Ağlayakta gözden mi olak???

O zmn ananas yiyeym bndee gerci ben yumrtladi mmi ne zmn yumrtlycm anlamiyorum..

Ins o gun tutmustur kuzum ..
Ya kizlar bisey diycem cevremizdeki hemen hemn herkes hamis yada bebisleri oldu biz daha tutturamadik ya bnmki dioki yanlis biseylermi yapioz :26:

bende geçen ay yemiştimmmmm
bende bazen düşünüyorum twinim madem hiçbi sorun yok filmde temiz çıktı niye olmadı 1 sene 2 aydır diyorum

Pipi mii oluyo yaniii
Ayy sagol canm insallah rastgelir bu ay

merhamet dizisi varyaa ne zamandır izlemiyodum bitiyomuş fragmanına denk geldim fıratla narin ikiz bebek bekliyolarmışşşşşş bende istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84:

bende geçen ay yemiştimmmmm
bende bazen düşünüyorum twinim madem hiçbi sorun yok filmde temiz çıktı niye olmadı 1 sene 2 aydır diyorum
Evet kuzum sorma bizim dusuneli 1 yili gecti zamanini bekliyoo kuzum hayirli evlat versin Rabbim

Twinimm nasilsinnn
Kizz benimkii gununu gun edio ordaa ondan yana sorun yokk
Ya ben de bu ay kahve mi icirsemm acepp :26:

Pipi mii oluyo yaniii
Ayy sagol canm insallah rastgelir bu ay

evet canım pipi oluyormuş

ayyy harikaaaa bişey buuuuu bizim için halay çekiliyoo hayali bile güzelll :116: :124:

gerçeğinide çekerim siz bi ayaklarınız havada buraya gelin o zaman şenliği görürsünüz

merhamet dizisi varyaa ne zamandır izlemiyodum bitiyomuş fragmanına denk geldim fıratla narin ikiz bebek bekliyolarmışşşşşş bende istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84:

Rabbim sesini duysun ve sanada versin fundoş

Kuzumm bnde ikiz istiyorummm

ayyy harikaaaa bişey buuuuu bizim için halay çekiliyoo hayali bile güzelll :116: :124:
Bncedeee kuzu yaa haberi vermek istiyorumm

Ayyy insallahh twinimmmmmm
Insss yelizimm senin bidahaki bat ne zmn

evet canım pipi oluyormuş

gerçeğinide çekerim siz bi ayaklarınız havada buraya gelin o zaman şenliği görürsünüz

Rabbim sesini duysun ve sanada versin fundoş

ya içir ne olacak 2-3 gün 1 fincan kahve

Ayy sosyalimm insallahhhh
Gerci sizde de cekemedik kiii en bastaa :26: sedomm da gelirr hayirlisiylaa topluca cekerizz
Merhamett dimiii ben de aynini dusunmusum bakk fundoslaa ama yazmadimm dizilere bile ozenir oldukk
Kizz icircem de benimki dicek gene basladin mii hesap kitap işinee

ayyy inşallah hiç eyvah dememmm
Allahım verir inşallah hayırlı bir evlatta olur iki tane birdende

kahveyi çaktırmadan ver yelizim bilmesin bak adam atmış fırçasını
kızlar nisanda hamiş olabiliriz içime öle doğuyoo

Icimden geldi yaptim dersin sonrada illa herseyi soylemen gerkmiyor

Kuzumm bnde ikiz istiyorummm

Bncedeee kuzu yaa haberi vermek istiyorumm

Insss yelizimm senin bidahaki bat ne zmn

Ayy ben de ikiz istiommmm ama ikizi olanlarin yaninda soyleyincee lafini geri all allah korusun de falan diolarr cok zormuss

31 mart falan olur sanirim canmm benim bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…