Ağlayakta gözden mi olak???

Canımm bencede öle bişey yok göreceksin miniğini şimdi üzülüp stres yapma daha fazla etkileme canım
cumartesi günü göreceksin Allahın izniyle
çok kızdım bende yaa sen kocaanıda alıp heyecanla gidiyosun kendide yaşadı aynı şeyleri bir oğlu vvar küçük nasıl düşkün gördümm anlaması lazım nasıl hassas olduğunu
keşke sadulluh bey veya tülay hanıma gitseydin onlar çok sıcak ve ilgiliymiş beklerken konuştuklarım söylerdi ama daha gitmezsin zaten oraya
bursadan dönünce iyi bir dr bulursun canımm rahat ol biliyorum kolay atlatamazsın bu yaşadığını ama miniğini görünce ğeçer
çok üzüldümm yaaa (
Birde fazla para verdin değilmii yoksa aynımı
Kontrolde para alınmıyor yaa birdaha aslında o kadar para verdin gidip hakkını kullin diyecem vee son kez içinden geçenleride tavrınnın hos olmadığğını söle ve çık dicem ama sirdeaha görmek istemezsin haklı olarak

evet zaten kabullenemiyoo ama 1 ay içti keçi boynuzu suyunu yarım milyon artmış şimdi onuda içmiyoo zaman kaybı dedim baktım dinlemiyoo hiç uğraşmıyorum artık ne yapayım

Yok canım yaa parasında değilim.. Onun olsun.. Aynı ücreti verdim.. Hak etti mi aslaaa
Toplasan 15 dakika kalmadım bile 5 dk bile durmadım ultrasonda.. Sadece şunu diyorum keşke böle davranmasaydı..
Benim söylediklerimi ne bilim tavrımı bile beğenmemiş olabilir normalde ama öle bile olsa böyle konuşması gerekmezdi. Daha ılımlı konuşsa zaten yatıp bak diycem ki dedimde çıkarken çok kararsız kaldım tam o zaman yapalım diye ama emin olmadım ya sen biraz dışarda düşün bence dedi bizde çıktık çıkar çıkmaz da başladım ağlamaya ama şimdi iyiyim geçti herşey güzel olacak.. Olmasa bile kısmet yapacak bişi yok.. Az bile olsa yaşadım ya bu duyguyu çok şükür diyorum..

benayım kızacam şimdi ama o ne biçim laf yok azda olsa yaşadım falan hamileliğin sonuna kadar güzel gidecek kendinide bizide daha fazla üzme

evet zaten kabullenemiyoo ama 1 ay içti keçi boynuzu suyunu yarım milyon artmış şimdi onuda içmiyoo zaman kaybı dedim baktım dinlemiyoo hiç uğraşmıyorum artık ne yapayım

Boşver o zaman sen ne dert ediyosun o etmiyo. Üstüne gittikçe ters tepiyo.. Sende tam tersini uygula olmadı.. İlgilenme cinsellikte isteme ne oldu diye sorunca da boşa yapıyoruz nasılsa gitmiyorsun doktora de belki içine oturur ağır bi söylem olur ama bencillikte bi yere kadar

Ben bugun eski ofisimin oraya kuafor bi arkadasimi ziyarete gittim.kizla konusuyodukk bebekten falan bi bayan da kaşlarini aldiriyo o da annemin komşusuymus ben tanimiyorum
İste arkadasima anlatiyorum adet oldum yine agladim falan diyee
Kadin bana döndü boyle garip garip hamile kalamadin diye mi agladin dedi evet dedim tedavi goruyorum ister istemez umutlaniyo insan
Ablam aglayacagina dua et olmadiysa vardir bi hayir olursa da hayirli zamanda ve hayirli sekilde olsun diye dedi gozleri doldu
Kadin 1 aylik bebegini kaybetmis kendi yedigi biseyden sütü zehilenmis kadin hic hissetmemis ama bebegi zehirlenmis okadar uzuldumki
Bundan sonra diretmicem illa bu ay kalayim diye icten ice kendimi yiyorum rabbim hayirlisi nezamansa ozaman versin
Kadin bana dedi ki benim gibi kucagina alip da kaybetsen ne yapcaksin adet oldun diye agliyosan dedi cok utandim
Allahimm isteyen herkese hayirlisi nezamansa ozaman versin ve hamile olanlara saglikla kucagina almayi,kucagina alanlara saglikla buyutmeyi nasip etsin
Neler neler oluyor hayatta benim gibi aptallar da oturup nelere agliyor nasil kiziyorum kendimee

benayım kızacam şimdi ama o ne biçim laf yok azda olsa yaşadım falan hamileliğin sonuna kadar güzel gidecek kendinide bizide daha fazla üzme

