canım pc geldiiiiiii hemen kkya girdim hadi gözünaydın aydın yaaaaaaa çok sevindim maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Cansın yaaa çok saolll
İnşAllah pirinç tanelerimiz bizi bırakmasın
Du bi daha çekesim geldi
sağol canım, bende heyecanlıyım kuzum inşallah bu ay olacak sizler için dua edip yasin okuyorum kuzu Rabbim kabul etsin
oyy kuzum benim sağol, sen ne yaptın kendi derdime düştüm seni arayamadım :26:
pirinç mi
al buda senin halayın o zaman
kan sonucum 418.5
oyy kuzum benim sağol, sen ne yaptın kendi derdime düştüm seni arayamadım :26:
pirinç mi
al buda senin halayın o zaman
buarada buradaki bütün arkadaşlara da merhaba diyeyimrabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin hamiş olan arkadaşlarımızda sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsınlar inşallahhhhhhhhhhhhhhh
Ayyy benayım sosyalim hayırlısı olsun yarabbim allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin çok sevindim canlarımmmm.....allahım diğer arkadaşlarımızada nassip etsin inşallah yarabbim.....haydi halayya
Oyy masallahh sosyalimmm cok sevindimmmmm
Allahim nazarlardan korusunn. Mercimek buyuyorr
Kizlar kadina sabah kahvalti vermedim. Oglende durum soylecemm. Ya boyle seylere aliskin degiliz yaa bi tuhaf hissediorum kendimi. Ama bu kadini sevdim. 28 yasindaymis daha kiz. Simdilik guzel yapiyor.
Fundam gunaydinn canimm. Sen o zaman bugunde mi cslissan kizzzfilmden dolayi yum gec olmustur belkiii.
Kizlarr ben geldim oh rahatldm sosyalimm
Girisi halayla yapmak istiyorummsosyalimm cok sukur cnmm Rabbim saglikla kucağına aldirsin ...
Benosumm buda sana
Fundosum aysem naslsnz kizlarr
Fatmam i goremedm nerde acaba
Cansucm hoşgeldin
Pofuduk evli mutlu kizlar iyisinz inss gelir bizim miniklerde
sağol canım, bende heyecanlıyım kuzum inşallah bu ay olacak sizler için dua edip yasin okuyorum kuzu Rabbim kabul etsin
evlimutlu44 kuzum hadi bakalım sıra sende inşallah ateşin çok güzel düşmez inşallah canımmmmmmmmmmmmmm
olsun canım siz iyi olunda mercimekle berabercanım bende dün gittim vajinal muayene etti doktor sonra testim iyi çıkmış yani yumurtam çatlamamış çok şükür şimdilik iyi ama aşılamanın iptal olup olmadığı perşembe geldiğinde belli olacak dedi inşallah iptal olmaz canım ya ateşimde yükselmeye başladı bakalım canım hayırlısııııııııııı
Kıııızzzz başladın gene strese
Yok öle kötü düşünce ağrıması iyi inşAllah spoşla yumun birleşme ağrısıdr.. Birleşince yola çıkıyorlar çünkü 5 günlük yolculukta da ağrıdı benim ki
İyi düşünnnn inşAllah bu ay seninde meleğin gelsinnnn
Aaa canımmm harikaaaa çok sevindim süper rabbim sıkıntı vermesin bebişinde bu kez teyzelerini üZmek istemiyo bak
Haydeee diyorum bende64:
Oyy masallahh sosyalimmm cok sevindimmmmm
Allahim nazarlardan korusunn. Mercimek buyuyorr
Kizlar kadina sabah kahvalti vermedim. Oglende durum soylecemm. Ya boyle seylere aliskin degiliz yaa bi tuhaf hissediorum kendimi. Ama bu kadini sevdim. 28 yasindaymis daha kiz. Simdilik guzel yapiyor.
Fundam gunaydinn canimm. Sen o zaman bugunde mi cslissan kizzzfilmden dolayi yum gec olmustur belkiii.
kızlar fatmacan hastanedeymiş serum takmışlarrr(((
sancısı olmuşşşş tahlil yapmışlarrrr bekliyor şuan dua edin kızlar bişey olmasınnnn
lizimde yok hiç girmedi bugün offf noluyooo
Aayy canım benim neden oldu ki acaba
Rabbim sağlık versin şifa versin.. Bebeğini korusun inşAllah..
Evet liz de bugün girmedi neden acaba yapmazdı oda
Benimde sinirim tepemde elimin müdürü doktor randevusunu sorun etmiş o gün olmaz mış öğleden sonra yada pazartesine alacakmışız
Sanki ona soracaz ne yapacağımızı
Aptal kadın sinirimi zıpkattı.. Akşama varsa eğer perşembeye değiştircez olmazsa tek gidicem
Hadi yaaa,Rabbim sifa versin. Yoruldu mu acaba.o yuzden mi sancisi oldu. Neyse hastaneden hemen cikar insallah. Sana face den mi yazdi fundam.
Benayim kotu olmus insallah yarin aksama yer bulabilirsin.
Fundam o zaman akisina birakk. Belki bu kasik agrisi yum agrisi degildir. Hayirlisi olsun canim.
evet yaaa oda bilmiyo sabah sancıyla uyanmış
Aminnn inşallah hiçbişey olmayacak canımm
aa şimdiden böle yaparlarsa bunlar işin yaş valla canım siz bu h.sonumu gidiyodunuz ank. ctesi alsaydın dicektim gitmiyosanız
haaa eşinin müdürü onamı sorun çıkarmışşş oda gelcekti ölemi
ara sor bakalım en uygun zamana al canım gitmeden ne durumda bilsen daha iyi tabi
canım bu arada minik doğunca kim bakacak çalışıcaksın ya:1
Kizlarrr selammm
Sosyalimm cok sukurr Allahimaaaa cokk sukurr ustumden bi yuk kalkti sanki oladar sevindim kiii ohhh beee gozun aydinnn
Senn benim kizi begenmee gorusuruz senlee gun gelirr devran dönerr
Benoşum sana zatenn kirkbirkere
Fatmacana ne oldukii insallahh hicbisorun yokturr gulerek gelir burayaa :18:
Fundamm.hatirlarsan benim agrilar da uzun surdu hatta sosyale sormustum film geciktirmis olabilir mii diyee bazilarinda geciktirmis ama benimki bir gun erken geldii.Hic belli olmazz sen bugun de calis bence :26: ayy insallahh senin tutar da hem sıra bozulmamış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?