Sorma yaa sinirim çıktı benlik sıkıntı yok ilk ya eşimle birlikte gitmek istedim.. Eşiminki sorun yarattı
Bu hafta ve haftaya hafta sonu yokuz bu hafta böle oldu hafta içi yoksa kimseye minnet etmez hafta sonu giderim ama işte gel gör ki insanlar bencil.. Havale ettim onu
kız işin ilginç yanı hesabıma göre ctesi yum du ama ne ağrı ne sızı bu neki şimdi yahuuuyalnız içerde harfiyat alıyolar gibi
ama şu adetten 14 gün önce hesabı doğru ya genelde adetim şaşmazsa ben yumurtladım adet gecikirse bildimki bu gece oldu oluyo yadaneyseeee bakalım nolacak az kaldı benimde kız bugündemi çalışimmm 5 gün kalitesiz olur adamın şeyleri yaaa artıkkk
Unutmuşum funda kim bakacak mevzusunu
Biz tayin düşünüyoruz ya canım olursa kayınvalide bakıcak.. Olmaz ise inan bilmiyorum ne b.. Yiycem
Annem gelir ama uzun kalamazlar ki evde abim olacak bekar aklı kalıyo
olsun canım siz iyi olunda mercimekle berabercanım bende dün gittim vajinal muayene etti doktor sonra testim iyi çıkmış yani yumurtam çatlamamış çok şükür şimdilik iyi ama aşılamanın iptal olup olmadığı perşembe geldiğinde belli olacak dedi inşallah iptal olmaz canım ya ateşimde yükselmeye başladı bakalım canım hayırlısııııııııııı
Ayyy benayım sosyalim hayırlısı olsun yarabbim allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin çok sevindim canlarımmmm.....allahım diğer arkadaşlarımızada nassip etsin inşallah yarabbim.....haydi halayya
Oyy masallahh sosyalimmm cok sevindimmmmm
Allahim nazarlardan korusunn. Mercimek buyuyorr
Kizlar kadina sabah kahvalti vermedim. Oglende durum soylecemm. Ya boyle seylere aliskin degiliz yaa bi tuhaf hissediorum kendimi. Ama bu kadini sevdim. 28 yasindaymis daha kiz. Simdilik guzel yapiyor.
Fundam gunaydinn canimm. Sen o zaman bugunde mi cslissan kizzzfilmden dolayi yum gec olmustur belkiii.
Kizlarr ben geldim oh rahatldm sosyalimm
Girisi halayla yapmak istiyorummsosyalimm cok sukur cnmm Rabbim saglikla kucağına aldirsin ...
Benosumm buda sana
Fundosum aysem naslsnz kizlarr
Fatmam i goremedm nerde acaba
Cansucm hoşgeldin
Pofuduk evli mutlu kizlar iyisinz inss gelir bizim miniklerde
kızlar fatmacan hastanedeymiş serum takmışlarrr(((
sancısı olmuşşşş tahlil yapmışlarrrr bekliyor şuan dua edin kızlar bişey olmasınnnn
lizimde yok hiç girmedi bugün offf noluyooo
Aayy canım benim neden oldu ki acaba
Rabbim sağlık versin şifa versin.. Bebeğini korusun inşAllah..
Evet liz de bugün girmedi neden acaba yapmazdı oda
Benimde sinirim tepemde elimin müdürü doktor randevusunu sorun etmiş o gün olmaz mış öğleden sonra yada pazartesine alacakmışız
Sanki ona soracaz ne yapacağımızı
Aptal kadın sinirimi zıpkattı.. Akşama varsa eğer perşembeye değiştircez olmazsa tek gidicem
Biseyy olmazz ha 4 ha 5
Kizlarrr selammm
Sosyalimm cok sukurr Allahimaaaa cokk sukurr ustumden bi yuk kalkti sanki oladar sevindim kiii ohhh beee gozun aydinnn
Senn benim kizi begenmee gorusuruz senlee gun gelirr devran dönerr
Benoşum sana zatenn kirkbirkere
Fatmacana ne oldukii insallahh hicbisorun yokturr gulerek gelir burayaa :18:
Fundamm.hatirlarsan benim agrilar da uzun surdu hatta sosyale sormustum film geciktirmis olabilir mii diyee bazilarinda geciktirmis ama benimki bir gun erken geldii.Hic belli olmazz sen bugun de calis bence :26: ayy insallahh senin tutar da hem sıra bozulmamış olur
kız inanki soğuyor insan yaaa böle dillendirince isteksiz oluyor insan zoraki
bugünler bitincede aklımıza gelmiyor zamanlada soğuma oluyor
eşim dün kızdı böle işmi olur dedi
bak eskisi gibi olsa hiç aklımızda yokken hesap yapmadan olmuştu belkide şimdiye
