Ağlayakta gözden mi olak???

canım pc geldiiiiiii hemen kkya girdim hadi gözünaydın aydın yaaaaaaa çok sevindim maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

oyy kuzum benim sağol, sen ne yaptın kendi derdime düştüm seni arayamadım :26:

Cansın yaaa çok saolll
İnşAllah pirinç tanelerimiz bizi bırakmasın

Du bi daha çekesim geldi

pirinç mi

al buda senin halayın o zaman

evlimutlu44 kuzum hadi bakalım sıra sende inşallah ateşin çok güzel düşmez inşallah canımmmmmmmmmmmmmm

pirinç mi

olsun canım siz iyi olunda mercimekle berabercanım bende dün gittim vajinal muayene etti doktor sonra testim iyi çıkmış yani yumurtam çatlamamış çok şükür şimdilik iyi ama aşılamanın iptal olup olmadığı perşembe geldiğinde belli olacak dedi inşallah iptal olmaz canım ya ateşimde yükselmeye başladı bakalım canım hayırlısııııııııııı

buarada buradaki bütün arkadaşlara da merhaba diyeyimrabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin hamiş olan arkadaşlarımızda sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsınlar inşallahhhhhhhhhhhhhhh

Ayyy benayım sosyalim hayırlısı olsun yarabbim allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin çok sevindim canlarımmmm.....allahım diğer arkadaşlarımızada nassip etsin inşallah yarabbim.....haydi halayya

Son düzenleme:
kan sonucum 418.5

Oyy masallahh sosyalimmm cok sevindimmmmm
Allahim nazarlardan korusunn. Mercimek buyuyorr

Kizlar kadina sabah kahvalti vermedim. Oglende durum soylecemm. Ya boyle seylere aliskin degiliz yaa bi tuhaf hissediorum kendimi. Ama bu kadini sevdim. 28 yasindaymis daha kiz. Simdilik guzel yapiyor.

Fundam gunaydinn canimm. Sen o zaman bugunde mi cslissan kizzz filmden dolayi yum gec olmustur belkiii.

pirinç mi

Canım yaa pirinç i toplaması zor ya ona sebep onlarda bizim zorlu savaşımızın Mucizeleri

Bende de size merhabaaa
Allah razı olsun. Amin inşAllah öle olur.. Sizin varsa rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.. Yoksa eğer tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşAllah :112:

Amiinnn canımmm inşAllah hepimizin..
Senin nasıl gidiyo girtin mi dokora falan ?

Kızz kolay gelsin
Fundaya naptın kız adamlarda can bırakmadın adamı soğutcan
Kaç gün olur bugünde olursa

Kizlarr ben geldim oh rahatldm sosyalimm
Girisi halayla yapmak istiyorumm sosyalimm cok sukur cnmm Rabbim saglikla kucağına aldirsin ...
Benosumm buda sana
Fundosum aysem naslsnz kizlarr
Fatmam i goremedm nerde acaba
Cansucm hoşgeldin
Pofuduk evli mutlu kizlar iyisinz inss gelir bizim miniklerde

Canımsın yaa çok saolll

Sen nasılsın şeker

sağol canım, bende heyecanlıyım kuzum inşallah bu ay olacak sizler için dua edip yasin okuyorum kuzu Rabbim kabul etsin

sağol canım Allah razı olsun

evlimutlu44 kuzum hadi bakalım sıra sende inşallah ateşin çok güzel düşmez inşallah canımmmmmmmmmmmmmm

inşallah canım ya hadı bakalm ıkımzde güzel haberleri veririz

kızz yok stres değilde bi garipten ağrıyooo e yum geçtimi olmadımı diye düşünüyom haliyle

ayşemmm yok artık yaaa valla bıktık usandın daha gücümüz kalmadı
bi araştırdim şu filmden sonra gecikme olayını ama pek yok geciken hatta düzene sokuyomuş kimininkini hayret eden var düzensiz olan adetim düzene girdi demiş

ayy kadınında işi zor Allah yardım etsin değilmi emekçi oda kız kolay gelsin ayşem sen yorma kendini

kızlar fatmacan hastanedeymiş serum takmışlarrr (((
sancısı olmuşşşş tahlil yapmışlarrrr bekliyor şuan dua edin kızlar bişey olmasınnnn

lizimde yok hiç girmedi bugün offf noluyooo

kızlar fatmacan hastanedeymiş serum takmışlarrr (((
sancısı olmuşşşş tahlil yapmışlarrrr bekliyor şuan dua edin kızlar bişey olmasınnnn

lizimde yok hiç girmedi bugün offf noluyooo

Aayy canım benim neden oldu ki acaba
Rabbim sağlık versin şifa versin.. Bebeğini korusun inşAllah..