Yokl kızz yanlış anladın olsa bile dedim Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince..
Ben zaten dış gebelik diye düşünmüyorum dedim ya. Çok şükür olsa öle bişi belli ederdi az çok.. İyi olacak herşey

diyo zaten ilgilenmiyosun diye laptopu bastım kucağıma görmesin diye hep bilgisayara bakıyosun diyoo

Aynen ben de kizicamm.Bak zamani gelince sen bugunleri atlatinca biz de boyle olucaz sen de bize kizardin benoşş
Akilli oll
Kizz bir hafta icinde gorucenn bebisini allahin izniylee unut kafandan atmaya caliss kizz sana yazikk bosuna kendini germe kuzumm

Aynen ölee canım.. Amiinnnnnnn hepimiz için..
Bazen bende kendime kızıyorum..
Ne diye ağlıyorsun diyorum.. Bizden daha kötü durumda olanlar var.. Şükür etmek ve dua başka yolu yok zaten..

Kız ben iyiyim geçti gitti bi müddet koyuyo sonra bitiyo
Gülerek anlatırım ne büyük aptallık etmişim derim

diyo zaten ilgilenmiyosun diye laptopu bastım kucağıma görmesin diye hep bilgisayara bakıyosun diyoo

Ayy ona neymiş.. Sana mı bakıcam de

diyorum zaten off bi sus yaa diyorum bunuda kıskanmaa sıkılıyorum napıyım diye geçiştiriyorum

Son düzenleme:

tlfunumu değiştiricemde gelmedi bi türlü gelseydi girerdim gündüzleri hiç giremiyorum okuyamıyorum fransız kaldım hep

Benos um aklımdaydin yaa giremedim kociş aradı erken gelince pat diye çıktım fundosum buarada sende kusura bakma yazamadım asilamayi konuşuyorduk. .
Benosum cnm neyse moralin düzelilmis bişeyler yazardım ama neyse kızlar herseyi soylemisler zaten ..Kuzum ama içini ferah tut.. cnm Insirah süresini oku cnm..
Minigi ni göreceksin inş bi dahaki sefere. .
Sosyalim Yeliz Ezo napiosunz

iyiyim twinim sen nasılsın kaçak göçek yazıyomm varmı bi gelişme sende giremediğim için kusurcuğumu affet

iyiyim twinim sen nasılsın kaçak göçek yazıyomm varmı bi gelişme sende giremediğim için kusurcuğumu affet

Sağol cnm bnde iyiyim bnde kaçak giriyor benimki yabancı dizi izliyo bnde kaçak giriyorum benosum u merak ettim bi gireyim dedim.yok cnm bi gelisme yerimizde sayiyoruz.

Bende banyomu yaptım dua kitabımı açtım kızlarrr hepiniz aklımdasınızzz

yelizim böle şeyler duyinca şükredip hayırlıısı diyoruz ama bi süre sonra yine beşlıyoruzzz

Sağol cnm bnde iyiyim bnde kaçak giriyor benimki yabancı dizi izliyo bnde kaçak giriyorum benosum u merak ettim bi gireyim dedim.yok cnm bi gelisme yerimizde sayiyoruz.

benimkide diziye bakıyo bende laptopu istedim bugün getir diye diziye bakıyorum sanıyo al bendende o kdr ovu testi yapıyorum bozuk sanırım evelki gün koyulaştı ama kocada sorun olunca sayıyoruz yerimizde

Bende banyomu yaptım dua kitabımı açtım kızlarrr hepiniz aklımdasınızzz

yelizim böle şeyler duyinca şükredip hayırlıısı diyoruz ama bi süre sonra yine beşlıyoruzzz

Sıhhat ler olsun cnm
Allah kabul etsin cnm duaların i cnm bnm

Bence de oyle olucak canmm ben funda twin ezoo ayy soyle dediler ay boyle dediler diye endiselenicezz siz de bize kizicaniz ayy o gunler de gelsin hayirlisiyla bii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…