Ağlayakta gözden mi olak???

ayşemmmm çok geçmiş olsunnn
karnım çok ağrımaya başladıııııı şu fitili şeyedimmm :18:
gelcemm

Aysem hosgeldinn gecmis olsunn kizz ne gribii anaaa niye dikkat etmiosun kendine bakiimmm
Bol bol vitamin al canmm meyve yee ve dinlenn grip baska turlu de gecmiyor kiii

Selammm güzelliklerrrr

benim canım hiç bişi yemek istemiyor ya
kuruyemiş getiriyorum canım hiç istemiyor.. resmen zorla yiyorum.. midem hiç bişey kabul etmiyor gibi.. hastalanacakmıyım bilmiyorum normal şartlarda inanılmaz pis boğaz bi insanım ama niye böle oldum ben

Yelizim ve Fundam inşAllah bu ay sizin için güzel olacak.. sizlerin bu ay değişik bi düzeniniz oldu ama bunda da vardır bi hayır...
Zaten sizler ve üstünüze twin ile ezo da hamile kalmıydı işlem tamam topiği kapatıp gidiyoruz

Selam benoş
Bazilarinda hamileligin ilk aylari iştahla geciyor bazilarinda iştahsiz.herhalde ondandir,hamilelikten yanii
Gecer umarim en kisa zamanda
Aminn insallahh şu topikkte biz kaldikk biz de bi cikalim

Sosyall listeyi guncellememişş
Benos sosyal ve peri hanelerini doldurur musunnnn
Bide şu adini yazdirip da ugramayanlari daa silmek lazimmm

yelizim katılıyorumm sanırım kalp atılarını bekliyorrr ama bence takvim bile yapmalılarrr

benoşummmm hadi yaaa çok kötü oda amaan ama sen zorlada olsa ye
aman haa sakın sende üşütme bol bol c vitamini alll

bende hala yoğunlaşmadıı adetim ama tatlı isteği felakeeet karnımda ağrıyo tamamdır yaniii
bi kavanoz fındık ezmesi yanımda hep hemen yumuldum ona yaa
fitilimide taktım kafam rahattt

ayşemmm sen napacanı biliyosun zaten ama dikka et kuzummm yatt dinlen bol limonlu çorba iç çabucak atlatırsın inşallah canım yaa hava güzel dedin cumartesi attın kendini sokaklaraaa aldanma böle havaya canım benim yaaa

sosyalimmm yelizimmmm benoşummm

fundoşummmm

Nasilsin sosyalimmm

Fundosumm benosss

iyi sayılmam canım yaa hamilelik belirtileri başladı

dikkat et kendine kızz grip kötü hamilelikte ateşini sürekli kontrol et bal ıhlamur yap bol bol iç cano , geçmiş olsun bu arada

gelcemm
totoya mı kızzz

eve öğle yemeği için gittim hiç bi şey yemeden geri geldim herşey kokuyor bana ya midem bulanıyor halsizlik hormonlarımız yavaş yavaş yükseliyor bence :26: geçen hamileliğimde hiç bir şey hissetmemiştim bu gümbür gümbür buradayım diyor

ben kalp atışı duyana kadar listeyi güncellemeyeceğim hamilelik takvimine gelince önce siz bi hamile kalında hep birlikte yaparız inşallah

Selam benoş
Bazilarinda hamileligin ilk aylari iştahla geciyor bazilarinda iştahsiz.herhalde ondandir,hamilelikten yanii
Gecer umarim en kisa zamanda
Aminn insallahh şu topikkte biz kaldikk biz de bi cikalim

İnşAllah geçer canım.. yoksa gerçekten böle de çekilmez oluyor.. insanın canı hiç mi istemez bişi

ben kalp atışını bekliyorum canım o yüzden :))

Fundam inşAllah canım ya.. zaten zorla yiyorum. yoksa bıraksanız beni yemiycem bişi açlık grevi olacak
hafta sonu doktora gidicem ama kime bilmiyorum

