Ağlayakta gözden mi olak???

yelizim dr a git bence en doğru cevabı o sana verecek zaman kaybetme

Ayy fundammm sabah sabah neler olmuş..
dediklerinizin hepsine katılıyorum Allah onları bildikleri gibi yapsın aynen ayşenin dediği gibi alsın onların elinden şeylerini.. asacaklar asacaklar onları belki akıllanırlar ama sanmıyorum...
Kızlar neler neler var ben içndeyim ya yemin ediyorum güvenin G si kalmadı bende yani kimseye karşı

Twinimmm ben iyiyim canım sen nasılsın

Lizimmm hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz ve çok sevindim senin adına.. bak ne kadar içten bi dua etmişsin ki rabbim senin duanı geri çevirmemiş ne mutlu sana..

haydi hemen gel yaz buraya bebişin iyi zaten ama nasıl ve neler göreceksin merak ediyorum kötü düşünmek yasak.. gayet güzel olacak inşAllah herşey.. dualarımız hep seninle zaten..

Gunaydin kizlar nasilsiniz

GÜnaydın canım ben çalışıyorum ve yoğunum onun dışında bi sıkıntı yok şükür..

Sosyalimmm hadi gözün aydın canımmm çok sevindim.. hadi bakalım bebişin yerini beğenmiş hiç bırakmayacak annesini inşAllah.. kötü düşünmek yasak :) sana da diyimhadi iki hafta sonrada kalp atışlarında sıra o da güzel olacak heyecan verici..

sabah itibariyle mide bulantılarım başladı
kız o heyecandan olmuştur.
Allah korusun olmasın bulantı.. yani en azından kendi adıma öle istiyorum.. bu iş yerinde kaldırılabilir bişi olmaz sanırım Allah korusun

Hoşgeldin Yelizcannn
ben iyiyim işte.. dün sormuşsun canım.. Ayşmde sormuş ben bugün otobüs ile gidiyorum canım akşam 5 e aldık bilet gece incez pazar dönüşüm o uçakla akşam.
Doktoru aradım bi sıkıntı olmaz dedi.. valla Allah'a emanet binicem napıyım.. gitmeyi çok istiyorum çünkü.. varım yoğum bi o kuzenlerim var çok istiyorum yanında olmak.. bebeğimden önemli değil elbette iptal ettircektik kafam allak bullak oldu.. en son doktoru arayıp gidebilirsin diyince gidelim dedik.. bilmiyorum iyi mi ediyorum kötü mü ama kötü düşünmek istemiyorum

sosyalim buraya da yazayım dedim canım gözün aydın darısı pıtpıtlara inşallahhhhhhhh ve darısı bana fundagune ve diğer hamiş olmak isteyen arkadaşlarımın başınaaaaaaaaaaaa

kuzenim ikinciye hamileydi 3 aylıktı ya dün gece kürtaja almışlar bebişin kalbi durmuş nasıl üzüldüm ya rabbim sağlıklı,sıhhatli versin verirse inşallah

Son düzenleme:
Benos bence kendini rahat birakmalisinn.Hele de bisey olur mu dusuncesini kafandan att.benim kardesim ilk 3 ayinda tam 3 kez kaşa gitti durusmalari oldugu icin toplamda 6 kez otobusle 16şar saat yolculuk yapti doktoruna sormamis bile :)
Simdi kafasina soksaydik o da rahat etmezdi ya bisey olursa diyee ama gerek yok bencee kendini huzursuz etmeye rahat oll Allahin izniyle biseycik olmazz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ikimizede kötü düşünmek yasak sen haftaya göreceksin değil mi pıt pıtları heyecandanda olabilir haa haklısın iş yerinde olmasın canım ya mide bulantısı bayağı kötü olur bizim için

sağol canım darısı başına inşallah belkide gelmiştir bebişlerin

her zaman söylüyorum hamile kalmak kalp atımını duymak testlerinin normal çıkması falan falan hepsi iyi çıksada kucağına alacağının garantisi yok ben bebeği kucağıma alana kadar inanmayacağım sanırım, hakkımıza hayırlısı kuzum
Rabbim bu acıları kimseye yaşatmasın zor gerçekten, geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin

