Ağlayakta gözden mi olak???

sedomm sadece adet belirtileri varr. bu ay tek farkli sey hic akintim yok. her ay bu gunlerimde akintim yogunlasirdi. ama bence bende birsey yok. hicbir sey hissedemiyorummm.

yok tatlim bugun yaptirirsa 96 cikar. hemen aciklayayim. persembe:3 cuma:6 cumartesi:12 pazar:24 pazartesi:48 sali:96.

arkadasim yaptirdi. doktor aynen boyle hesaplamista. ondan biliuorum seker
benim doktorum gün aşırı iki katına çıkar dedi benim hesabımda şöyle
perşembe:3 cumartesi:6 pazartesi:12 salı:18 çarşamba:24 cuma:48
benim değerimde hesapladığımda 2 günde 2 katına çıkmış gözüküyor

sağlık ocağına misafir girişi yaptırabilirsin cnm

beni hamile ilan ettiniz hee ya ciddi hesaplama böyle mi hiç bilmiyordum...yapsa sağlık ocağı gidip yaptırıcam ama yapmıyor gıcıklar

bende lizonun yaptigi gibi hesapliodum. ama dogru olan ve saglikli yukselis boyleymis

herseyi hesap ettik biz sedd bir tek kan tahlili yaptirman kaldi

evet cano bende senin gibi biliyordummm arkadasin doktor oyle degil demis. sende doktoruna sorarsin. su zamanda doktorlara bile guvenemiyor insann

evet sed misafir girisi yaptirabilirsinn

sedomm sadece adet belirtileri varr. bu ay tek farkli sey hic akintim yok. her ay bu gunlerimde akintim yogunlasirdi. ama bence bende birsey yok. hicbir sey hissedemiyorummm.

ayşe çok ciddi söylüyorum hislerim çok kuvvetlidir , bende hiç hissetmedimm hemde hiiç bir parça olsa yazardım inan...

belirti , his mis hikaye sadece korku oluştu içimde ya varsa gece görseniz halimi ben bazen çok takıntılıyımdır da...anamm gerildim , ya iyi olmazsa , bacağımı şöyle atsam ya varsa yeminle sabaha kadar döndüm durdum...
ama hisseden de vardır tabii ki yoğun bir şekilde

aynen cnm bende oyleyim. seni cok iyi anliyorum.

ya bende de o korkular var, hatta bebek olunca nasil olur, bakimi falan zor sonucta. gece uykulqri falan hic kalmayacak zaten. ben bunlari dusununcede korkuyorum. cok rahat bi insan degilim birde. cok kafaya takarim. tabiki Allah kuvvetini verecek ama iste insan dusunmeden duramiyor.. birde benim esimin isi yogun. cogu sey benim basimda olacak.. Rabbim hayirlisini hayirli zamanda versin o yuzden..

ciddi oluyor mu lizim , hemen ararım ona göre canm

canımsın sen ya.senin merakın öldürecek beni bu hafta.ne olur güzel şeyler düşün güzel olsun.hani ne olur ne olmaz ihtimaline karşı pekte bişey söylemek istemiyorum ama bende senin hamile olduğunu düşünüyorum.belkide öyle olmasını istediğim için ki çok istiyorum.ayy bu beklemek ne zor ya sanki kendimi bekliyorum gibi stres oldum

Aradım canım olmuyormuş , misafir girişi il dışından gelenlere oluyormuş , bir de torpili olanlara...bir şey olsa bakmayacak mısınız işyerinden izin alamıyorum, çok saçma diyorum, ses yok....bu düzen böyle...

Paran varsa her şey ayağının altında...neyse lizimcanımm çook teşekkürler....

rabbim bu ay senin şu güzel düşünceni gerçekleştirse dimi.herkes kısa süre arayla hamileyim diye yazsa sonra konuşma konusu bir anda hamilelikle ilgili değişse.ne güzel olurdu ya.

çok enteresan ben arkadaşımda kaldığımda onların sağlık ocağına gitmiştim. kafaya göre iş yapıyorlar işte. eee nasıl yapacaksın o zaman?

süreyyacanıımmm , yerimm senii , benim merakım sizde bebiş oluştursun inşallah :)) bende sabırsızlanmaya başladım , ama yoksa üzülmem bundan eminim Ne olursa her şeyin hayırlısı hepimiz için...

Son düzenleme:
rabbim bu ay senin şu güzel düşünceni gerçekleştirse dimi.herkes kısa süre arayla hamileyim diye yazsa sonra konuşma konusu bir anda hamilelikle ilgili değişse.ne güzel olurdu ya.

öyle çok istiyorum ki süreyyacanımm inşallah kabul olur dualarımız

çok enteresan ben arkadaşımda kaldığımda onların sağlık ocağına gitmiştim. kafaya göre iş yapıyorlar işte. eee nasıl yapacaksın o zaman?

izin hiç almak istemiyrm, kimseyle yüz göz olmak istemiyrumm çnkü , ama alacğm lizimcanıım yarın sabah veya ertesi güne

topik tam bana göre olmuş ben gözlerimden olmak üzereyim.
gözlerim bozuldu sanırım doktora gitmem lazım
3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoz sebepsiz infertil her şeyi denedik sıra tüpe geldi ancak haziranda çünkü maddi açıdan anca hazır olucaz

geçen ay 3 4 gün erken adet oldum
bu ay bi hafta erken oldum cuma günü akşama doğru başladı ve hala sökülmedim kahve pembe leke gelio of adetlerim düzenliydi benim bu ne yani şimdi

Hoş geldin canım İnşallah hazirana kadar gelir miniğin

mrb cnm. hosgeldin aramizaa

hakkina en hayirlisi olsun cnm. seninkide zamanini bekliyor demekki. ins tupe gerek kalmadan bebisin gelirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…