Yasatmasin kiz uykuda ziplatiyor valla seninki sakin gecsin insallah
Bende geldim canim burdayim ama kahvalti yapip kuafore gitmem gerek malum sey isleri
Bu gaz sancisida oyle ama adet sancisi gibi uzun surmuyoryaa o kadar kötü haa ama sosyalim ben zaten regl oluncada komalık oluyorum yaa ayda bir en azından 9 ay onu yaşamam
kız ne kadar sık gidiyorsun hemen çıkıyormu sanki daha yeni gitmiştin diye hatırlıyorum yoksa çokmu olduu
bende dün kollarım için tüy sarartıcı aldım çok iyiymiş bakalım aldırmak istemiyorum bazı arkadaşlarım öyle yapıyor kötüde durmuyor en azından kara kara durmaz yada kabak gibi
Bu gaz sancisida oyle ama adet sancisi gibi uzun surmuyor
Uzun degilm canim tuylerim ama gideyim diyorum hemen uzadikca agrisindaha dayaniomaz oluyor hem en sonn1 subatta gitmistim
Hic sarartici kullanmadim canim ben aldiriyorum aldirinca daha guzel, oluyor
Günaydınnnn canlarr
Evet yine bi heyecan moduna girdim bakalım ne olacak..
Ben dün yolda mısırcı gördüm funda diyince hemen aldım pek iyi geldi isteksiz yedim hormonludur diye ama mecburdum fenaydımrahatladım
Ben zoraki evde kendim yaptım uyuz kadına sordum güya cevap bile vermedi boş yere bekletmişim gideydim ağdaya pek güzel olacaktı.. Bende hiç sarartıcı kullanmadım ağda da kola pek iyi oluyo ama çok acıyı
O bide sivilcelenebiliyo
Benayim tabletide goturecemmkiz sendenn haber almakmicin guzelmhaberlerle geLGünaydınnnn canlarr
Evet yine bi heyecan moduna girdim bakalım ne olacak..
Ben dün yolda mısırcı gördüm funda diyince hemen aldım pek iyi geldi isteksiz yedim hormonludur diye ama mecburdum fenaydımrahatladım
Ben zoraki evde kendim yaptım uyuz kadına sordum güya cevap bile vermedi boş yere bekletmişim gideydim ağdaya pek güzel olacaktı.. Bende hiç sarartıcı kullanmadım ağda da kola pek iyi oluyo ama çok acıyı
O bide sivilcelenebiliyo
kız ben kaş bıyık aldırmaya bile dayanamıyorum işkence gibi geliyo ağdayı düşünemiyorummmm :120:
bende kızz ilk kullancam çok merak ediyomm benim vücut lazerli hiçbiyerimde yok kollarada yaptırmadım sir ağda da kolay oluyo acımıyoda
ama böle bi denim heleee
Benayim tabletide goturecemmkiz sendenn haber almakmicin guzelmhaberlerle geL
Benayin dedigi gibi ilk kez agdayla alirsan cokmsivilce yapiyor bencede sen once sarartma islemininyap
Ooo iyi eglencelerrr hadi bakalimmyok kız aldırıyorum zaten hele yazın sık sık yani ayda 1 çok güzel oluyo hiç sivilce çıkmadı şimdiye kadar kollarda
birazda meraktan aldım
biz bu gece beyoğluna akıyoruzzzz
yaa o kadar kötü haa ama sosyalim ben zaten regl oluncada komalık oluyorum yaa ayda bir en azından 9 ay onu yaşamam
kız ne kadar sık gidiyorsun hemen çıkıyormu sanki daha yeni gitmiştin diye hatırlıyorum yoksa çokmu olduu
bende dün kollarım için tüy sarartıcı aldım çok iyiymiş bakalım aldırmak istemiyorum bazı arkadaşlarım öyle yapıyor kötüde durmuyor en azından kara kara durmaz yada kabak gibi
ayyy bizde öle valla ben şahsım adına çok heyecanlıyım ve inşallah miniğini görürsün canımmm
kızz süper bişey o yaa kayısıdan etkiliii zorlanmıyosunda
kendinmi yaptın oyyy çok sıkıcılazerle kurtulmuşummm
Bu arada günümüz kutlu olsunnnnn
Benayim tabletide goturecemmkiz sendenn haber almakmicin guzelmhaberlerle geL
Benayin dedigi gibi ilk kez agdayla alirsan cokmsivilce yapiyor bencede sen once sarartma islemininyap
Gunaydinn millettt.
Ayy sonunda rahatladim. Ev bosaldiii2 bucuk sene sonra ev gormeye gelen akrabalarim:)birde karsidan geldiler arabalarida yok. Aksam kalin burda dedim hemen tamam dediler kizz
Fundoss gel bi opeyimmozledim ayoll sosyoss buda sanaa
Benos cikmiss galibaaa. Randevusu 11 bucuktaydii. Hadi hayirli haberlerle insallahh
Anladim fundam sedo hakli. Buraya gelince eskileri daha cok hatirlayacak. Kafasini dagitsin biraz. Evet simdi iste olsaydi kafasini daha iyi dagitirdi ama hakkina hayirlisi boyleymis. Tum dualarimiz onunlaaa
Yelizim tesekkur ederimm sonunda gitti misafirler
Lizomm,twinimm,fatmamm sizidee
Kız zamanında keşke bende yaptırada kurtulaydım ama işte ahh kafam diyorum
Bencede kutlu olsun :118: :118:
Tamam canım geldik bizde bekliyoruz..
Ayşeemmm kız olsun gelmişler yaa bakalım biz ne zaman görcez
Güzel bi ofis tüm bilgileri verdim bakalım doktor bey nasıl karışıkayacal daha önce gördüm zaten kendisini fena değildi ben hastası değildim o zaman
Bakalım doktor tavsiye edecek mi
ooo geldinizmiii e tabi yaa saate bakk farkında değilimmmm
kendi muayenehanesimi var benoşşş
hadi bakalımmmm çok meraktayımmm
inşallah bu dr. dan musmutlu çıkarsınnnnnn
ayşemmm bi soru sen hamileyken saç kestirmek boyatmak ne diyosun bu sduruma
ve benoşşş sosyoş
Canim doktorlar ikisinide yaptirabilirsin diyo. Ama benim icime sinmiyor. Zaten lukse giren seyler. 9 aycik beklerim. Ablam iki hamileliginde de saclarini hic ellemedi. Ki o her ay sac rengini degistirir. Surekli fon cektirir. Kivircik yapar. Sacinla oynamayi cok seviyor. Birde calistigi icin bakimli olmak lazim diyo:)
Kizz gecmis olsun grip mi olmuss. Bugun hava cok kotu ztn. Cikmayin bi yere kizz. Adami iyilestir yarin gezersiniz
Benoss girdi mi acabaaaa. Merakla bekliorumm.
Fundam anca kahvalti yapti gittilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?