Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalim lizim Günaydın cnmm perinin güzel haberini görünce yazdım. .

Bu hayırlı gunun niyetine Rabbim sedosuma yelizime fundosum a bana hayırlı evlat lar nasip et.amin

Herkes misil misil uyuyor simdii
Benim nobet basladi
Bu asinin agrisi uyutmuyor kiii
Belimmm tasimiyo koca gobegi ((

Eki Görüntüle 1011938

Tam sevinemedim buruk bir sevinçççççç

günaydın kızlarrr dün aniden çıktım sosyalim malum çalışma
lizimmmm canım benimmm o kadarmı çok ağrın var Allah yardım etsin canım ağrını alsın azaltsın inşallah

perimmmmmmmmmmm kızzzzzzzz süperrr gözün aydınnnnnnnn
ayyy korunmayı bırakır bırakmaz vaybeeee
kız hemen anlattttt nasıl oldu naptınnnn herşeyi anlattt kuzuuu

canım gözün aydın Allah sağlıklı sıhhatlı bi şekilde ilerlemeyi nasip etsin.

adet günün ne zamandı?

Amin canım teşekkür ederim Adet günüm yarındı :)))))

Kuzum sabah sabah ne güzel bi haber bu
Allah tamamına erdirsin çok sevindim cnmm bir halay çekilir o zmn

Çok teşekkür ederim balım yaaaaa..

Teşekkür ederim canım benim darısı hayırla ve sağlıkla sizin başınıza olsun... Valla ne mi yaptım 14. günden başladım 24. güne kadar gün aşırı oldu.. Sonrasında bıraktık artık.. Aslında hiç belirtim olmadı önceki gebeliğimde belirtiler çok belirgindi bunda dedim sanırım olmadı ama olmuş şükür... :)))

canım olmuş valla hemde nasıl bariz çıkmış çizgiii biz evirip çevirip bakıyoruz yelizle demekki olduysa ahan böle çıkıyorr gözün aydın canımmm inşallah sağlıkla geçirirsin hamileliğini hiçbi pürüz çıkmaz kan verecekmisin

Bu hayırlı gunun niyetine Rabbim sedosuma yelizime fundosum a bana hayırlı evlat lar nasip et.amin

Aminnnnnnnnn canımmmmm kuzummmm amiiiiinnnnnnnn rabbim duysun sesimizi bu mübarek günde

Eki Görüntüle 1011938

Tam sevinemedim buruk bir sevinçççççç
tebrik ederim canım çok koyu çıkmış benimki bunun onda biri bile değildi
[MENTION][/MENTION]

lizocan nasıl oldun kuzum üzülerek söylüyorum ki haftalar geçtikçe daha fazla ağrın olacak katlanacaksın artık minnoşun için geçmiş olsun canım
şuan aptal gibiyim gece uyuyamadım sabaha karşı uyudum alarmı duymamışım geç kaldım üstüne bide trafik vardı tam 1 buçuk saattir otobüsteydim.
çok erken sosyalim yaa belim kalça kemiğim çok ağrıyo

günaydın twinim inşallah her sabah böyle güzel haberler alırız kaldı 3 kişi
amiin çok sağol fundam Allah gönlüne göre versin inşallah iyi yüreğinin karşılığını kat kat al.
bana bugün bişey olmazsa daha da olmaz

Amin canım ya inşallah bu sefer annesini sever de tutunur bebeğim.. Bugün kan veremem de yarın haftasonu ama devlet hastanesinde acilde kan verebilir miyim bakarlar mı?

tebrik ederim canım çok koyu çıkmış benimki bunun onda biri bile değildi

Teşekkür ederim canım sonumuz iyi olsun inşallah....

