Ağlayakta gözden mi olak???

Yasatmasin kiz uykuda ziplatiyor valla seninki sakin gecsin insallah
Bende geldim canim burdayim ama kahvalti yapip kuafore gitmem gerek malum sey isleri

yaa o kadar kötü haa ama sosyalim ben zaten regl oluncada komalık oluyorum yaa ayda bir en azından 9 ay onu yaşamam
kız ne kadar sık gidiyorsun hemen çıkıyormu sanki daha yeni gitmiştin diye hatırlıyorum yoksa çokmu olduu
bende dün kollarım için tüy sarartıcı aldım çok iyiymiş bakalım aldırmak istemiyorum bazı arkadaşlarım öyle yapıyor kötüde durmuyor en azından kara kara durmaz yada kabak gibi

Bu gaz sancisida oyle ama adet sancisi gibi uzun surmuyor
Uzun degilm canim tuylerim ama gideyim diyorum hemen uzadikca agrisindaha dayaniomaz oluyor hem en sonn1 subatta gitmistim
Hic sarartici kullanmadim canim ben aldiriyorum aldirinca daha guzel, oluyor

Günaydınnnn canlarr

Evet yine bi heyecan moduna girdim bakalım ne olacak..

Ben dün yolda mısırcı gördüm funda diyince hemen aldım pek iyi geldi isteksiz yedim hormonludur diye ama mecburdum fenaydım rahatladım

Ben zoraki evde kendim yaptım uyuz kadına sordum güya cevap bile vermedi boş yere bekletmişim gideydim ağdaya pek güzel olacaktı.. Bende hiç sarartıcı kullanmadım ağda da kola pek iyi oluyo ama çok acıyı
O bide sivilcelenebiliyo

Son düzenleme:

kız ben kaş bıyık aldırmaya bile dayanamıyorum işkence gibi geliyo ağdayı düşünemiyorummmm :120:
bende kızz ilk kullancam çok merak ediyomm benim vücut lazerli hiçbiyerimde yok kollarada yaptırmadım sir ağda da kolay oluyo acımıyoda
ama böle bi denim heleee

ayyy bizde öle valla ben şahsım adına çok heyecanlıyım ve inşallah miniğini görürsün canımmm
kızz süper bişey o yaa kayısıdan etkiliii zorlanmıyosunda
kendinmi yaptın oyyy çok sıkıcı lazerle kurtulmuşummm

Benayim tabletide goturecemmkiz sendenn haber almakmicin guzelmhaberlerle geL

Benayin dedigi gibi ilk kez agdayla alirsan cokmsivilce yapiyor bencede sen once sarartma islemininyap

Benayin dedigi gibi ilk kez agdayla alirsan cokmsivilce yapiyor bencede sen once sarartma islemininyap

yok kız aldırıyorum zaten hele yazın sık sık yani ayda 1 çok güzel oluyo hiç sivilce çıkmadı şimdiye kadar kollarda
birazda meraktan aldım

biz bu gece beyoğluna akıyoruzzzz

Gunaydinn millettt.
Ayy sonunda rahatladim. Ev bosaldiii 2 bucuk sene sonra ev gormeye gelen akrabalarim:)birde karsidan geldiler arabalarida yok. Aksam kalin burda dedim hemen tamam dediler kizz

Fundoss gel bi opeyimm ozledim ayollsosyoss buda sanaa
Benos cikmiss galibaaa. Randevusu 11 bucuktaydii. Hadi hayirli haberlerle insallahh
Anladim fundam sedo hakli. Buraya gelince eskileri daha cok hatirlayacak. Kafasini dagitsin biraz. Evet simdi iste olsaydi kafasini daha iyi dagitirdi ama hakkina hayirlisi boyleymis. Tum dualarimiz onunlaaa
Yelizim tesekkur ederimm sonunda gitti misafirler
Lizomm,twinimm,fatmamm sizidee

Kız zamanında keşke bende yaptırada kurtulaydım ama işte ahh kafam diyorum

Bu arada günümüz kutlu olsunnnnn

Bencede kutlu olsun :118: :118:

Tamam canım geldik bizde bekliyoruz..

