Ağlayakta gözden mi olak???

Tamam ya o zaman eczaneye gidip testi alayım ama kalbim güm gümmmm....
Ne tatlı heyecan o ya canım benim... Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah..

senin pıhtı testlerin normal çıktı bence içmene gerek yok

Haklısın canım.. Ne bilim o testlerde de yapılmayanlar vardı ya aklım hala o testlerde acaba diğerlerinden birinde pıhtılaşma var haberimiz mi yok diyorum :44: Neyse inşallah öğreneyim doktora gideyim... Eğer gebeysem ne zaman gideyim ilk doktora kızlar ya kendimi bu ay öyle adapte ettim kii bebeğimin doğacağı muhtemel tarihe göre hayatımı bile planladım

Selam kızlar
Sosyalim burdan da bir günaydın

perimmm nasılsın tatlım? buldum seni
hamile misinnnnnnn ayy hadi inşallahhhh

buradaki dr lar git devlette yaptır diyorlar mesela belki seninkide bu zihniyette bi dr dur :26: sormadan bilemeyiz kuzum

bence peugeottan uzak durun biz onlara hiç bakmıyoruz , temiz araba bulmak gerçekten zor hondanın vitesi çok önerilmiyor ama temiz ford bulursanız bence kaçırmayın

hayırlısı canım bakalm zaman ne göstereck...

inşallah canım sen kalbıni ferah tut güzel olacak güzel

inşallah canım, darısı başınıza

boşuna aspirin falan alma eğer idrarda gebelik görürsen git kan ver sonra 2 gün sonra bi daha kan ver değerine göre lekelenmen falan olmazsan tahmini kan değerin 3000-4000 arası olursa keseyi görmeye gidersin kuzu dr ilk zamanlarda bir şey yapmıyor çünkü

kuzum ben 1 yıllık evlıyım yaş 29..

Selam kızlar
Sosyalim burdan da bir günaydın

perimmm nasılsın tatlım? buldum seni
hamile misinnnnnnn ayy hadi inşallahhhh

Deryammm yaaaaaaaa.... Cumartesi bat günüm bekliyorummmmmmmmmmm bakalımmmmmmmmmmmmmmm hiç belirtim de yok hayırlısı bakalım... Neler olacak.. Bugün test alıp yarın sabah yapayım diyorum cesaret edemiyorum çıkmaz diye :)

Ya canım o kanı aile hekimleri alıp bakabiliyo de mi beni burda kayıt bile yapmıyorlar hiç bir yerde kaydım yok doktorlar doluymuş efendim o yüzden.. Artık özle hastanede kan veririm sürekli o zaman... Özel hastaneye gidince direk tahlil yaptırmak istiyorum desem yaparlar herhalde illa randevu gerekiyor doktordan di mi.. Ay iyice kaptırdım kendimi :)

yaaa canım çoğu kişi öyle diyor. özel hastane doktorların da bizi kaz gibi görme anlayışı var sanırım:44:
yol babam yol:26:..
Devlete gittim ilgi alaka pek yok.Kadın hastalıkları kazancı bol bir dal oluncada özel hastaneler en iyi doktorları bünyesine alıyor devlette körpecikler kalıyor.. Ama şu da bir gerçek devlette olanlarda sivrilmek için (kısacası özele kapağı atabilmek için) sağlam çalışıyorlar araştırıyorlar.Mesela bana soğan kürünü anlatan devlette doktor.

hondanın vitesi önerilmiyor mu :44::44:
ama honda kendini otomatik vites üzerine geliştirmiş, araştırmalarımıza göre en iyi otomatik vites hondanın :44:

hoşbuldum tatlım, bi bakayım dedim, perinin de test fln yazdığını görünce heyecan yaptım, pat diye daldım topiğe

tipik peri heyecanı

canım ben aile hekimini bilmiyorum ben devlete gittim acilden giriş yaptım hemşireye beta hcg testi istediğimi söyledim öyle yaptırdım orada nasıl olur bilemiyorum ayrıca özel hastaneleride bilmiyorum kuzum ya bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar sana

hondanın vitesi önerilmiyor mu :44::44:
ama honda kendini otomatik vites üzerine geliştirmiş, araştırmalarımıza göre en iyi otomatik vites hondanın :44:

hondanın f1 vites ya canım ondan direksiyondan vitesli olması sıkıntı çıkartıyormuş diye duyduk, bizde bu ara çok araştırıyoruz, kaporta ustası gibi oldum, hoopp kap ordan 2 çay diyecek konuma geldim yani

