Ağlayakta gözden mi olak???

salla kuzu her şeye takılma zamanı var minnoşunun

Gunaydinn canimmm,cumarteside senin heyecanini yasayacaz:) sende hayirli haberlerle geleceksin

hayırlısı ayşem heyecan var tabii :18::18::18: inşallah

Son düzenleme:
tamam ayşemmmm iyiki varsın canım sanırım biraz netten uzak kalmalıyım

Aysemm hosgeldinn sagol canmmmm
Sosyalimm acıkmalarını farkediyorumm bu hafta yemekten fazlaca bahseder oldun masallahhhh
Yok fundam geldim havaalanina
Kiz simdi ben hamile olsaydim bu cihazdan gecmeyecekmiydimm simdi on kez geciriyolar yaaa

kız o yeme isteği hamilelikten mi diyorsun

hadi iyi yolculuklar canımmm bu sefer direk uçuyosun değilmi ohh hemencik kocişinin yanındasın
sölicekmisin öle bişey olsa hamileyim geçemem diye valla geçiyosun mecburen çokda tehlikeli ha

sosyalim bencede ondan iştahın açıldı aman inşallah bulantı halleri olmaz sizdede ayşemde olduğu gibi

kız o yeme isteği hamilelikten mi diyorsun

Bence hamilelikten sen once aciktim cok yedim gibi seyler yazmazdin pek

Fundam yine aktarmali agriya direkt ucus yok kizz ama bu kez bekleme 1 saat falan sanirim.zaten belli bikac şehir disinda ucuslar hep ya istanbul ya ankara aktarmali canm
Kiz benosa demis ya doktor gecmiceksin diyee
Valla benim annem gecmiyo radyasyon var diye iki saat kavga ediyo bi avmye gidince gecmemm kizimm canimi pazarda mi buldum benn diye diye

Bence bulanti sosyalde olmayacak ama benosta olacak gibii
Tabi belli olmazzz
Ben bir haftadir her sabah afedersiniz istifra ediyorumm suan adetime bikacgun falan kalmis olsaydi kesin hamileyim derdim işe bakk
Hicbi sebebi de yokk midem bulaniyo nedense adetim basladigi gunden beri
Ama şunu anladim kii ben aysem gibi bulantili bi gebelik gecirirsemm ayvayi yedimm hic tahammul edemiyorum hayatim karariyo
Bunu dedim ve yukardan mesaj alindi kesin oyle olur simdii

kız hamileliğim iyi giderse (inşallah hayırlısı ) haziranda izmire gitmem gerekiyor uçağa binecem o zaman geçecek miyim o x-ray lardan

bulantıyı bilmiyorum canım genelde kalp atımı başladığı zaman oluyormuş

üfff aktarmalı çok sıkıcı ben elazığ ve erzincana aktarmasız gidiyoz ya direk ondan şeyettim kızz neyse ö.sonra ordasıon işte
ya evet geçmemeiz lazım hamileyim desen rapormu isticek senden

kızzzz kalalımda bulantıda çekelim anacım yeterki hamiş olalım razıyım her zorluğuna

geçmiyecen tabiiiii karnını göster anlasınlar

dikkat etmedim kız olabilir aslında ayy çok tatlı canımı pazarda bulmadım ben saat 2 -3 gibi olursun o zaman evinde haa

yelizim benim ilk gebeliğimde hiç bulantı olmamıştı ve kötü sonuçlandı, bari arada bi olsunda en azından bu sefer belirti falan var diyebileyim
ama az olsun çok olması bende mesajımı iletmiş olayım
adet dönemlerimde banada oluyor canım mide bulantısı ama 1 gün falan sürüyor, sen sakın mideni üşütmeyesin

Gebelik ve güvenlik kontrol cihazları
Hamile kadınların özellikle erken dönemde sık sordukları sorulardan birisi de güvenlik kontrollerindeki kapılardan geçmelerinin bir sakıncası olup olmadığıdır.

Bu özel kapılar, içinden geçen kişinin üzerinde silah gibi yoğun bir metal bulunması durumunda sesli alarm vererek görevlileri uyarırlar. Eskiden sadece havaalanları ve özel koruma uygulanan binaların girişlerinde bulunan bu metal detektörleri günümüzde tüm dünyada terör eylemlerindeki artış nedeniyle hastaneler, alışveriş merkezleri gibi çok sayıda kişinin kullandığı binaların girişlerinde yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır.