elimizle zorlaştırıyoruz valla
aradınmı randevuyu ayarla 6 ya kadar ordaydı olmadı çıkışta gitsenizeee yetişirsiniz
kız uçaklamı gideceksin dikkat et haa yolculuk çok yapacan
uyyy ozaman inşallah tayininiz çıkar canım
yada abini hemen evlenrin annenin aklı kalmasın
kız inanki soğuyor insan yaaa böle dillendirince isteksiz oluyor insan zoraki
bugünler bitincede aklımıza gelmiyor zamanlada soğuma oluyor
eşim dün kızdı böle işmi olur dedi
bak eskisi gibi olsa hiç aklımızda yokken hesap yapmadan olmuştu belkide şimdiye
elimizle zorlaştırıyoruz valla
Kizz ne diyosun benimki 6 ayın acisini cikardi ya gecen gunn agzima etti yanii evliligimizi ne hale getirdin diyee :26:
Kizlarrr selammm
Sosyalimm cok sukurr Allahimaaaa cokk sukurr ustumden bi yuk kalkti sanki oladar sevindim kiii ohhh beee gozun aydinnn
Senn benim kizi begenmee gorusuruz senlee gun gelirr devran dönerr
Benoşum sana zatenn kirkbirkere
Fatmacana ne oldukii insallahh hicbisorun yokturr gulerek gelir burayaa :18:
Fundamm.hatirlarsan benim agrilar da uzun surdu hatta sosyale sormustum film geciktirmis olabilir mii diyee bazilarinda geciktirmis ama benimki bir gun erken geldii.Hic belli olmazz sen bugun de calis bence :26: ayy insallahh senin tutar da hem sıra bozulmamış olur
Benoss ve sosyalll
Burda başcavusun beygiri mi şeyediyoooo
sosyalim tabikii gözüm orda zaten yazmasını bekliyorum
sordum şimdi ağrısı geçmiş sonuçları bekliyolarmış
kızzz benoşşşş şimdi bir arkadaşı etiketlemişler doğum yapmışşşş bizim hastanede kızzz sorcam kıza nasıl memnunmuuu
yelizimmmmsağol kuzum benimde valla haftaya çarşamba gel kalp keseyi görelim dedi ben cumartesi günü gideceğim ama hergün izin almak olmuyor malum hayırlısı olsunda kesemizi cumartesi görürüz Allahın izniyle
yelizim sen şimdi benim böyle söylediğime bakma ben karakolda doğru söyler mahkemede şaşarımo kızı da alırım
fundoşum bugün yapmayın bence artık yazık ikinizede insanlar 3 gün önceki ilişkiyle hamile kalıyorlar
yelizim son 3 ayın adet tarihini buraya yazsana :26:
Aldı canım eşim yarın akşam 5 e
Kız biletleri almıştık bu hafta değilde haftaya Ankaraya gidiyoruz dönüş almıştık uçakla da gidişi alıcaz muhtemelen o da uçak olacak..
Biz tayin çıksın istiyoruz canım inşAllah..
Abim evlenmiyo uyuzKeşke evlense de annemlerinde kafası rahatlasa..
yaaa yapma sen yenisiniz siz daha bak hadi biz eskidik normal ama siz tadını çıkarınnbak gidince hiçç bahsetme nasılsa isteklisiniz yani zaten oluyo ozamanda ona dillendiripte aklına sokma nasılsa olacak
hiç bahsetme artık valla soğutuyoruz bende bu ay olmazsa öbür seferde dr. u dinleyip haftada iki çalışacam hem verimli olur hemde bi bildiği vardır dr. un
fatma yazdı kızlar sorun görünmüyormuş ama akşama kadar tutacaklarmış hepinize selamı var
yelizimmmmsağol kuzum benimde valla haftaya çarşamba gel kalp keseyi görelim dedi ben cumartesi günü gideceğim ama hergün izin almak olmuyor malum hayırlısı olsunda kesemizi cumartesi görürüz Allahın izniyle
yelizim sen şimdi benim böyle söylediğime bakma ben karakolda doğru söyler mahkemede şaşarımo kızı da alırım
fundoşum bugün yapmayın bence artık yazık ikinizede insanlar 3 gün önceki ilişkiyle hamile kalıyorlar
Aldı canım eşim yarın akşam 5 e
Kız biletleri almıştık bu hafta değilde haftaya Ankaraya gidiyoruz dönüş almıştık uçakla da gidişi alıcaz muhtemelen o da uçak olacak..
Biz tayin çıksın istiyoruz canım inşAllah..
Abim evlenmiyo uyuzKeşke evlense de annemlerinde kafası rahatlasa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?