Senndende Allah razı olsun sosyalimmmm
yelizimm benimkide öle ççıkcaak kesinn haftaya bu zamanlar stres olirim yok yere
ayyşemmmmmhaklısın canımmm
fatmamla konuştuk iyiymiş baş ağrısı çokmuş kalkamıyomiş kocasıda hep yanındaymış giremiyomuşşş
Kizlar ben yazdiklarinizi hep okuyorum ama evde misafir var ondan pek yazamiyorum haa kusura bakmayinn yoksaa takipteyimm
canlarim giremedim ama aklim burada kaldiii. benayim biraz daha toplamis kendiniii. onu oyle gorunce icim rahatladi.
bu arada sosyalim dedigine katiliyorum. dis gebelik olsa deger cok alakasiz artardii. sonrada birden dusmeye basliyomus galiba. benayin belki gec dollenme olmustur. bence hicbir sikinti olmayacak ve bebegini cumartesini gunu gorecekkk
fundam sen nerden bileceksin boyle olacagini. banada arkadasim bi doktor onermisti. hatta kadini cok ovmustu. ben ilk muayeneye ona gitmistim. esim birkaac soru sordu diye adami bozdu hemen. benimde yuzume bakmadii. birdaha gitmedim tabi. arkadasimda hamile. hala ona gidiyo ve cok memnun.bu birazda uyusma meselesi heralde.
yelizim anlattigin olayi okuyunca icim cok kotu olduu. Rabbim hepimize hayirli zamanda hayirli bebekler versin ins.
fatma nasil oldu acabaa. ins.daha iyidirr
twinim sende cikiosun galiba iyi geceler cnm.
Senndende Allah razı olsun sosyalimmmm
yelizimm benimkide öle ççıkcaak kesinn haftaya bu zamanlar stres olirim yok yere
ayyşemmmmmhaklısın canımmm
fatmamla konuştuk iyiymiş baş ağrısı çokmuş kalkamıyomiş kocasıda hep yanındaymış giremiyomuşşş
Kizlar ben yazdiklarinizi hep okuyorum ama evde misafir var ondan pek yazamiyorum haa kusura bakmayinn yoksaa takipteyimm
Fundosummm Fatmaya selam soyle canim gecmis olsun ozledik onu
Evet aysem ya cok yukseliyormus deger yada cok yavas benos cumartesi gorecek minigi
Fundosummm
Yelizim
biz seni biliyoruz yelizim,sen bak keyfine
Gorusuruz canim iyi uykular sanada canimKizlar cok fena uyku bastirdi. Ben yataga dogru yol aliyorum. Opuyorum hepinizi. Allah rahatlik versinn
Kizlar cok fena uyku bastirdi. Ben yataga dogru yol aliyorum. Opuyorum hepinizi. Allah rahatlik versinn
Herkes misil misil uyuyor simdii
Benim nobet basladi
Bu asinin agrisi uyutmuyor kiii
Belimmm tasimiyo koca gobegi((
periiiiiiiiiiiiiiiiiii hamilesin sennnnn
Herkes misil misil uyuyor simdii
Benim nobet basladi
Bu asinin agrisi uyutmuyor kiii
Belimmm tasimiyo koca gobegi((
Ay sanırım öyle yanlış değilse :)))) Ama işte korkuyorum bakalım hayırlısı olsun ya :))
kız ne yanlışı deli bütün yanlışlıklarda bizi bulacak değil ya, bu koyuluk en az 400 beta hcg, hadi gözün aydın canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?