Bu kapıların çalışma mekanizması aslında son derece basittir. Hafif bir elektrik akımıyla zayıf bir manyetik alan oluşturulur ve bu alanda herhangi bir nedenle kesilme oluştuğunda devre alarm verir. Yani bu cihazlar x-ışınları (röntgen) ile çalışmazlar.

Güvenlik kontrollerindeki metal detektörlerinde oluşan manyetik alan Manyetik rezonans (MR) uygulamalarındakinden kat kat daha azdır. Yapılan bilimsel çalışmalar hamile kadınlarda gerek bebeği değerlendirmek gerekse anne adayındaki bazı patolojileri saptamak amacıyla yapılan MR incelemelerinin bebek üzerinde herhangi bir zararlı etkisinin olmadığını ortaya koymaktadır. Üstelik özel kapıdan geçiş sırasında manyetik alana maruz kalma süresi MR ile kıyaslanamayacak kadar kısadır.

Anlaşılabileceği gibi binaların girişlerindeki kontrollerin bebeğiniz üzerinde hiçbir olumsuz etkisi yoktur.

Ancak özellikle ülkemizde uygulayıcılar da dahil olmak üzere pek çok kişinin yeterli bilgiye sahip olmaması nedeniyle ve hamile kadınlara karşı olan hassas yaklaşımın bir sonucu olarak hastane girişlerinde dahi görevliler bu kapılardan geçmek istemeyen hamile kadınlara kolaylık göstermektedirler. Bu gereksiz ve anlamsız bir yaklaşım olmakla birlikte farklı olduğunuzu hissetmek için biraz oyun oynamanın zararı yoktur. Bu tür bir kapıdan geçmek zorunda olduğunuzda hamile olduğunuzu söyleyerek ayrıcalık talep edebilir ve bunun tadını çıkarabilirsiniz.

geçmiyecen tabiiiii karnını göster anlasınlar

eee üstte yazdığını altta çürüttün şimdi nasıl olacak

Fundam o son kurdugun cumleyi geri all ve bidaha oyle bisey soyleme lutfennn

Evet sosyalim 2 de evdeyimm
Sosyalimm cok rahat ve saglikla gecsin insallah bu gebeliginnn insallahhh
Kiz herhalde usuttum ne bileyimm ama iste diom yaa adetten once olsaydi kesin hamileyim derdim sonra yine g.. Olurdum

sosyalimmm aklıma geldi şimdi krediler varya köylülere verilen sizmi onaylıyonuz onu

kızlar ben geçmişi pek okuyamadım hatta benoş naptı dr.da detaylı sonradan anlattı heralde onlara bi bakmam lazım o şimdi detaylıca yazmıştır
yalnız yelizim lizimlemi atıştınız öle bi yazını gördüm kız kırıldınızmı birbirinize lizim girmedi hiçç küsüp bizi bırakmasın

peri naptı acabaaa

sen geçme yinede öle bi hakkın varmışş

öyle bi hakkım varsa kullanmak lazım o zaman ama havalimanlarında geçerli midir bilmiyorum, orada herkese potansiyel suçlu gibi bakıyorlar çünkü adam derse nerden bileyim karnında bebek var sen 5 dk bekle doğurup geleyim mi diyeyim

inşallah canım sağlıklı sorunsuz gebelik nasip etsin Rabbim sizlere ve bana kız biz her ay senin adetine yakın zaten mal gibi kalıyoruz şu yaptığın testler bizi çok yanıltıyor

Hahh evet sosyall sonuna kadar kullannn

inşallah sizde kullanırsınız

sosyalimmm aklıma geldi şimdi krediler varya köylülere verilen sizmi onaylıyonuz onu

yok canım biz vermiyoruz bizim sistemimize gelip kayıt oluyorlar ne kadar tarla bahçe ne ekili ne dikili onların kayıt altına alıyoruz bizim verdiğimiz belgeyle kredi için bankaya başvuruyorlar, hayırdır neden sordun :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…