kız cadıınasıl hesaplıyorsun gerçekten çıkmış mıdır ki yaa aslında bugün işyerime yakın sağlık ocağını aradım yapıyorlar ama herkes bağlı bulunduğu sağlık ocağında yaptırabilirmiş ne saçma şimdi burada acil bir şey olsa bana, mahalleme mi gönderecekler...susayım en iyisi yazmam hep zarar bana...anca bağırırım ama yazmiym
canoo regl belirtileri normal şişlik , bebiş gelmiş olabilir, şu Fundoşş ta yazsa biraz kendinde olanları yaaa , bence sende funda da Süreyya da herkes hamiş , Allahım yaa inşallah :84:
benim doktorum gün aşırı iki katına çıkar dedi benim hesabımda şöyleyok tatlim bugun yaptirirsa 96 cikar. hemen aciklayayim. persembe:3 cuma:6 cumartesi:12 pazar:24 pazartesi:48 sali:96.
arkadasim yaptirdi. doktor aynen boyle hesaplamista. ondan biliuorum seker
kız cadıınasıl hesaplıyorsun gerçekten çıkmış mıdır ki yaa aslında bugün işyerime yakın sağlık ocağını aradım yapıyorlar ama herkes bağlı bulunduğu sağlık ocağında yaptırabilirmiş ne saçma şimdi burada acil bir şey olsa bana, mahalleme mi gönderecekler...susayım en iyisi yazmam hep zarar bana...anca bağırırım ama yazmiym
canoo regl belirtileri normal şişlik , bebiş gelmiş olabilir, şu Fundoşş ta yazsa biraz kendinde olanları yaaa , bence sende funda da Süreyya da herkes hamiş , Allahım yaa inşallah :84:
beni hamile ilan ettiniz heeya ciddi hesaplama böyle mi hiç bilmiyordum...yapsa sağlık ocağı gidip yaptırıcam ama yapmıyor gıcıklar
benim doktorum gün aşırı iki katına çıkar dedi benim hesabımda şöyle
perşembe:3 cumartesi:6 pazartesi:12 salı:18 çarşamba:24 cuma:48
benim değerimde hesapladığımda 2 günde 2 katına çıkmış gözüküyor
sağlık ocağına misafir girişi yaptırabilirsin cnm
sedomm sadece adet belirtileri varr. bu ay tek farkli sey hic akintim yok. her ay bu gunlerimde akintim yogunlasirdi. ama bence bende birsey yok. hicbir sey hissedemiyorummm.
ayşe çok ciddi söylüyorum hislerim çok kuvvetlidir , bende hiç hissetmedimm hemde hiiç bir parça olsa yazardım inan...
belirti , his mis hikayesadece korku oluştu içimde ya varsa gece görseniz halimi ben bazen çok takıntılıyımdır da...anamm gerildim , ya iyi olmazsa , bacağımı şöyle atsam ya varsa yeminle sabaha kadar döndüm durdum...
ama hisseden de vardır tabii ki yoğun bir şekilde
ayşe çok ciddi söylüyorum hislerim çok kuvvetlidir , bende hiç hissetmedimm hemde hiiç bir parça olsa yazardım inan...
belirti , his mis hikayesadece korku oluştu içimde ya varsa gece görseniz halimi ben bazen çok takıntılıyımdır da...anamm gerildim , ya iyi olmazsa , bacağımı şöyle atsam ya varsa yeminle sabaha kadar döndüm durdum...
ama hisseden de vardır tabii ki yoğun bir şekilde
kız cadıınasıl hesaplıyorsun gerçekten çıkmış mıdır ki yaa aslında bugün işyerime yakın sağlık ocağını aradım yapıyorlar ama herkes bağlı bulunduğu sağlık ocağında yaptırabilirmiş ne saçma şimdi burada acil bir şey olsa bana, mahalleme mi gönderecekler...susayım en iyisi , yazmam hep zarar bana...anca bağırırım ama yazmiym
canoo regl belirtileri normal şişlik de, bebiş gelmiş olabilir, şu Fundoşş ta yazsa biraz kendinde olanları yaaa , bence sende funda da Süreyya da herkes hamiş , Allahım yaa inşallah :84:
Aradım canım olmuyormuş , misafir girişi il dışından gelenlere oluyormuş , bir de torpili olanlara...bir şey olsa bakmayacak mısınız işyerinden izin alamıyorum, çok saçma diyorum, ses yok....bu düzen böyle...
Paran varsa her şey ayağının altında...neyse lizimcanımm çook teşekkürler....
canımsın sen ya.senin merakın öldürecek beni bu hafta.ne olur güzel şeyler düşün güzel olsun.hani ne olur ne olmaz ihtimaline karşı pekte bişey söylemek istemiyorum ama bende senin hamile olduğunu düşünüyorum.belkide öyle olmasını istediğim için ki çok istiyorum.ayy bu beklemek ne zor ya sanki kendimi bekliyorum gibi stres oldum
rabbim bu ay senin şu güzel düşünceni gerçekleştirse dimi.herkes kısa süre arayla hamileyim diye yazsa sonra konuşma konusu bir anda hamilelikle ilgili değişse.ne güzel olurdu ya.
çok enteresan ben arkadaşımda kaldığımda onların sağlık ocağına gitmiştim. kafaya göre iş yapıyorlar işte. eee nasıl yapacaksın o zaman?
selam kızlar dışardaydım yeni geldim
topik tam bana göre olmuş ben gözlerimden olmak üzereyim.
gözlerim bozuldu sanırım doktora gitmem lazım
3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoz sebepsiz infertil her şeyi denedik sıra tüpe geldi ancak haziranda çünkü maddi açıdan anca hazır olucaz
geçen ay 3 4 gün erken adet oldum
bu ay bi hafta erken oldum cuma günü akşama doğru başladı ve hala sökülmedim kahve pembe leke gelio of adetlerim düzenliydi benim bu ne yani şimdi
topik tam bana göre olmuş ben gözlerimden olmak üzereyim.
gözlerim bozuldu sanırım doktora gitmem lazım
3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoz sebepsiz infertil her şeyi denedik sıra tüpe geldi ancak haziranda çünkü maddi açıdan anca hazır olucaz
geçen ay 3 4 gün erken adet oldum
bu ay bi hafta erken oldum cuma günü akşama doğru başladı ve hala sökülmedim kahve pembe leke gelio of adetlerim düzenliydi benim bu ne yani şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?