Selammm güzelliklerrrr
benim canım hiç bişi yemek istemiyor ya
kuruyemiş getiriyorum canım hiç istemiyor.. resmen zorla yiyorum.. midem hiç bişey kabul etmiyor gibi.. hastalanacakmıyım bilmiyorum normal şartlarda inanılmaz pis boğaz bi insanım ama niye böle oldum ben
Yelizim ve Fundam inşAllah bu ay sizin için güzel olacak.. sizlerin bu ay değişik bi düzeniniz oldu ama bunda da vardır bi hayır...
Zaten sizler ve üstünüze twin ile ezo da hamile kalmıydı işlem tamam topiği kapatıp gidiyoruz
Selammm güzelliklerrrr
kuruyemiş getiriyorum canım hiç istemiyor.. resmen zorla yiyorum.. midem hiç bişey kabul etmiyor gibi.. hastalanacakmıyım bilmiyorum normal şartlarda inanılmaz pis boğaz bi insanım ama niye böle oldum ben
Yelizim ve Fundam inşAllah bu ay sizin için güzel olacak.. sizlerin bu ay değişik bi düzeniniz oldu ama bunda da vardır bi hayır...
Zaten sizler ve üstünüze twin ile ezo da hamile kalmıydı işlem tamam topiği kapatıp gidiyoruz
Sosyall listeyi guncellememişş
Benos sosyal ve peri hanelerini doldurur musunnnn
Bide şu adini yazdirip da ugramayanlari daa silmek lazimmm
sosyalimmm yelizimmmm benoşummm
Nasilsin sosyalimmm
Fundosummbenosss
gunaydinn canlarimmmm,nasilsinizzz,ben grip oldum. yataktan kaldiramiorum kendimii
fundamm senin davetsiz gelmiss,umutlarr onumuzdeki ayaa,dedigin gibi 2 ay icinde bende hissediorumm
sosyal sendede bulanti baslamis.Allah yardimcin olsun cnmmmm. dinlenmen lazimm,ins. izin alabilirsinn.
yelizim,benosum,twinimm sizide opuyorummm
birde ben tuvalete cikamiorumm,gelince hepsi ust uste geldii
totoya mı kızzzayşemmmm çok geçmiş olsunnn
karnım çok ağrımaya başladıııııı şu fitili şeyedimmm:18:
gelcemm
Selammm güzelliklerrrr
Selam benoş
Bazilarinda hamileligin ilk aylari iştahla geciyor bazilarinda iştahsiz.herhalde ondandir,hamilelikten yanii
Gecer umarim en kisa zamanda
Aminn insallahh şu topikkte biz kaldikk biz de bi cikalim
yelizim katılıyorumm sanırım kalp atılarını bekliyorrr ama bence takvim bile yapmalılarrr
benoşummmm hadi yaaa çok kötü oda amaan ama sen zorlada olsa ye
aman haa sakın sende üşütme bol bol c vitamini alll
bende hala yoğunlaşmadıı adetim ama tatlı isteği felakeeet karnımda ağrıyo tamamdır yaniii
bi kavanoz fındık ezmesi yanımda hep hemen yumuldum ona yaa
fitilimide taktımkafam rahattt
ayşemmm sen napacanı biliyosun zaten ama dikka et kuzummm yatt dinlen bol limonlu çorba iç çabucak atlatırsın inşallah canım yaa hava güzel dedin cumartesi attın kendini sokaklaraaa aldanma böle havaya canım benim yaaa
fundoşummmm
iyi sayılmam canım yaahamilelik belirtileri başladı
dikkat et kendine kızz grip kötü hamilelikte ateşini sürekli kontrol et bal ıhlamur yap bol bol iç cano , geçmiş olsun bu arada
totoya mı kızzz
eve öğle yemeği için gittim hiç bi şey yemeden geri geldim herşey kokuyor bana ya midem bulanıyor halsizlik hormonlarımız yavaş yavaş yükseliyor bence :26: geçen hamileliğimde hiç bir şey hissetmemiştim bu gümbür gümbür buradayım diyor
