Gunaydin canlarrr,havaa mukemmell. Herkes iyidir insallahh
Sosyos sen asil uykuyu 4. Aydan sonra gorecen
Yelizim bugun sendende guzel haberler beklioruzzz
Fundosum bugun batttinsallahhh gelip gecerrr kendini gostermedenn
Benoss sizede iyi eglencelerrr,nisanda cok oynama kizz
Twoss senide opuyorumm
Biz simdi disari cikiyoruzz ama her zaman oldugu gibi gozum sizdee:82:
Günaydın herkese :))
Sosyal canm gerçekten de öyle uyku basıyor benm 5 haftalık tı erken bir dönemdeydi ben bile gözlerimi açamıyorum sonu hüsranla bitti tabiki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kizlar moralim cok bozuk esimle kavga ettik
Yok cnm bebek felan degil biktim artik mutsuzluktan hep agliyorum surekli beni sucluyo dusman oldu resmen yaaa insan esine bukadarmi karsi olurburdada hava çok güzel canım bende öğleden sonra çıkacağımben böyle uyku görmedim ayşemm resmen baygın gitmişim
Rabbim aynı acıları bi daha göstermesin san canım , en kısa zamanda hayırlı bi şekilde yeni gebelikler nasip etsin
niye kızz ne olduu yine bebek mevzusu mu
Nasılsınız acaba demekki bugün çoğu yerde hava çok güzel burda da öyle
He kızzz ne enerji var bu çiftte
her hafta başka şehirdee benim gözümde büyüyo bide işten çık git
Âmin Cnm isteyen herkese nasip Etsin Rabbim
Birde bişey sorucm erken gebelik testleri doğru sonuç veriyor mu kızlar ??
Yumurtlamanın 5-7 günler arasında yapılıyor muş??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok cnm bebek felan degil biktim artik mutsuzluktan hep agliyorum surekli beni sucluyo dusman oldu resmen yaaa insan esine bukadarmi karsi olurayrilalim bole hayat gecmez sevmiyosan bebek yokken diyorum kabul etmiyor biktim yemin ederim
Evt cnm burasida bole cok gzel hva
tamam canım ozaman anlaştıkkkk bend eyarın büyük ihtimalle öle olacammm yarın bat ama hayırlısıı gelcek miniğimizz bunu biliyorummmm
yelizimmmm çok ilginçççççhemen dr. a gidip söleeee çok ilginççç yum. zamanı kahve ne alaka ve yatağa geçicek derecedeee
benoşşş evet sen içindesin olayların ne pislikler var değilmiii ve yapıp ceza almıyorlarrr tecavüz yaaa birde buu düşünce suçundan onlarca yıl yatanlar var bidee bu çekilşi çok can sıkıcı
hadım cezasını istiyorum bennn
pofudukkkk bat ne zaman canımmmm senin için çook heyecanlıyımmmm ve umutluyummmmm
kuzeninne çok üzüldümmm :26:
benoşummmmmm hayırlı yolculuklarrrrr kazasız belasızzzz kötü düşünme canım sağsalim gidip geleceksinnnn
Kız tek seni etiketledim anam ne yapalım mecburuz alıştık artık
Tünaydıınnn herkeseee
Ayşem eşimde oynama diyip duruyo ama oynayacağım ben duramam yerimde
Tek halay çekemiycem
selam canlarım işlerim vardı dışardaaa
yaa benim günüm hiç şaşmıyorr gerçi bişey yokta gelen olacak gibiyim çok azıcık pembe geldi sabah
Kızlarrr Nasılsıniz dün giremedim kv deydim ya giremedim
Yelizim niye Dr gitmiş kızlar :44:
Fundosum güzel haberler ver bize
Sosyalim ayşem lizim benosum nasilsinz
Keci boynuzu pekmeziyle cekirdekli kuru uzum ye cnm cok faydasi oluyoSelam kizlarr nasilsinizzz
Ben kasik agrisindan sabaha kadr uyumadim diyebilirim
Bugun oglene dogru da o kahve akinti kanamaya dönüstü agri hala devam ediyor
Kan degerlerim de cok dusuk kansizlik var
Doktor primolut denen ilaca devam etmemi soyledi.Adet gecikmesi yapmiyor mu dedim zaten adet olma diye veriyorum ilac bitince de dogum kontrol hapiyla desteklicez normal
Duzenine sokucaz dedi.yoksa bisey olur dedi de Ne demek istedigini anladiysam arap oliim
Hepiniz iyisinizdir umarimmm
Cnm senin adetin daha yeni bitmedi mi cnm yaa alla başka bişey demedim ı Dr :44:Selam kizlarr nasilsinizzz
Ben kasik agrisindan sabaha kadr uyumadim diyebilirim
Bugun oglene dogru da o kahve akinti kanamaya dönüstü agri hala devam ediyor
Kan degerlerim de cok dusuk kansizlik var
Doktor primolut denen ilaca devam etmemi soyledi.Adet gecikmesi yapmiyor mu dedim zaten adet olma diye veriyorum ilac bitince de dogum kontrol hapiyla desteklicez normal
Duzenine sokucaz dedi.yoksa bisey olur dedi de Ne demek istedigini anladiysam arap oliim
Hepiniz iyisinizdir umarimmm
Mrb twinn sendemi dun kv deydin nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?