Kizlar benim bu kahve akıntı hızla ve artarak devam edio yaaa yataga bile gecmis yani okadar diimne ola ki acepp kasiklarim da surekli agriyo adet hissi var yani hepp bu filmin mi etkisi acaba yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kız bisürü iş var ama buraya girdimmi kalıyor en iyisi hiç girmemek
offf ayşemm sabah minibüste sinir oldumm çok gerginimmm aslındaa
önce kaza varmış diye gecikti epey bekledim dondummm güneş var ama kuru bir soğuk varrr
sonra zorda olsa yer bulup arkaya oturdum kalabalık ayakta insanlar doldu ilerleyen semtte
bir kadın bağırdı sapık herif naptını sanıyosun filan
hiççç kimsenin sesi çıkmıyorrr erkek hepsi birde eteğin altından kameraya alıyomuş öle kısa bir etekde giymemiş hoş bir bayandı
atın lütfen bu adamı yaa diyor herif titriyo resmen gülerek yok yawww yapıyo belli yani yapmış
kimse ses etmiyo ilgilenmiyor
durur durmaz inip kaçtı ben en arkadayım yaa döndüm baktım gülüyo dönüp dönüp
bi bağırdımmmm yazıklar olsuuuunnnn neden tepki göstermediniz nasıl adamlarsınız siz dedim
bidaha yapma cesareti göstermiycekti o elleri kırsaydınız dedim
hala ses çıkmıyo kadın da bağırdı bizim türk erkekleri ses çıkarmaz ağlamaya başladııı
yazıklar olsunn dedim etek giymeseydi dedi biri heh başka bişey beklemiyodum zaten dedim sapık herifler
ama inene kadar saydırdım
Kızlar günaydınn yine bi boşluk buldum girdim
Sosyalim hadi güzel haberlerle gel
Gözüm burda olcak cnmm
Fundosum kız girmemezlik yapma sen olmayınca topiğin keyfi kacio sanki
Bu arada o filme gittik bizde bnde beğenmedim hele bi sahne vardı kız tıkandı nedense
Benosum lizim yelizim ayşemm nasılsınz kızlarr
Gunaydin kizlar suan size yatagimdan yaziyorum :)
Dun cok dua ettim bugun detayli ultrasonum var esimin izinleri iptaldi ve birlikte gitmeyi cok istiyodum
Allahim nolurdu bi mucize olsa da babasi dagelebilse evde olsa dedim
Aksam aradilar yarin izinlisiniz diye dunyalarr benim oldu :)
Fundos test yaptinmi :)
21+2 olduk aysem cokk heycanliyim benim gittigim hastanenin ultrasonu kotuydu simdi 4 boyutlu gidecegim yer. Hem gorecegim icin cok heycanliyim hemde bi sorun cikmasin diye dua ediyorum tedirginim. Cunku bebekte bisey varsa mutlaka gorunuyomus detaylida. Nolur dua edin bana.
Sabahta ilk defa babasini tekmeledi o anki ifadesini gormeliydiniz :)
Gunaydin kizlar nasilsiniz
ultrasona girdim kızlar dr göremedi üstten bakıyor tabii aha dedim b.ku yedik sonra dedi ki idrara sıkışıp mı gelmek istersin yoksa alttan bakayım mı aittan bakın dedim neyse baktı ekranı görüyor musun dedi bende aaa evet dedim , yeri çok güzel herşey mükemmel görünüyor dedi
dualarınız için çok tşk ederim kızlar 2 hafta sonra kalp atımına çağırdı
kız o heyecandan olmuştur.sabah itibariyle mide bulantılarım başladı
Merhaba canlarr
Tek tek okudum daa alinti yapamadimm
Oncelikle sosyalimm gozun aydin canmm cok sevindimm devami da cok guzel gelicekk insallahhh Allah saglik versin bebisine
Fundacik o anlattigin olayi okurken bile delirdimm.ben orda olsamm o adamin indigi yerde inerdim sirf tekme tokat dalmak icinki yapmisligim varr cok uzucu ve cok sinir bozucu Allah islah etsin hatta belasini bulsun yanii serefszz
Lizim sen de guzel haberler alirsin insallah minigindenn
Aysemmmmm
Twinimm ezocannnn benoss hepiniz iyisinizdir insallahh
Ayy fundammm sabah sabah neler olmuş..
dediklerinizin hepsine katılıyorum Allah onları bildikleri gibi yapsın aynen ayşenin dediği gibi alsın onların elinden şeylerini.. asacaklar asacaklar onları belki akıllanırlar ama sanmıyorum...
