Ağlayakta gözden mi olak???

Sağol Sosyalim iyiyim kuzum evdeyim bugün kahvaltı yapıcam

aşk olsun biz burdayken ustalara ne hacet micra gerçekten erkeklere yakışmıyor güzel araba olabilir ama çok küçük

Yaa kizlar micranin distan gorunumu kucuk ama ici cok genis. Bende icine binmeden once cok kucuk diordum. Ama en son cikan micralar degil. Bi onceki kasasi.

Temizlik mi yaptin twinimmmohh rahatsin simdii

Son düzenleme:
Yaa kizlar micranin distan gorunumu kucuk ama ici cok genis. Bende icine binmeden once cok kucuk diordum. Ama en son cikan micralar degil. Bi onceki kasasi.

Yok kuzum senin için demiştim dun yaptin ya nerde benm bu uyuşuklgmla

Sağol Sosyalim iyiyim kuzum evdeyim bugün kahvaltı yapıcam

iyi canım afiyet olsun

bilemiyorum ki ayşem benimkide sıcak bakmıyor micraya

ayşemmm bende beğeniyorum micrayı
lizomm wos. polo veya golf baktınızmı oda geniş ve kadın erkek için ideal ayrıca çok klas araba

bende bu akşam kahve içirim bariii son şansss
ananası bana demiyo birileriiii
geçen ay yemiştim gerçi

evet fundam polo dar ama golf geniss. wos arabalarida saglamdir. hemde dedigin gibi klas arabalarr

bana kalsa wowos tosbaa alacamdaaa yolda bırakır diye korkuyom yoksa çok seviyorummm yeni çıkanları değil eskileri

bende bu akşam kahve içirim bariii son şansss
ananası bana demiyo birileriiii
geçen ay yemiştim gerçi

aşk olsun fundoş hep diyorum ya günde en az 1 kere herkese diyorum tabi ki sende ye kuzum dr lar öneriyor

Ok kuzum
Ananas ta aldırıyor kocise
Kuzum siz araba mi alacaksiniz
alacağızda bulamadık be güzelim arıyoruz daha

aşk olsun fundoş hep diyorum ya günde en az 1 kere herkese diyorum tabi ki sende ye kuzum dr lar öneriyor

alacağızda bulamadık be güzelim arıyoruz daha

tamammm tamammm şaka yaptımmm öncedende sen sölemiştinde yemiştim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…