O zmn ananas yiyeym bndee gerci ben yumrtladi mmi ne zmn yumrtlycm anlamiyorum..
Ins o gun tutmustur kuzum ..
Ya kizlar bisey diycem cevremizdeki hemen hemn herkes hamis yada bebisleri oldu biz daha tutturamadik ya bnmki dioki yanlis biseylermi yapioz :26:
sunu ne kadar gormek istiyorum ismimizin yanindaa
Fundagun
Yeliz
Twinsare
Fundagun
Yeliz
Twinsare
ay bendeeeeeeeeeeeeeee :84:
görücezzzzz canımm görücezzzzz
bizdende selam söyle fundoşum, öpüyoruz kendisini geçmiş olsun dileklerimizide ulaştırırsan tam süper olacak
kızlar daha erken ama ben benim adama bıçak makas testi yaptırdım bıçak çıktıyeliz pipi dedi ya söyleyeyim dedim
Allah kavuştursun yelizim üzülme sağ olun ama uzakta olun, yakın zamanda tekrar bir araya gelirsiniz inşallahamin canım sizlerin ve benim sağlıklı ve sorunsuz bi gebelik geçiririz
bu arada ovu günlerin: adetinin 10-20. günleri ve yum tarihide: adetinin 11 ve 15. günleri haydi rastgele
Evet kuzum sorma bizim dusuneli 1 yili gecti zamanini bekliyoo kuzum hayirli evlat versin Rabbimbende geçen ay yemiştimmmmm
bende bazen düşünüyorum twinim madem hiçbi sorun yok filmde temiz çıktı niye olmadı 1 sene 2 aydır diyorum
Fundagun
Yeliz
Twinsare
ay bendeeeeeeeeeeeeeee :84:
görücezzzzz canımm görücezzzzz
Kızlar yine kaynatmissnz valla
Anamfatmamiza ne oldu yaa kuzum acaba kilo alamamisyla bi alakasi var mi :26:
Sosyalimm sagol cnm amin kuzum cumartesi keseyi mi gircksnz pit pitlari peki
Fundos bncede bugun yapmayin artik adam bikti kuzuminsanin icinden gelmiyo artik yaa ..
Yelizim kuzum evine don valla ohh.kocan tek mi kaliyo .
Benosumm kuzum hadi bakalim randevu almissinz pit pitlar icin erken mine zmn duyarsnz ..
Kizlarr bnde dun uyumusum kalmisim oyle guya 2 gibi kalkip dus alicktm alarmi kapatip uyumusum gozumu bi actim 4 kalktmuyuyamdm daha sabah okula gitmek olmasa cok rahat ama .. kahvede icirdim dun benimkine
Pipi mii oluyo yaniii
Ayy sagol canm insallah rastgelir bu ay
ayyy harikaaaa bişey buuuuu bizim için halay çekiliyoo hayali bile güzelll :116: :124:
merhamet dizisi varyaa ne zamandır izlemiyodum bitiyomuş fragmanına denk geldim fıratla narin ikiz bebek bekliyolarmışşşşşşbende istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84:
Twinimm nasilsinnn
Kizz benimkii gununu gun edio ordaa ondan yana sorun yokk
Ya ben de bu ay kahve mi icirsemm acepp :26:
Kuzumm bnde ikiz istiyorummmmerhamet dizisi varyaa ne zamandır izlemiyodum bitiyomuş fragmanına denk geldim fıratla narin ikiz bebek bekliyolarmışşşşşşbende istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84:
Bncedeee kuzu yaa haberi vermek istiyorummayyy harikaaaa bişey buuuuu bizim için halay çekiliyoo hayali bile güzelll :116: :124:
Insss yelizimm senin bidahaki bat ne zmnAyyy insallahh twinimmmmmm
evet canım pipi oluyormuş
gerçeğinide çekerim siz bi ayaklarınız havada buraya gelin o zaman şenliği görürsünüz
Rabbim sesini duysun ve sanada versin fundoş
ya içir ne olacak 2-3 gün 1 fincan kahve
Icimden geldi yaptim dersin sonrada illa herseyi soylemen gerkmiyorAyy sosyalimm insallahhhh
Gerci sizde de cekemedik kiii en bastaa :26: sedomm da gelirr hayirlisiylaa topluca cekerizz
Merhamett dimiii ben de aynini dusunmusum bakk fundoslaa ama yazmadimm dizilere bile ozenir oldukk
Kizz icircem de benimki dicek gene basladin mii hesap kitap işinee
Ben evde oldugumu soylemis miydimuzandim her an uyuyabilirim
Kuzumm bnde ikiz istiyorummm
Bncedeee kuzu yaa haberi vermek istiyorumm
Insss yelizimm senin bidahaki bat ne zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?