Ağlayakta gözden mi olak???

fatma yazdı kızlar sorun görünmüyormuş ama akşama kadar tutacaklarmış hepinize selamı var

bizdende selam söyle fundoşum, öpüyoruz kendisini geçmiş olsun dileklerimizide ulaştırırsan tam süper olacak

kızlar daha erken ama ben benim adama bıçak makas testi yaptırdım bıçak çıktı yeliz pipi dedi ya söyleyeyim dedim

Allah kavuştursun yelizim üzülme sağ olun ama uzakta olun, yakın zamanda tekrar bir araya gelirsiniz inşallah amin canım sizlerin ve benim sağlıklı ve sorunsuz bi gebelik geçiririz

bu arada ovu günlerin: adetinin 10-20. günleri ve yum tarihide: adetinin 11 ve 15. günleri haydi rastgele

Evettt kesinlikleee kiymet biliyo insann kizz evlilik ne degisikk nişanliyken sevgiliyken de uzak kalirdik ozlerdik amaa evliyken sanki cok yanlis olmamasi gereken biseymis gibi hissediyorumm boyle bi agirlik oluyo icindee hele de aksamlarii napiyo diye dusunuyomm neysee az kaldii

Yalnizz dünn sosyal ve sorumsuzdan yaptigin cikarmaya kopmustumm seni tebrik ediyorumm ayricaa benim kizi almaya razi olmana da sagol yanii Allah razi olsunn

ne yapayım ya zırt gelip yok takvim, yok şu yok bu anlayana yazayım dedim tabi ki alırım çünkü ben onun susam halini bilecem kaçırır mıyım

inşallah canım adım adım herşeyi sorunsuz yaşarım ssağol kuzu iyi dileklerin için

Haa benim evlilikk dogum zamanina gelmiss 9 ay 10 gunn

bende gördümde yazmayayım dedim

cnm. ozel mesaj kutunu kontrol eder misin?

Kızlar yine kaynatmissnz valla
Anam fatmamiza ne oldu yaa kuzum acaba kilo alamamisyla bi alakasi var mi :26:
Sosyalimm sagol cnm amin kuzum cumartesi keseyi mi gircksnz pit pitlari peki
Fundos bncede bugun yapmayin artik adam bikti kuzum insanin icinden gelmiyo artik yaa ..
Yelizim kuzum evine don valla ohh.kocan tek mi kaliyo .
Benosumm kuzum hadi bakalim randevu almissinz pit pitlar icin erken mi ne zmn duyarsnz ..
Kizlarr bnde dun uyumusum kalmisim oyle guya 2 gibi kalkip dus alicktm alarmi kapatip uyumusum gozumu bi actim 4 kalktm uyuyamdm daha sabah okula gitmek olmasa cok rahat ama .. kahvede icirdim dun benimkine

kahveyi yine unuttummm

cumartesi kalp atışları için çok erken olur twinim inşallah diğer cumartesiye kahve olayınıda iyi yapmışsın , ben kahvenin gücüne inanıyorum

Sosyalimm cnm bise sorcm sen kivi ve ananas yedinmi bu ay bide tam olarak ne ise yariyodu ne zmn yersek faydali oluyo kuzum

cumartesi kalp atışları için çok erken olur twinim inşallah diğer cumartesiye kahve olayınıda iyi yapmışsın , ben kahvenin gücüne inanıyorum

Kuzumm valla bizim fincanlar biraz buyuk hepsini icti sesini cikarmadan
Kuzum inss diger ctesi de guzel haberler verrsn cnm oyy yerimm onuu

Sosyalimm cnm bise sorcm sen kivi ve ananas yedinmi bu ay bide tam olarak ne ise yariyodu ne zmn yersek faydali oluyo kuzum

canım kivi benimle alakalı bir şey kanımda pıhtılaşma olduğu için hergün cıvıtması için 1 tane kivi yiyorum, ananasta bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş rahime , ben yumurtladığım günden bugüne kadar günde 1 dilim yiyorum canım

O zmn ananas yiyeym bndee gerci ben yumrtladi mmi ne zmn yumrtlycm anlamiyorum..

ilk gün içirdim canım sosyalim sölemiştiii ve o gün ben yumurtlama günüm biliyordum hep kısmet artık

Ins o gun tutmustur kuzum ..
Ya kizlar bisey diycem cevremizdeki hemen hemn herkes hamis yada bebisleri oldu biz daha tutturamadik ya bnmki dioki yanlis biseylermi yapioz :26:

Kuzumm valla bizim fincanlar biraz buyuk hepsini icti sesini cikarmadan
Kuzum inss diger ctesi de guzel haberler verrsn cnm oyy yerimm onuu

iyi yapmışsın ohh bebiş olur inşallah twinime belki o cumartesiye kadar teyzeleride bir bir gelir ayy hadi inşallah

ilk gün içirdim canım sosyalim sölemiştiii ve o gün ben yumurtlama günüm biliyordum hep kısmet artık

bebiş olur inşallahhh

O zmn ananas yiyeym bndee gerci ben yumrtladi mmi ne zmn yumrtlycm anlamiyorum..

15. günden itibaren ye canım günde 1 dilim yesen yeter

iyi yapmışsın ohh bebiş olur inşallah twinime belki o cumartesiye kadar teyzeleride bir bir gelir ayy hadi inşallah

bebiş olur inşallahhh

15. günden itibaren ye canım günde 1 dilim yesen yeter

Oyyy canimm bnm kuzumm insss cnm bnm hamislerin duasi kabul olurmusss
Tmm cnm dedigini yaparim baskanimizsin sonucta

sunu ne kadar gormek istiyorum ismimizin yanindaa
Fundagun
Yeliz
Twinsare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…