aşk olsun biz burdayken ustalara ne hacetmicra gerçekten erkeklere yakışmıyor güzel araba olabilir ama çok küçük
Yaa kizlar micranin distan gorunumu kucuk ama ici cok genis. Bende icine binmeden once cok kucuk diordum. Ama en son cikan micralar degil. Bi onceki kasasi.
Temizlik mi yaptin twinimmmohh rahatsin simdii
Yok kuzum senin için demiştim dun yaptin ya nerde benm bu uyuşuklgmla[/QUOT
heebugun rahatimm en onemlisi kafam rahat darisi sizin evlereeee
Sağol Sosyalim iyiyim kuzum evdeyim bugün kahvaltı yapıcam
Yaa kizlar micranin distan gorunumu kucuk ama ici cok genis. Bende icine binmeden once cok kucuk diordum. Ama en son cikan micralar degil. Bi onceki kasasi.
Yok kuzum senin için demiştim dun yaptin ya nerde benm bu uyuşuklgmla[/QUOT
heebugun rahatimm en onemlisi kafam rahat darisi sizin evlereeee
Ins kuzum
Ayşem Sosyalim ikimizde cevaplarsanz sevinirim canlar bnm hiç akıntim yok acaba yum günü 10.gunde mi oldu hani hatırlıyorsnz size o gün akıntim oldu demiştim yumurta akı gibiydi
Ins kuzum
Ayşem Sosyalim ikimizde cevaplarsanz sevinirim canlar bnm hiç akıntim yok acaba yum günü 10.gunde mi oldu hani hatırlıyorsnz size o gün akıntim oldu demiştim yumurta akı gibiydi
bazen erken olabilir canım ama nasıl olsa yum günleri geçti diye sakın ilişkiyi bırakma gün aşırı olmazsa bi 2 günde 1 olsun
bazen erken olabilir canım ama nasıl olsa yum günleri geçti diye sakın ilişkiyi bırakma gün aşırı olmazsa bi 2 günde 1 olsun
Anladım kuzum.. kahveye de devam zaten
Aslında bu sabah çalışma olsun dedik ama işimiz çıktı dışarı çıktık
Hesaplamaları göre bugün yum günü
Ins kuzum
canim akinti olayini pek anlamiorum ben. sen bence sosyalin dedigi gibi gun asiriyi birakmaa.birde herkeste farkli oluyor bence.
tamm micrayi ben aliorum o zamann
Anladım kuzum.. kahveye de devam zaten
Aslında bu sabah çalışma olsun dedik ama işimiz çıktı dışarı çıktık
Hesaplamaları göre bugün yum günü
akşama olsun o zaman canım kahveye devam sende ananas yemeye başla ufaktan
ayşemmm bende beğeniyorum micrayı
lizomm wos. polo veya golf baktınızmı oda geniş ve kadın erkek için ideal ayrıca çok klas araba
akşama olsun o zaman canım kahveye devam sende ananas yemeye başla ufaktan
evet fundam polo dar ama golf geniss. wos arabalarida saglamdir. hemde dedigin gibi klas arabalarr
bende bu akşam kahve içirim bariii son şansss
ananası bana demiyo birileriiii
geçen ay yemiştim gerçi
bende bu akşam kahve içirim bariii son şansss
ananası bana demiyo birileriiii
geçen ay yemiştim gerçi
alacağızda bulamadık be güzelim arıyoruz dahaOk kuzum
Ananas ta aldırıyor kocise
Kuzum siz araba mi alacaksiniz
aşk olsun fundoş hep diyorum ya günde en az 1 kere herkese diyorum tabi ki sende ye kuzum dr lar öneriyor
alacağızda bulamadık be güzelim arıyoruz daha
Kuzum ye ye unutma tutturalim bu ay
Ayy sıkıntı geldi valla
aşk olsun fundoş hep diyorum ya günde en az 1 kere herkese diyorum tabi ki sende ye kuzum dr lar öneriyor
alacağızda bulamadık be güzelim arıyoruz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?