Ağlayakta gözden mi olak???

sirkeli su iyiymiş yaa hep unutuyorum bende evi öle silmem lazımmm hep unutuyorummm :26:

Selam canlarimm
Berkin olmus Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin sabah sabah cok uzuldum. 15 yasina getirilmis bi evlat sil bastan sanki hic olmamis gibi sesi gulusu annesinin kulaklarindan gitmiyodur. Bidaha hic goremicek olmanin acisi cok buyuk (

sirkeli su iyiymiş yaa hep unutuyorum bende evi öle silmem lazımmm hep unutuyorummm :26:

Evet cnm oku ufle bi iki damla salatayada kat kendinde ic peygamber efendimize bile yapilmis buyu sirkeyle bozulmuss allah korusun nolur nolmaz

Malesef cnm allah sabir versin cok yazikkk

Eki Görüntüle 1017344 kizlar alakasiz oldu ama dahami koyu olmali cizgi 22.gunde koyu ama daha mi koyu olcak

kop koyu olması gerekiyor ezo

aynen canım bende çok üzüldüm sabah beri gözlerim dolup dolup boşalıyor

Arkadaşlar merhaba,

Aranıza ben de katıldım. Eşimle 2 yıldır evliyiz ve ilk defa bu ay korunmayı bıraktık. Yumurtlama dönemimden beri geçmeyen adet sancıları gibi ağrılar, çok akıntı, şiş göğüsler gibi belirtiler yaşıyorum. Geçen hafta 3 gün kahverengi akıntı bile yaşadım.Bat 13 Mart ancak dayanamayıp 04 Marttta kan testi yaptırdım 0,1 çıktı. Dün de feci girptim grip ilacı alabilmem için predector early idrar testini kullandım negatif çıktı. 4 gn öncesinde %90 doğruluk payı varmış. Diyeceğim o ki kafamda nasıl kurduysam ki daha ilk ay da bütün vücudum belirtileri hissetti. Şimdi bir an önce adet olsam da bari bir daha ki aya geçsem diye düşünüyorum:26:
İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Merhaba hosgeldin bende her turlu belirti yasadim simdi hic kendimi dinlemiyorum kafamada talmiyorum

ben çok kötüyüm valla gözlerimden yaşlar boşalıyo deli gibi anne sen kaçamazsın ben hızlı koşarım diye ekmek almaya gidiyor yavrum suçu ne?
bugün ben bende değilim kusura bakmayın
o gözlere bakıp vicdanları sızlamayacakmı bazılarının
ve hala devam ediyor yine bir adam gözünden oldu acısını yaşamak istiyor diye
düşünüyorumda bu acımasız dünyaya bu adaletsiz ülkede bi çocuk yetiştirmek hiç mantıklı gelmiyor
bugün bunu konuşmıycam sizde olur gözüm ama

Aynı evrende yaşamamalı cellatlar ve çocuklar;
Ya ölmeli cellatlar, ya da hiç doğmamalı çocuklar. ..

Yapacak ne var elini uzatsan elin baglanir kolunu uzatsan kanadin kirilir.
Agzini acsan dilin kesilir.
Birak kendini savunmayi bu ulkede, kime karsi neyi savunacaksin kimi kime sikayet edeceksin !

Merhaba canlarrr

Berkin e bende çok üzüldüm.. yazık günah ya. hayatın acı gerçekleri arasında garibim..

İstanbul adliyesinde de oğlu annesi ile annesini korumakla görevli polis memurunu öldürmüş.. o polisin suçu neydi
Bu düzen böle gitmezde işte Allah sonumuzu hayır etsin inşAllah...

benim işlerim yoğun ya girip yazamıyorum.. ama arada takipteyim sizi

kız orası sizin adliye değil değil mi

ölümün hepsi acı tabii benayım berkin daha gençliğini yaşayamadı, o polis memurunun belki çocukları var ve yetim büyüyecekler, ölümün her türlüsüne karşıyım

yok canım değil orası daha bi karışık..

aynen katılıyorum ölümün her türlüsü acı verici. Rabbim sıralı ölümler nasip etsin.. acı göstermesin diycem ama o işte çok zor

Selam kizlarr
Allah kimseye düşmanıma bile evlat acisi yaşatmasin cok zor
Onca emek onca hayal hep pamuk ipligine bagli hayatlar ne garip cok uzgunum

Eşim cok rahatsiz sabaha kadar uyumadik nasıl üşütmüşse cayir cayir yaniyor ve sitma yani titreme tuttu sabaha kadar inat etti geçer diye hastaneye de gitmedi simdi biraz daha iyi ama ateşi hala düşmedi

yok canım değil orası daha bi karışık..

aynen katılıyorum ölümün her türlüsü acı verici. Rabbim sıralı ölümler nasip etsin.. acı göstermesin diycem ama o işte çok zor

şimdi o annelerin acısını düşünemiyorum şu anda onların acısını hissetmek için dünyanın bütün işkencelerini bana uygulasalar onlar kadar içim yanamaz diye düşünüyorum

ayy sende kendine dikkat et gülo off sizinde işiniz zor haa

geçmiş olsun yelizim dr a gitse iyi olur ateş ancak ilaçla düşer bence ikna et ve dr a götür

geçmiş olsun canımmmmm bende öle olmuştum işteeee zangır zangır titriyordum terleyince bigüzel toparlandım hemencik
çok nazlı oluyolar ilgi bekliyolar kocalar hasta olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…