fatma yazdı kızlar sorun görünmüyormuş ama akşama kadar tutacaklarmış hepinize selamı var
Sosyalimm zaman su gibii akip gidiyoo bi bakicazz pipii gormusuzz
Allah saglikla devamini getirsinn insallahh hepinizinnn
Benim son 3 adet 7ocak,6subat,4mart canm.subattaki igne ve serophene kullandigimdan gecikmiştii
Benosumm Ankaraya mi gidiyosunn annenlere miii ohhh
Fundam evet ben de artik bahsetmemeye karar verdimm yani ona da yansitmicam ama becerebilirsem kendim de aklimdan cikarmaya caliscamm insallahh bu ay da boyle olsun bakalimm.zaten pazartesi gidiyorum sonraki pazartesi yum
Kizlar yaa kardesim gittiyanii digerleri var tabii ama biz onla bi ayriyizz yaş farkimiz da az oldugu icin daha yakiniz simdi o gidince ev cok bos kaldii hem en yakin arkadasimm hem kardesim oldugu icinn simdi benim de hemen gidesim varr
off yelizim çok zor yaa şimdi kocanı evini özlüyosun deli gibi ordan ayrılıncada onları inşallah sende kocişini alıp antalyaya göçersin canımmmm
ama aslında ayrı kalmakta bazen güzel özlem olunca dahada değer biliyorsun
Yalnizz dünn sosyal ve sorumsuzdan yaptigin cikarmaya kopmustumm seni tebrik ediyorumm ayricaa benim kizi almaya razi olmana da sagol yanii Allah razi olsunn
inşallah keseyi görürsün sosyalimmmmmm
bencede yapmayalım sosyalim olduysa oldu artık hiç kasamam kendimi
kız beğenmeyendemi var hastaneyi ben kimden duydumsa bidaha doğursam bidaha oraya giderim diyolar
du bakalım bu ne dicek
kız istanbulu terkedip gidecen haaa doğumdan sonramı olur ne zaman başvuruyonuz komşuuu
Haa benim evlilikk dogum zamanina gelmiss 9 ay 10 gunn
Haa benim evlilikk dogum zamanina gelmiss 9 ay 10 gunn
ne yapayım ya zırt gelip yok takvim, yok şu yok bu anlayana yazayım dedimtabi ki alırım çünkü ben onun susam halini bilecem kaçırır mıyım
inşallah canım adım adım herşeyi sorunsuz yaşarım ssağol kuzu iyi dileklerin için
bende gördümde yazmayayım dedim
Kızlar yine kaynatmissnz valla
Anamfatmamiza ne oldu yaa kuzum acaba kilo alamamisyla bi alakasi var mi :26:
Sosyalimm sagol cnm amin kuzum cumartesi keseyi mi gircksnz pit pitlari peki
Fundos bncede bugun yapmayin artik adam bikti kuzuminsanin icinden gelmiyo artik yaa ..
Yelizim kuzum evine don valla ohh.kocan tek mi kaliyo .
Benosumm kuzum hadi bakalim randevu almissinz pit pitlar icin erken mine zmn duyarsnz ..
Kizlarr bnde dun uyumusum kalmisim oyle guya 2 gibi kalkip dus alicktm alarmi kapatip uyumusum gozumu bi actim 4 kalktmuyuyamdm daha sabah okula gitmek olmasa cok rahat ama .. kahvede icirdim dun benimkine
cnm. ozel mesaj kutunu kontrol eder misin?
kahveyi yine unuttummm
Kızlar yine kaynatmissnz valla
Anamfatmamiza ne oldu yaa kuzum acaba kilo alamamisyla bi alakasi var mi :26:
Sosyalimm sagol cnm amin kuzum cumartesi keseyi mi gircksnz pit pitlari peki
Fundos bncede bugun yapmayin artik adam bikti kuzuminsanin icinden gelmiyo artik yaa ..
Yelizim kuzum evine don valla ohh.kocan tek mi kaliyo .
Benosumm kuzum hadi bakalim randevu almissinz pit pitlar icin erken mine zmn duyarsnz ..
Kizlarr bnde dun uyumusum kalmisim oyle guya 2 gibi kalkip dus alicktm alarmi kapatip uyumusum gozumu bi actim 4 kalktmuyuyamdm daha sabah okula gitmek olmasa cok rahat ama .. kahvede icirdim dun benimkine
cumartesi kalp atışları için çok erken olur twinim inşallah diğer cumartesiyekahve olayınıda iyi yapmışsın , ben kahvenin gücüne inanıyorum
Sosyalimm cnm bise sorcm sen kivi ve ananas yedinmi bu ay bide tam olarak ne ise yariyodu ne zmn yersek faydali oluyo kuzum
Hic mi icirmed in kizz 4 gun ust uste yaptınız
Opuyorum fundosumm
canım kivi benimle alakalı bir şey kanımda pıhtılaşma olduğu için hergün cıvıtması için 1 tane kivi yiyorum, ananasta bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş rahime , ben yumurtladığım günden bugüne kadar günde 1 dilim yiyorum canım
ilk gün içirdim canım sosyalim sölemiştiii ve o gün ben yumurtlama günüm biliyordum hep kısmet artık
Kuzumm valla bizim fincanlar biraz buyuk hepsini ictisesini cikarmadan
Kuzum inss diger ctesi de guzel haberler verrsn cnm oyy yerimm onuu
ilk gün içirdim canım sosyalim sölemiştiii ve o gün ben yumurtlama günüm biliyordum hep kısmet artık
O zmn ananas yiyeym bndee gerci ben yumrtladi mmi ne zmn yumrtlycm anlamiyorum..
iyi yapmışsın ohh bebiş olur inşallah twinimebelki o cumartesiye kadar teyzeleride bir bir gelir ayy hadi inşallah
bebiş olur inşallahhh
15. günden itibaren ye canım günde 1 dilim yesen yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?