Ağlayakta gözden mi olak???

bişey hissetmiyor musun canım ben ikisinde de hissetmiştim kesin hamileyim bu ay diye normalde de hislerim kuvvetlidir zaten

ooo herkes gelmisss hosgeldiniz kizlarr. ben bugun annemdeyim anca kahvalti falan yaptik.

fundosumm merhaba nasilsinn. folik asit konusunda haklisin. solgardan daha iyisi yok sedonunda kullandigi solgar zatenn

sedosumm ssenn nasilsinnnn folik asite devammm. bugun kan testi yaptiracan mii

sureyyacan ve saboraycan sizlerede merhabaaa iyisinizdir insallahh

gozumden kacan varsa kusura bakmasinnn

daha önceki dr solgar vermişti onu kullanmıştım araya hamilelikler girince bıraktırıp baka vitaminlere başlamıştım şimdiki dr o diğer dediğinizden verdi hangisinden içsem acep çok dr değiştirince böle oluyo bi dikiş tutmadı ama bu sefer tamam galiba sanırsam

lizooo seni unutur muyum hic sirin kizz az onceki mesaji zor sartlar altinda yazdim. 12 aylik yegenimde kucagimda ve tablete saldiriyorr hatta twitterimda fotolari vardii. ay parcasii bi kiz

nasilsin tatlimmm

ooo bilmem mi o tablet canavarlarını gördüm küçük canavarı çok şirin maşallah
burda çok iyiyim akşam eve sıkış tıkış dolmuşta ayakta gidince bitik giriyorum midem alt üst oluyo, kocam hergün hastasın diyo anlamıyoki beniii
sen nasılsın cnm erkencisiniz anneyle

biz aile boyu hayata erken baslayanlardanizz

oo eve donus zor oluyor cidden. mesai trafigi oluyor birde. bende cengelkoydeki okulda calisirkan aksam yollarda haşatım cikiyorduAllah yardimcin olsunn canim..

sen ne zaman gidiyon kontrolee

iyiyim ayşem sende iyisindir umarım :112:

folik asite başladım

nasıl herkes gelmiş hani ben gelmemişimmm
günaydın kızlar

günaydın canım nasılsın :))

biz aile boyu hayata erken baslayanlardanizz

oo eve donus zor oluyor cidden. mesai trafigi oluyor birde. bende cengelkoydeki okulda calisirkan aksam yollarda haşatım cikiyorduAllah yardimcin olsunn canim..

sen ne zaman gidiyon kontrolee
İnşallah bide insanlar yardımcı olsa sorun olmaz o kadar heralde
30 kasım 10:30 heycanla bekliyorum
test yapan pozitif çıkan kan testi yaptıracak olan yokmu çok hızlı ilerliyosunuz okuyamıyorum

iyiyim ayşem sende iyisindir umarım :112:

folik asite başladım

günaydın canım nasılsın :))
günaydın sedcim iyi diyelim iyi olalım, yol ve kocamla tv kumandası için yaptığımız güreş dışında bi şikayetim yok
sen nasılsın,nasıl gidiyor

İyiyim canım çok sağol kumanda kavgası her evde mevcut ama biz pek yapmıyoruz çünkü tv izlemesem de olur :)

Son düzenleme:
İyiyim canım çok sağol kumanda kavgası her evde mevcut ama biz pek yapmıyoruz çünkü tv izlemesem de olur :)

aaaa ne güzel kesin kitap okuyorsun hep yapmak istediğim ama bi türlü uygulayamadığım bişiy
ev işinden vakit kalmıyor deme de

aaaa ne güzel kesin kitap okuyorsun hep yapmak istediğim ama bi türlü uygulayamadığım bişiy
ev işinden vakit kalmıyor deme de

çok nadir canım keşkee, tv pek sevmiyrm can skıntsı işte ,izlenecek bir şey yok ki....ama çizgi filmleri çok severim

bende ev işinden fırsat bulamıyorum ki yorgun argın gidiyoruz zaten ,mutfak işleri hiç bitmiyor

Kasım ayı çook severim :109: her ay reglimde olan belirtiler var canım, sadece belim ağrıyor biraz...birde akıntı oluyor :78:

sende var mı ayşem bir değişiklik

bugün kan testi yaptırırsan ve pozitifse 18 çıkıcak hemen hesapladım cuma yaptırırsan 48

Kasım ayı çook severim :109: her ay reglimde olan belirtiler var canım, sadece belim ağrıyor biraz...birde akıntı oluyor :78:

sende var mı ayşem bir değişiklik

bende cok severimm

yok tatlim hicbir sey yok bende. yavastan adet belirtileri kendini gostermeye baslaadii. karnim cok sisti birde

bugün kan testi yaptırırsan ve pozitifse 18 çıkıcak hemen hesapladım cuma yaptırırsan 48

yok tatlim bugun yaptirirsa 96 cikar. hemen aciklayayim. persembe:3 cuma:6 cumartesi:12 pazar:24 pazartesi:48 sali:96.

arkadasim yaptirdi. doktor aynen boyle hesaplamista. ondan biliuorum seker

kız cadıı nasıl hesaplıyorsun gerçekten çıkmış mıdır ki yaa aslında bugün işyerime yakın sağlık ocağını aradım yapıyorlar ama herkes bağlı bulunduğu sağlık ocağında yaptırabilirmiş ne saçma şimdi burada acil bir şey olsa bana, mahalleme mi gönderecekler...susayım en iyisi , yazmam hep zarar bana...anca bağırırım ama yazmiym
bende cok severimm

yok tatlim hicbir sey yok bende. yavastan adet belirtileri kendini gostermeye baslaadii. karnim cok sisti birde

canoo regl belirtileri normal şişlik de, bebiş gelmiş olabilir, şu Fundoşş ta yazsa biraz kendinde olanları yaaa , bence sende funda da Süreyya da herkes hamiş , Allahım yaa inşallah :84:

Son düzenleme:
yok tatlim bugun yaptirirsa 96 cikar. hemen aciklayayim. persembe:3 cuma:6 cumartesi:12 pazar:24 pazartesi:48 sali:96.

arkadasim yaptirdi. doktor aynen boyle hesaplamista. ondan biliuorum seker

beni hamile ilan ettiniz hee ya ciddi hesaplama böyle mi hiç bilmiyordum...yapsa sağlık ocağı gidip yaptırıcam ama yapmıyor gıcıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…