Evet liz de bugün girmedi neden acaba yapmazdı oda

Benimde sinirim tepemde elimin müdürü doktor randevusunu sorun etmiş o gün olmaz mış öğleden sonra yada pazartesine alacakmışız
Sanki ona soracaz ne yapacağımızı
Aptal kadın sinirimi zıpkattı.. Akşama varsa eğer perşembeye değiştircez olmazsa tek gidicem

evet yaaa oda bilmiyo sabah sancıyla uyanmış
Aminnn inşallah hiçbişey olmayacak canımm

aa şimdiden böle yaparlarsa bunlar işin yaş valla canım siz bu h.sonumu gidiyodunuz ank. ctesi alsaydın dicektim gitmiyosanız
haaa eşinin müdürü onamı sorun çıkarmışşş oda gelcekti ölemi
ara sor bakalım en uygun zamana al canım gitmeden ne durumda bilsen daha iyi tabi
canım bu arada minik doğunca kim bakacak çalışıcaksın ya:1

Hadi yaaa,Rabbim sifa versin. Yoruldu mu acaba.o yuzden mi sancisi oldu. Neyse hastaneden hemen cikar insallah. Sana face den mi yazdi fundam.

Benayim kotu olmus insallah yarin aksama yer bulabilirsin.

Fundam o zaman akisina birakk. Belki bu kasik agrisi yum agrisi degildir. Hayirlisi olsun canim.

evet ayşemmm dışardaydım geldim açtım gördümmm ((
şimdi sonuçları bekliyormuş

evet ayşem zaten ağrı geceden başladı ya ozaman bişeyler olduysa stok vardı içerde dün gece çalışma olduydu yaaa
bu arada kızlar bir fabrikaya gittik bu Lo..... markası varya şampuan var hani els...
onun harika bir firma nasıl sistemliler varyaaa iş güvenliği ayakkabınızı ( çelik burunlu varya ) mutlaka getirin dediler gözlük bone kulaklık önlük halimizi görmeliydiniz öyle gezdik sahayı ama inşallah alırız işi devamlılığı olan işler var ve çok kurumsal bir şirket fransız sahipleri varya ne sistemliler biçok yerde göstermelik asmışlar kuralları burda direk gözlemleyen var

Kizlarrr selammm
Sosyalimm cok sukurr Allahimaaaa cokk sukurr ustumden bi yuk kalkti sanki oladar sevindim kiii ohhh beee gozun aydinnn
Senn benim kizi begenmee gorusuruz senlee gun gelirr devran dönerr

Benoşum sana zatenn kirkbirkere

Fatmacana ne oldukii insallahh hicbisorun yokturr gulerek gelir burayaa :18:

Fundamm.hatirlarsan benim agrilar da uzun surdu hatta sosyale sormustum film geciktirmis olabilir mii diyee bazilarinda geciktirmis ama benimki bir gun erken geldii.Hic belli olmazz sen bugun de calis bence :26: ayy insallahh senin tutar da hem sıra bozulmamış olur

Sorma yaa sinirim çıktı benlik sıkıntı yok ilk ya eşimle birlikte gitmek istedim.. Eşiminki sorun yarattı

Bu hafta ve haftaya hafta sonu yokuz bu hafta böle oldu hafta içi yoksa kimseye minnet etmez hafta sonu giderim ama işte gel gör ki insanlar bencil.. Havale ettim onu

kız işin ilginç yanı hesabıma göre ctesi yum du ama ne ağrı ne sızı bu neki şimdi yahuuu yalnız içerde harfiyat alıyolar gibi
ama şu adetten 14 gün önce hesabı doğru ya genelde adetim şaşmazsa ben yumurtladım adet gecikirse bildimki bu gece oldu oluyo yadaneyseeee bakalım nolacak az kaldı benimde kız bugündemi çalışimmm 5 gün kalitesiz olur adamın şeyleri yaaa artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…