Ağlayakta gözden mi olak???

ayy zaten bu fundoşş nerdeki dün akşamda hiç girmedi artık girmeme kararı mı aldı buraya acaba :26:

iyi canım hadi hayırlı olsun bol bol ifade bekliyoruz senden

fundoş dün cenazedeydi sosyalim yer bildirimi yapmış bugün nerde bilmiyorum
testte yapmadı heralde merak ediyorum

yaa belki daha önce yazdın da ben görmedim sosyalim son durumun nasıl
hastaneye ne zaman gideceksin?

cumartesi günü gidecektimde çok yoğun olduğu için yarın 10.30 a aldım randevuyu yarın gideceğim bakalım bebek kendini gösterecek mi

kuzu sen kalp atışını kaçıncı haftada görmüştün :26: ben yarın hesaplamalarıma göre 5+3 olacağım :44:

sosyalimm benimki karışık biraz
1 hafta 4 günmü geriden geliyodu başlarda adet tarihime göre. 7 haftalıkken görmüştüm ultrason ölçümüne göre. Doktor beni 1 hafta önce çağırmıştı kalp atışı için ama ben garanti olsun diye beklemiştim. yani 6 haftalıkken kalp atışını dinlemek için çağırmıştı. 9 haftadan sonra açığı kapattık tam adete göre gitmeye başladı bebek.

kızz iyiyim sen nasılsınnn

bu aralar çok sessiz hayırlısı

benayım mide bulantısı başladı mı :44:

Canımmm yazamadım ya bi türlü
Cevap ver dedim kaldım öle

Benim bulantım neyim yok ama ben yemekte zorlanıyorum çok şey yiyemiyorum sonra da bebeğimi besleyemiyorum diye düşünüyorum (

Gunaydin canlarr,
Herkes icin guzel bi gun olsun insallahhh
Ben bugun anneme erken gidiorum

Günaydın canım..
Kız ne şanslısın ha kıskanıyorum seni ne güzel zırp pırt gidiyon annene

canım bende sata göre 6+6 yım ama geç döllenme odu benimkisi yarın 7 olacağım o zaman benimde senin gibi 1 hafta sonradan geliyor ama henüz erken ya duyamam neyse keseyi göreyim şimdilik kalp atımınıda bi daha ki sefere

kız daha bizden beslenmiyor ki pirinç tanesi kadar ne yiyecek o kadar bebek zaten, öyle düşünme

bende yiyemiyodum benayım etten yumurtadan cevizden iğreniyodum. hala da iğreniyorum ama ben yemedikçe bebekte benden çektikçe benim sağlığım kötüye gidiyo. şimdi zorla iğrene iğrene yiyorum. herşey onlar için

geç haliyle 5+3 se daha kalp atımını duyamazsın canım 1 hafta sonra duyabilirsin

bu arada benayım sosyoş doğru diyo 3 aydan sonra senden beslenmeye başlıyor

ne bilim psikolojik sanırım :))
sen ki benden önce zaten satın 2 gündü galiba önden gitmen lazım ama işte döllenme durumu farklı
bende haftaya kalp atışı için gitcem Allah nasip ederse..
Hadi sosyalım erkene almana sevindim canım bakalım senin miniğin kesesi görüncek mi

bende öleyim. etten değil ama şu anda kuruyemiş olaylarından nefret ediyorum.. zorla yiyorum resmen..
Allah'tan süt ve yumurtada sıkıntı yok şimdilik yiyorum

Gunaydin kizlarr
İyi oglenler daha dogrusu
Guzel bir gün olsunn herkes icinn

iyi öğlenler canım..
nasıl gidiyor siz artık naptığınızı ettiğinizi anlatmıyorsunuz :)

yaaa bu Funda arkadaşım nerde ? böle yapmaz mutlaka haber verirdi özleniyor yani..

Gunaydin kizlarr
hoşgeldin canım

sen şimdiden çok zorlama da kendini ama depolarını da doldur canım sonra yetemiyosun bebişe canavar gibi sömürüyolar

sosyoşşş kız fundoşun numarası vardı sende acil durumlar için bi öğrensene nerdeymiş ben face den yazdm da okunmadı daha

Kızlar Merhaba herkese geç girdim dışarı cikicaz bizimki lerle
Fundosum hala uğramamis :44:
İşten dolayi mi böyle acaba test fln yaptı mı acaba ay güzel bir haber vercek gibi
Sosyalim benosum lizim

Gunaydin kizlarr

sağol canım senin içinde olsun

ayy evet inşallah yarın görünürde azda olsa içim rahatlar, inşallah sende pıt pıtları duyarsın
sosyoşşş kız fundoşun numarası vardı sende acil durumlar için bi öğrensene nerdeymiş ben face den yazdm da okunmadı daha

işleri varmış canım öğleden sonra uğrayabilirim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…