Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy okadar yazdimm sayfadan atti gerizekaliii lizimle ilgili olani anlatmistim neysee bisey oldugu yok aslindaa bidaha hayatta yazamam
Periyi cok merak ediorumm
Pindim benn
Sosyallll resimmiii pekii

Ben burada telefona gerizekali dedim ama aceleyle yazinca araya noktalama isareti koymayi unutmusumm :26:

İndimm kizzzz
12.30 da ucagimm.
Biliorum daa yine de uyarayim dedim neme lazim yanlis anlasilirim falann :26::26:
Yaa peri hala gelmedii cok merak ediyorum insallah guzel haberlerle gelirr

İndimm kizzzz
12.30 da ucagimm.
Biliorum daa yine de uyarayim dedim neme lazim yanlis anlasilirim falann :26::26:
Yaa peri hala gelmedii cok merak ediyorum insallah guzel haberlerle gelirr

kızzz bişi sölicemmm ben test yapcam

Kigiiizzzz alışan kimse denizsiz yasamak istemez kiii
Kuzum 10.15 de ucagimm oyle bi trafik var kiii
Benosunn sosyalin hamilelik etkileri baslamiss ayy ne guzell darisi basimizaaa

Kızz bende de yok bişi daha

Günaydım canım
Ben elimden geldiğince yemeye çalışıyorum ne yiyeceğimi şaşırdım

Kıızzzz bende niye oluyormuş
Olmasıınnnn benim işim çok kötüü

Kızlarrr ben aylardır hem avm hem işyerinde x-raydan geçmiyorum ve de niye geçmiyorsun demiyorlar diyemezlerde

Sizlerde dikkat edin havaalanında hele hiç geçmem bi lafta demeye hakları yok sıkıyosa geçirsinler şimdi.. Söyleyin hangi kanun maddesinde geçilecek yazıyormuş göstersinler.. Aramak istiyorlarsa arasın güvenlik kızlar işleri ne

Pazar günü ankara dönüşüm uçakla anlatırım bişi olursa

sosyalin profil resmi kızzzz

benoşummmm
lizommmmm

dudağımın üzerinde birsivilce çıktıki çok sevimsiz ne iltihaplı ne kırmızı öle yuvarlak cildimin renginde sızlayan bişey

Kizlar ben cok kotuyum gece aniden sancilandim sabahtan beri hastanelerdeyim gazide oturttular bi sandalyeye sen burda sancini cek yatak bosalsin cok dolu der gibi gelen hasta sen gencsin kalk ben oturuyun der iyice artti sancim kendi doktorumu aradim geldim kan idrar aldi simdi sonucu bekliyorum sag kasigim ve bacagim felc oldu resmen cok korkuyorum ((

Tşk ediyorum güzellik.. Ancak okdudum geldim sen beklemede misin şimdi

Fundammm
Test niye yapıyon başladın gene 10 gün oldu mu

tam 10. gün merakkk
ya filmden sonmra olanları merak ediyorum

sigorta attı bu arada tam yazarken

neden oldu böyle bişeyyy yaaaa canım benimmmm Allah yardımcın olsunnn kuzummm yaa sende çok ezdiriyon kendini çok iyi niyetlisin
sağlığın ve bebişini düşün hakkını savun canımmm ne demek sandalyede yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…