Kızlar neler neler var ben içndeyim ya yemin ediyorum güvenin G si kalmadı bende yani kimseye karşı
Twinimmm ben iyiyim canım sen nasılsın
Lizimmm hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz ve çok sevindim senin adına.. bak ne kadar içten bi dua etmişsin ki rabbim senin duanı geri çevirmemiş ne mutlu sana..
haydi hemen gel yaz buraya bebişin iyi zaten ama nasıl ve neler göreceksin merak ediyorumkötü düşünmek yasak.. gayet güzel olacak inşAllah herşey.. dualarımız hep seninle zaten..
GÜnaydın canım ben çalışıyorum ve yoğunum onun dışında bi sıkıntı yok şükür..
Sosyalimmm hadi gözün aydın canımmm çok sevindim.. hadi bakalım bebişin yerini beğenmiş hiç bırakmayacak annesini inşAllah.. kötü düşünmek yasak :) sana da diyimhadi iki hafta sonrada kalp atışlarında sıra o da güzel olacak heyecan verici..
kız o heyecandan olmuştur.
Allah korusun olmasın bulantı.. yani en azından kendi adıma öle istiyorum.. bu iş yerinde kaldırılabilir bişi olmaz sanırım Allah korusun
Hoşgeldin Yelizcannn
ben iyiyim işte.. dün sormuşsun canım.. Ayşmde sormuş ben bugün otobüs ile gidiyorum canım akşam 5 e aldık bilet gece incez pazar dönüşüm o uçakla akşam.
Doktoru aradım bi sıkıntı olmaz dedi.. valla Allah'a emanet binicem napıyım.. gitmeyi çok istiyorum çünkü.. varım yoğum bi o kuzenlerim var çok istiyorum yanında olmak.. bebeğimden önemli değil elbette iptal ettircektik kafam allak bullak oldu.. en son doktoru arayıp gidebilirsin diyince gidelim dedik.. bilmiyorum iyi mi ediyorum kötü mü ama kötü düşünmek istemiyorum
sosyalim buraya da yazayım dedim canım gözün aydın darısı pıtpıtlara inşallahhhhhhhh ve darısı bana fundagune ve diğer hamiş olmak isteyen arkadaşlarımın başınaaaaaaaaaaaa
kuzenim ikinciye hamileydi 3 aylıktı ya dün gece kürtaja almışlar bebişin kalbi durmuş nasıl üzüldüm ya rabbim sağlıklı,sıhhatli versin verirse inşallah
yelizim dr a git bence en doğru cevabı o sana verecek zaman kaybetme
Benim dr bu hafta yok dün aramistimm digeri de salagin teki tahammul edemiyorumm adama
canım adet olduğum ilk gün yazmıştım öyle. yüreğim sıkışmıştı ne yapayım
yeniden yeşertirim ben o umudu yeşertmek zorundayım çünkü daha yolun çok başındayım
Kizlar benim bu kahve akıntı hızla ve artarak devam edio yaaa yataga bile gecmis yani okadar diimne ola ki acepp kasiklarim da surekli agriyo adet hissi var yani hepp bu filmin mi etkisi acaba yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy fundammm sabah sabah neler olmuş..
dediklerinizin hepsine katılıyorum Allah onları bildikleri gibi yapsın aynen ayşenin dediği gibi alsın onların elinden şeylerini.. asacaklar asacaklar onları belki akıllanırlar ama sanmıyorum...
