Ağlayakta gözden mi olak???

benimkide diziye bakıyo bende laptopu istedim bugün getir diye diziye bakıyorum sanıyo al bendende o kdr ovu testi yapıyorum bozuk sanırım evelki gün koyulaştı ama kocada sorun olunca sayıyoruz yerimizde

Iyi kuzu yaa biraz seni rahat bıraksın
Cnm tarihleri ne baktın mi belki bozuktr hayırlısı cnmm seninki de ne inatciymis :44:

Twincim saol tatlımm..
Bakalım yeni gün neler getircek bize..

Ezocum bencede uzak kalma..

Kızlarr bende mutfağımı toplayıp banyoya gircem yarın yolcuyuz diye hazırlıkta yapmam lazımmbiraz geç gelirim muhtemelen herkese şimdiden iyi akşamlar diliyorım.. Hepinizden Allah razı olsunnn iyi ki varsınız..
Sizde olmasanız olmazmış ..

Twincim o duayıda okuyacağım inşAllah canım.. Hepimiz içinde ayrıca..

Bence de oyle olucak canmm ben funda twin ezoo ayy soyle dediler ay boyle dediler diye endiselenicezz siz de bize kizicaniz ayy o gunler de gelsin hayirlisiyla bii

Ins kuzum ay bizde ne pimpirikli oluruz yaa düşünüyorum da

Bence de oyle olucak canmm ben funda twin ezoo ayy soyle dediler ay boyle dediler diye endiselenicezz siz de bize kizicaniz ayy o gunler de gelsin hayirlisiyla bii

bugün doktorum progrsmına bi çift çıktı dr sizin çocuğunuz olmaz demiş tedavisiz sonra eve dönmüşler bi kaç gün sora hamile olduğunu öğrenmiş kontrole gitmiş ikiz demiş 5 yıl sora yine hamile kalmış oda ikizmiş çok şaşırmışlar darısı bize

cnm valla giremiyorum beni anlayan sen yeliz twin tablet yok bilgisayar yok tlfon yok nası gircem tlfon aldımda kargo gelmedi bi türlü

Grs kuzum kendini çok yorma sakin tamam mı kuzum bnm sende iyiki varsın cnm
; 16:

Hadi kolay gelsin benoşummmm yorma çok kendinii

cnm valla giremiyorum beni anlayan sen yeliz twin tablet yok bilgisayar yok tlfon yok nası gircem tlfon aldımda kargo gelmedi bi türlü

Kuzum diğer kızlarda anliyolarda işte girmeyince kopuyor insan..
Gerçi ben kopamiyorum
Risk alıp giriyorum kızlar valla

Yelo kızzz senin yum zamanı yada bitince bu genital bölgeyle bacağın tam kesiştiği kısımda ağrı oluyomuu bbenim 2 gündür oluyo :44:

bende herkes için ve kendim için hayırlısını istiyorum canım

duş aldım dua mı okudum sizler için kendim için annem için geldim twinim

Bende banyomu yaptım dua kitabımı açtım kızlarrr hepiniz aklımdasınızzz

yelizim böle şeyler duyinca şükredip hayırlıısı diyoruz ama bi süre sonra yine beşlıyoruzzz

Allah kabul etsin fundoşum

görüşürüz canım kolay gelsin

Sağol canımmmmm
kız yelizz gelcek değilmi o günlerrrr

Yelo kızzz senin yum zamanı yada bitince bu genital bölgeyle bacağın tam kesiştiği kısımda ağrı oluyomuu bbenim 2 gündür oluyo :44:

İnsallah gelecek canm o gunlerrr biz bi kendimize hakim olmayi becerebilirsekk

Yok canm bende ilkkez bu ay orada bi baski bi agri oldu sadece ama daha once olmazdi hatta ben ya bebek ya kist demiştim buna sebep ama hicbiri degilmiş cani oyle istemiş

Son düzenleme:
canlarim giremedim ama aklim burada kaldiii. benayim biraz daha toplamis kendiniii. onu oyle gorunce icim rahatladi.
bu arada sosyalim dedigine katiliyorum. dis gebelik olsa deger cok alakasiz artardii. sonrada birden dusmeye basliyomus galiba. benayin belki gec dollenme olmustur. bence hicbir sikinti olmayacak ve bebegini cumartesini gunu gorecekkk

fundam sen nerden bileceksin boyle olacagini. banada arkadasim bi doktor onermisti. hatta kadini cok ovmustu. ben ilk muayeneye ona gitmistim. esim birkaac soru sordu diye adami bozdu hemen. benimde yuzume bakmadii. birdaha gitmedim tabi. arkadasimda hamile. hala ona gidiyo ve cok memnun.bu birazda uyusma meselesi heralde.

yelizim anlattigin olayi okuyunca icim cok kotu olduu. Rabbim hepimize hayirli zamanda hayirli bebekler versin ins.

fatma nasil oldu acabaa. ins.daha iyidirr

twinim sende cikiosun galiba iyi geceler cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…