Yelizimmm twinimmm
Sinirle soylemistir canim sende her kavgada yok yurutemiyoruz yok bosanalim gibi seyler soyleyip ilisklni yipratma lutfenSosyalim haklısın gerçekten ayarımiz kaçtıdolabindaalttan alamıyorum kavga ediyoruz ama sonra pişman oluyorum o da beni kıracak laflar söylüyor sonra oda pişman oluyo ama bu sefer ben yürütemiyoruz diyince bana git dedi
Bu arada kızlar nasılsınz
Ben temizlik yaptım oldum yorgunluktan
Toz al yerleri sil banyo tuvalet derken benim koptu..
Bu arada sosyalcan dün ananas aldım yemeye başladım
Fundosummmm hoşgeldin cnmm
Nerelerdesin bakim. .
Napıyon canımmmm bittimi adeetiinhadi yarın kocişene kavuşyonnn
kız benim kasık ve bel ağrım var ama sivilcede çıktıı offf olmadımı yine yaa amaan
İnşallah ccanımm yolun açık olsun şimdiden
amaan napacam yine geldi pazartesii hazırlık işte sabaha üff
evet kız şimdiden takarsam günler geçmez en iyisi düşünmemekk
Sagol canm benimmm
Aynen fundosum takma bosverr valla ben bukezz hicbisey yapmamaya caliscamm insallah beceririm
Kiz yem yesil oluyorda bakkon guneye bakiyir ya felaket sicak oluyor haslaniyoruz resmenSosyallll mabaran süperr yeşerince nasıl güzel olurrrr
inşallah bergün o balkonda çay keyfi yapmak nasip olurrrr yaza
Kiz yem yesil oluyorda bakkon guneye bakiyir ya felaket sicak oluyor haslaniyoruz resmen
Kızzz bugün ark. Görümcesi fal baktııı
demezmiii bişeyi çok istiyosun zamanı var:18: nası yanii dedim geç 4lcak ama çok güzeel dedi
e napak hayırlısı
Napıyon canımmmm bittimi adeetiinhadi yarın kocişene kavuşyonnn
kız benim kasık ve bel ağrım var ama sivilcede çıktıı offf olmadımı yine yaa amaan
Doymak bilmiyorummmsacma sapan aklima olmadik seyler geliyor hamilelikten degil tabi pis bogazliktan
Selaaammmm kızlarrrr
Feribotta öldüm öldüm dirildimmo kadar dalgalıydı ki deniz kussam rahat edecektim ama olmadı
Eve 8 de girdik ufaktam bişiler hazırlıyorum çok acıktımmm..
Fundaaa sivilce bence iyiye işaret ama hemen heyecan yapma benim yüzümü görseniz delik deşik olmuştu sivilceden
Ayyy sosyalimm tabii tabii hamilelikten degilll
Benosumm gozun aydin gelmissin evine
Selaaammmm kızlarrrr
Feribotta öldüm öldüm dirildimmo kadar dalgalıydı ki deniz kussam rahat edecektim ama olmadı
Eve 8 de girdik ufaktam bişiler hazırlıyorum çok acıktımmm..
Fundaaa sivilce bence iyiye işaret ama hemen heyecan yapma benim yüzümü görseniz delik deşik olmuştu sivilceden
Doymak bilmiyorummmsacma sapan aklima olmadik seyler geliyor hamilelikten degil tabi pis bogazliktan
Kızzz uçuriyo hava fenaaa böle havada çok korkuyom feribotta motordaa
yarın kar geliyomuşş
iyi enerjiksiin haa gidiyosin onca yolu ben pert olurdum kızz
benoşumm sivilce dudağımın keenarında her ay olduğu gibiii sanırım olmadı yine
Sosyalimm minik acıkıyodurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?