Ayşeemmm kız olsun gelmişler yaa bakalım biz ne zaman görcez

Güzel bi ofis tüm bilgileri verdim bakalım doktor bey nasıl karışıkayacal daha önce gördüm zaten kendisini fena değildi ben hastası değildim o zaman
Bakalım doktor tavsiye edecek mi

[UOTE=benay_06;34360792]Kız zamanında keşke bende yaptırada kurtulaydım ama işte ahh kafam diyorum

Bencede kutlu olsun :118: :118:

Tamam canım geldik bizde bekliyoruz..

Ayşeemmm kız olsun gelmişler yaa bakalım biz ne zaman görcez

Güzel bi ofis tüm bilgileri verdim bakalım doktor bey nasıl karışıkayacal daha önce gördüm zaten kendisini fena değildi ben hastası değildim o zaman
Bakalım doktor tavsiye edecek mi [/QUOTE]

Ayy geldiniz mii. Heyecanlandim bakkk
Ben burda tum kizlari temsilen bekliorum benayimmmm
Cok sira var miii

oooo gelmişlerrrrr bende başka yerlerde takılıyodum sıkıntıdannnnn
erken kalksalarmış yaaa neyse gitmişler erkenden bari o kadar beklemişken bebiş görmeye gelselermiş biraz daha bekleyip
bende özledim kızzzz
benoş burdaydı deminnnn

ooo geldinizmiii e tabi yaa saate bakk farkında değilimmmm
kendi muayenehanesimi var benoşşş
hadi bakalımmmm çok meraktayımmm
inşallah bu dr. dan musmutlu çıkarsınnnnnn

ayşemmm bi soru sen hamileyken saç kestirmek boyatmak ne diyosun bu sduruma
ve benoşşş sosyoş

kociş yazdıı whatsapptan çok kötüyüm fena hasta oldum yazmışşşş biyere gidemeyiz
hasbammmm :e

Canim doktorlar ikisinide yaptirabilirsin diyo. Ama benim icime sinmiyor. Zaten lukse giren seyler. 9 aycik beklerim. Ablam iki hamileliginde de saclarini hic ellemedi. Ki o her ay sac rengini degistirir. Surekli fon cektirir. Kivircik yapar. Sacinla oynamayi cok seviyor. Birde calistigi icin bakimli olmak lazim diyo:)

Kizz gecmis olsun grip mi olmuss. Bugun hava cok kotu ztn. Cikmayin bi yere kizz. Adami iyilestir yarin gezersiniz

Benoss girdi mi acabaaaa. Merakla bekliorumm.

Fundam anca kahvalti yapti gittilerrr

kız benimkide uzadıda kestirmeyi düşünüyordum ondan şeyeettim hani hamileysem şimdş
boya ilk 3 ay ellemem zaten sonrada önlerde beyazlara müdahale ettiririm az bişeycik ama kestirme olayı
gerçi sedomda çok takılıyordu bu konuya birazda takmamak lazım sanırım yaa

he yaa dün nazlanıyordu zatennnn sabahta öle bi uyuyorduki ses etmeden çıktımmm demin yazmış çok kötyüm hiçbiyere gidemeyiz
ay bende yaa hemen çıkıp yazsa bari
ayşemmm haftaya hamile olduğumu öğrensem diyorum cumadan cteside gelmesem

bülent inalın oğlu çınar ne tatlı yaaaaa

Canlar ben geldim
Yelizim ben bi kocişi razi edebilsem kuzum yavaş yavaş yapayım inş izin verir.
Benosum cnm hayırlı haberlerle gel cnmm ay çok heyecanlandım şimdi
Fundosum sosyalimm Ayşem mm cnlarim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…