Ağlayakta gözden mi olak???

evet perican hadi inşallah kızların peşinden gideriz sonrada yelizle twin var batı yaklaşacak olan inşallah topiğimizde hepimiz hamile kalacaz sedomda hemencik gelcek peşimizden

lizomm hamile kalıncada bitmiyo yani testler filan oyyy hayırlısıyla gelsinde napalım

yalnız ben filme 350 + muayene 50 toplam 400 verdim bu ay sırf
önceki aylarda iğne vs. oy oyy
olaki hamile kalmadım aşılama yapılcak
çok masraflı bu işler yaa
bu arada bende geçen sene bu zamanlar gebelik testi için kan vermiştim 45 tl di vallahi soygun resmen ama mecbur ses etmiyoruz bebiş için

oyyyy o tatlı yeğeni öpüyorummmm ayşemmmm
tamam senin için çalışcam bu akşam kızzzz

ben de bildiğin gibiyim, ateş ölçmeye devam, 3 ay çalıştık olmadı, bu ay 4. çalışmamız yumurtayı çatlattım bir kaç gün önce, şimdi bat bekliyorum ben de ama eskisi kadar heyecanım yok, her geçen ay heyecanını umudunu kaybediyormuş demek ki insan...
inşallah hamişsindir perim, arkandan da ben gelirim inşallah, benim batım tahminen 14-15 mart fln.

evet perican hadi inşallah kızların peşinden gideriz sonrada yelizle twin var batı yaklaşacak olan inşallah topiğimizde hepimiz hamile kalacaz sedomda hemencik gelcek peşimizden

İnşallahh balımmmmmmmmmmmmmmm

Beklemek gerçekten zor canım ya... Stres yaptıkça da olmuyor sanırım.. Boşver düşünmemeye çalış inşallah olur bu ay balım... Bakalım yarın sabah test yapayım diyorum ama tek çizgi görürsem sarhoş olurum

oyyyy o tatlı yeğeni öpüyorummmm ayşemmmm
tamam senin için çalışcam bu akşam kızzzz

oda seni opuyor fundamm
yap sen bosver dun ara verdiniz zaaten. bu kasik agrilari ins baska birseydendirr

pericann bende ayni sosyalin yaptirdigi gibi acilden giris yapmistim. betahcg testi yaptirmak istiorum demistim.sonra ikinci testi saglik ocaginda yaptirmistim. kan degerim artmis mi diye baaktirmak istiorum sdemistimm.

ayşemm hoş geldin canım bizde öpüyoruz seni buda bebişine

evet cnm aynen soyledigin gibi. hondanin otomatigini pek onermiyolarr.

lizomm tam otomik hic kaydirmayan micrada var. bizde gecen sene cok arastirma yapmistik. ama ben sonra otomatikten vazgecmistim. micranin son kasasinda degil ama bi onceki kasasinda. micrayi tavsiye ederim sana. esimin bi arkadasi var. arabadan cok iyi anliyor. micralar cok sorunda cikarmiyormus. o bize sadece micrayi onermisti. birde kullanimi cok rahat.

Günaydın canlar
Herkes iyi asayiş berk kemal okuduğum kadariyla
Dün yazamadım kızlar dayım lar fln geldi İkizlerle ugrastik
Benos um kactaydi randevu kuzum inş keseyi görürsünüz cnm
Sosyalim fundosum Ayşem lizim perim Nasılsıniz

Tamam cnaım çok uzak bize hastaneler ama napayım hamiş olayım da gider yaptırırımmm

hoş geldin twinimm iyiyim kendi adıma sen nasılsın

tesekkur ederiz teyzesii
bizde minigini opuyoruzzz

ayyyy

offf kafam allak bullak oldu ne zormuş araba almak
kimisi peugeot u övüyo kimi forda yanaşma diyo bunları diyenlerde hep tamir ustaları hep birbirine zıttt
eşim ben micraya sığmam diyo

evet stresten olmuyor walla.
sen yap testini, inşallah bebişin seninledir canım

kimisi peugeot u övüyo kimi forda yanaşma diyo bunları diyenlerde hep tamir ustaları hep birbirine zıttt

Micranin ici cok genis canim. Zaten sizin baktiginiz segmentlerde en genis arabalar micra ve opel corsa.
Peugeot u hic tavsiye etmem ama. Hele ikinci el daha tehlikeli. Ben gecen sene ne arastirmistim kiz. Liste bile yapmistim:)
Opel corsada bayan arabasi. Ben duz vitesini kullandim birde. Kullanimi cok rahat. Araba seni yormuyor:) ve kullanirken zevk aliyosun. Otomotigini cok rahat kullanirsin ztn. Ama opelin otomatiklerinde tam kaydirmayani yok.

aşk olsun biz burdayken ustalara ne hacet micra gerçekten erkeklere yakışmıyor güzel araba olabilir ama çok küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…