inşallah hepimiz o müjdeli haberleri veririz bitanemm , ben hafta sonu da çok yürüdüm her tarafım ağrıyor , eşimde öyle dökülüyoruz
Günaydın fundoşş , uykusuzluk bende de var , bugün almaya başlicam vitamini ne kadar istemesem de
bu kadar emin konuşma hamilesin diye kızya değilsem
bişey hissetmiyor musun canım ben ikisinde de hissetmiştim kesin hamileyim bu ay diye normalde de hislerim kuvvetlidir zaten
nasıl herkes gelmiş hani ben gelmemişimmm
günaydın kızlar
lizooo seni unutur muyum hic sirin kizzaz onceki mesaji zor sartlar altinda yazdim. 12 aylik yegenimde kucagimda ve tablete saldiriyorr hatta twitterimda fotolari vardii. ay parcasii bi kiz
nasilsin tatlimmm
ooo bilmem mi o tablet canavarlarınıgördüm küçük canavarı çok şirin maşallah
burda çok iyiyim akşam eve sıkış tıkış dolmuşta ayakta gidince bitik giriyorum midem alt üst oluyo, kocam hergün hastasın diyo anlamıyoki beniii
sen nasılsın cnm erkencisiniz anneyle
ooo herkes gelmissshosgeldiniz kizlarr. ben bugun annemdeyim anca kahvalti falan yaptik.
fundosumm merhaba nasilsinn. folik asit konusunda haklisin. solgardan daha iyisi yoksedonunda kullandigi solgar zatenn
sedosumm ssenn nasilsinnnn folik asite devammm. bugun kan testi yaptiracan mii
sureyyacan ve saboraycan sizlerede merhabaaa iyisinizdir insallahh
gozumden kacan varsa kusura bakmasinnn
nasıl herkes gelmiş hani ben gelmemişimmm
günaydın kızlar
İnşallah bide insanlar yardımcı olsa sorun olmaz o kadar heraldebiz aile boyu hayata erken baslayanlardanizz
oo eve donus zor oluyor cidden. mesai trafigi oluyor birde. bende cengelkoydeki okulda calisirkan aksam yollarda haşatım cikiyorduAllah yardimcin olsunn canim..
sen ne zaman gidiyon kontrolee
günaydın sedcim iyi diyelim iyi olalım, yol ve kocamla tv kumandası için yaptığımız güreş dışında bi şikayetim yokiyiyim ayşem sende iyisindir umarım :112:
folik asite başladım
günaydın canım nasılsın :))
İnşallah bide insanlar yardımcı olsa sorun olmaz o kadar heralde
30 kasım 10:30 heycanla bekliyorum
test yapan pozitif çıkan kan testi yaptıracak olan yokmu çok hızlı ilerliyosunuz okuyamıyorum
günaydın sedcim iyi diyelim iyi olalım, yol ve kocamla tv kumandası için yaptığımız güreş dışında bi şikayetim yok
sen nasılsın,nasıl gidiyor
iyiyim ayşem sende iyisindir umarım :112:
folik asite başladım
günaydın canım nasılsın :))
İyiyim canım çok sağolkumanda kavgası her evde mevcut ama biz pek yapmıyoruz çünkü tv izlemesem de olur :)
aaaa ne güzel kesin kitap okuyorsun hep yapmak istediğim ama bi türlü uygulayamadığım bişiy
ev işinden vakit kalmıyor deme de
bende iyiyimm tatlimm. soguk bi kasim sabahii dahaasende yok mu belirtiii
Kasım ayı çook severim :109: her ay reglimde olan belirtiler var canım, sadece belim ağrıyor biraz...birde akıntı oluyor :78:
sende var mı ayşem bir değişiklik
Kasım ayı çook severim :109: her ay reglimde olan belirtiler var canım, sadece belim ağrıyor biraz...birde akıntı oluyor :78:
sende var mı ayşem bir değişiklik
bugün kan testi yaptırırsan ve pozitifse 18 çıkıcak hemen hesapladımcuma yaptırırsan 48
bugün kan testi yaptırırsan ve pozitifse 18 çıkıcak hemen hesapladımcuma yaptırırsan 48
bende cok severimm
yok tatlim hicbir sey yok bende. yavastan adet belirtileri kendini gostermeye baslaadii. karnim cok sisti birde
yok tatlim bugun yaptirirsa 96 cikar. hemen aciklayayim. persembe:3 cuma:6 cumartesi:12 pazar:24 pazartesi:48 sali:96.
arkadasim yaptirdi. doktor aynen boyle hesaplamista. ondan biliuorum seker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?