merhaba canlarrrr
sabah baktim ama yazamadimm. anneme geldimm. yegenimi cok ozlemisim. birakamadim bi turluu
benosumm doktorun sana testverdiginde hemen o testlerin fiyatini ogren. cok pahali degilse orada yaptirirsin. bazi testler daha pahali oluyor. ben ona gore saglik ocaginda yaptiriyorum. saglik ocaginda yapmayanlarida daha ucuz bi ozel hastanede yaptiriyorum. cunku benim gittigim hastane biraz pahali.
fundamm bence artik dusunme zaten senin batada az kaldi. ama illa icimde kalmasin diyosan bu aksamda calisin
syalim benosum lizommm daha kim varsa hepinizi opuyorumm
ben de bildiğin gibiyim, ateş ölçmeye devam, 3 ay çalıştık olmadı, bu ay 4. çalışmamızHaklısın canım ya... Sen nasılsun? Sen ne durumdasın her şey yolunda mı?
Ne bilim bu heyecan beni öldürecek... Bir aydır çarpıntım geçmiyor inan ki kardiyolojiye de gidecem yakında düşünüyorum
İnşallah gebe olayım da kuzum her ne şekilde olursa baktırırım yeter ki gebe olayım değerlerimi sizlerle paylaşayımmmmm...
evet perican hadi inşallah kızların peşinden gideriz sonrada yelizle twin var batı yaklaşacak olan inşallah topiğimizde hepimiz hamile kalacaz sedomda hemencik gelcek peşimizden
ben de bildiğin gibiyim, ateş ölçmeye devam, 3 ay çalıştık olmadı, bu ay 4. çalışmamızyumurtayı çatlattım bir kaç gün önce, şimdi bat bekliyorum ben de ama eskisi kadar heyecanım yok, her geçen ay heyecanını umudunu kaybediyormuş demek ki insan...
inşallah hamişsindir perim, arkandan da ben gelirim inşallah, benim batım tahminen 14-15 mart fln.
oyyyy o tatlı yeğeni öpüyorummmm ayşemmmm
tamam senin için çalışcam bu akşam kızzzz
merhaba canlarrrr
sabah baktim ama yazamadimm. anneme geldimm. yegenimi cok ozlemisim. birakamadim bi turluu
benosumm doktorun sana testverdiginde hemen o testlerin fiyatini ogren. cok pahali degilse orada yaptirirsin. bazi testler daha pahali oluyor. ben ona gore saglik ocaginda yaptiriyorum. saglik ocaginda yapmayanlarida daha ucuz bi ozel hastanede yaptiriyorum. cunku benim gittigim hastane biraz pahali.
fundamm bence artik dusunme zaten senin batada az kaldi. ama illa icimde kalmasin diyosan bu aksamda calisin
syalim benosum lizommm daha kim varsa hepinizi opuyorumm
hondanın f1 vites ya canım ondan direksiyondan vitesli olması sıkıntı çıkartıyormuş diye duyduk, bizde bu ara çok araştırıyoruz, kaporta ustası gibi oldum, hoopp kap ordan 2 çay diyecek konuma geldim yani
ayşemm hoş geldin canım bizde öpüyoruz seni buda bebişine
oda seni opuyor fundamm
yap sen bosver dun ara verdiniz zaaten. bu kasik agrilari ins baska birseydendirr
pericann bende ayni sosyalin yaptirdigi gibi acilden giris yapmistim. betahcg testi yaptirmak istiorum demistim.sonra ikinci testi saglik ocaginda yaptirmistim. kan degerim artmis mi diye baaktirmak istiorum sdemistimm.
Günaydın canlar
Herkes iyi asayiş berk kemal okuduğum kadariyla
Dün yazamadım kızlar dayım lar fln geldi İkizlerle ugrastik
Benos um kactaydi randevu kuzum inş keseyi görürsünüz cnm
Sosyalim fundosum Ayşem lizim perim Nasılsıniz
tesekkur ederiz teyzesii
bizde minigini opuyoruzzz
Iyiyizz seker sen nasilsinn?Günaydın canlar
Herkes iyi asayiş berk kemal okuduğum kadariyla
Dün yazamadım kızlar dayım lar fln geldi İkizlerle ugrastik
Benos um kactaydi randevu kuzum inş keseyi görürsünüz cnm
Sosyalim fundosum Ayşem lizim perim Nasılsıniz
evet stresten olmuyor walla.İnşallahh balımmmmmmmmmmmmmmm
Beklemek gerçekten zor canım ya... Stres yaptıkça da olmuyor sanırım.. Boşver düşünmemeye çalış inşallah olur bu ay balım... Bakalım yarın sabah test yapayım diyorum ama tek çizgi görürsem sarhoş olurum
offf kafam allak bullak oldu ne zormuş araba almak
kimisi peugeot u övüyo kimi forda yanaşma diyo bunları diyenlerde hep tamir ustalarıhep birbirine zıttt
eşim ben micraya sığmam diyo
evet stresten olmuyor walla.
sen yap testini, inşallah bebişin seninledir canım
offf kafam allak bullak oldu ne zormuş araba almak
kimisi peugeot u övüyo kimi forda yanaşma diyo bunları diyenlerde hep tamir ustalarıhep birbirine zıttt
eşim ben micraya sığmam diyo
hoş geldin twinimm iyiyim kendi adıma sen nasılsın
Iyiyim kuzum Sağol bugün evdeyim kahvaltı yapıcam bnde
ayyyy
Sağol tatlım iyiyim temizlik yapıldı oh mis gibi vallaIyiyizz seker sen nasilsinn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?