kızlar ben geçmişi pek okuyamadım hatta benoş naptı dr.da detaylı sonradan anlattı heralde onlara bi bakmam lazım o şimdi detaylıca yazmıştır
yalnız yelizim lizimlemi atıştınız öle bi yazını gördüm kız kırıldınızmı birbirinize lizim girmedi hiççküsüp bizi bırakmasın
peri naptı acabaaa
öyle bi hakkım varsa kullanmak lazım o zaman ama havalimanlarında geçerli midir bilmiyorum, orada herkese potansiyel suçlu gibi bakıyorlar çünkü adam derse nerden bileyim karnında bebek var sen 5 dk bekle doğurup geleyim mi diyeyim
inşallah canım sağlıklı sorunsuz gebelik nasip etsin Rabbim sizlere ve banakız biz her ay senin adetine yakın zaten mal gibi kalıyoruz şu yaptığın testler bizi çok yanıltıyor
inşallah sizde kullanırsınız
yok canım biz vermiyoruz bizim sistemimize gelip kayıt oluyorlar ne kadar tarla bahçe ne ekili ne dikili onların kayıt altına alıyoruz bizim verdiğimiz belgeyle kredi için bankaya başvuruyorlar, hayırdır neden sordun :26:
merakkkkprosedürü merak ettim
yeliz kızzz uçağa geçmedinmiii daha
benoş dr un dediklerini yazdı nasıl besleneceğini söylemiş, bi de telefon yasak demiş
perinin değeri çok yüksek geldi bana bugün dr a gidecekti bence 2 taneymiş benim miniklerim deyip uça uça gelecek
lizimii bilmiyorum canım
yelizzzz uçaktada resim çek koy buraya merak ederiz
merak mıı
ayyy bu girmez şimdiiii
ayyy ne güzelll ikizmiii offfff keşkeee
Kızlar ben geldim gunaydin
Okuldayim bi 10 dk var geleyim dedim
Fundosum Sosyalim yelizim benosum
adet gününde değeri 2500 lerdeydi eğer ki erken döllenme değilse 2 iz olma olasılığı çok fazla
hoşgeldinnnnn twinimmmm nasılsınnnn
Kızlar ben geldim gunaydin
Okuldayim bi 10 dk var geleyim dedim
Fundosum Sosyalim yelizim benosum
Ayy okadar yazdimm sayfadan atti gerizekaliii lizimle ilgili olani anlatmistim neyseebisey oldugu yok aslindaa bidaha hayatta yazamam
Periyi cok merak ediorumm
Pindim benn
Sosyallll resimmiii pekii
Hoş bulduk kuzum iyiyim cnmm
Sen nasılsın hava cok bozuk içim sıkıldı
twinimmmgeçenlerde yeliz yazmış ya ergenler gibi tel elimden düşmüyor diye, kız öğrencilerinde sana öyle demesin sonra
neyse gelsinde tatlıya bağlansınnn hepinizi çok seviyorum biri olmayınca buruk oluyorum
kız kapatt tehlikeliii
evet yaa kar geliyo diyolar burayada twinim sen hangi şehirdeydin:44:
adetten önce test yaptı o değilmi
kız idrarda kaç gün önce görülüyodu şüpheli ilişkiden 10 gün sonra değilmi
Ayy okadar yazdimm sayfadan atti gerizekaliii lizimle ilgili olani anlatmistim neyseebisey oldugu yok aslindaa bidaha hayatta yazamam
Periyi cok merak ediorumm
Pindim benn
Sosyallll resimmiii pekii
derler valla Kuzum yok derste zaten bakamiyorum gürültüden fln
Bostu dersim
kız ben 8 gün önce görmüştüm ama test bozuk diye çok tınlamadım 10 . gün yaptım yine çıktı kana gittim işte
iyi canım, eşinle ne yaptın daha iyisiniz değil mi
Kuzum d bakirda cnmhava da yağmur kokusu var ama yagamadi.
kız ben 8 gün önce görmüştüm ama test bozuk diye çok tınlamadım 10 . gün yaptım yine çıktı kana gittim işte
iyi canım, eşinle ne yaptın daha iyisiniz değil mi
Evet kuzum iyiyiz çok şükür
Dün bir anlaşma yaptık kim kötü bi laf söylerse 3 dk masaj yapioz tartışma yada şaka yollu olsada
Ayy ben geldim orayaa burma kadayıf yedimm hatta
ciğer yedim
kızzz ne diyosun seeen erkenden test yaptın haaavayyy çakall
benimde 10. gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?