Ağlayakta gözden mi olak???

Yaa kestirmeye buyuklerimiz iyi degil der hep. Birde gecen arkadasimin annesi anlatti.onunda cok etkisinde kaldim ztn. Kadin 6 aylik hamileyken saclarini kestirmis.1 hafta sonra bebegin kalbi durmus. Ya cocugun dunyada kismeti yokmus. Illa sac kestirdide oldu diyemeyiz ztn. Ama insan etkisinde kalio. Sende bence bekle cnmmm.

Ne guzel olurr kizzz.. zaten sosyosun benosun sevinclerini tam paylasamadikk. Sende bi bomba patlatirsan ucunuze guzel kutlama yapariz
Hakkina en hayirlisi olsun fundanmm.

Benoa su anda muayenedeee. Bebiss el salliyosur simdii:)

twinimmm hoşgeldinnnnnn
ya kızlar bir arkadaş başka topikte ne dedi biliyormusunuz yüsüstü yat ilişkiden sonra :44:
biz hani düz yatıp bacakları dikiyoruz yaaa tam tersini söledi 7 yıl sonra öle hamile kalmış :44:

Alla alla bilmiyodum bu saç kestirme olayını
Kuzum kendim kontrole gitmiş gibi heyecanlandim benoş için Minigi göstersin kendini bakalimm

ayyyy bende korkarım yaaaa :18:

ayyy ayşemmmmm keşke kızzzz heyecanlandım yineeee bel ve kasık ağrılarım hiç kesilmedi yumurtlamadan bu yanaa ama belirti aramak yokkk

Twin kuş mu
Hosbulduk kuzum iyiyim sen nasılsın

Bende iyiyim twinimm. Misafirler gitti rahatladimm
Kizz onu deneyin o zaman. Ben yuzustunu ilk defa duyuyorumm. Bi deneyin bakalimm ins faydasi olur. Gercu fundosun yum bitti. Bu ay sen dene twinn

Hoş bulduk kuzum ..
Nasıl öyle yatilir ki kız pirtlamazlarmi :44:

Alla alla bilmiyodum bu saç kestirme olayını
Kuzum kendim kontrole gitmiş gibi heyecanlandim benoş için Minigi göstersin kendini bakalimm

ayyyy bende korkarım yaaaa :18:

ayyy ayşemmmmm keşke kızzzz heyecanlandım yineeee bel ve kasık ağrılarım hiç kesilmedi yumurtlamadan bu yanaa ama belirti aramak yokkk
Bende hep boyle ornekler duyuyorum twinim. O zamanda kestirmek istemiorum tabii.
Heyecan var ama belirti aramak yok fundosummm. Bu ay cidden bak hic sallama bat i da saymaa. Test hic aklina gelmesin ztn. Bak boyle yaptigin ay bebisin gelmis olacak. Cok guclu hissediorumm bakkk.

Bende iyiyim twinimm. Misafirler gitti rahatladimm
Kizz onu deneyin o zaman. Ben yuzustunu ilk defa duyuyorumm. Bi deneyin bakalimm ins faydasi olur. Gercu fundosun yum bitti. Bu ay sen dene twinn

Oh h demişsindir Ayşem yatılı misafirde zordur yaa
Cnm ben de deniyim o zmn Gerçi bugün
15 .gün ama geçtim acep

Evet bi becerebilsek şu belirti aramama olayını Ayşem süper olacak. .
Fundos bu ay kesinlikle test yok erkenden..

Oh h demişsindir Ayşem yatılı misafirde zordur yaa
Cnm ben de deniyim o zmn Gerçi bugün
15 .gün ama geçtim acep
Bugunde onemli kizz. Bu aksam calismadan sonra yuzustu yat bakalim. Bacaklarini sikarsin yine. Arayada kagit havlu sikiatirirsin.o zaman cikamazlar:)

Evet zor ama Allahtan hep yardimci oldular. Bana pek birsey yaptirmadilar hatta. Ama yine ev sahibi yoruluyor tabii

Kuzum sabah oldu ama :26:
Kız bu aksam yine mi olsa
Aslında Karnımin altına yastık koysam yine cikarmi acaba :78:
Kuzum misafir yardım etsede yine yoruluon valla ben öyleyim ya kendimi mahvediyorum

Hoş bulduk kuzum ..
Nasıl öyle yatilir ki kız pirtlamazlarmi :44:

sordum kuzum bende onu şey dedi çıkıyor azda olsa ama etkili dediii
ya deneyelim ne çıkar senin tam zamanı kuzum dene bu akşam

tamam ayşemmm baştan öle diyordum ama günler yaklaştıkça istem dışı böle oldum yineee
bu ay olmazsa öbür aya hatta 30 u yum yine bu ay yani ne belirti ne gün hesabı eşim bana bırak dedi bakalım ona bırakacam

Kuzum misafir yardım etsede yine yoruluon valla ben öyleyim ya kendimi mahvediyorum

vayyy sabah olması iyidir twinimmm
bence yarın sabah yappp yine

Oo daha yeni olmus o zaman pazar sabahi calisma olsun cnm. Tabi aksam yorulmadik devam ederiz diyosaniz. Aksamdan yapin.hem daha uzun yatarsin
Ya zaten rahim duvarina tutunuyo onlar. Kacan yolunu buluyor zaten. Sen sadece kagit havluyu sikistirsan bile yeter cnm.

Son düzenleme:
Kuzum yapayım ne olcak her türlü biraz çıkıyo kuzum Ayşem e de sordum ama Karnımin altına yastık koysam belki daha iyi olur..

Fundos bırak bakalım adama inş buna gerek kalmaz tabi

O zaman sen esine birak herseyiii. Su anda gayet rahatsin ztn kasmiyosun kendinii. Yuzustu olayida aklinda kalsinn. Ins gelecek ay onu denemene gerek kalmaz gerci

Kuzum evet akşam daha uzun yatılı yo sabah mecburen kalıyorsun zaten çok uzanamadim
Bakalim bnmki yok demezse :26:
Kız güçlüler o kdr dimi

Kuzum yapayım ne olcak her türlü biraz çıkıyo kuzum Ayşem e de sordum ama Karnımin altına yastık koysam belki daha iyi olur..

Fundos bırak bakalım adama inş buna gerek kalmaz tabi

O zaman sen esine birak herseyiii. Su anda gayet rahatsin ztn kasmiyosun kendinii. Yuzustu olayida aklinda kalsinn. Ins gelecek ay onu denemene gerek kalmaz gerci

twinimmm bak arkadaşın yazdığını yolluyommm

Ben bunu denedim ve inanın doğru .....
hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....
bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık
tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi
EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....
TATİLDE DENEDİK...
TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM....."

sen dene bende bir dahaki aya deniyecem

ayşem evet ona bırakıcam mecbur zaten bıktı adammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…