Ağlayakta gözden mi olak???

evet canım tam bitmiyorrr ama jiletle alıyorum eskisi gibi değil çok az ve seyrek jilet hallediyo
twinim buda başka taktik

Fundam ben de oyleydim ve suan eski haline döndü :26: ve ben yine agdaya başladimm

Twinim bu cevap ayni zamanda sana

Fundam ben de oyleydim ve suan eski haline döndü :26: ve ben yine agdaya başladimm

Twinim bu cevap ayni zamanda sana

yelizimm hosgeldinn iyi gezmeler sizedeee
twinim akinti olayina pek yorum yapamiorum. herkeste farkli oluyor cunku.
fundam,benayim sizide opuyorum. bizde esimin ananesine gidecez aksamda arkadaslara oturmaya gidecez. bugun esim izinlide
gozum sizlerde amaaaa:82:
gorusmek uzeree

iyi yapmışsın canım adamları gece gece göndermemişsin bu arada buda sana

kociş yazdıı whatsapptan çok kötüyüm fena hasta oldum yazmışşşş biyere gidemeyiz
hasbammmm :e

iyileşir akşama kadar merak etme akarsınız gecelere

gözün aydın benayım sonra bütün ayrıntıları yaz ama merak ederiz bizz

Buarada hepinizinn kadinlar gunu kutlu olsunnn

Kızlar bence çok acaip olmuş :26::26::26:
Neden bu kadar fazla çıkmış kesin bir sorun var yine..
Bat'ım bugündü.. Ondan hesap edin..
Sonucum 2779 çıkmış bu nee

Kızlar bence çok acaip olmuş :26::26::26:
Neden bu kadar fazla çıkmış kesin bir sorun var yine..
Bat'ım bugündü.. Ondan hesap edin..
Sonucum 2779 çıkmış bu nee

canim benimm niye hemen en kotusunu dusunuyosun. belki erken yumurtlamissindir. yada gec dollenme olup ustune gorme olayi olmustur. bunun bi suru aciklamasi olabilir. sen 2 gun sonra kan testini tekrarla. artis normalse hic korkma. cunku anormal birsey olsa bu degerin birden 3,4 katina cikacaktir ama oyle birsey olmayacak bence. sen icini ferah tut bebisin etkilenmesin bak 2 gun oncebenay arkadasimiz nasil uzuldu bugun hicbir sey olmagini ogrendi

Şu an oturdum ağlıyorum yüreğim sıkışıyor mol gebelik olaiblirmiş öyle okudum pazartesine randevu aldım doktora gidicem çok korkuyorumm çok sıktım kemdimi iyice boğulcam

Şu an oturdum ağlıyorum yüreğim sıkışıyor mol gebelik olaiblirmiş öyle okudum pazartesine randevu aldım doktora gidicem çok korkuyorumm çok sıktım kemdimi iyice boğulcam

Pazartesiye kadar kendini yer bitirirsin boyle yapma.Yerinde olsamm bugun giderdim doktoraa ama imkan yoksa da icini ferah tutup bekleyeceksin canmm

Aminnn canım benim inşAllah tez zamanda sizlerede versin..

Amin kuzum inş.
Anladım cnm Rabbim korusun bebisini
Tamam kuzum Grs sonra..

Kuzum hoşgeldin.
Lazer olayı bencede bitirmiyo ben nerdeyse 2 sene olcak gidiyorum hala var
Kuzum zaten arayı çok acmamak lazım

Çok saol tatlım inşAllah tez zamanda size..

Doktora felan göstermedim sadece kan verdim geldim a çok korkuyorum şu an yüreğim sıkıştı inan ki kötü bişi bu

Canıımmm hemen stres yok lütfennn herşey güxel olacak ve inşAllah ikizdir üçüzdür sen pazartesiye kadar üzme kendini.. Bak ben üZdüm ne oldu boşu boşuna

Benosum cnmm napiosun
Nasıldı kontrol anlat bakem
Pericim bencede kendini yiyip bitirme kötü düşünme cnm
Yelizim

Sosyalim yazayım hemen..
Doktor telefonu yasakladı, radyasyon yayan x-ray cigazlarından geçmiyorsun ve alışveriş merkezlerinde çok dolaşmıyorsun dedi

Hergün bi yumurta, yorğurdunu kendin mayalayacaksın dedi bol bol yoğurt, ceviz fındık fıstık yenecek küçük baş balık yenecekmiş büyük başta civa mı ne varmış unuttum
Meyve abartılmayacakmış her gün bi tane kilo aldırıyormuş

Elevit verdi ilaç foliki bırak bırak dedi bitince..
Şu domuz yağı olan neydi ? Onu merak ettim ben

Benosum cnmm napiosun
Nasıldı kontrol anlat bakem
Pericim bencede kendini yiyip bitirme kötü düşünme cnm
Yelizim

Twinimm hosgeldinnn
Benoss evet buyuk baliklarda civa var oyuzden ton baligi falan fazla tuketmicen omega3 en fazla somon baliginda var canm
Ayy ne guzell icin rahatladi dimi simdi butun soru isaretlerinden arındınn şuanda darısı perinin başina
Telefon yasak mii

slm kızlar ben bugün temizlik yapayım dedim sadece evi süpürdüm,sildim,toz aldım ama canım çıktı valla banyo ve lavaboyu temizleyecek halim kalmadı onları yarın yapacam artık.
benoşum nasılsın canım bebişini görmüşsün çok şükür çok mutlu oldum darısı sosyalimin başına inşallah
sosyalim,ayşem,fundoşum,yelizim,twinim nasılsınız canlarım herşey yolundadır umarım
pericim canım niye sonucunu kötüye yoruyosun belki ikiz üçüz bebiş yoldadır iyi tarafından düşün sonuç iyi çıkar Allahın izniyle

Son düzenleme:

Evet yaa yasak sadece konuşmak için dedi.. Somona da yok dedi sardalya ve hamsi dedi :))

Çok şükür canım darısı sosyalim ve periye
Tez Zamanda bebekte fundam twinim ve yelize

Evet yaa yasak sadece konuşmak için dedi.. Somona da yok dedi sardalya ve hamsi dedi :))

Çok şükür canım darısı sosyalim ve periye
Tez Zamanda bebekte fundam twinim ve yelize

Hosgeldin fatmacimm hamile halinizle de vazgecmionuz temizliktenn kizz amann kalsin ne olcakk
Benosum hamsiyi duymustum.Sardalya mii onu da yazdim bi kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…