Herkese selamm buarada hepiciginizi öperimmm
Kuzum senin patrona slm sole
Neyse kuzum geç olsun güç olmasın
İyi valla canm ne olsunn disari cikicam ben dee işlerim var birazz hava cok guzell
Hoşgeldin şekerr
Bende öptüm seni
Kzı benimki değil.. Benimkiler yapamazlar valla cıngar çıkarırım
Eşimin müdürü sindiremedi ona sormadan randevu almayı zor çıkarcak karı..
Ama o görürr bak ben nasıl hafta içlerine alıyorum randevu
Benos cnm sen yum un çatladigini nerden anladın
çatladımı çatlamadımı ne zaman çatladı keşke bunun cevabını bilsek demi twinimmm
benosum yazdim cnmm
bu arada yeni gelenler hosgelmislerr.
yegeni uyutmadan gelemicem bensu anda tepemde yaziorum bu mesajii. dana gozlumuz
Ayy tam sevilmelik zamanii haaa ne guzell insan saatlerce oyalanabiliyo demii15 aylik canimm
15 aylik canimm
Evet kuzum yaa kafa patlatiyoz valla
Hep bi hesap yaa
Matematiği sevmedim burda da çıktı karşıma
Kuzu Ovi testi kullanmadin dimi hiç
Ayy fundaaaa ben de cok sinir oldum simdiii hayirr temp dosyasinda varsa mutlaka kaydediyodur ozaman
Bak options varya autocadde orda autosave var kac dk yaziyo bulabilirsinn ayy olmasi lazimdi yaa öffff
kullandım canım ama gerek duymadım kası kağrısından 25 tane testi yedim bitirdim olmadı dahada almadım bidaha
kız sorma çıldırcam ama çok oyaladı beniii aramam hemen başladım bende tekrardan ne diye kaydetmedimseeee print den pdf yaptım baktım erroor tamam dedim b.ku yedimm
Benim de basima cok geldi sabahtan ta aksama kadar yaptigim projenin gittigini bilirim o sekilde.oyuzden benim ayarlarda otomatik kaydetme 5 dkdır artik riske atmiyorum ama gercekten cok koyuyor insanaa bidaha da yapasin gelmiyo
kızzzz nerdesinizzzzzzzzzzz benayımm son 1.5 saatt hemen yaz buraya merakta bırakma bizi
sosyalimmmmyine çok ıssız buralarrrr
ayyy evet bizim doktor ne dicek bakalım bidha gidicekmiii ısıncakmı hatuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?