Tamam canım keşke olsun da her türlü her yerde baktırırım :)))))

özel hastanede laboratuvara gidip gebelik testi yaptırcam dersen ücretli baktırabilirsin biz 65 tl vermiştik 1-2 saatte sonucu alırsın.
ama normal doktora giriş yaptırıp muayene olarak da baktırabilirsin o şekilde sosyal güvencenden yararlanabiliyosun farkını ödüyosun sadece

benoşummmm hayırlısı bakalım umudumuz tükenmedi tükenmeyecekkkk
lizomm tahlil sonuçları demişsin ne soncu canımmm inşallah tertemiz çıkar
ayşemmmm

pericannnn bata az kalmış inşallah hamişsin canımmm senin bu cumartesi benimde haftaya cumartesiiii
belki testte çıkar bugünde yapsan hayde hayırlısııı

65 mii ayyy bu resmen soygun yaaa

65 mi hakikaten ne kadar fazlaymış abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Muayene ücreti daha hesaplı ya :))))

Az kaldı canım ya ben yarın sabah test yapsam mı diyorum acaba çıkar mı :S Ay inşallah bu ay da ikimiz hamiş oluruz bat ları yakın olan biz varız di mi... Oy oyyyy

walla bilmiyorum ki fundoş tuttular beni kan verceksin idrar verceksin dediler 4 tüp kan aldılar
galiba yine tam kan sayımı şeker tiroid vs gibi şeyler devlet zorunlu kılıyomuş sağlık ocaklarına
4 nisanda aşının 2. dozu var
mayıs ve haziranda da gidicem kalp atışlarını dinlicek düzenli mi diye o kadar 156 çıktı oğluşumun kalp atışları ikimizinkini de dinletti
mecburmuş bunları yaptırmak

oyyy hadi inşallahhhh perimmmm, inşallah hamişsindir test yap ne çıkar ki, hemen negatifi görünce üzülme, ben 3 aydır görüyorum, bağışıklık kazandım

hahaha aynen perim yine heyecanlanmış
özel hastanede ben test yaptırıyorum, direkt acile gidip beta hcg ya da progesteron baktırıcam diyorum, kayıt açıp parayı alıp (progesteron 23 tl, betayı hatırlamıyorum, uzun zamandır yaptırmadım ama o da 23 tl civarıydı) laboratuvara yönlendiriyorlar, kanımı verip 2 saat sonra sonucunu öğreniyorum tlfla. ama tabi hastaneye göre bu uygulama ve fiyat değişir sanırım.

Haklısın canım ya... Sen nasılsun? Sen ne durumdasın her şey yolunda mı?

Ne bilim bu heyecan beni öldürecek... Bir aydır çarpıntım geçmiyor inan ki kardiyolojiye de gidecem yakında düşünüyorum

İnşallah gebe olayım da kuzum her ne şekilde olursa baktırırım yeter ki gebe olayım değerlerimi sizlerle paylaşayımmmmm...

merhaba canlarrrr
sabah baktim ama yazamadimm. anneme geldimm. yegenimi cok ozlemisim. birakamadim bi turluu

benosumm doktorun sana testverdiginde hemen o testlerin fiyatini ogren. cok pahali degilse orada yaptirirsin. bazi testler daha pahali oluyor. ben ona gore saglik ocaginda yaptiriyorum. saglik ocaginda yapmayanlarida daha ucuz bi ozel hastanede yaptiriyorum. cunku benim gittigim hastane biraz pahali.

fundamm bence artik dusunme zaten senin batada az kaldi. ama illa icimde kalmasin diyosan bu aksamda calisin

syalim benosum lizommm daha kim varsa hepinizi opuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…