Ağlayakta gözden mi olak???

Herkese selamm buarada hepiciginizi öperimmm

Hoşgeldin şekerr
Bende öptüm seni

Kuzum senin patrona slm sole
Neyse kuzum geç olsun güç olmasın

Kzı benimki değil.. Benimkiler yapamazlar valla cıngar çıkarırım
Eşimin müdürü sindiremedi ona sormadan randevu almayı zor çıkarcak karı..
Ama o görürr bak ben nasıl hafta içlerine alıyorum randevu

Hımmm olsun o na da slm
Al Benos um valla

benosum yazdim cnmm

bu arada yeni gelenler hosgelmislerr.

yegeni uyutmadan gelemicem bensu anda tepemde yaziorum bu mesajii. dana gozlumuz

Ayy fundaaaa ben de cok sinir oldum simdiii hayirr temp dosyasinda varsa mutlaka kaydediyodur ozaman
Bak options varya autocadde orda autosave var kac dk yaziyo bulabilirsinn ayy olmasi lazimdi yaa öffff

çatladımı çatlamadımı ne zaman çatladı keşke bunun cevabını bilsek demi twinimmm

Evet kuzum yaa kafa patlatiyoz valla
Hep bi hesap yaa
Matematiği sevmedim burda da çıktı karşıma
Kuzu Ovi testi kullanmadin dimi hiç

Canlar ben çıkıyorum
Ütü yapıcam ya yapıyorum bi bakıyorum hepsi kirli sepeti nde bnm ki sağolsun sık değiştiriyor
Grs öptüm hepinizi

Evet kuzum yaa kafa patlatiyoz valla
Hep bi hesap yaa
Matematiği sevmedim burda da çıktı karşıma
Kuzu Ovi testi kullanmadin dimi hiç

Ayy fundaaaa ben de cok sinir oldum simdiii hayirr temp dosyasinda varsa mutlaka kaydediyodur ozaman
Bak options varya autocadde orda autosave var kac dk yaziyo bulabilirsinn ayy olmasi lazimdi yaa öffff

kullandım canım ama gerek duymadım kası kağrısından 25 tane testi yedim bitirdim olmadı dahada almadım bidaha

kız sorma çıldırcam ama çok oyaladı beniii aramam hemen başladım bende tekrardan ne diye kaydetmedimseeee print den pdf yaptım baktım erroor tamam dedim b.ku yedimm

Benim de basima cok geldi sabahtan ta aksama kadar yaptigim projenin gittigini bilirim o sekilde.oyuzden benim ayarlarda otomatik kaydetme 5 dkdır artik riske atmiyorum ama gercekten cok koyuyor insanaa bidaha da yapasin gelmiyo

Benim de basima cok geldi sabahtan ta aksama kadar yaptigim projenin gittigini bilirim o sekilde.oyuzden benim ayarlarda otomatik kaydetme 5 dkdır artik riske atmiyorum ama gercekten cok koyuyor insanaa bidaha da yapasin gelmiyo

kaydederek başladı myi,ne o ayarıda yapim hemencik kızzz şunu halledimde neyseki küçük bi şeydiii fabrikaya ofis yapılıyo bi bölüme rölevesini çizip ofisi yerleştirdim ama bitmişti yanii
neyse canımız sağolsunnnn

kızzzz nerdesinizzzzzzzzzzz benayımm son 1.5 saatt hemen yaz buraya merakta bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…