benimkide diziye bakıyo bende laptopu istedim bugün getir diye diziye bakıyorum sanıyoal bendende o kdr ovu testi yapıyorum bozuk sanırım evelki gün koyulaştı ama kocada sorun olunca sayıyoruz yerimizde
Bence de oyle olucak canmm ben funda twin ezoo ayy soyle dediler ay boyle dediler diye endiselenicezz siz de bize kizicaniz ayy o gunler de gelsin hayirlisiyla bii
Bence de oyle olucak canmm ben funda twin ezoo ayy soyle dediler ay boyle dediler diye endiselenicezz siz de bize kizicaniz ayy o gunler de gelsin hayirlisiyla bii
Twincim saol tatlımm..
Bakalım yeni gün neler getircek bize..
Ezocum bencede uzak kalma..
Kızlarr bende mutfağımı toplayıp banyoya gircem yarın yolcuyuz diye hazırlıkta yapmam lazımmbiraz geç gelirim muhtemelen herkese şimdiden iyi akşamlar diliyorım.. Hepinizden Allah razı olsunnn iyi ki varsınız..
Sizde olmasanız olmazmış ..
Twincim o duayıda okuyacağım inşAllah canım.. Hepimiz içinde ayrıca..
Twincim saol tatlımm..
Kızlarr bende mutfağımı toplayıp banyoya gircem yarın yolcuyuz diye hazırlıkta yapmam lazımmbiraz geç gelirim muhtemelen herkese şimdiden iyi akşamlar diliyorım.. Hepinizden Allah razı olsunnn iyi ki varsınız..
Sıhhat ler olsun cnm
Allah kabul etsin cnm duaların i cnm bnm
cnm valla giremiyorum beni anlayan sen yeliz twin tablet yok bilgisayar yok tlfon yok nası gircemtlfon aldımda kargo gelmedi bi türlü
Sağol canımmmmm
kız yelizz gelcek değilmi o günlerrrr
Kuzum diğer kızlarda anliyolarda işte girmeyince kopuyor insan..
Gerçi ben kopamiyorum
Risk alıp giriyorum kızlar valla
yok cnm anlamıyolar bende öle girdim şuan laptop olsa zaten full burdayımda yok malesef
Bir an önce gelir inş teli n cnm .
Bende çıkıyorum Kızlarr kociş sesleniyo
optm
Ben bugun eski ofisimin oraya kuafor bi arkadasimi ziyarete gittim.kizla konusuyodukk bebekten falan bi bayan da kaşlarini aldiriyo o da annemin komşusuymus ben tanimiyorum
İste arkadasima anlatiyorum adet oldum yine agladim falan diyee
Kadin bana döndü boyle garip garip hamile kalamadin diye mi agladin dedi evet dedim tedavi goruyorum ister istemez umutlaniyo insan
Ablam aglayacagina dua et olmadiysa vardir bi hayir olursa da hayirli zamanda ve hayirli sekilde olsun diye dedi gozleri doldu
Kadin 1 aylik bebegini kaybetmis kendi yedigi biseyden sütü zehilenmis kadin hic hissetmemis ama bebegi zehirlenmis okadar uzuldumki
Bundan sonra diretmicem illa bu ay kalayim diye icten ice kendimi yiyorum rabbim hayirlisi nezamansa ozaman versin
Kadin bana dedi ki benim gibi kucagina alip da kaybetsen ne yapcaksin adet oldun diye agliyosan dedi cok utandim
Allahimm isteyen herkese hayirlisi nezamansa ozaman versin ve hamile olanlara saglikla kucagina almayi,kucagina alanlara saglikla buyutmeyi nasip etsin
Neler neler oluyor hayatta benim gibi aptallar da oturup nelere agliyor nasil kiziyorum kendimee
Benos um aklımdaydin yaa giremedim kociş aradı erken gelince pat diye çıktım fundosum buarada sende kusura bakma yazamadım asilamayi konuşuyorduk. .
Benosum cnm neyse moralin düzelilmis bişeyler yazardım ama neyse kızlar herseyi soylemisler zaten ..Kuzum ama içini ferah tut.. cnm Insirah süresini oku cnm..
Minigi ni göreceksin inş bi dahaki sefere. .
Sosyalim Yeliz Ezonapiosunz
Bende banyomu yaptım dua kitabımı açtım kızlarrr hepiniz aklımdasınızzz
yelizim böle şeyler duyinca şükredip hayırlıısı diyoruz ama bi süre sonra yine beşlıyoruzzz
Twincim saol tatlımm..
Sağol canımmmmm
kız yelizz gelcek değilmi o günlerrrr
Yelo kızzz senin yum zamanı yada bitince bu genital bölgeyle bacağın tam kesiştiği kısımda ağrı oluyomuu bbenim 2 gündür oluyo :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?