Sosyalim masallahhh
Olsunn hissetmek de guzell daha artmaz insallahh
Kizz bizi beklemeyin sizz yazin ki ugurlu gelsin bize deee

sosyalimmmm olsun boşverrrr ağrı mide buşlantısı bunlar olması iyiymişşş bulantı gebeliğin iyi geçtiğini yansıtırmış yaa moralini yüksek tut sevinn
evet canımmm peride yazmışşşş selamı var sizlerede oda pıtpıtları bekliyor üçünüzde duyunda Allahın izniyle sonra liste güncellenirrr

benoşşş geçen yazdım görmedinnn bak hastaneden memnun kaldıysan eğer orda sadullah yesevi varyaa herkes övüyor adam çok candan bir defa
hatta size bahsetmiştim ben dr. umu beklerken geldi günaydın dedi ayy ço ksıkıcı buu kanalı değişimmi güzel bişeyler izle dedi bana çok tatlıydı
onu bi dene istersen bide patronun karısı önerdi avcılarda kendi yeri var adamın yaşlı çok sıcak kanlı bilgili bi doktormuş
yandada lab. varmış çok uygunmuş fiyatı istediğin hastanedede doğumuna giriyomuş sgk anlaşmalı

sosyalimm evet makattan ama çıkacak gibi hissediyommmm böle etkilide olmazki anacımm yatmam lazım sanırımmm

Aysem hosgeldinn gecmis olsunn kizz ne gribii anaaa niye dikkat etmiosun kendine bakiimmm
Bol bol vitamin al canmm meyve yee ve dinlenn grip baska turlu de gecmiyor kiii

gelcemm

sagolunn canlarimmm,hepinizi opuyorummmm
ihlamur yaptim iciyorumm.haftasonu usuttum galibaa

sanada gecmis olsun fundam,fitil ise yarar insallahh. bugunu atlatinca yarin bu kadar agir olmaz zaten.

yine güldürdün beni Allahta seni güldürsün kez ne bileyim ben pamuk tıksaydın çıkmaz böylelikle

bende tam periye yazacaktım listede adını güncelliyeyim diye sen yazmışsın

kızlarrr bişey farkettinizmiiii bu adetim çok relaks geçiyoo ilk günü biraz depresiftimdee çabuk atlattım yaniiii

merhaba kızlar sonunda bitirdim hergün yapıyom niye böle bitmek bilmiyo bu temizlik anlamadım

merhaba kızlar sonunda bitirdim hergün yapıyom niye böle bitmek bilmiyo bu temizlik anlamadım

ezo adetin 2-12 günleri arası öğle yemeğinden önce 1 kupa adaçayı yatmadan önce 1 kupa hayıt tohumu çayı içtim
yumurtlamadan itibaren günde 1 dilim ananas yedim
eşime ilişkiden 1 saat önce türk kahvesi yaptım
sormuştun yazayım dedin

saol cnm gerçi bende bi problem yokda yinede merak ettim şuu hazır poşetlemi aldın çayları yoksa aktardanmı

yine güldürdün beni Allahta seni güldürsün kez ne bileyim ben pamuk tıksaydın çıkmaz böylelikle

bende tam periye yazacaktım listede adını güncelliyeyim diye sen yazmışsın

kesinlikle fark ediyor canım mesela erken yumurtlama adetlerin ağrısız geçmesi hep hamilelikle alakalı bence

aminnnn canommmm kızzzzz ölüye yapmıyolarmı onuu Allah seniii

evet yaa sosyalim haftaya yummm daha ne olsun çaycı abla bile aaa yinemii ne tez hastalanıyosun sen dedi demin
bak ağrı yok rahatım sancı olsa moralim bozuk oluyooo haklısın
gerçi ağrılı adet hamileliğe hazırlarmış yaaa olsun dicem ama aylardır var :26:
kızzz galiba ben bu geçen yum. yumurtlamadım haa dedim ya size hatta sancı olmadııı akıntı geldi ama sancı olmadı gününde çatlamadı galiba
yaa o kadar uğraşş niye olmasın yokya yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…