- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
İyiyim canımmm
Heyecanım son sürat devam bugün daha fazla doktora gidicem ya ondan
Bencede varsa çıkanlardanım düşüncesindeyim her zaman
Ben 1 gün kala yaptım geç bile kalmışım bi hafta öncede öğrenirmiştim Ama olmadı
Lizimmm geçmiş olsun canımmm
Senin hastane iyimiş 25 lira önemli değil 100 küsürlü olanlarda sıkıntı varvermek istemem yazık günah devlette yapıyo çünkü
senin pıhtı testlerin normal çıktı bence içmene gerek yok
perimmm nasılsın tatlım? buldum seniTamam ya o zaman eczaneye gidip testi alayım ama kalbim güm gümmmm....
Ne tatlı heyecan o ya canım benim... Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah..
Haklısın canım.. Ne bilim o testlerde de yapılmayanlar vardı ya aklım hala o testlerde acaba diğerlerinden birinde pıhtılaşma var haberimiz mi yok diyorum :44: Neyse inşallah öğreneyim doktora gideyim... Eğer gebeysem ne zaman gideyim ilk doktora kızlar ya kendimi bu ay öyle adapte ettim kii bebeğimin doğacağı muhtemel tarihe göre hayatımı bile planladım
İyiyim canımmm
Kız belkide yolculuk akıntısıdırinşAllah bu kez olur canım benim inşAllah
İşte ondan emin olamadım aynı şeyi yapacaklar ama tonla para vermek zoruma gidiyo nedense bakalım bi ne diyvek benim ki onların devlette yaptırmamız işine gelmez
Hoşgeldiniz.. Sizin doktora hakkat bi tuhafmış
Rabbim hayırlısı ile yez zamanda sizede nasip etsin ?
Yaş kaç kaç yıllık evlisin ?
Ben 1 gün kala yaptım geç bile kalmışım bi hafta öncede öğrenirmiştim Ama olmadı
Senin hastane iyimiş 25 lira önemli değil 100 küsürlü olanlarda sıkıntı varvermek istemem yazık günah devlette yapıyo çünkü
bakıyoruz canım temiz araç bulmak çok zor
dün peugeot 307 baktık bitane herşeyiyle uygundu bize kazasız boyasız değişensiz, el sıkıştılar tam tanıdık biyere gidiyoduk baktırmaya o sırada kocacığımın aklı sonradan geldi telefondan sorguladı 3 kazası varmış 2 si küçük ama biri 2 bin tl lik. vazgeçtik içim gitti aklım o arabada kaldı
honda jazz lara da bakıyoruz, fiesta da bakıyoruz ama ona pek ısınamadı eşim.
siz ne yaptınız?
hayırlısı canım bakalm zaman ne göstereck...
inşallah canım sen kalbıni ferah tut güzel olacak güzel
Tamam ya o zaman eczaneye gidip testi alayım ama kalbim güm gümmmm....
Ne tatlı heyecan o ya canım benim... Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah..
Haklısın canım.. Ne bilim o testlerde de yapılmayanlar vardı ya aklım hala o testlerde acaba diğerlerinden birinde pıhtılaşma var haberimiz mi yok diyorum :44: Neyse inşallah öğreneyim doktora gideyim... Eğer gebeysem ne zaman gideyim ilk doktora kızlar ya kendimi bu ay öyle adapte ettim kii bebeğimin doğacağı muhtemel tarihe göre hayatımı bile planladım
Selam kızlar
Sosyalim burdan da bir günaydın
perimmm nasılsın tatlım? buldum seni
hamile misinnnnnnnayy hadi inşallahhhh
İyiyim canımmm
Kız belkide yolculuk akıntısıdırinşAllah bu kez olur canım benim inşAllah
İşte ondan emin olamadım aynı şeyi yapacaklar ama tonla para vermek zoruma gidiyo nedense bakalım bi ne diyvek benim ki onların devlette yaptırmamız işine gelmez
Hoşgeldiniz.. Sizin doktora hakkat bi tuhafmış
Rabbim hayırlısı ile yez zamanda sizede nasip etsin ?
Yaş kaç kaç yıllık evlisin ?
