Ağlayakta gözden mi olak???

Senndende Allah razı olsun sosyalimmmm
yelizimm benimkide öle ççıkcaak kesinn haftaya bu zamanlar stres olirim yok yere

ayyşemmmmm haklısın canımmm
fatmamla konuştuk iyiymiş baş ağrısı çokmuş kalkamıyomiş kocasıda hep yanındaymış giremiyomuşşş

iyi canim sevindimm. aramiza gelir ins hemen.
sedo napiyor acaba:26:

Kizlar ben yazdiklarinizi hep okuyorum ama evde misafir var ondan pek yazamiyorum haa kusura bakmayinn yoksaa takipteyimm

Evet aysem ya cok yukseliyormus deger yada cok yavas benos cumartesi gorecek minigi

Fundosummm

Kizlar ben yazdiklarinizi hep okuyorum ama evde misafir var ondan pek yazamiyorum haa kusura bakmayinn yoksaa takipteyimm

Yelizim

Herkes misil misil uyuyor simdii
Benim nobet basladi
Bu asinin agrisi uyutmuyor kiii
Belimmm tasimiyo koca gobegi ((

[MENTION][/MENTION]
Herkes misil misil uyuyor simdii
Benim nobet basladi
Bu asinin agrisi uyutmuyor kiii
Belimmm tasimiyo koca gobegi ((

lizocan nasıl oldun kuzum üzülerek söylüyorum ki haftalar geçtikçe daha fazla ağrın olacak katlanacaksın artık minnoşun için geçmiş olsun canım

Ay sanırım öyle yanlış değilse :)))) Ama işte korkuyorum bakalım hayırlısı olsun ya :))

kız ne yanlışı deli bütün yanlışlıklarda bizi bulacak değil ya, bu koyuluk en az 400 beta hcg, hadi gözün aydın canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

kız ne yanlışı deli bütün yanlışlıklarda bizi bulacak değil ya, bu koyuluk en az 400 beta hcg, hadi gözün aydın canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Teşekkür ederim canım inşallah bu sefer sağlıkla olur bakalım sevinmicem erkenden... Hepimizin sonu iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…