Kızlar neler neler var ben içndeyim ya yemin ediyorum güvenin G si kalmadı bende yani kimseye karşı
Twinimmm ben iyiyim canım sen nasılsın
Lizimmm hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz ve çok sevindim senin adına.. bak ne kadar içten bi dua etmişsin ki rabbim senin duanı geri çevirmemiş ne mutlu sana..
haydi hemen gel yaz buraya bebişin iyi zaten ama nasıl ve neler göreceksin merak ediyorumkötü düşünmek yasak.. gayet güzel olacak inşAllah herşey.. dualarımız hep seninle zaten..
GÜnaydın canım ben çalışıyorum ve yoğunum onun dışında bi sıkıntı yok şükür..
Sosyalimmm hadi gözün aydın canımmm çok sevindim.. hadi bakalım bebişin yerini beğenmiş hiç bırakmayacak annesini inşAllah.. kötü düşünmek yasak :) sana da diyimhadi iki hafta sonrada kalp atışlarında sıra o da güzel olacak heyecan verici..
kız o heyecandan olmuştur.
Allah korusun olmasın bulantı.. yani en azından kendi adıma öle istiyorum.. bu iş yerinde kaldırılabilir bişi olmaz sanırım Allah korusun
Hoşgeldin Yelizcannn
ben iyiyim işte.. dün sormuşsun canım.. Ayşmde sormuş ben bugün otobüs ile gidiyorum canım akşam 5 e aldık bilet gece incez pazar dönüşüm o uçakla akşam.
Doktoru aradım bi sıkıntı olmaz dedi.. valla Allah'a emanet binicem napıyım.. gitmeyi çok istiyorum çünkü.. varım yoğum bi o kuzenlerim var çok istiyorum yanında olmak.. bebeğimden önemli değil elbette iptal ettircektik kafam allak bullak oldu.. en son doktoru arayıp gidebilirsin diyince gidelim dedik.. bilmiyorum iyi mi ediyorum kötü mü ama kötü düşünmek istemiyorum
sosyalim buraya da yazayım dedim canım gözün aydın darısı pıtpıtlara inşallahhhhhhhh ve darısı bana fundagune ve diğer hamiş olmak isteyen arkadaşlarımın başınaaaaaaaaaaaa
kuzenim ikinciye hamileydi 3 aylıktı ya dün gece kürtaja almışlar bebişin kalbi durmuş nasıl üzüldüm ya rabbim sağlıklı,sıhhatli versin verirse inşallah
sordun mu peki akıntım var diye :26:
Ozel telefonu yok bende canm hastaneden sordumm
Gecen ay filmden sonra da boyle olduu yum gunume kadar hatirlion muu bahsetmistim size de ilkkez oluyo diyee
canımmmm yelizimmm baktım senin durumaa kist veya iltihap olabilirmiş Allah korusunnnn
şu soğan suyunu başlasana kızzz
ama dr. a bi görünnn
Ozel telefonu yok bende canm hastaneden sordumm
Gecen ay filmden sonra da boyle olduu yum gunume kadar hatirlion muu bahsetmistim size de ilkkez oluyo diyee
Ya ben de enfeksiyondan korkuyorum ben gideyim en iyisii bi esimi ariim de gelsin alsin beni demi kafami kurcalayacaginaa :26:
Ya ben de enfeksiyondan korkuyorum ben gideyim en iyisii bi esimi ariim de gelsin alsin beni demi kafami kurcalayacaginaa :26:
fundoşum yine 2 miz kalmışız
he kızzz bide nerde diye sorup durularrrr
yelo dr. a koştu heralde kızı paniklettik yaww
valla ben panikledim kuzu ne yalan söyleyeyim daha önce ne karşılaştım ne de okudum böyle bir durumu
bu arada sen olmazsan yerin çok belli kuzu burada
Funda nerden bildinn
Geldim kizz hastaneyee yalniz 11 kisi var onumdeeben bahaneyle hormon testlerini de isteyeyim bundann benden test istemistiniz yaptiramadim sehirdisindaydim diye uydurayimm 3 aydir sehirdisindaa
Kasiklarim nasil agriyor anlatamamm kist mi oldu ne olduu enfeksiyon muu bakalim gorcezz
Dogru dionuzz normal degill yani bende daha once olmadigi icin normal degill belki de hicbisey yokturr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?