hoşbuldum tatlım, bi bakayım dedim, perinin de test fln yazdığını görünce heyecan yaptım, pat diye daldım topiğegünaydın deryoşum hoş geldin topicimize
Selam kızlar
Sosyalim burdan da bir günaydın
perimmm nasılsın tatlım? buldum seni
hamile misinnnnnnnayy hadi inşallahhhh
boşuna aspirin falan alma eğer idrarda gebelik görürsen git kan ver sonra 2 gün sonra bi daha kan ver değerine göre lekelenmen falan olmazsan tahmini kan değerin 3000-4000 arası olursa keseyi görmeye gidersin kuzudr ilk zamanlarda bir şey yapmıyor çünkü
yaaa canım çoğu kişi öyle diyor. özel hastane doktorların da bizi kaz gibi görme anlayışı var sanırım:44:hoşgeldin canım
çok hoş anlatmışsın
bendede pko vardı doğum kontrol hapı kullanıyodum. bıraktıgım ay gittim doktora sol yumurtalık yine doluydu minik minik kistle, o şekilde hamile oldum
sanırım kistler engel değil doktorun dediği gibi
buradaki dr lar git devlette yaptır diyorlar mesela belki seninkide bu zihniyette bi dr dur :26: sormadan bilemeyiz kuzum
bence peugeottan uzak durun biz onlara hiç bakmıyoruz , temiz araba bulmak gerçekten zor hondanın vitesi çok önerilmiyor ama temiz ford bulursanız bence kaçırmayın
inşallah canım, darısı başınıza
boşuna aspirin falan alma eğer idrarda gebelik görürsen git kan ver sonra 2 gün sonra bi daha kan ver değerine göre lekelenmen falan olmazsan tahmini kan değerin 3000-4000 arası olursa keseyi görmeye gidersin kuzudr ilk zamanlarda bir şey yapmıyor çünkü
hoşbuldum tatlım, bi bakayım dedim, perinin de test fln yazdığını görünce heyecan yaptım, pat diye daldım topiğe
Deryammm yaaaaaaaa.... Cumartesi bat günüm bekliyorummmmmmmmmmm bakalımmmmmmmmmmmmmmm hiç belirtim de yok hayırlısı bakalım... Neler olacak.. Bugün test alıp yarın sabah yapayım diyorum cesaret edemiyorum çıkmaz diye :)
Ya canım o kanı aile hekimleri alıp bakabiliyo de mi beni burda kayıt bile yapmıyorlar hiç bir yerde kaydım yok doktorlar doluymuş efendim o yüzden.. Artık özle hastanede kan veririm sürekli o zaman... Özel hastaneye gidince direk tahlil yaptırmak istiyorum desem yaparlar herhalde illa randevu gerekiyor doktordan di mi.. Ay iyice kaptırdım kendimi :)
hondanın vitesi önerilmiyor mu :44::44:
ama honda kendini otomatik vites üzerine geliştirmiş, araştırmalarımıza göre en iyi otomatik vites hondanın :44:
tipik peri heyecanı
canım ben aile hekimini bilmiyorum ben devlete gittim acilden giriş yaptım hemşireye beta hcg testi istediğimi söyledim öyle yaptırdım orada nasıl olur bilemiyorum ayrıca özel hastaneleride bilmiyorum kuzum ya bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar sana
Deryammm yaaaaaaaa.... Cumartesi bat günüm bekliyorummmmmmmmmmm bakalımmmmmmmmmmmmmmm hiç belirtim de yok hayırlısı bakalım... Neler olacak.. Bugün test alıp yarın sabah yapayım diyorum cesaret edemiyorum çıkmaz diye :)
Ya canım o kanı aile hekimleri alıp bakabiliyo de mi beni burda kayıt bile yapmıyorlar hiç bir yerde kaydım yok doktorlar doluymuş efendim o yüzden.. Artık özle hastanede kan veririm sürekli o zaman... Özel hastaneye gidince direk tahlil yaptırmak istiyorum desem yaparlar herhalde illa randevu gerekiyor doktordan di mi.. Ay iyice kaptırdım kendimi :)
özel hastanede laboratuvara gidip gebelik testi yaptırcam dersen ücretli baktırabilirsin biz 65 tl vermiştik1-2 saatte sonucu alırsın.
ama normal doktora giriş yaptırıp muayene olarak da baktırabilirsin o şekilde sosyal güvencenden yararlanabiliyosun farkını ödüyosun sadece
özel hastanede laboratuvara gidip gebelik testi yaptırcam dersen ücretli baktırabilirsin biz 65 tl vermiştik1-2 saatte sonucu alırsın.
ama normal doktora giriş yaptırıp muayene olarak da baktırabilirsin o şekilde sosyal güvencenden yararlanabiliyosun farkını ödüyosun sadece
benoşummmm hayırlısı bakalım umudumuz tükenmedi tükenmeyecekkkk
lizomm tahlil sonuçları demişsin ne soncu canımmm inşallah tertemiz çıkar
ayşemmmm
pericannnn bata az kalmış inşallah hamişsin canımmm senin bu cumartesi benimde haftaya cumartesiiii
belki testte çıkar bugünde yapsan hayde hayırlısııı
benoşummmm hayırlısı bakalım umudumuz tükenmedi tükenmeyecekkkk
lizomm tahlil sonuçları demişsin ne soncu canımmm inşallah tertemiz çıkar
ayşemmmm
pericannnn bata az kalmış inşallah hamişsin canımmm senin bu cumartesi benimde haftaya cumartesiiii
belki testte çıkar bugünde yapsan hayde hayırlısııı
oyyy hadi inşallahhhh perimmmm, inşallah hamişsindirDeryammm yaaaaaaaa.... Cumartesi bat günüm bekliyorummmmmmmmmmm bakalımmmmmmmmmmmmmmm hiç belirtim de yok hayırlısı bakalım... Neler olacak.. Bugün test alıp yarın sabah yapayım diyorum cesaret edemiyorum çıkmaz diye :)
hahahatipik peri heyecanı
canım ben aile hekimini bilmiyorum ben devlete gittim acilden giriş yaptım hemşireye beta hcg testi istediğimi söyledim öyle yaptırdım orada nasıl olur bilemiyorum ayrıca özel hastaneleride bilmiyorum kuzum ya bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar sana
oyyy hadi inşallahhhh perimmmm, inşallah hamişsindirtest yap ne çıkar ki, hemen negatifi görünce üzülme, ben 3 aydır görüyorum, bağışıklık kazandım
hahahaaynen perim yine heyecanlanmış
özel hastanede ben test yaptırıyorum, direkt acile gidip beta hcg ya da progesteron baktırıcam diyorum, kayıt açıp parayı alıp (progesteron 23 tl, betayı hatırlamıyorum, uzun zamandır yaptırmadımama o da 23 tl civarıydı) laboratuvara yönlendiriyorlar, kanımı verip 2 saat sonra sonucunu öğreniyorum tlfla. ama tabi hastaneye göre bu uygulama ve fiyat değişir sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?