canım adet olduğum ilk gün yazmıştım öyle. yüreğim sıkışmıştı ne yapayım

yeniden yeşertirim ben o umudu yeşertmek zorundayım çünkü daha yolun çok başındayım

tamam canım ozaman anlaştıkkkk bend eyarın büyük ihtimalle öle olacammm yarın bat ama hayırlısıı gelcek miniğimizz bunu biliyorummmm
yelizimmmm çok ilginççççç hemen dr. a gidip söleeee çok ilginççç yum. zamanı kahve ne alaka ve yatağa geçicek derecedeee
benoşşş evet sen içindesin olayların ne pislikler var değilmiii ve yapıp ceza almıyorlarrr tecavüz yaaa birde buu düşünce suçundan onlarca yıl yatanlar var bidee bu çekilşi çok can sıkıcı
hadım cezasını istiyorum bennn
pofudukkkk bat ne zaman canımmmm senin için çook heyecanlıyımmmm ve umutluyummmmm
kuzeninne çok üzüldümmm :26:

benoşummmmmm hayırlı yolculuklarrrrr kazasız belasızzzz kötü düşünme canım sağsalim gidip geleceksinnnn

Ins hepiniz saglikla alirsiniz kucaginiza minnoslarinizi iyi gunler size ben yine kv ye giderr

Ozel telefonu yok bende canm hastaneden sordumm
Gecen ay filmden sonra da boyle olduu yum gunume kadar hatirlion muu bahsetmistim size de ilkkez oluyo diyee

canımmmm yelizimmm baktım senin durumaa kist veya iltihap olabilirmiş Allah korusunnnn
şu soğan suyunu başlasana kızzz
ama dr. a bi görünnn

canımmmm yelizimmm baktım senin durumaa kist veya iltihap olabilirmiş Allah korusunnnn
şu soğan suyunu başlasana kızzz
ama dr. a bi görünnn

Ya ben de enfeksiyondan korkuyorum ben gideyim en iyisii bi esimi ariim de gelsin alsin beni demi kafami kurcalayacaginaa :26:

Ozel telefonu yok bende canm hastaneden sordumm
Gecen ay filmden sonra da boyle olduu yum gunume kadar hatirlion muu bahsetmistim size de ilkkez oluyo diyee

Ya ben de enfeksiyondan korkuyorum ben gideyim en iyisii bi esimi ariim de gelsin alsin beni demi kafami kurcalayacaginaa :26:

canım senin şimdi kafan karışacak o diğer dr a git bakalım ne diyecek hem sen rahatlarsın hemde biz

bencede yelizim dr. kıl mıl bi git baksın yaaa nasılsa müsaitsinnn evdesin hazırlanır gidersin bak erteleme
hem o arada yumurtaların durumunada bak

valla ben panikledim kuzu ne yalan söyleyeyim daha önce ne karşılaştım ne de okudum böyle bir durumu

bu arada sen olmazsan yerin çok belli kuzu burada

aynen canım yatağa geçecek kadar ilginç yaniii gerçi çiplak yatıyosa normal
geç döllenme oluyomuş bideee kızzz bi süpriz oluyomuşş
kızz benim göğüsler başladı ağrımaya ve karnımda kesin olacam bennn
napalım artık kader kısmet

Funda nerden bildinn
Geldim kizz hastaneyee yalniz 11 kisi var onumdee ben bahaneyle hormon testlerini de isteyeyim bundann benden test istemistiniz yaptiramadim sehirdisindaydim diye uydurayimm 3 aydir sehirdisindaa
Kasiklarim nasil agriyor anlatamamm kist mi oldu ne olduu enfeksiyon muu bakalim gorcezz
Dogru dionuzz normal degill yani bende daha once olmadigi icin normal degill belki de hicbisey yokturr

11 mii yuhhhh inşallah çabuk geçerrr
evett yaptırr insan merak ediyor ne çıkacak yeni sonuçlar ama hormon testleri adetin 3. günü en iyi sonucu veriyo kızzzz

kızzz unutmazsan sorsana biotin hamilelikte zararlımı başlamam lazım korkuyorummm
göğüslerime iğneler batıyooo hastalancammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…