Ağlayakta gözden mi olak???

Unutmuşum funda kim bakacak mevzusunu

Biz tayin düşünüyoruz ya canım olursa kayınvalide bakıcak.. Olmaz ise inan bilmiyorum ne b.. Yiycem
Annem gelir ama uzun kalamazlar ki evde abim olacak bekar aklı kalıyo

aradınmı randevuyu ayarla 6 ya kadar ordaydı olmadı çıkışta gitsenizeee yetişirsiniz
kız uçaklamı gideceksin dikkat et haa yolculuk çok yapacan

Biseyy olmazz ha 4 ha 5

Unutmuşum funda kim bakacak mevzusunu

Biz tayin düşünüyoruz ya canım olursa kayınvalide bakıcak.. Olmaz ise inan bilmiyorum ne b.. Yiycem
Annem gelir ama uzun kalamazlar ki evde abim olacak bekar aklı kalıyo

uyyy ozaman inşallah tayininiz çıkar canım
yada abini hemen evlenrin annenin aklı kalmasın

anladım cano hayırlısı inşallah aşılaman iptal olmaz da bu ay gelir bebişin

sağol canım tşk ederiz sen ne yaptın keseyi falan gördün mü

ayşem bende hiç almadım ya bende bilmiyorum bu prosedürü, anlaştıysanız iyi ama , sağol canım sen hareketlerini hissediyor musun kuzu yavaş yavaş

oyy kzum benim sağol darısı başına

kızlar fatmacan hastanedeymiş serum takmışlarrr (((
sancısı olmuşşşş tahlil yapmışlarrrr bekliyor şuan dua edin kızlar bişey olmasınnnn

lizimde yok hiç girmedi bugün offf noluyooo

yaaa bak şimdi bu hiç olmadı neyi varmış ki , inşallah bir şey olmaz fundoşum haber alır almaz yazar mısın buraya gelişmelerii

sakin sinir stress yok relax herşeyin hayırlısı perşembeye gidersiniz canım

Biseyy olmazz ha 4 ha 5

kız inanki soğuyor insan yaaa böle dillendirince isteksiz oluyor insan zoraki
bugünler bitincede aklımıza gelmiyor zamanlada soğuma oluyor
eşim dün kızdı böle işmi olur dedi

bak eskisi gibi olsa hiç aklımızda yokken hesap yapmadan olmuştu belkide şimdiye
elimizle zorlaştırıyoruz valla

yelizimmmm sağol kuzum benimde valla haftaya çarşamba gel kalp keseyi görelim dedi ben cumartesi günü gideceğim ama hergün izin almak olmuyor malum hayırlısı olsunda kesemizi cumartesi görürüz Allahın izniyle

yelizim sen şimdi benim böyle söylediğime bakma ben karakolda doğru söyler mahkemede şaşarım o kızı da alırım

fundoşum bugün yapmayın bence artık yazık ikinizede insanlar 3 gün önceki ilişkiyle hamile kalıyorlar

aradınmı randevuyu ayarla 6 ya kadar ordaydı olmadı çıkışta gitsenizeee yetişirsiniz
kız uçaklamı gideceksin dikkat et haa yolculuk çok yapacan

uyyy ozaman inşallah tayininiz çıkar canım
yada abini hemen evlenrin annenin aklı kalmasın

Aldı canım eşim yarın akşam 5 e

Kız biletleri almıştık bu hafta değilde haftaya Ankaraya gidiyoruz dönüş almıştık uçakla da gidişi alıcaz muhtemelen o da uçak olacak..

Biz tayin çıksın istiyoruz canım inşAllah..
Abim evlenmiyo uyuz Keşke evlense de annemlerinde kafası rahatlasa..

Kizz ne diyosun benimki 6 ayın acisini cikardi ya gecen gunn agzima etti yanii evliligimizi ne hale getirdin diyee :26:

sosyalim tabikii gözüm orda zaten yazmasını bekliyorum
sordum şimdi ağrısı geçmiş sonuçları bekliyolarmış

kızzz benoşşşş şimdi bir arkadaşı etiketlemişler doğum yapmışşşş bizim hastanede kızzz sorcam kıza nasıl memnunmuuu

Kizz ne diyosun benimki 6 ayın acisini cikardi ya gecen gunn agzima etti yanii evliligimizi ne hale getirdin diyee :26:

yaaa yapma sen yenisiniz siz daha bak hadi biz eskidik normal ama siz tadını çıkarınn bak gidince hiçç bahsetme nasılsa isteklisiniz yani zaten oluyo ozamanda ona dillendiripte aklına sokma nasılsa olacak
hiç bahsetme artık valla soğutuyoruz bende bu ay olmazsa öbür seferde dr. u dinleyip haftada iki çalışacam hem verimli olur hemde bi bildiği vardır dr. un

fatma yazdı kızlar sorun görünmüyormuş ama akşama kadar tutacaklarmış hepinize selamı var

Benoss ve sosyalll
Burda başcavusun beygiri mi şeyediyoooo

Koptum yaaa kız seni görmemişim şeyetme yazını görünce fark ettim anam özür dilerim

Fatmam iyi olsun gelsin yazık çok geziyon dedik ne oldu (

Hee kız sor bi nasılmış.. Pek iyi değil diyolar bizim iş yerinde bi kaç kişi öle dedi

yelizim son 3 ayın adet tarihini buraya yazsana :26:

Sosyalimm zaman su gibii akip gidiyoo bi bakicazz pipii gormusuzz
Allah saglikla devamini getirsinn insallahh hepinizinnn

Benim son 3 adet 7ocak,6subat,4mart canm.subattaki igne ve serophene kullandigimdan gecikmiştii

Benosumm Ankaraya mi gidiyosunn annenlere miii ohhh
Fundam evet ben de artik bahsetmemeye karar verdimm yani ona da yansitmicam ama becerebilirsem kendim de aklimdan cikarmaya caliscamm insallahh bu ay da boyle olsun bakalimm.zaten pazartesi gidiyorum sonraki pazartesi yum

Kizlar yaa kardesim gitti yanii digerleri var tabii ama biz onla bi ayriyizz yaş farkimiz da az oldugu icin daha yakiniz simdi o gidince ev cok bos kaldii hem en yakin arkadasimm hem kardesim oldugu icinn simdi benim de hemen gidesim varr

Yalnizz dünn sosyal ve sorumsuzdan yaptigin cikarmaya kopmustumm seni tebrik ediyorumm ayricaa benim kizi almaya razi olmana da sagol yanii Allah razi olsunn

inşallah keseyi görürsün sosyalimmmmmm
bencede yapmayalım sosyalim olduysa oldu artık hiç kasamam kendimi
kız beğenmeyendemi var hastaneyi ben kimden duydumsa bidaha doğursam bidaha oraya giderim diyolar
du bakalım bu ne dicek
kız istanbulu terkedip gidecen haaa doğumdan sonramı olur ne zaman başvuruyonuz komşuuu

off yelizim çok zor yaa şimdi kocanı evini özlüyosun deli gibi ordan ayrılıncada onları inşallah sende kocişini alıp antalyaya göçersin canımmmm
ama aslında ayrı kalmakta bazen güzel özlem olunca dahada değer biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…