ben kalp atışı duyana kadar listeyi güncellemeyeceğim hamilelik takvimine gelince önce siz bi hamile kalında hep birlikte yaparız inşallah
Sosyalim masallahhh
Olsunn hissetmek de guzell daha artmaz insallahh
Kizz bizi beklemeyin sizz yazin ki ugurlu gelsin bize deee
Aysem hosgeldinn gecmis olsunn kizz ne gribii anaaa niye dikkat etmiosun kendine bakiimmm
Bol bol vitamin al canmm meyve yee ve dinlenn grip baska turlu de gecmiyor kiii
ayşemmmm çok geçmiş olsunnn
karnım çok ağrımaya başladıııııı şu fitili şeyedimmm:18:
gelcemm
fundoşummmm
iyi sayılmam canım yaahamilelik belirtileri başladı
dikkat et kendine kızz grip kötü hamilelikte ateşini sürekli kontrol et bal ıhlamur yap bol bol iç cano , geçmiş olsun bu arada
totoya mı kızzz
eve öğle yemeği için gittim hiç bi şey yemeden geri geldim herşey kokuyor bana ya midem bulanıyor halsizlik hormonlarımız yavaş yavaş yükseliyor bence :26: geçen hamileliğimde hiç bir şey hissetmemiştim bu gümbür gümbür buradayım diyor
ben kalp atışı duyana kadar listeyi güncellemeyeceğim hamilelik takvimine gelince önce siz bi hamile kalında hep birlikte yaparız inşallah
sosyalimmmm olsun boşverrrr ağrı mide buşlantısı bunlar olması iyiymişşş bulantı gebeliğin iyi geçtiğini yansıtırmış yaa moralini yüksek tut sevinn
evet canımmm peride yazmışşşş selamı var sizlerede oda pıtpıtları bekliyor üçünüzde duyunda Allahın izniyle sonra liste güncellenirrr
benoşşş geçen yazdım görmedinnn bak hastaneden memnun kaldıysan eğer orda sadullah yesevi varyaa herkes övüyor adam çok candan bir defa
hatta size bahsetmiştim ben dr. umu beklerken geldi günaydın dedi ayy ço ksıkıcı buu kanalı değişimmi güzel bişeyler izle dedi bana çok tatlıydı
onu bi dene istersen bide patronun karısı önerdi avcılarda kendi yeri var adamın yaşlı çok sıcak kanlı bilgili bi doktormuş
yandada lab. varmış çok uygunmuş fiyatı istediğin hastanedede doğumuna giriyomuş sgk anlaşmalı
sosyalimm evet makattan ama çıkacak gibi hissediyommmm böle etkilide olmazki anacımm yatmam lazım sanırımmm
kesinlikle fark ediyor canım mesela erken yumurtlama adetlerin ağrısız geçmesi hep hamilelikle alakalı bencekızlarrr bişey farkettinizmiiii bu adetim çok relaks geçiyoo ilk günü biraz depresiftimdee çabuk atlattım yaniiii
merhaba kızlar sonunda bitirdim hergün yapıyom niye böle bitmek bilmiyo bu temizlik anlamadım
kızlarrr bişey farkettinizmiiii bu adetim çok relaks geçiyoo ilk günü biraz depresiftimdee çabuk atlattım yaniiii
ezo adetin 2-12 günleri arası öğle yemeğinden önce 1 kupa adaçayı yatmadan önce 1 kupa hayıt tohumu çayı içtim
yumurtlamadan itibaren günde 1 dilim ananas yedim
eşime ilişkiden 1 saat önce türk kahvesi yaptım
sormuştun yazayım dedin
yine güldürdün beni Allahta seni güldürsün kez ne bileyim ben pamuk tıksaydın çıkmaz böylelikle
bende tam periye yazacaktım listede adını güncelliyeyim diye sen yazmışsın
kesinlikle fark ediyor canım mesela erken yumurtlama adetlerin ağrısız geçmesi hep hamilelikle alakalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?