle rüyalar oluyo demekki hamileliktee anammmm

günaydın kızlar nasılsınız canlarım
iyiyiz fatmam sende kahvaltı yapıp geliyorum dedin gece gelmişsin, ne uzun kahvaltıymış bacım

günaydın canım hoş geldin
kuzum dün kahvaltı yaptıktan sonra eşim dedi hadi dışarı çıkalım diye bi çıktık eve girebilene aşkolsun şimdi yine çıkacaz kocişin işi var bi ilçede senide götürüyim temiz hava alırsın dedi akşama döneriz yine şimdiden haber vereyim
kuzum ya dikkat et kendine ben korkmaya başladım bu adamdan Allah onu bildiği gibi yapsın

çok gerçekçi oluyo ama. uyanınca yastıkla kafasına kafasına vurasım geliyo
Nasılsınız?

perican nasıl yazıyosun sen hoşgeldin
haberler nasıl sende

Nasılsınız?

iyiyiz perican sen nasılsın

ben ona gösteririm danteli takmışlar haa dantele eskiler boşuna örmüyormuş demek ki o kadar dantel eski evlere bi git her yerde bi dantel var hep bu erkeklerin fantezisi garibim kadınlarda sabahtan akşama gözlerini kör ediyorlar

kız sabah anlatıyorum rüyamı, kızlar nasıldı güzelmiydi diyo sinirden çatlatıyo beni
evet sedoşum da görmüştü psikolojik bunlar hepp

bugünler sana da kalmaz Fatma hanım gez tabii gezzz

haberler nasıl sende

yastık mı çok hümanist gördüm seni benim balkondan aşağı atasım geliyor

haberler nasıl sende

Canım vınn ı getirdim evden gizli gizli pc ye taktım ordan yazıyorum :))) İş de çok ama artık yeter gireyim biraz dedimmm...
Ya bana yardımcı olur musnuz? Biliyorsunuz benim bat 8 mart... Ama bende hiç belirtiler yok :26: Çook nadir ara ara göğüslerime ağrı vuruyor geçiyor... Düne kadar 10-15 gündür kasıklarımda sürekli ağrı vardı o da geçti gitti.. Sadece acaip bir gaz problemim var.. Belirtileri yazın biraz kendimi rahatlatmak istiyorum.. Ne zaman test yapayım?????

Valla ne bilim iyiyim sanırım... İşler acaip yoğun nefes alamıyorummm sinir oluyorumm vs vs. Belirtilerim hiç yok bu ay olmadı sanırım onu düşünüyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…