offf lizom kalça kemiği ağrısı çok kötüüü bende bir ara oldu röntgenler emarlar hiçbişey çıkmadı ort. dr. u diyoki düştünmü ne yaptın oturamıyorum diyorum kemiğim batıyo resmen ama çokkk kötüydüü süreklide oturunca iyice rahatsız oluyordum neyseki geçti arada oluyor yine..
canım inşallah geçer hemencik valla çok zor çok çalışan hamilelere Allahım yardım etsin

bugün o kadar güzel bir hava varkiiii içim içime sığmıyor

bilmiyorumki ben bir defa özelde verdim ama devlette hiç vermedim h. sonu hele yaparlarmı bilmiyorum

verebilirsin canım. hastayım çok ağrım var belim ağrıyo de. hamilelik şüphesi var de bide. onlar önce hamilemisin diye bakıp sonra ilaç verelim der.

bilmiyorumki ben bir defa özelde verdim ama devlette hiç vermedim h. sonu hele yaparlarmı bilmiyorum

Artık bakarım olmazsa özelin aciline gidip direk kan veririm napayım canım :)

verebilirsin canım. hastayım çok ağrım var belim ağrıyo de. hamilelik şüphesi var de bide. onlar önce hamilemisin diye bakıp sonra ilaç verelim der.

Hiç yalan da söyleyemiyorum kızarıyorum ben ya :)) Bakayım canım burada öyle özel laboratuar da yok ki direk gidip vereyim acile giderim özelde yaparlar kesin herhalde..

aynen fundam bide 37 haftaya kadar çalışmak istiyorum iznimi doğum sonrasında kullanırım diye. taaa temmuz başına kadar çalışıcam
dün eve gittiğimde eşim gelene kadar uyuyum dedim uzandım, üstüste telefonum çalıyo herkesin arayası tuttu. açmıyorum mesajlar geliyo. hele babam ısrarla arayınca açtım bişeyler anlatıyo ama dinleyemedim kapattı sonunda. bu seferde üst katımızda 3. dünya savaşı çıktı. duvara vuruyorum ses daha da artıyo. artık bütün enerjimi kaybettim tam ağlamaya başladım karnımda şiddetli tekmeler elimi koydum durmuyo bi türlü ardarda saydırıyo tekmeleri bu seferde gülmeye başladım. tek tesellim bu heralde

Allahım bu duyguyu bi an önce size de yaşatsın. eeen çok içten istediklerimden biri sensin fundam. buraya girdiğim her gün senin güzel haberini alma umuduyla geliyorum

ciddimisin dayanabilecekmisin o kadar sıcaklarda gelicek şişermi vücudun sonrası kullanmak istemekte de haklısın ..
offff zaten hep öyle olur ararlarda ararlar onlarda seni düşündüğünden ama sakinliğe ihtiyacın olduğunu anlayamıyolar işte merak ederler
ayyyy küçük erkekkk ammada hareketli maşallah canımcanım sen çok güçlüsün hepsi geçecek zor tabiki ama yapacak bişey yok
biliyorum canım buna eminim sen ve ayşem bunu çok istiyorsunuz çok sağolun iyiki varsınız

mecbur dayancam başka çare yok :44:

sende iyiki varsın fundam çok seviliyosun

saat 10 oldu herkes nerde

çok mutlu oldum kızzz zaten havada şahane içim kıpır kıpırrr
evet yaaa ayşem nerdeee benay hadi yol telaşındadır sosyalim kızlar huuuu

günaydın canım

çalışmaları bi bitiremedin sen zaten bu ay

kuzu bünyeden bünyeye değişir belki günlük bi ağrıdır bence çok yorma kendini eve gider gitmez dinlen

çok mutlu oldum kızzz zaten havada şahane içim kıpır kıpırrr
evet yaaa ayşem nerdeee benay hadi yol telaşındadır sosyalim kızlar huuuu

ben dr a gittim canım iğne yazdırdım kendime

ne yolu nereye gidiyo benay

bursaya gidiyor ya bugünden gidecekti heraldee :44:

he kızzz bu defada eşim dedi ara verdik ağrında var riske atmayalım dedi ama bu ay olmazsa bir dahaki sefere onun dediği şekilde yapacakmışız
bana bırak dedi

sosyalim bu iğneyi sen hergün karnından yapıyorsun değilmi pahalı birşeymi zor oluyormu Allah yardım etsin canım yaa

sosyalimm kendi kendine mi yapıyosun iğneyi
benaycan geldiii günaydın benayım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…