vayyy sabah olması iyidir twinimmm
bence yarın sabah yappp yine
Kızlar kendi muayenehanesi adamın.. Valla doktor dediğin böle olur o kadar kibar ki be güzel konuştu ve herşeyi yaptı kilomu ölçtü karaciğer böbrek dalak kalp herşeyime baktı ve çookkk şükür gördü kesemi
Çok mutluyummmm
Ama diyo ki 3 ay önemli söyleme ve hamileyim diye düşünme ona göre davran dedi.. Balık küçük yiyrceksin dedi.. Aklıma geldikçe yazarım
Kızlar kendi muayenehanesi adamın.. Valla doktor dediğin böle olur o kadar kibar ki be güzel konuştu ve herşeyi yaptı kilomu ölçtü karaciğer böbrek dalak kalp herşeyime baktı ve çookkk şükür gördü kesemi
Çok mutluyummmm
Ama diyo ki 3 ay önemli söyleme ve hamileyim diye düşünme ona göre davran dedi.. Balık küçük yiyrceksin dedi.. Aklıma geldikçe yazarım
Çok mutluyummmm
biliyodummmbenayimm hadi gozunaydinn. mercimek o gun o doktordan urkttu galibaa iyiki oraya gitmissin icin rahatladi neysekiiii. simdi sira sosyaldee
yaa insan dayanamiyorki soyluyor yine hamile oldugunusen yediklerine cok dikkat et cnm. ilk 3 ay cok onemli.
twinim bencede yrn sabah yapin. bu sabahki bugunu idare eder zaten
Kuzum çok şükür:64
Çok sevindim valla Allah tamamına erdirsin darisi pit pitlara inş
Kuzum dr da iyiymiş içimiz rahatladı valla
Gözün aydın canımmmmmm
Benosum Dr öyle düşünme mi dedi hamile olduğunu mu anlamadım da :26:
biliyodummmbenayimm hadi gozunaydinn. mercimek o gun o doktordan urkttu galibaa iyiki oraya gitmissin icin rahatladi neysekiiii. simdi sira sosyaldee
yaa insan dayanamiyorki soyluyor yine hamile oldugunusen yediklerine cok dikkat et cnm. ilk 3 ay cok onemli.
twinim bencede yrn sabah yapin. bu sabahki bugunu idare eder zaten
Amin kuzum inş.Ayyy çok şükür kızlarrr darısı sizlere..
Twincim ilk 3 ay tehlikeli tam olarak hamileyim demiyosun dikkat ediyosun dedi.. Her 5 gebelikten birinde düşme olabilir bu yüzden dedi ondan..
Ben mevlüte geldim kızlar size detaylı yazıcam
Selam canlarrrrr
Oncelikle benosum gozun aydinn Allah sana ve bebisine saglik versinn.Bakk bosbosuna uzdun okadar kendini gerek yokmuss
Gecmisi okudum daa agda demissinizz ben de lazer yaptirdim ama cevremde yaptiranlarda hic tamamen biteni gormedimm incelince tuyler gormuyor diye o sekilde kaliyo senin nasil bitti fundosss
Yatma işini de ben hep yan dönuyorum kalcamda da yastik oluyor ama hic faydasini gormedim
Bizz simdikk bi arkadasima gidiyiruz cok yakin arkadasim dogum yapti gecen geldigimde de kardesimin dugun gunu dogum yapmisti sonrasinda gidemedimm gideyim de bebiş seveyim
İkinci bebegibenle beraber okudu birincisi 3 yasinda ben de oyle yapcemmm
twinimmm bak arkadaşın yazdığını yolluyommm
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....
hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....
bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık
tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi
EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....
TATİLDE DENEDİK...
TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM....."
sen dene bende bir dahaki aya deniyecem
ayşem evet ona bırakıcam mecbur zaten bıktı adammm
Buarada hepinizinn kadinlar gunu kutlu olsunnn
Selam canlarrrrr
Oncelikle benosum gozun aydinn Allah sana ve bebisine saglik versinn.Bakk bosbosuna uzdun okadar kendini gerek yokmuss
Gecmisi okudum daa agda demissinizz ben de lazer yaptirdim ama cevremde yaptiranlarda hic tamamen biteni gormedimm incelince tuyler gormuyor diye o sekilde kaliyo senin nasil bitti fundosss
Yatma işini de ben hep yan dönuyorum kalcamda da yastik oluyor ama hic faydasini gormedim
Bizz simdikk bi arkadasima gidiyiruz cok yakin arkadasim dogum yapti gecen geldigimde de kardesimin dugun gunu dogum yapmisti sonrasinda gidemedimm gideyim de bebiş seveyim
İkinci bebegibenle beraber okudu birincisi 3 yasinda ben de oyle yapcemmm
Kuzum yeni okudum yazdığını yüz üstü dedin ya sen :44:
Şimdi sağ yada sol yanımıza mi dönüp yaticaz. .
evet canım tam bitmiyorrr ama jiletle alıyorum eskisi gibi değil çok az ve seyrek jilet hallediyo
twinim buda başka taktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?