demir eksikligii bununla ilgili olamaz ztn. rahim kalinlasmasi filmin etkisi mi acaba:44: sen icini ferah tut cnm. yarin ne diyecek bakalim.hala var mi o akintidan
Evet var surekli islaniyo
Ya o neyse dee kasik agrim cok fazlaa
Yumurtaliklara bakti solda bitane gelismekte olan yumurta var dedi hadi yum haftasi agri dicem ama yum
Buyumeden bukadar agri olmaz yanii ona da baglayamiyorumm
Evett Bakalimm yarin ne dicekk
Canım kötüye yorma hemen..
Bizde amma hemen gaza geliyoz ha..
İnşAllah güzel olacak ben kötüye yormuyorum bakalım ne diyecek doktor..
hap etkisini gece gosterir belkii.
biz iyiye yoralim yine. yarin ins doktordanda iyi haberler aliriz cnm.
evet benoss bu huyumuzu hic sevmiorum. bi kivilcim gormemiz yeterr:26:
Yelizim tip litalaturune gececek kadinsin gercekten inan sozun bittigin yerdeyim
Kızz bu film ikimizede farklı etki etti haaa
birincisi ben fimmden sonra yoğun kanama yaşadım ertesi gün hiçbişey kalmadı normal akıntı olduu yum.akıntısı filan
sonra kahve akıntı hiç yok yarın adet bekliyorum
haa bide kasık ağrısı hiç yokkk yum zamanı beile olmadıı:44:
yaa bana bi cd verdiler onu izlemek istiyorum ama açamadım programıı nasıl olmuşş merak edddiyorummm
Lizimmm ne tatlı yaa oğluşunn sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimmm canımmm
Allahıma şükürler olsunnn nasılda kaşı gözü pipiyioluşturuyo yaa
Ay fitil verdiydi doktorr enfeksiyon varsa diyee şeyettim de onuuyaniyor cayir cayir
Hehh tam zamanıı kız onu koyunca fanfini olmuyoo hergünmü sokacan
Aynen hemen de gazz size dedimm heyecan yapmayin diyee benden gunah gitti siz kaşindinizz
O hapi da kullansammi tereddut ettim adet geciktirici olarak da kullaniliyo yaa ondann
Sosyalim bence de canmm hayir yarin oburgun gercekten hamile olsam kimse inanmayacak haa
Haa benos yolda dimii
Ya bu hamililer uykumuz var derlerride inanmazdim, ben hayatimda boyle uyku gormedim kafami yastiga koydum kut gitmisim
Gunaydin kizlarrrr
Yelizimm senide gorecegiz buraya gelip uyumusum ben dersen hatirlatirim sana gece uyumamalarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?