evet canım tam bitmiyorrr ama jiletle alıyorum eskisi gibi değil çok az ve seyrek jilet hallediyo
twinim buda başka taktik
Fundam ben de oyleydim ve suan eski haline döndü :26: ve ben yine agdaya başladimm
Twinim bu cevap ayni zamanda sana
Gunaydinn millettt.
Ayy sonunda rahatladim. Ev bosaldiii2 bucuk sene sonra ev gormeye gelen akrabalarim:)birde karsidan geldiler arabalarida yok. Aksam kalin burda dedim hemen tamam dediler kizz
Fundoss gel bi opeyimmozledim ayoll sosyoss buda sanaa
Benos cikmiss galibaaa. Randevusu 11 bucuktaydii. Hadi hayirli haberlerle insallahh
Anladim fundam sedo hakli. Buraya gelince eskileri daha cok hatirlayacak. Kafasini dagitsin biraz. Evet simdi iste olsaydi kafasini daha iyi dagitirdi ama hakkina hayirlisi boyleymis. Tum dualarimiz onunlaaa
Yelizim tesekkur ederimm sonunda gitti misafirler
Lizomm,twinimm,fatmamm sizidee
kociş yazdıı whatsapptan çok kötüyüm fena hasta oldum yazmışşşş biyere gidemeyiz
hasbammmm:e
Kızlar kendi muayenehanesi adamın.. Valla doktor dediğin böle olur o kadar kibar ki be güzel konuştu ve herşeyi yaptı kilomu ölçtü karaciğer böbrek dalak kalp herşeyime baktı ve çookkk şükür gördü kesemi
Çok mutluyummmm
Ama diyo ki 3 ay önemli söyleme ve hamileyim diye düşünme ona göre davran dedi.. Balık küçük yiyrceksin dedi.. Aklıma geldikçe yazarım
Buarada hepinizinn kadinlar gunu kutlu olsunnn
Kızlar bence çok acaip olmuş :26::26::26:
Neden bu kadar fazla çıkmış kesin bir sorun var yine..
Bat'ım bugündü.. Ondan hesap edin..
Sonucum 2779 çıkmış bu nee
ikiz miiiiiihatta 3 üzzzz
ama erken döllenmede olabilir
Kız bence bi sıkıntı var kesin ondan böyle çıktı telefonla öğrendim ordaki çocuk dedi uf ya
Ayy sacmalama pericann oyle dusunmeee
Sen doktora gorundun mu pekii sonucu gosterdin mii
Bence ikiz
Ay insallah oyledirr
Neden hemen doktora gorunmuyorsunn :26:
Kızlar bence çok acaip olmuş :26::26::26:
Neden bu kadar fazla çıkmış kesin bir sorun var yine..
Bat'ım bugündü.. Ondan hesap edin..
Sonucum 2779 çıkmış bu nee
canim benimm niye hemen en kotusunu dusunuyosun. belki erken yumurtlamissindir. yada gec dollenme olup ustune gorme olayi olmustur. bunun bi suru aciklamasi olabilir. sen 2 gun sonra kan testini tekrarla. artis normalse hic korkma. cunku anormal birsey olsa bu degerin birden 3,4 katina cikacaktir ama oyle birsey olmayacak bence. sen icini ferah tut bebisin etkilenmesinbak 2 gun oncebenay arkadasimiz nasil uzuldu bugun hicbir sey olmagini ogrendi
Şu an oturdum ağlıyorum yüreğim sıkışıyor mol gebelik olaiblirmiş öyle okudum pazartesine randevu aldım doktora gidicem çok korkuyorumm çok sıktım kemdimi iyice boğulcam
Selam canlarrrrr
Oncelikle benosum gozun aydinn Allah sana ve bebisine saglik versinn.Bakk bosbosuna uzdun okadar kendini gerek yokmuss
Gecmisi okudum daa agda demissinizz ben de lazer yaptirdim ama cevremde yaptiranlarda hic tamamen biteni gormedimm incelince tuyler gormuyor diye o sekilde kaliyo senin nasil bitti fundosss
Yatma işini de ben hep yan dönuyorum kalcamda da yastik oluyor ama hic faydasini gormedim
Bizz simdikk bi arkadasima gidiyiruz cok yakin arkadasim dogum yapti gecen geldigimde de kardesimin dugun gunu dogum yapmisti sonrasinda gidemedimm gideyim de bebiş seveyim
İkinci bebegibenle beraber okudu birincisi 3 yasinda ben de oyle yapcemmm
Amin kuzum inş.
Anladım cnm Rabbim korusun bebisini
Tamam kuzum Grs sonra..
Kuzum hoşgeldin.
Lazer olayı bencede bitirmiyo ben nerdeyse 2 sene olcak gidiyorum hala var
Kuzum zaten arayı çok acmamak lazım
Doktora felan göstermedim sadece kan verdim geldim a çok korkuyorum şu an yüreğim sıkıştı inan ki kötü bişi bu
Benosum cnmm napiosun
Nasıldı kontrol anlat bakem
Pericim bencede kendini yiyip bitirme kötü düşünme cnm
Yelizim
Sosyalim yazayım hemen..
Doktor telefonu yasakladı, radyasyon yayan x-ray cigazlarından geçmiyorsun ve alışveriş merkezlerinde çok dolaşmıyorsun dedi
Hergün bi yumurta, yorğurdunu kendin mayalayacaksın dedi bol bol yoğurt, ceviz fındık fıstık yenecek küçük baş balık yenecekmiş büyük başta civa mı ne varmış unuttum
Meyve abartılmayacakmış her gün bi tane kilo aldırıyormuş
Elevit verdi ilaç foliki bırak bırak dedi bitince..
Şu domuz yağı olan neydi ? Onu merak ettim ben
Twinimm hosgeldinnn
Benoss evet buyuk baliklarda civa var oyuzden ton baligi falan fazla tuketmicen omega3 en fazla somon baliginda var canm
Ayy ne guzell icin rahatladi dimi simdi butun soru isaretlerinden arındınn şuanda darısı perinin başina
Telefon yasak mii
slm kızlar ben bugün temizlik yapayım dedim sadece evi süpürdüm,sildim,toz aldım ama canım çıktı valla banyo ve lavaboyu temizleyecek halim kalmadı onları yarın yapacam artık.
benoşum nasılsın canım bebişini görmüşsün çok şükür çok mutlu oldum darısı sosyalimin başına inşallah
sosyalim,ayşem,fundoşum,yelizim,twinim nasılsınız canlarım herşey yolundadır umarım
pericim canım niye sonucunu kötüye yoruyosun belki ikiz üçüz bebiş yoldadır iyi tarafından düşün sonuç iyi çıkar Allahın izniyle
slm kızlar ben bugün temizlik yapayım dedim sadece evi süpürdüm,sildim,toz aldım ama canım çıktı valla banyo ve lavaboyu temizleyecek halim kalmadı onları yarın yapacam artık.
benoşum nasılsın canım bebişini görmüşsün çok şükür çok mutlu oldum darısı sosyalimin başına inşallah
sosyalim,ayşem,fundoşum,yelizim,twinim nasılsınız canlarım herşey yolundadır umarım
pericim canım niye sonucunu kötüye yoruyosun belki ikiz üçüz bebiş yoldadır iyi tarafından düşün sonuç iyi çıkar Allahın izniyle
Evet yaa yasak sadece konuşmak için dedi.. Somona da yok dedi sardalya ve hamsi dedi :))
Çok şükür canım darısı sosyalim ve periye
Tez Zamanda bebekte fundam twinim ve yelize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?